TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:04:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768743 puta)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1334 poslato: Februar 03, 2012, 06:14:10 posle podne »

imam protein ( elite whey ) i gainer ( elite mass ) . Trenutno radim na masi pa me interesuje kad treba da ih pijem. . . posle treninga trener mi je rekao da je bolje da uzmem gainer ( oko 100g ) nego protein ( 2 ipo merice ) sa dextrozom , kaze da je bolje zbog kalorija. . . Inace sta je bolje da uzimam pred spavanje a sta ujutru cim ustanem na prazan stomak ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1333 poslato: Januar 31, 2012, 10:03:55 pre podne »

Koji god da uzmes neces pogresiti.Ako slucajno imas oba onda gold posle treninga a Pro v izmedju obroka.U svakom slucaju oba su kvalitetna.
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1332 poslato: Januar 30, 2012, 11:44:27 posle podne »

Koje je bolje rešenje za PWM? Nitro Gold od Biotecha ili Labradin prov60? Znam da je Labrada blend, ali eto ipak da pitam.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1331 poslato: Januar 27, 2012, 05:59:18 posle podne »

Pozdrav Taske,sto se ishrane tice mislim da fali malo hidrata kroz pirinac,krompir,ovsene..recrmo uz jaja treba malo hidrata kao i uz ostale obroke.Kreatin je dobrodosao i dace rezultate ako je ishrana dobra.
hvala puno pojacacu ugljene..... :)

Nema na cemu,javi za neko vreme rezultate.Poz  ;)
Sačuvana
Taske92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1330 poslato: Januar 27, 2012, 05:35:09 posle podne »

Pozdrav Taske,sto se ishrane tice mislim da fali malo hidrata kroz pirinac,krompir,ovsene..recrmo uz jaja treba malo hidrata kao i uz ostale obroke.Kreatin je dobrodosao i dace rezultate ako je ishrana dobra.
hvala puno pojacacu ugljene..... :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1329 poslato: Januar 27, 2012, 01:28:31 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1328 poslato: Januar 27, 2012, 01:22:58 posle podne »

Sve dok nije rigurozna dijeta u pitanju mozes.
Sačuvana
Taske92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1327 poslato: Januar 26, 2012, 10:12:52 posle podne »

pozdrav zoltane relativno sam pocetnik u bb pa ewo a postavim par pitanja....
Do leta imam neki cilj da fino izgledam, pa sam poceo sa izgradnjom mase.... uzeo sam 65% hyperwhey nutrabolicov,i imam neki sistem ishrane koji sam sam osmislio sad voleo bih par saveta oko izmene i dopune
Pre nego sto navedem moj sistem ishrane visok sam 178 imam 87 kg bf nekih 15-18 % trening 4 puta sedmicno sa 5 treningom dopunskim....

moj sistem ishrane je sledeci :

- Za doručak 4 cela jajeta i jedno belance:
- Obrok 2 - obrok posle treninga - 40g whey proteina: 20 gr dextroze
-Obrok 3 - jedna konzerva iscedjene i oprane tunjevine: 100 gr sutlijhe
- Obrok 4 - 180g pilećih prsa (pilećeg belog mesa):
-obrok 5 –jedna ocedjenja tunjevina
- Obrok 6 - 200g pilećih prsa: 200 gr kupusa
- Obrok 7 - 250g ella sira - 50 gr oraha

Moze liu ispravka ako gresm gde i kako.....
 i ima li pootrebe sada da ukljucim neki kreatin uz protein ili ce to opasti do leta
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1326 poslato: Januar 26, 2012, 08:34:32 posle podne »

Aha ok,onda cu se truditi da uvece ne unosim hidrate,a jel ok jednom nedeljno da pojedem npr proteinske palacinke sa dzemom ili plazmu neku,cisto da me mine zelja za slatkim :)?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1325 poslato: Januar 26, 2012, 08:21:30 posle podne »

Potrebni su ti hidrati nakon treninga ali u vecernjim satima ne.Tada samo se baziraj na proteinima i povrcu.
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1324 poslato: Januar 26, 2012, 08:08:28 posle podne »

