TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 01:56:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768717 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1394 poslato: Februar 24, 2012, 08:19:31 posle podne »

Pod tim isuvise jak mislis da ga telo nece prihvatiti i dati rezultate? :)

Ne nego mislim da nema potrebe uzeti odmah najjaci vec treba krenuti od slabijih ka jacem.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1393 poslato: Februar 24, 2012, 07:42:00 posle podne »

Whey uzimam ujutru sa ovsenim i nakon treninga, bcaa pre, tokom i nakon treninga, kre-alkalyn pre i nakon treninga, take on ujutru. Planiram da uzmem tribulus terrestris. Šta misliš, valja li mi to? Ako valja kako da ga pijem danima kada treniram, a kako kada ne treniram. Pozdrav.

Ako nemas vise od 30god nema potrebe da uzimas tribulus.Ova ostala suplementacija je odlicna kao i raspored uzimanja.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1392 poslato: Februar 24, 2012, 07:41:08 posle podne »

Zoltane, hteo bi te pitati nesto o trbusnjacima.
Koje vezbe ti radis za srednje trrbusnjake ?
Procitao sam onaj tvoj clanak o trbusnjacima i da radis posebno donje, srednje i gornje.
E sad vezbe za gornje i donje trbusnjake znam, ali srednje ne znam.
Ono sto znam za srednje trbusnjake jesu sklopke. Ima li jos neka vezba koju bi mogao da kombinujem za te srednje trbusnjake ??
Hvala.

U sustini vecina vezbi kada se rade za trbusnjake opterecuju ceo zid bilo koji deo da se forsira.Po meni odlicna vezba za taj srednji deo je kosa rimska klupa ali moras tako raditi da nadjes ugao.U sustini tu najvise rade gorne dve ploce ali i ta sredina se obuhvati.
Sačuvana
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1391 poslato: Februar 24, 2012, 07:40:14 posle podne »

Whey uzimam ujutru sa ovsenim i nakon treninga, bcaa pre, tokom i nakon treninga, kre-alkalyn pre i nakon treninga, take on ujutru. Planiram da uzmem tribulus terrestris. Šta misliš, valja li mi to? Ako valja kako da ga pijem danima kada treniram, a kako kada ne treniram. Pozdrav.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1390 poslato: Februar 24, 2012, 07:35:55 posle podne »

Pozdrav :)
Treba mi savet oko sagorevaca masti.Imam 17 godina,195,97 kilograma.Nemam bog zna sta ali treba jos malo da bi se trbusnjaci otkrili pa sam resio da kupim sagorevac.Ima mnogo pa bih hteo da pitam da li je Dyma Burn Extreme dobar ili bilo koji drugi.Ne planiram da uzimam animal cuts jer nemam puno toga da skidam.Citao sam da je Dyma Burn Extreme dobar i povoljan kao i Unydine,ali  to su ipak obicni forumi i ne znam ko ih pise pa sam hteo da pitam nekoga sa iskustvom.
Sto se tice ishrane citao sam tvoje postove i skroz sam sve sredio.

Hvala unapred. :)

Pozdrav,  za pocetak savetujem  Unydine jer je dyma burn ipak isuvise jak za prvi put.I ovaj ce dati odlicne rezultate ako si sve ostalo sredio.
Sačuvana
DonPatRoN
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1389 poslato: Februar 24, 2012, 12:10:03 posle podne »

Zoltane, hteo bi te pitati nesto o trbusnjacima.
Koje vezbe ti radis za srednje trrbusnjake ?
Procitao sam onaj tvoj clanak o trbusnjacima i da radis posebno donje, srednje i gornje.
E sad vezbe za gornje i donje trbusnjake znam, ali srednje ne znam.
Ono sto znam za srednje trbusnjake jesu sklopke. Ima li jos neka vezba koju bi mogao da kombinujem za te srednje trbusnjake ??
Hvala.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1388 poslato: Februar 20, 2012, 11:40:23 posle podne »

jel u redu da dok radim na masi imam velike upale ( npr. grudi ) dan posle treninga , tako i ostalih misica. . .. hranim se pravilno , koristim protein , gainer i glutamin. . . trening npr za grudi je  4 serija benca , pon. 8,6,4,6 ( 3. serija gde izbacujem 4 puta imam asist za jedno pon. ) posle toga uradim razvlacenje na kosoj 3 puta 8 i to je to . Uglavnom na bencu je do otkaza svaka , ili na 1 do otkaza. . . Jel u redu da imam jake upale ili je problem u treningu , iako su treninzi sa tezim opterecenjem , treninzi za masu ?

