TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:20:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768801 puta)
chocolategirl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1454 poslato: Mart 13, 2012, 04:11:19 posle podne »

Postovani, treba mi jedan savet: Bacam se na skidanje kilograma, pa sam htela da ubacim u ishranu whey.
 Ali mi je jedan drugar bodibilder rekao da je:
" bolje da pijem tecne amino kiseline. Jer od proteina moze i da se ugoji, a aminokiseline hrane misic i pomazu da se gubi salo".
Sad, gledala sam o njima, iskreno nije mi bas najjasnije, videla sam da one imaju u jednoj dozi (40ml) oko 20akg UH.
 Mozete li da kazete sta je bolje za mene? Imam 24 god, i nekih 10ak kg da skinem, planirala sam da pocnem sa trcanjem- intervalni trening, i vezbe snage sa tegovima. I naravno korigovana ishrana.
Hvala unapred
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1453 poslato: Mart 13, 2012, 01:22:43 posle podne »

ja se izvinjavam zoltane ali da li bi mogao da okacis ovde onaj link o tvojoj ishrahi jer ne mogu to da nadjem.hvala unapred :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1452 poslato: Mart 13, 2012, 10:23:42 pre podne »

Dzeni..sve oko programa je uvek individualno i nije svima isto.Nesto sto ce tebi prijati nekom nece i obrnuto.Ono sto je jako vazno je da moras eksperimentisati i naci svoj sistem.Mogu ti ja reci da bi ledja radio sa bicepsom recimo,ali tebi mozda bas tako ne odgovara.Savetujem ti da probas ovako pa vidi vremenom jel ima rezultata.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1451 poslato: Mart 13, 2012, 10:19:35 pre podne »

To je optimum nutrition,odlican suplement.I elit je super tako da neces pogresiti.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1450 poslato: Mart 12, 2012, 11:14:12 posle podne »

Da li je dobar ovaj program za treniranje il imozda treba nesto da se zameni jer hteo bih da odvojim grudi i ledja od bicepsa i tricepsa  a da biceps i triceps spojim u isti dan pa sam planirao ovako da radim :

Ponedeljak: Grudi
Utorak:Ledja
Sreda:Pauza
Cetvrtak:Biceps/Triceps/podlaktice
Petak: Noge
Subota:Ramena/Trapez
Nedelja: Pauza

Pozdrav
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1449 poslato: Mart 11, 2012, 08:33:16 posle podne »

Koji je ON?
Razmisljao sam se i oko elita ali on je 10kga 160e sto opet i nije toliko skupo.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1448 poslato: Mart 11, 2012, 07:31:21 posle podne »

Koji je najbolji protein po tebi? Imam prilike da biram iz inostranstva ogromnu kolichinu koju god hocu. Za sada me najvishe vuche Scietecov proffesional, 10kga 120 e...

Meni je elite odlican i ON koji je skuplji ali izuzetnog kvaliteta.Scitec professional ima odlicne ukuse i za sladokusce je odlican.Uzmi i njega ako mozes neces pogresiti.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1447 poslato: Mart 11, 2012, 07:29:59 posle podne »

Hvala :)

Nema na cemu,slobodno se javi ako nesto ustreba  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1446 poslato: Mart 11, 2012, 07:26:44 posle podne »

Ne mogu vise da slusam babu i kevu, jel su jaja stetna da se jedu svaki dan.. Barena il przena nebitno.. samo mi govore kako nije dobro za jetru i kako cu umteri :D

U velikim kolicinama na duzi period jesu,ali umereno i vise barena nisu.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1445 poslato: Mart 11, 2012, 11:09:09 pre podne »

Koji je najbolji protein po tebi? Imam prilike da biram iz inostranstva ogromnu kolichinu koju god hocu. Za sada me najvishe vuche Scietecov proffesional, 10kga 120 e...
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1444 poslato: Mart 11, 2012, 01:31:19 pre podne »

Hvala :)
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1443 poslato: Mart 11, 2012, 12:37:54 pre podne »

Ne mogu vise da slusam babu i kevu, jel su jaja stetna da se jedu svaki dan.. Barena il przena nebitno.. samo mi govore kako nije dobro za jetru i kako cu umteri :D
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1442 poslato: Mart 10, 2012, 09:08:18 posle podne »

Pozdrav Zoltane...

treniram neka 2ipo meseca kod kuce (sa benc klupom i bucicama, nemam uslove za drugaciji trening nazalost :/). Shvatio sam (i iskreno se iznenadio  ;D) koliko je ishrana bitna... Nemam finansiskih mogucnosti da je dovedem do savrsenstva ali sam korigovao dosta (jedem mnogo vise proteinske grane, redukovao sam UH, masti izbacio, slatkise redukovao veoma...)... Na dijeti sam od pocetka treningai i izgubio sam 8kg, sada trenutno ima 75kg, 185 sam visok imam 21 godinu. Zanima me da li mi je bolje da uzmem whey ili neki sagorivac ? cilj mi je definicija, a i pored te dijete mi misici napreduju... Sa druge strane, dvoumim se izmedju whey-a i sagorevaca zbog napretka misica... Sta mi ti savetujes ? (poslusacu :D)

Pozdrav,  definitivno neki kvalitetni whey sa mnogo proteina u sebi a slabijim procentom masti.Ako je ishrana dobra onda ces i dalje napredovati.Sagorevac za sada nije potreban.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1441 poslato: Mart 10, 2012, 09:06:42 posle podne »

pozz zoltane,hteo sam da te pitam u vezi sagorevaca da li sme cura od 20 god da pije duma burn jer nisam siguran da li sme?

Sme ako je zdravlje ok,ali ja nikako ne bih savetovao da to bude prvi sagorevac vec da se krene od slabijih prvo a ne odmah na najjace.
Sačuvana
milanoljaca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1440 poslato: Mart 09, 2012, 11:35:28 posle podne »

Pozdrav Zoltane...

treniram neka 2ipo meseca kod kuce (sa benc klupom i bucicama, nemam uslove za drugaciji trening nazalost :/). Shvatio sam (i iskreno se iznenadio  ;D) koliko je ishrana bitna... Nemam finansiskih mogucnosti da je dovedem do savrsenstva ali sam korigovao dosta (jedem mnogo vise proteinske grane, redukovao sam UH, masti izbacio, slatkise redukovao veoma...)... Na dijeti sam od pocetka treningai i izgubio sam 8kg, sada trenutno ima 75kg, 185 sam visok imam 21 godinu. Zanima me da li mi je bolje da uzmem whey ili neki sagorivac ? cilj mi je definicija, a i pored te dijete mi misici napreduju... Sa druge strane, dvoumim se izmedju whey-a i sagorevaca zbog napretka misica... Sta mi ti savetujes ? (poslusacu :D)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.132 sekundi sa 17 upita.