Da ubacicu i crveno meso,ja volim biftek da jedem tako da cu gledati ako ne svaki dan onda bar 3-4 puta nedeljno jedan obrok da mi bude biftek,a sto se tice badema zaboravio sam da napisem da ih jedem ne bas svaki dan ali skoro svaki,e sad mene najvise buni kolicina hidrata koje bi ja trebao da unosim dok sam da kazem na toj masi, sad npr za dorucak rucak i posle treninga hidrate da jedem to je ok,a da li posle do uvece da ih izbacim skroz pa samo neko povrce da jedem ili mozda uz jos neki obrok da ubacim? A inace sam planirao da februar i mart se hranim tako,a da od aprila krenem neku low carb dijetu da skinem visak,od prilike cilj mi je da mi se vide trbusnjaci lepo i to je to vise mi ne treba :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1323 poslato: Januar 26, 2012, 07:00:09 posle podne »

Pozdrav,da secam se..po slikama vec bih se slozio sa cinjenicom da imas lepu masu i poprilicno kvalitetnu sto je dobo.So se obroka tice ja bih ukoliko je zelja jos kvalitetne mase ubacio i jedan obrok sa nekim crvenim mesom uz kvalitetan hidrat ili povrce.To bi ti dobrodoslo veruj mi.Isto tako i zdrave masti kroz orahe,bademe,lesnike.. ali ne preterivati.Sir je ok ali pazi da te ne zamasti ako ga jedes cesto.
Sve u svemu ok je to kao i sama gradja izgleda ti rezim ishrane odgovara drzi se njega a eto ako mezelis poslusati jos malo ubaci to sto sam ti napisao i prati napredak.Javi se obavezno za mesec-dva sa fotkama i utiskom da vidimo napredak.
Sačuvana
vozdovcanin88
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1322 poslato: Januar 26, 2012, 06:32:53 posle podne »

Evo i ja da se javim,pisao sam ranije ovde pre nekih 2 meseca kada sam aktivno krenuo opet da treniram...inace da podsetim prolse godine sam cele zabusavao i alkoholisao se tako da sam resio da ove se skroz vratim u formu,inace treniram rekreativno kik box i kuci sam sebi napravio teretanu tu treniram sa ortakom.E sad prvo cu da postavim svoje slike par komada cisto da vidis kako to izgleda i usput da ti kazem kako se sad hranim

http://i.imgur.com/aPScv.jpg
http://i.imgur.com/Y7UKW.jpg
http://i.imgur.com/iJGxw.jpg

e sad ishrana je odprilike ovakva pisacu po obrocima
1. recimo 50-100gr ovsenih + 1,5 merica whey i mleko
2.5 jaja,100gr mladog sira od 5% masti malo jogurta i 100gr razenog helba
3. 250gr belog mesa + oko 100gr pirinca
4.pwm 2 merice whey+ rizolino 50gr + dextroza 20gr + 5gr creatina
5.tuna sa ela sirom ili oslic 400gr + neko povrce
6.250gr piletine sa nekim povrcem opet
e sad to je od prilike to stim sto nekad ubacujem neke druge obroke,e sad cilj mi je mozda jos malo povecanje mase pa uskoro da krenem na dijetu da skidam visak i da se definisem,opet kazem nisam profesionalac samo eto zbog izgleda malo i to je to,znaci ne ocekujem da izgledam kao bodybuilder.E sad da li je ok ishrana i ako imas nesto da dodas slobodno,ocekujem neki savet :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1321 poslato: Januar 25, 2012, 09:22:07 posle podne »

Moras eksperimentisati i videti koliko tebi licno treba a da ne pravi problem.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1320 poslato: Januar 25, 2012, 07:14:41 posle podne »

Zoli da li si na dijeti koritio badem/orah? Da li si uopshte unosio zdrave masti? poz!

Jesam,ali nisam mnogo.

Vazhi Zoli! Smanjicu unos za pola!

Poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Stranice: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 17 upita.