TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 02:17:47 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Super Amino ili ??  (Pročitano 8679 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #16 poslato: Novembar 20, 2010, 05:38:09 posle podne »

Nisam mislio krs u pravom smislu te reci (zbog kolagena), nego sam se nadovezao na isplativost... Verujem da zbog apsorpcije vama znace tecne u toku treninga, ali mislim da su njemu u prahu najbolja varijanta.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Novembar 20, 2010, 03:41:08 posle podne »

Najbolje bi bilo i pojedinacno tipa bcaa i glutamina plus sve ostalo.Medjutim ta racunica kada se svede na papir prelazi velike cifre koje retko ko moze da izfinansira.Upravo iz tog razloga ja svima savetujem da se malo strpe i kupe ono sto treba i da naprave dobre kombinacije a ne da se zuri i kupi samo jedan suplement i onda se samo razocaras.Da ne pricam da mora ishrana da bude jako sredjena sto opet isto zavisi od budzeta.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #14 poslato: Novembar 20, 2010, 12:27:45 posle podne »

Greska,ne 3 dnevno,nego 3 puta po 3! :) ;)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13 poslato: Novembar 20, 2010, 12:24:45 posle podne »

Racunao sam cene proizvoda jer sam pretpostavio da ako bi pio Super amino 9 tableta dnevno da bi to zamenilo BCAA i Glutamin,jer pise da se S.A. piju 3 puta dnevno 2-4 tablete,tako da sam ja racunao da bude neka sredina i da pijem 3 dnevno,ali istina je da nisam obratio paznju na sadrzaje jedne tablete,ali S.A. su samo 2400 din,a ima 325 tableta a BCAA i Glut. su 4500 din i po 500 g,logicno mi je da je isplativije uzeti S.A.,ali samo ako je dejstvo bar priblizno dobro.Zato sam i pitao vas koji znate sta je bolje?!Logicno je da je kvalitet unosa bolji ako nesto pijes pojedinacno(BCAA i Glut.) aa ne ako pijes u kompletu sa drugim amino,jer je cistije,ali je mi je ovo delovalo finansijski isplativije,jer bolje popiti 325 kapsula za mesec dana i dati 2400,nego dati 4500 za 25 dana,ako je rezultat isti,tj. ako i jedno i drugo daju zeljene rezultate?!Ja sam se vodio cistom logikom,ali znajuci prethodno napisano,hteo sam da pitam za savet.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12 poslato: Novembar 20, 2010, 12:41:41 pre podne »

Da, on je računao cene pojedinačnih proizvoda.

Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Novembar 20, 2010, 12:18:33 pre podne »

Glutamin za 25 dana(500 g) kosta 2100 din,BCAA isto ta kolicina su 2400 din,a Super Amino pakovanje od 325 tableta(36 dana) je 2400 din,razlika je 2100 din plus 10 dana traje duze,ali me interesuje da li je jednako efikasno uzeti Super Amino kao i odvojeno BCAA i Glutamin?!BCAA i Super Amino nisam koristio,a Glutamin mi je puno znacio u oporavku i ne bi ga se odrekao a svi mi kazu da su BCAA veoma dobre,tj. bitne,pa posto je ovo jeftinija varijanta da uzmem onda Super Amino,zbog toga me interesuje?!

Ne računaš kako valja.

Kada kupiš čist bcaa, 5g praha je 5g bcaa. Da bi iz Super Amino uneo 5g bcaa moraš uneti 20ak kapleta.
Isto tako i za glutamin.
Ja mu rekoh da izracuna gramazu ali me verovatno nije razumeo!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #10 poslato: Novembar 19, 2010, 10:35:49 posle podne »

Tecne nisu krsh i ne treba ih tako nazivati.Ja sam se jednom da ih testiram (dymatize liquid amino) uzimao pred takmicenje u velikim kolicinama a sve ostalo smanjio ili namerno izbacio.Uzimao sam 8-10 litara mesecno i rezultati su bili dobri.Uzimao sam pre za vreme i posle treninga ali velike doze.
Nista od suplementacije nije krsh..sve samo zavisi kako,kada i scime koristimo ;)
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Novembar 19, 2010, 09:58:58 posle podne »

i ja se slazem da tecne da nisu krs cak su i najbolje,nista ne moze da ih zameni u toku treninga...fast acting...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #8 poslato: Novembar 19, 2010, 08:47:25 posle podne »

Ne bih nazvao tečne kršem, ali dobro...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #7 poslato: Novembar 19, 2010, 08:08:56 posle podne »

Pa zato i pitam,da vidim sta je bolje.Hvala na savetu.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #6 poslato: Novembar 19, 2010, 07:25:26 posle podne »

I da su iste doze, zbog cega bi unosio tablete ili tecne koji da bi zadrzale oblik imaju "dodatke". Prah je najbolja stvar, a jos ako se isplati, ne vidim zasto bi pio tablete ili tecne koje su po meni krs
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #5 poslato: Novembar 19, 2010, 07:19:31 posle podne »

Glutamin za 25 dana(500 g) kosta 2100 din,BCAA isto ta kolicina su 2400 din,a Super Amino pakovanje od 325 tableta(36 dana) je 2400 din,razlika je 2100 din plus 10 dana traje duze,ali me interesuje da li je jednako efikasno uzeti Super Amino kao i odvojeno BCAA i Glutamin?!BCAA i Super Amino nisam koristio,a Glutamin mi je puno znacio u oporavku i ne bi ga se odrekao a svi mi kazu da su BCAA veoma dobre,tj. bitne,pa posto je ovo jeftinija varijanta da uzmem onda Super Amino,zbog toga me interesuje?!

Ne računaš kako valja.

Kada kupiš čist bcaa, 5g praha je 5g bcaa. Da bi iz Super Amino uneo 5g bcaa moraš uneti 20ak kapleta.
Isto tako i za glutamin.
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #4 poslato: Novembar 19, 2010, 06:49:08 posle podne »

Ako su doze iste i ako te ne mrzi da gutas zilion tableta trebalo bi da je ista stvar
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #3 poslato: Novembar 19, 2010, 05:26:21 posle podne »

Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Novembar 19, 2010, 05:04:19 posle podne »

Tesko verujem da su tablete jeftinije od AK u prahu, kao sto je npr. SNI! A da ne pricamo da je ukupna kol AK
izrazena u gramima suvise mala za bilo koje ozbilnije treniranje! Tako da se baci na SNI, naravno ako postoje finansije.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 18 upita.