TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:07:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768571 puta)
Dr.Alex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #839 poslato: Septembar 14, 2011, 11:37:28 posle podne »

Pozdrav majstore !

Imam još nekih pitanja,bolje reći nedoumica...

Radim vratilo,razboj,sklekove svaki drugi dan,s tim da odradim često biceps,triceps s tegovima i još po neki mišić uz to...ne smijem da radim puno sa tegovima zbog skolioze...
Interesuje me da li mi je mnogo da radim bukvalno 3 puta nedeljno isti mišić tj. da forsiram ruke u svakom treningu sa tegovima ?

Pošto uzimam Super Charge,BCAA i Whey kako da ih pijem kad treniram na ovaj sistem? Za sad uzimam samo kad treniram,dok danima pauze ne uzimam ništa,već sve na ishranu...?

Inače ja sam Vuk Simonovic (prije neki dan si me dodao za prijatelja na facebook).

Postoje mnogi sistemi vezbanja kao sto i sam znas.A svi mi prilagodjavamo treninge prema sebi i trazimo sistem koji samo nama daje najbolje rezultate.Za ovaj dugi niz godina iza mene isprobavao sam na sebi sve i svasta ali jedno sigurno znam a to je da tri puta nedeljno da radim jedan te isti misic nije dobro i ne daje mi rezultate.To opet ne znaci da tebi nece ali jednostavno misic nema dovoljno vremena da se odmori i dolazi do stagnacije.Ali tiprobaj pa videces kako reagujes.
Sto se supsa tice uzimaj ovako:
Charge 30min pre treninga sa vodom na prazan stomak
Bcaa pre i posle treninga
whey obavezno posle treninga
U danima pauze ne moras nista ali ishrana neka bude maksimalno sredjena.

Ok.

Radiću onda ovako:
Ponedeljak:vratilo,razboj,sklekovi,trbušnjaci+tegovi (biceps,triceps).
Utorak:Pauza
Srijeda:Vratil,razboj,sklekovi.
Petak:Vratilo,razboj,sklekovi,trbušnjaci+tegovi (biceps,triceps).
Vikend:Odmor.

Ispada da sa tegovima radim 2xnedeljno po jedan mišić.Dok vratilo i razboj...po 3xnedeljno...Mislim da je ovako najbolje ?
Sačuvana
Granice ne postoje za one koji ih ne vide
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #838 poslato: Septembar 14, 2011, 11:28:54 posle podne »

Pozzz, Da li je ok da pijem DYM super multy jednu tabletu uz dorucak i jednu uz rucak  ili da pijem ko sto pise na pakovanju 2 tablete uz dorucak?

Moze i tako kao sto ti zelis.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #837 poslato: Septembar 14, 2011, 11:28:08 posle podne »

Pozdrav majstore !

Radim vratilo,razboj,sklekove svaki drugi dan,s tim da odradim često biceps,triceps s tegovima i još po neki mišić uz to...ne smijem da radim puno sa tegovima zbog skolioze...
Interesuje me da li mi je mnogo da radim bukvalno 3 puta nedeljno isti mišić tj. da forsiram ruke u svakom treningu sa tegovima ?

Pošto uzimam Super Charge,BCAA i Whey kako da ih pijem kad treniram na ovaj sistem? Za sad uzimam samo kad treniram,dok danima pauze ne uzimam ništa,već sve na ishranu...?

Inače ja sam Vuk Simonovic (prije neki dan si me dodao za prijatelja na facebook).

Postoje mnogi sistemi vezbanja kao sto i sam znas.A svi mi prilagodjavamo treninge prema sebi i trazimo sistem koji samo nama daje najbolje rezultate.Za ovaj dugi niz godina iza mene isprobavao sam na sebi sve i svasta ali jedno sigurno znam a to je da tri puta nedeljno da radim jedan te isti misic nije dobro i ne daje mi rezultate.To opet ne znaci da tebi nece ali jednostavno misic nema dovoljno vremena da se odmori i dolazi do stagnacije.Ali tiprobaj pa videces kako reagujes.
Sto se supsa tice uzimaj ovako:
Charge 30min pre treninga sa vodom na prazan stomak
Bcaa pre i posle treninga
whey obavezno posle treninga
U danima pauze ne moras nista ali ishrana neka bude maksimalno sredjena.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #836 poslato: Septembar 14, 2011, 11:22:35 posle podne »

Kako da pijem ove suplemente ?

Protein : Elite Whey Pro 2.3kg
Aminok. : Bcaa Xpress 500gr
Multi : Daily Formula 100tab
Omega-3 Fish Oil 90 kap.

Whey sam planirao posle treninga sa vodom i pred spavanje sa mlekom , a u off dane samo pred spavanje sa mlekom ili... ?

