TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:32:26 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768832 puta)
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1439 poslato: Mart 09, 2012, 09:22:22 posle podne »

pozz zoltane,hteo sam da te pitam u vezi sagorevaca da li sme cura od 20 god da pije duma burn jer nisam siguran da li sme?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1438 poslato: Mart 08, 2012, 07:17:34 posle podne »

Jesi.Žao mi je samo što  ranije nisam pitao za proteine.Tek kad sam čitao ovaj forum,shvatio sam da najpre treba insistirati na ishrani,a tek onda na suplementima.No dobro,šta je tu je. Organizovaću još bolje ishranu...I trenirati i biti uporan.

Svakim danom svi mi nesto novo naucimo i to je dobro.Nikada nije kasno,sada si shvatio sta je prioritet i mozes dalje napredovati.
Sačuvana
pocetnik45
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1437 poslato: Mart 08, 2012, 01:50:10 posle podne »

Jesi.Žao mi je samo što  ranije nisam pitao za proteine.Tek kad sam čitao ovaj forum,shvatio sam da najpre treba insistirati na ishrani,a tek onda na suplementima.No dobro,šta je tu je. Organizovaću još bolje ishranu...I trenirati i biti uporan.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1436 poslato: Mart 08, 2012, 12:40:19 posle podne »

Nena na cemu,nadam se da sam ti makar malo pomogao.
Sačuvana
pocetnik45
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1435 poslato: Mart 07, 2012, 08:48:25 posle podne »

Hvala na savetu!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1434 poslato: Mart 06, 2012, 08:50:44 posle podne »

Veliki pozdrav i poštovanje!
Cilj mi je mišićna masa .
Idem 3 meseca u teretanu,nažalost moji roditelji su veliki protivnici toga,oni ni ne znaju da idem,nigde ne radim,studiram...Sve ovo vam govorim jer se nema mogućnosti za organizovanu ishranu,a to je koliko sam shvatio najbitnije! Ipak,ishranu sam korigovao koliko sam mogao,ubacio sam što više proteina u nju,počeo sam i više da jedem,nažalost ostao pri hlebu,koliko je hleb štetan za vežbače?
U teretani radim celo telo,a ne split trening,idem svaki drugi dan.Imam program po kojem radim,on  daje neke rezultate,vrlo sam savestan i disciplinovan vežbač,ali sam opterećen time "kako gradim kuću na slabom temelju" ,da se tako izrazim,osećam da grešim u nečemu i da može više da se napreduje...Ne znam više ni šta da se zapitam,na čemu da insistiram.... Toliko toga ne znam...Da li biste mogli da mi preporučite neku knjigu o tome?
Počeo sam da pijem Iso 100 kako bi mi pomogao kao dodatak ishrani.Kako je najbolje da ga uzimam,da li samo posle treninga?
Najvažniji mi je napredak u grudima,a on je jedva vidan... Grudi radim 1 dan-kosi benc 4x10-12  ,letenje za grudi na ravnoj klupi 3x15-20 ;2 dan -ravni benc 4x10-12,letenje na kosoj klupi 3x15-20 ; 3 dan- ravni benc-bucice 4x10-12 ,beck deck 3x15-20 . Šta mislite o tome,kako Vam se čini?
Hvala unapred!

Pozdrav, i sam si svestan koliko je ishrana bitna u ovome sportu i uopsteno veoma vazan cinilac ako zelimo rezultate.Nazalost trenutno situacija kod tebe je takva da ne mozes ishrani posvetiti svoj maksimum ali ne treba ocajavati.Niko od nas nije u pocetku znao puno,imao odlicnu ishranu pa ni rezultate.Za tako nesto potrebno je ipak vreme i veliko sprpljenje.Ono sto moras biti svestan je da ces doci do nekog maksimuma tom ishranom i jednostavno nece moci dalje,iso 100 je odlican suplement ali mislim da si ipak prvo trebao sav novac koji imas uloziti u ishranu jer suplementi su dopuna a nikako osnova.Pa i taj iso 100 je tebi licno nepotreban i mislim da je bolja opcija samo whey protein.Kako bi ti neke stvari bile malo jasnije ja ti dajem link mojih tema koje sam pisao iz svog iskustva.Pogledaj malo ima zaista dosta toga i verujem da ce ti pomoci.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1433 poslato: Mart 06, 2012, 08:43:45 posle podne »

Zdravo,

Poceo sam da koristim Dymatize micronized kreatin monohidrat, da li mogu da pijem i tabletu kofeina pre treninga ? Citao sam da kofein u vecim kolicinama moze da smeta kreatinu, ali ne znam koje su to vece kolicine. Jedna tableta ima 200mg kofeina.