Masa ili defka se radi u kuhinji to nema veze sa upalama.Upale si dobio u teretani,napravi dan pauze ili smanji intenzitet treninga-tezine jer moguce da je nesto od toga uzrok.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1387 poslato: Februar 20, 2012, 09:15:06 posle podne »

jel u redu da dok radim na masi imam velike upale ( npr. grudi ) dan posle treninga , tako i ostalih misica. . .. hranim se pravilno , koristim protein , gainer i glutamin. . . trening npr za grudi je  4 serija benca , pon. 8,6,4,6 ( 3. serija gde izbacujem 4 puta imam asist za jedno pon. ) posle toga uradim razvlacenje na kosoj 3 puta 8 i to je to . Uglavnom na bencu je do otkaza svaka , ili na 1 do otkaza. . . Jel u redu da imam jake upale ili je problem u treningu , iako su treninzi sa tezim opterecenjem , treninzi za masu ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1386 poslato: Februar 19, 2012, 01:12:21 pre podne »

naravno :),postavicu uskoro neke slike pre nego sto krenem da skidam visak :) pa da vidim kakav cu napredak imati :)

Uradi tako.
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1385 poslato: Februar 19, 2012, 12:29:28 pre podne »

naravno :),postavicu uskoro neke slike pre nego sto krenem da skidam visak :) pa da vidim kakav cu napredak imati :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1384 poslato: Februar 18, 2012, 10:52:39 posle podne »

e ok hvala ti,hranim se ja ok ali pojacacu malo,a dobro je to sto necu isti dan i kik box i tegove,nego jedan dan kik box jedan dan tegovi a nedeljom cu da odmaram i to je to :),praticu kilazu pa cu posle videti,mene je u sustini zanimalo da li mogu da idem na kik box i da dobijam na misicnoj masi.Posto ja sam ja sportski tip i volim da treniram nesto pored tegova pa mi je suvo treniranje tegovima dosadno :)

Bitno je da to sve ukombinujes onako kako tvom organizmu prija ;)
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1383 poslato: Februar 18, 2012, 10:49:54 posle podne »

e ok hvala ti,hranim se ja ok ali pojacacu malo,a dobro je to sto necu isti dan i kik box i tegove,nego jedan dan kik box jedan dan tegovi a nedeljom cu da odmaram i to je to :),praticu kilazu pa cu posle videti,mene je u sustini zanimalo da li mogu da idem na kik box i da dobijam na misicnoj masi.Posto ja sam ja sportski tip i volim da treniram nesto pored tegova pa mi je suvo treniranje tegovima dosadno :)
« Poslednja izmena: Februar 18, 2012, 10:51:25 posle podne od strane vozdovcanin88 » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1382 poslato: Februar 18, 2012, 10:27:49 posle podne »

Usput da pitam samo,posto sam imao neku povredu pa nisam isao na kik box 2 meseca sad od ponedeljka planiram da krenem idem rekreativno ,radio sam samo sa tegovima pa sam dobio na masi,zanima me pored 3 puta nedeljno kik boxa da li ce to uticati nesto na dobijanje na masi i da li trebam malo da pojacam ishranu? inace pon sre pet su kik box a ostalim danima bi radio trening sa tegovima,naravno posle kada budem skidao visak dobro ce mi doci kao zamena za aerobni trening

Ishranu moras pojacati jer u suprotnom moze doci do gubitka misicne mase.evo ti link jedne moje teme o tome:

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=119021.0
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1381 poslato: Februar 18, 2012, 10:25:34 posle podne »

Gledaj da voce izbegavas sem ako bas moras jesti ali po malo i ne u vecernjim satima.Jos od neke uzine mogu biti bademi,malo oraha,kikirikija..Whey sa nekim nemasnim mlekom je odlican za medju obrok.

Hvala lepo na savetima. pomogao si puno

Nema na cemu,ako nesto ustreba tu sam.
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1380 poslato: Februar 18, 2012, 06:21:42 posle podne »

Usput da pitam samo,posto sam imao neku povredu pa nisam isao na kik box 2 meseca sad od ponedeljka planiram da krenem idem rekreativno ,radio sam samo sa tegovima pa sam dobio na masi,zanima me pored 3 puta nedeljno kik boxa da li ce to uticati nesto na dobijanje na masi i da li trebam malo da pojacam ishranu? inace pon sre pet su kik box a ostalim danima bi radio trening sa tegovima,naravno posle kada budem skidao visak dobro ce mi doci kao zamena za aerobni trening
Sačuvana
Stranice: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.124 sekundi sa 17 upita.