Najvaznije je whey da se popije posle treninga da sto pre nahranis misic.Tada obavezno sa vodom.Pred spavanje mozessa mlekom zbog sporijeg razlaganja.Aminokiseline mozes pre i posle treninga po jednu ili dve merice u zavisnosti od finansija ali sto vise bcaa to bolje a pogotovu ako je trening duzi i jaci.Multi mozes posle dorucka odmah kao i omega 3.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #835 poslato: Septembar 14, 2011, 11:19:58 posle podne »

Prije 15 dana sam kupio whey protein http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY315-Elite-Whey-Pro.html 2.2 kg pijem vec pola mjeseca inace ja sam bash mrsav pijem(2 puta dnevo stavim casicu u 200ml vode) ali nema napretka ne micem se sa 55 kg i ako pijem 15 dana sta da radim bili trebao da pijem 3 puta dnevno ili sta?inace idem i u teretanu svaki dan treniram sat sa ipo molim za pomoc . Hval

A kako se hranis? koje si godiste?  jesi jako mrsav? Odgovori mi na ovo sto pre pa da dam potpuniji odgovor.
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #834 poslato: Septembar 14, 2011, 10:58:05 posle podne »

Pozzz, Da li je ok da pijem DYM super multy jednu tabletu uz dorucak i jednu uz rucak  ili da pijem ko sto pise na pakovanju 2 tablete uz dorucak?
Sačuvana
Dr.Alex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #833 poslato: Septembar 14, 2011, 08:04:24 posle podne »

Pozdrav majstore !

Sačuvana
Granice ne postoje za one koji ih ne vide
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #832 poslato: Septembar 14, 2011, 02:57:35 posle podne »

Kako da pijem ove suplemente ?

Protein : Elite Whey Pro 2.3kg
Aminok. : Bcaa Xpress 500gr
Multi : Daily Formula 100tab
Omega-3 Fish Oil 90 kap.

Whey sam planirao posle treninga sa vodom i pred spavanje sa mlekom , a u off dane samo pred spavanje sa mlekom ili... ?
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2011, 06:58:29 posle podne od strane dzenisdemic » Sačuvana
tryhardboy93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #831 poslato: Septembar 14, 2011, 02:18:21 posle podne »

Prije 15 dana sam kupio whey protein http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY315-Elite-Whey-Pro.html 2.2 kg pijem vec pola mjeseca inace ja sam bash mrsav pijem(2 puta dnevo stavim casicu u 200ml vode) ali nema napretka ne micem se sa 55 kg i ako pijem 15 dana sta da radim bili trebao da pijem 3 puta dnevno ili sta?inace idem i u teretanu svaki dan treniram sat sa ipo molim za pomoc . Hval
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2011, 03:03:18 posle podne od strane podgoricaboy93 » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #830 poslato: Septembar 14, 2011, 01:30:18 posle podne »

Whey je uvek prvi na listi kod mene i zato to i tebi savetujem.Glutamin ti nije potreban.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #829 poslato: Septembar 14, 2011, 01:15:53 posle podne »

Normalno ishrana na prvo mesto ,sve drugo je samo plus.

Da li mi je bolje,pare koje bih dao npr za jos plus glutamin umesto toga uzmem jos proteina ?

Cilj mi je cista misicna masa , nikakvi takmicarski ciljevi.

Hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #828 poslato: Septembar 14, 2011, 01:06:25 posle podne »

Pozdrav, ovo je odlicna osnovna kombinacija suplmentacije.Posle se sve samo nadogradjuje u zavisnosti od ciljeva.Naravno ishrana mora biti maksimalno sredjena.
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #827 poslato: Septembar 14, 2011, 11:37:57 pre podne »

Pozdrav,

Planiram da uzmem jednu kombinaciju pa bih te zamolio za savet da li treba sta izbaciti,zameniti,dodati :

100% Whey protein
Scitec Nutrition   2.3kg

BCAA Xpress
Scitec Nutrition 500gr

Vitaminsko mineralni komplexi:
Daily Formula
Universal Nutrition 100tab

Omega-3 Fish Oil 1000 mg
Natrol INC 90 gel kap

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #826 poslato: Septembar 09, 2011, 02:59:18 posle podne »

Pozdrav,lepo sam to objasnio u nekoliko mojih postova.Evo ti linka procitaj koristice ti.

http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=117981.0
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #825 poslato: Septembar 09, 2011, 02:49:30 posle podne »

Pozdrav Zoltane, imam  pitanje.
1. Koji je odnos proteina, hidrata i masti za nekog ko hoce da nabaci masu ( misicnu naravno, ali znam da je salo neizbezno )
i ako je moguce taj odnos kroz obroke. Znam da ujutru treba najvise hidrata, pa tokom dana smanjivati. Isprobacu ja svakako razne varijante, ali me zanima tvoje iskustvo.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Stranice: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.449 sekundi sa 18 upita.