TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:35:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: molim vas saveti  (Pročitano 69596 puta)
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Novembar 15, 2010, 10:21:24 posle podne »

Uf, znala sam da nema kompromisa. Zoltane, sta dolazi u obzir za dorucak , a da nisu: one pahuljice, corn flakes i dr, jaja i mleko? Moze jogurt i jos nesto?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #80 poslato: Novembar 15, 2010, 10:01:57 posle podne »

Ishrana je jako vazna i na to moras obratiti paznju.Dorucak je jako vazan obrok i mislim da moras to da sredis to i da uvedes taj obrok pod obavezno.Ako je na silu neka tako bude ali moras jesti.Nekada cak i ja kada nisam gladan jedem jer jednostavno tako mora.Naravno mislim na kvalitetne obroke.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Novembar 15, 2010, 05:01:01 posle podne »

Uf, pa sa vama nema sale, bas ste munje! Hvala na dobrodoslici i naravno hvala na savetima. Zoltane, moram da ti se pohvalim da sam teme na koje si me uputio vec procitala dok sam se sunjala po vasem sajtu pre nego sto sam se registrovala i da me je dosta stvari zbunilo. Ustvari mislim da je isuvise informacija odjednom, pa sam cak u jednom trenutku citajuci o suplementima nakon treninga pomislila da mozda nije losa ideja pojesti parce torte kako bi se digao secer u sto kracem roku kad je vec stvar hitna.  :o
Ipak, drzacu se za pocetak saveta deskecara sa travkama, pa ako ispasa ne bude dovoljna, onda u pomoc priskace MightyMO sa detaljnijim savetima oko proteina suplemenata. Pre svega ovoga, mislim da je Marko namirisao problem br.1 a to je moja ishrana pre treninga. Nje nema! Popijem solju kafe (bez secera i mleka) i jednu ... zitu (ne znam da li smem da spominjem proizvodjace zbog reklame, pa cu da izbegavam) i to je to. Nikada nisam doruckovala, a sto se tice mleka i barenih jaja to nemam u jelovniku vec dvadesetak godina jer od samog "mirisa" vec rigam. Znam da moram da doruckujem, ali ne ide... jednostavno ujutru nisam gladna. Mozemo li neki kompromis da napravimo?  :'(
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #78 poslato: Novembar 15, 2010, 12:50:52 posle podne »

Dobrodosla na nas forum!

Vec si dobila dobre savete a meni jos samo ostaje da ti dam link koji ce ti pomoci kao pocetniku  http://forum.pansport.rs/index.php?board=115.0
Obrati posebnu paznju na teme koje su gore kao najvaznije.
Sta god ti nije jasno slobodno nas pitaj mi smo tu da pomognemo ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #77 poslato: Novembar 15, 2010, 11:55:06 pre podne »

Zdravo! Nikada u zivotu nisam probala nijedan suplement, pa bi mi vas savet bio zlatan. Treniram nesto vise od godinu dana, tri puta nedeljno (bez zabusavanja). Imala sam problema u pocetku da se oprostim sa mojim kafanskim nacinom zivota, ali to sam u iznenadjujucem roku prevazisla  ;) medjutim ostao je jos jedan problem, a to je sto po povratku sa treninga jedem i dalje kao mecava! Visoka sam 172cm, imam 62 kg i na granici sam proporcija i brojcano i vizuelno, pa se iskreno bojim da na svoju ruku eksperimentisem sa nekim dodacima i da se usvinjim, pa da posle bude dinar da udjem, dva da izadjem.
Moje pitanje za vas glasi:"Postoji li suplement koji bi mi smanjio zelju za jelom nakon treninga ili pojacao snagu pre treninga sto bi opet umanjilo moju iscrpljenost nakon njega"? Oprostite mi za lajicke izraze, "nova sam", obecavam da cu da iscitam vise postova i da se bolje spremim za sledeca pitanja  ;)
Unapred hvala svakom ko mi bude dao savet/kritiku!

popij protein sa vodom odmah nakon treninga, zasitiće te bar malo :) 
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #76 poslato: Novembar 15, 2010, 10:09:48 pre podne »

