TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:28:51 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: ISTINA O VITAMINIMA  (Pročitano 10348 puta)
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #14 poslato: April 30, 2011, 12:28:33 posle podne »

tako sto unesem previse vitamina C npr. i tad nastupi hipervitaminoza , e sad ja nzm da li nama sportistima treba vise vitamina zbog fizickog napora i aktivnosti ?
Sa vit C ako se predoziras ja, a verujem i velika vecina sa ovog foruma ce ti cestitati!

Ma ni sa liposolubilnim vitaminima se nije lako predozirati. Ne mozes se ishranom predozirati vitaminima, pa sve i da na to dodas neke od every-day vitaminskih komleksa. E sad nisam zagledao doze animal pak-a i sl. kompleksa ali sumnjam i njima da dupliras doze da ce bude nesto...

Uostalom guglaj pojedinacne doze vitamina za hipervitaminozu pa ces i sam zakljuciti...
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #13 poslato: April 30, 2011, 12:26:52 posle podne »

Naravno da sportisti imaju povecane potrebe u odnosu na ljude koji nisu fizicki aktivni.
Ali da bi doslo do predoziranja npr vitaminom C morao bi uneti bas nenormalne doze,i zaista je tesko doci do toga.

Uostalom svi ti multivita-mineralski kompleksi su sasvim dobro izbalansirani,mogu ih piti i osobe koje nisu sportisti,i tim dozama se ne mozes nikako predozirati veruj  ;)
Sačuvana
Be Happy!!!
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: April 30, 2011, 12:16:13 posle podne »

tako sto unesem previse vitamina C npr. i tad nastupi hipervitaminoza , e sad ja nzm da li nama sportistima treba vise vitamina zbog fizickog napora i aktivnosti ?
Sačuvana
train hard or go home !
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: April 29, 2011, 08:57:59 posle podne »

A na koji način ćeš se predozirati?
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: April 28, 2011, 06:28:06 posle podne »

moze li ko da mi kaze koliko mi je potrebno vitamina , vise ili u preporucenim kolicinama , posto se plasim da ne dodje do hipervitaminoze , tj predoziranja ?
Sačuvana
train hard or go home !
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Novembar 08, 2010, 09:04:06 posle podne »

To je nečije mišljenje bez dokaza, bez konkretnih referenci...
Da je malo ozbiljnije "naučnički" napisano pa još i da se zamislim...
ajde neću da zatvaram temu, demokratije radi... možda ima još neko nešto da kaže na temu ovog teksta
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #8 poslato: Novembar 07, 2010, 09:33:19 posle podne »

Ne znam ko je Ivona Živković ali sve sam čekala kad će reklama za nešto što ona prodaje.

Moj doktorat je na temu efekta multivitaminskog suplementa u slučaju oksidativnog stresa.
E pa bili pravi vitamini ili ne, deluju.

Bravo Daniela :) Ja to shvatam kao neke sekte, tako postoje neki ljudi koji su bas zatuacni, 100% prirodno i ne znam ti ni ja sta, a u stvari su kontadiktorni sami sebi...
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Novembar 07, 2010, 09:01:14 posle podne »

Ne znam ko je Ivona Živković ali sve sam čekala kad će reklama za nešto što ona prodaje.

Moj doktorat je na temu efekta multivitaminskog suplementa u slučaju oksidativnog stresa.
E pa bili pravi vitamini ili ne, deluju.

Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #6 poslato: Novembar 05, 2010, 05:37:46 posle podne »

Zanima me strucno misljenje o ovome <http://www.ivonazivkovic.net/ISTINA-O-VITAMINIMA.html>

Srecno ti bilo...
Jedni kazu da je sve to lose,drugi da nije.Ali kad se sve sabere ako hoces da koristis neke stvari moras da se pomiris da mozda bude nekih posledica...(ovim ne mislim na vitamine i minerale) Mada,ja iskreno ne znam nikog da mu je nesto bilo od suplemenata...:)

beta alanin svrbi XDDD
Sačuvana
Lumos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Novembar 05, 2010, 09:24:57 pre podne »

Zanima me strucno misljenje o ovome <http://www.ivonazivkovic.net/ISTINA-O-VITAMINIMA.html>

Srecno ti bilo...
Jedni kazu da je sve to lose,drugi da nije.Ali kad se sve sabere ako hoces da koristis neke stvari moras da se pomiris da mozda bude nekih posledica...(ovim ne mislim na vitamine i minerale) Mada,ja iskreno ne znam nikog da mu je nesto bilo od suplemenata...:)
Sačuvana
Sve što me ne ubije će me samo ojačati
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #4 poslato: Novembar 04, 2010, 09:16:03 posle podne »

Take One od Natrola je varijanta od 7 do 77, od ne aktivnih do profi... 1500 dinara mislim da kosta kutija sa kojom ako pijes svaki dan si miran 2 meseca.
Slazem se potpuno.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #3 poslato: Novembar 04, 2010, 09:12:50 posle podne »

Neam pojma tacno bas, ali kada vidim ovakav senzacijonalistki naslov i jos kad se ona na pocetku poziva na nekog lika koji je ziveo i radio u periodu izmedju svetskih ratova, ma ajde sa danasnjom tehnologijom vs tadasnje, ja bi bolju studiju napravio.  :D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #2 poslato: Novembar 04, 2010, 06:46:49 posle podne »

Take One od Natrola je varijanta od 7 do 77, od ne aktivnih do profi... 1500 dinara mislim da kosta kutija sa kojom ako pijes svaki dan si miran 2 meseca.
Sačuvana
unH0Ly
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Novembar 04, 2010, 05:01:08 posle podne »

I potom koji proizvodi sa palete pansport-a bi bili dobri za konzumaciju.
Hvala!
Sačuvana
ja uvek vidim greh,i uvek prvi...
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 18 upita.