TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:07:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768758 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2084 poslato: Januar 19, 2013, 10:55:16 posle podne »

Kad se pije gejner posle koliko vremena dobijes nesto kilograma? Jel kad popijes sve ili kako? Ja kada sam pio nitromax nisam dobio ni gram 23 dana i posle 4 dana stanem na vagu, 4kg vise?

Nije to baš tako jednostavno pa da ti mogu reći dobićeš pet ili 10kg.Bilo bi super da može ali ipak ne može.Da bi dobio makar jedan kilogram moraš sve da uklopiš a to je hrana,trening,odmor,suplementacija...
Geiner će pomoći samo ako sve ukopiš,a to zavisi za svaki suplement ne samo za njega.Znači kontinuitet svega je najvažnija stvar i to na duže staze,nema napretka za kratko vreme.
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2083 poslato: Januar 19, 2013, 07:24:51 pre podne »

Pozz Zoli. Imam pitanje za l-karnitin. Kupio bih onaj skajtekov od 500 mg po tableti. Zanima me koliko dnevno miligrama se pije, ili koliko tableta? I kada? Koliko pre treninga, koliko posle.... da li i u drugim delovima dana? I u danima kada se ne trenira? Imam 96 kg.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #2082 poslato: Januar 19, 2013, 02:29:07 pre podne »

Kad se pije gejner posle koliko vremena dobijes nesto kilograma? Jel kad popijes sve ili kako? Ja kada sam pio nitromax nisam dobio ni gram 23 dana i posle 4 dana stanem na vagu, 4kg vise?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2081 poslato: Januar 18, 2013, 05:18:28 posle podne »

Kod tebe postoje dve velike greške a to su ishrana i odmor.Malo je tri obroka mora bar pet da bi organizam konstantno dobijao kvalitetne stvari.Zatim treba da povećaš malo hidrate iz kvalitetnih izcora jer ovo do sada je malo.
Jedan dan odmora je jako malo,ti si konstantno u treningu i time sprečavaš i mišićni i uopšteno telesni rast.Da bi imao uopšte masu moraš prvo dosta jesti i to često po malo ali kvalitetno.Kad se to dovede u red bar još jedan dan odmora mora u toku nedelje da imaš inače teško da ćeš napredovati.Mišići i masa sene dobijaju na treningu već kući dok se jede i odmara.
Sačuvana
magnum44
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2080 poslato: Januar 18, 2013, 03:58:02 posle podne »

Imam 18 godina, visina 179cm i tezina 69kg. Vrednost bazalnog organizma 1380 kcal. Imam 3 obroka dnevno u isto vreme (jedem sve ne biram). Isao sam pre pola godine na testiranja ,sa klubom, za aerobnie sposobnosti i saopsteno mi je da imam nadprosecne sposobnost (mogu na maraton) :-) Bitno mi je da trenutno poradim na dobijanju mishicne mase i da se ona zadrzi  posto sam letos imao 76kg ali je to isparilo . Na treninzima je uglavnom TRCANJE.... ali ja to ne mogu da smanjim zbog njih..... Tako da mi je potreban savet za suplementaciju kao i neke vezbe. Dan pauze imam samo nedeljom kao sto sam rekao, toliko.

Zahvaljujem   
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2079 poslato: Januar 18, 2013, 11:24:06 pre podne »

Nema na čemu,šta god da ustreba tu sam.
Sačuvana
wandal
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2078 poslato: Januar 18, 2013, 12:46:02 pre podne »

Imacu to na umu.Jos jednom hvala ne odgovorima i savetima.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2077 poslato: Januar 18, 2013, 12:23:45 pre podne »

Uglavnom se greške i prave kod programa baš u onom delu kada je odmor u pitanju,jer ne zaboravi mišići rastu onda kada odmaraš a ne u teretani dok treniraš.Svakome od nas odgovara neki posebni sistem ili pibližno sličan nekom od nas.Ali da naĂ°eš onaj pravi treba da eksperimentišeš dok ne naĂ°eš pravi.
Za početak savetujem ti da ideš sistem dva plus  jedan to jest dva dana treniraš jedan odmaraš i tako u krug.Ono što je još važno je da one slabije mišićne partije staviš posle dana odmora.Na primer ako su to noge onda ih staviš odmah kada si odmoran a ne drugi dan.I uvek te partije radiš prve i odmaviš maksimalno.Stomak možeš ubaciti ili jedan dan više ili svaki dan po malo,ali za stomak je u suštini važna ishrana a ne toliko samo vežbanje.
Sačuvana
wandal
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2076 poslato: Januar 17, 2013, 10:01:00 posle podne »

Hvala ti puno na savetima i preporukama,mnogo ce mi znaciti.Za Xpand Xtreme Pump sam vec cuo i to iskljucivo reci hvlale tako da cu se najverovatnije opredeliti za njega.I jos nesto bih te pitao.Kao dugogodisnji bilder,da li bi mi mogao preporuciti neki odredjeni rad i program u teretani?
Naime moj dosadasnji program se svodio na sledece:
1.Dan-Grudi i Biceps
2.Dan-Ledja i Triceps
3.Dan-Ramena i Noge
i onda dan pauze pa opet 3 dana rada i tako ukrug
I da budem iskren,stomak sam zapostavio.
I sve mi se to nekako cini da nije pravilno zato sto misicima ne dajem dovoljno odmora,pa mozda odtud i taj zamor dolazi
Sta mislis o svemu ovome i imas li nekakav savet?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2075 poslato: Januar 17, 2013, 09:24:25 posle podne »