...vec si dobila dobar odgovor,na prvom mestu ishrana,posle treninga je i normalno da jedes mnogo,ali baziraj se na proteinskoj ishrani sa nesto malo slozenih hidrata,ali takodje u toku dana moras popuniti glikogenske depoe kako bi imala energiju za trening i kako nebi dolazilo do pada secera.Mislim da je u tvom slucaju ovo posledica nedovoljnog unosa i proteina i hidrata pre treninga,zapravo preskakanja obroka.
Kada iskorigujes ishranu,onda se mozes odluciti za neki od sagorevaca masti koji imaju mogucnost da daju osecaj sitosti,mada nije poenta da imas lazni osecaj sitosti vec da imas 4 izbalansirana obroka u toku dana i povecaj broj treninga na minimun 4 u toku nedelje.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: Novembar 15, 2010, 09:44:30 pre podne »

ima nekih suplemenata da ti smanje apetit ali prvo probaj ishranom  da se zavaras....
posle teninga napravis obrok bogat proteinima narp sa piletinom(belim mesom) i nesto uh pa popunis rezerve u misicima npr pirinac... e sad ako ti se i dalje jede ko mecavas ti onda uzmi i napravi veliku salatu koja ce da sadrzi papriku,kupus,brokoli,karfiol,krastavac,tikvice,blitvu,spana,ovo mozes da zvaces dok ti ne otkaze vilica tj sto vise to bolje nema ogranicenja uneces masu vitamina i minerala vlakana i na liniju ce da ti deluje fenomenalno.
Nadam se da da znas ostale cake u  vezi sa ishranom,pazi da nemas kaloriski deficit i jedi redovno i to bi bilo to...
srecno i pozdrav...
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Novembar 15, 2010, 01:10:42 pre podne »

Zdravo! Nikada u zivotu nisam probala nijedan suplement, pa bi mi vas savet bio zlatan. Treniram nesto vise od godinu dana, tri puta nedeljno (bez zabusavanja). Imala sam problema u pocetku da se oprostim sa mojim kafanskim nacinom zivota, ali to sam u iznenadjujucem roku prevazisla  ;) medjutim ostao je jos jedan problem, a to je sto po povratku sa treninga jedem i dalje kao mecava! Visoka sam 172cm, imam 62 kg i na granici sam proporcija i brojcano i vizuelno, pa se iskreno bojim da na svoju ruku eksperimentisem sa nekim dodacima i da se usvinjim, pa da posle bude dinar da udjem, dva da izadjem.
Moje pitanje za vas glasi:"Postoji li suplement koji bi mi smanjio zelju za jelom nakon treninga ili pojacao snagu pre treninga sto bi opet umanjilo moju iscrpljenost nakon njega"? Oprostite mi za lajicke izraze, "nova sam", obecavam da cu da iscitam vise postova i da se bolje spremim za sledeca pitanja  ;)
Unapred hvala svakom ko mi bude dao savet/kritiku!
Sačuvana
spale90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Novembar 13, 2010, 03:15:26 posle podne »

pa da bas mi prija da je popijem,sad ako ne smeta sto da ne
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #72 poslato: Novembar 13, 2010, 03:02:00 posle podne »

a pre treninga je pijem jer je bcaa toliko odvratan,pa je koristim da bude lepsi ukus...a pijem dekstrozu i posle treninga

Uglavnom vezbaci ne praktikuju dextrozu pre treninga,ali znam ljude kojima ona jednostavno prija i pijuckaju je po gutljaj dva na svakih 5-10min.I ja sam je ranije tako pio i prijalo mi je.Ukoliko ti tako prija nema razloga da prekines ali posle treninga je ipak najvaznije uzeti.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #71 poslato: Novembar 13, 2010, 10:49:10 pre podne »

a pre treninga je pijem jer je bcaa toliko odvratan,pa je koristim da bude lepsi ukus...a pijem dekstrozu i posle treninga

Ne treba ti šećer pre treninga :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #70 poslato: Novembar 13, 2010, 10:33:42 pre podne »

Molim. ;)
Sačuvana
Hard-A-Way
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Novembar 13, 2010, 10:25:24 pre podne »

Hvala!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #68 poslato: Novembar 13, 2010, 07:47:36 pre podne »

Uzimaš ih zajedno, nema potrebe da razdvajaš.
Sačuvana
Hard-A-Way
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Novembar 13, 2010, 01:19:45 pre podne »

Samo jedno malo pitanjce...
Nakon treninga uzimam kreatin i protein. Da li je bitan redosled kojim cu ih uzimati i ako jeste koliki je taj period razlike?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 17 upita.