Mozes uzimati ali ne preteruj sa dozama.
Sačuvana
pocetnik45
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1432 poslato: Mart 06, 2012, 06:19:43 posle podne »

Veliki pozdrav i poštovanje!
Cilj mi je mišićna masa .
Idem 3 meseca u teretanu,nažalost moji roditelji su veliki protivnici toga,oni ni ne znaju da idem,nigde ne radim,studiram...Sve ovo vam govorim jer se nema mogućnosti za organizovanu ishranu,a to je koliko sam shvatio najbitnije! Ipak,ishranu sam korigovao koliko sam mogao,ubacio sam što više proteina u nju,počeo sam i više da jedem,nažalost ostao pri hlebu,koliko je hleb štetan za vežbače?
U teretani radim celo telo,a ne split trening,idem svaki drugi dan.Imam program po kojem radim,on  daje neke rezultate,vrlo sam savestan i disciplinovan vežbač,ali sam opterećen time "kako gradim kuću na slabom temelju" ,da se tako izrazim,osećam da grešim u nečemu i da može više da se napreduje...Ne znam više ni šta da se zapitam,na čemu da insistiram.... Toliko toga ne znam...Da li biste mogli da mi preporučite neku knjigu o tome?
Počeo sam da pijem Iso 100 kako bi mi pomogao kao dodatak ishrani.Kako je najbolje da ga uzimam,da li samo posle treninga?
Najvažniji mi je napredak u grudima,a on je jedva vidan... Grudi radim 1 dan-kosi benc 4x10-12  ,letenje za grudi na ravnoj klupi 3x15-20 ;2 dan -ravni benc 4x10-12,letenje na kosoj klupi 3x15-20 ; 3 dan- ravni benc-bucice 4x10-12 ,beck deck 3x15-20 . Šta mislite o tome,kako Vam se čini?
Hvala unapred!
Sačuvana
Bogos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1431 poslato: Mart 06, 2012, 01:01:04 posle podne »

Zdravo,

Poceo sam da koristim Dymatize micronized kreatin monohidrat, da li mogu da pijem i tabletu kofeina pre treninga ? Citao sam da kofein u vecim kolicinama moze da smeta kreatinu, ali ne znam koje su to vece kolicine. Jedna tableta ima 200mg kofeina.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1430 poslato: Mart 06, 2012, 10:51:26 pre podne »

Nema na cemu,poz.
Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #1429 poslato: Mart 06, 2012, 10:28:05 pre podne »

Mislio sam da je krompir daleko kvalitetniji izvor :P
Hvala!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1428 poslato: Mart 06, 2012, 01:29:42 pre podne »

Takodje baziram izvor uh na pirindzu. A da li bi mogao da mi kažeš otprilike koliko te vrednosti iznose za baren krompir i ovsene, pošto moram da razbijem monotoniju?

Krompir oko 19uh a ovsene-Hahne 57uh.
Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #1427 poslato: Mart 06, 2012, 01:10:50 pre podne »

Takodje baziram izvor uh na pirindzu. A da li bi mogao da mi kažeš otprilike koliko te vrednosti iznose za baren krompir i ovsene, pošto moram da razbijem monotoniju?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1426 poslato: Mart 05, 2012, 04:58:32 posle podne »

Pozdrav! Da li bi mogao da mi kažeš koliko uh na 100g sadrže najbitniji izvori uh za nas? Imao sam tablicu ranije ali sam je izgleda izbrisao i sad sam tražio na netu i sve su neke nebulozne. Hteo bih da počnem sa rotacijom uh pa mi je ovo vrlo bitno.
Hvala!

Meni je najvazniji izvor uh uvek bio pirinac i na 100gr ima oko 70uh a za ostalo iskren da budem i nije mi nikada bilo vazno.Ja sam od onih koji vise prate svoje telo svaki dan na ogledalo kada sam na low hidratima i ono je najbolji pokazatelj napretka,pa vidim greske i to mi je bolje  nego da pratim tablice.
Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #1425 poslato: Mart 05, 2012, 12:48:21 posle podne »

Pozdrav! Da li bi mogao da mi kažeš koliko uh na 100g sadrže najbitniji izvori uh za nas? Imao sam tablicu ranije ali sam je izgleda izbrisao i sad sam tražio na netu i sve su neke nebulozne. Hteo bih da počnem sa rotacijom uh pa mi je ovo vrlo bitno.
Hvala!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.057 sekundi sa 12 upita.