Pozdrav,

Sećam se naravno.Odmah na početku ću ti teći da nema smešnih i glupih pitanja kada je bilding i uopšteno zdravlje u pitanju.Mi ceo život učimo i ko pita taj ne skita stara je izreka.Ne smaraš me i drago mi je ako ti mogu pomoći,idemo redom.
Kre alkalyn je baš to što i ja smatram da će ti dati brži oporavak od treninga i to mu i jeste namena.
Pa opet ono što zaista smatram da će ti dati volje,snage,izdržljivosti su definitivmo NO reaktori.Zaista sa njima imam puno iskustva i samo reči hvale.Uz njih ćeš definitivno pomeriti svoje granice i napredovaćeš sigurno.
Pod uslovom da si zdrav u potpunosti ja ti ih toplo preporučujem.
A koji uzeti verujem da se pitaš? Iz mog iskustva ja preporučujem Shock therapy i Xtreme Xpand.Način korišćenja je jedna merica pola sata pre treninga sa vodom na prazan stomak.Deluje odmah što ga svrstava meĂ°u najpopularniji suplement.
Probaj,uveravam te bićeš zadovoljan.
Sačuvana
wandal
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2074 poslato: Januar 17, 2013, 12:23:58 posle podne »

Prijatelju hvala ti puno na savetima,mnogo mi znaci (PS.ako se nesacas,bilo je u vezi teme o sterilitetu).To je upravo ono sto mi i treba.Idem deset meseci,redovno u teretanu i osecam blag zamor kod pojedinih vezbi sto ranije nije bio slucaj ali uzimajuci u obzir da su i vece tezine mozda i nije cudno.Bas iz tog razloga mislim da ce Kre-Alkalin da odradi posao.
Eee sad,imam jos jedno pitanje za tebe...odnosno vise savet .Kako sam prethodno naveo,odredjeni period posecujem teretanu i privrzen sam tome,solidno sam napredovao ali imam osecaj da dolazim do neke granice gde bez adekvatnih suplemenata nece ici dalje.
Moje pitanje je,da li bi mogao da mi preporucis odgovarajuce sredstvo radi daljeg napretka?
Naime,visok sam 180cm,tezina je 87kg,obim bicepsa je 41cm,a grudi 97.Da se razumemo,masu imam,kako misicnu tako i onu nepozeljnu(doduse za nju ce se pobrinuti odredjeni kardio treninzi i ishrana),ono sto ja zelim je da se sve to na meni nekako zategne i da mi energiju i snagu za dalje napredovanje.
   Nadam se da te nisam smorio ovim tekstom i da nisam ispao smesan iznoseci neke stvari u tekstu.Samo sam malo ne upucen i zeleo bih adekvatnu pomoc a citajuci tvoje postove se nadam odgovarajucoj.Unapred zahvalan
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2073 poslato: Januar 17, 2013, 11:15:15 pre podne »

Onda je smrznuto povrće idealno za tebe.Naravno bez raznoraznih dodataka na salatu (mislim na prelive).
ok, hvala, da mi nisi objasnio, sad bih verovatno i dalje nastavio po istom, moracu da predjem na smrznuto povrce :)

Pazi,ne treba da budeš ni rob svoga tela već ako baš imaš jaku želju za time uzmi ponekad.Sem naravno ako nije reč o pripremama za takmičenje.
Šta god treba pitaj,tu sam da pomognem.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2072 poslato: Januar 16, 2013, 11:51:24 posle podne »

Onda je smrznuto povrće idealno za tebe.Naravno bez raznoraznih dodataka na salatu (mislim na prelive).
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2071 poslato: Januar 16, 2013, 07:37:17 posle podne »

Jaja smeš svaki dan jesti samo nemoj žumanca kada preferiraš definiciju,već samo belanca.Ako želiš pravu definiciju na turšiju i raznorazne preraĂ°evine,premaze i tome slično zaboravi.

Ako ima još nešto što te zanima slobodno pitaj.
jel si to spomenuo tursiju ili mi se cini? :) zasto to nije dobro na definiciji?
ja inace to jedem onako za salatu sad zimi, posto drugog nema, ali recimo ne jedem ajvar, posto tu koliko znam ide dosta ulja :)

Kada se radi prava definicija onda nema ništa od takvih proizvoda jer ima puno svakojakih dodataka a to se u tom periodu izbegava.
Ali opet i to je sve individualno jer ako ti jako vodiš računa o unosu hidrata i samo to uneseš onda kada znaš da možeš, e tada neće biti problema ukoliko naravno ne preteruješ pa pojedeš odjednom pola tegle.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2070 poslato: Januar 16, 2013, 07:34:34 posle podne »

Imam iskustva sa sagorevacima samo nemam sa AC-om pa bas zbog toga planiram da ga probam.
Od suplementacije imam  ISO-100 I BCAA planiram i neki GLUTAMIN.
Pocecu da kombinujem sa UH samo mi reci da li svaki dan  dan po 50gr i ako mozes preporuci mi nesto od povrca?
Hvala ti na odgovoru!!!

Ok i bolje ako imaš onda znaš kako neki rade a za animal ima vremena.
Što se suplementacije tiče to što si napisao su odlični suplementi,glutamin je dobar isto samo da bi zaista radio svoj posao treba po dozi oko 30gr da unosiš a to kada izračunaš poprilično košta.Ali ko ima vredi da uzima.
Ne treba svaki dan 50gr već variraj.Jedan dan tako pa malo vise recimo 100 pa smanjiš na 70 itd...
Od povrća super je brokoli,karfiol i sav zeleniš.Ali u suštini ako paziš na unos hidrata onda skoro sve možeš od povrća samo naravno bez ulja,soli i sličnih dodataka ako je definicija u pitanju.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 17 upita.