TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404127 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 07, 2025, 08:06:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 207 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 957827 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1051 poslato: Novembar 13, 2011, 04:18:27 posle podne »

Pre i posle treninga 10-15gr svaka doza.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1050 poslato: Novembar 13, 2011, 04:16:49 posle podne »

A pored toga da ostavim Amino5600 i da je pijem onda samo pred spavanje ili zajedno sa leucinom pre i posle treninga? Inache, ostalo mi je jako malo amino i kupujem nove za koji dan, koje da kupim? Da li mozesh da mi kazesh neke koje su po tvom misljenju najbolje?

Uzimaj slobodno sve zajedno.Ja sam probao bas dosta vrsta i na mene je najbolji utisak ostavila kombinacija od dymatyze amino 4800.Nisu ni ostale lose ali sam njih najvise koristio.Odlicnog su kvaliteta.

Bas sam o njima i razmisljao :) A pored sve toga (proteina, amino, leucina) da li treba da ubacim BCAA?

Hvala josh jednom Zoli!

Znas kako kazu,nikada dosta BCAA i uvek su dobrodosle  ;)

Ok, uzecu Dyma BCAA 5050, samo mi reci kako da ih pijem i koliko :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1049 poslato: Novembar 13, 2011, 04:15:51 posle podne »

pa bcaa su ti amino ako uzimas amino 5600 ili koje si vec rekao to je to . taj amino 5600 svi hvale moracu i ja da uzmem.trenutno pijem nitro x ali male su doze ima 600mg leucina i po 300 izoleuc.i valin i tolko pre treninga,toliko i posle. pa kad to potrosim vdecu da sa wheyom uzmem zasebno leucin zasebno glutamin. samo nzm koji whey posto lose stojim s novcem tako da....moram nesto da izekonomisem

Problem mogu naravno biti pare ali BCAA nikada dosta i pored svega sto si naveo ako ih uzmes neces pogresiti.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1048 poslato: Novembar 13, 2011, 04:14:57 posle podne »

A pored toga da ostavim Amino5600 i da je pijem onda samo pred spavanje ili zajedno sa leucinom pre i posle treninga? Inache, ostalo mi je jako malo amino i kupujem nove za koji dan, koje da kupim? Da li mozesh da mi kazesh neke koje su po tvom misljenju najbolje?

Uzimaj slobodno sve zajedno.Ja sam probao bas dosta vrsta i na mene je najbolji utisak ostavila kombinacija od dymatyze amino 4800.Nisu ni ostale lose ali sam njih najvise koristio.Odlicnog su kvaliteta.

Bas sam o njima i razmisljao :) A pored sve toga (proteina, amino, leucina) da li treba da ubacim BCAA?

Hvala josh jednom Zoli!

Znas kako kazu,nikada dosta BCAA i uvek su dobrodosle  ;)
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1047 poslato: Novembar 13, 2011, 03:38:55 posle podne »

pa bcaa su ti amino ako uzimas amino 5600 ili koje si vec rekao to je to . taj amino 5600 svi hvale moracu i ja da uzmem.trenutno pijem nitro x ali male su doze ima 600mg leucina i po 300 izoleuc.i valin i tolko pre treninga,toliko i posle. pa kad to potrosim vdecu da sa wheyom uzmem zasebno leucin zasebno glutamin. samo nzm koji whey posto lose stojim s novcem tako da....moram nesto da izekonomisem
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1046 poslato: Novembar 13, 2011, 10:45:04 pre podne »

Hvala josh jednom Zoli!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1045 poslato: Novembar 13, 2011, 02:25:21 pre podne »

treba li leucin i gllutamin kao dve zaebne kiseline uzimati uz whey posle treninga?

Mozes whey zajedno sa njima piti slobodno.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1044 poslato: Novembar 13, 2011, 02:24:22 pre podne »

Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1043 poslato: Novembar 12, 2011, 07:01:43 posle podne »

treba li leucin i gllutamin kao dve zaebne kiseline uzimati uz whey posle treninga?
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1042 poslato: Novembar 12, 2011, 12:06:49 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1041 poslato: Novembar 12, 2011, 11:36:49 pre podne »

Slazem se da je veoma bitna aminokiselina i s razlogom je hvale.Ako imas mogucnosti ubaci je i to obavezno pre i posle treninga.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1040 poslato: Novembar 11, 2011, 10:04:22 posle podne »

E zoli pijem protein i amino5600. Razmisljam da ubacim Leucin, hvale ga na sve strane, nachitao sam se lepih stvari o njemu. Shta ti kazesh na to? Mozesh li mi reci vishe o tome? Poz!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1039 poslato: Novembar 11, 2011, 02:55:18 posle podne »

Istezanje koristi ali radi veoma pazljivo jer moze doci do ozbiljnih povreda.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1038 poslato: Novembar 11, 2011, 02:53:25 posle podne »

Ok,ako ste se vec odlucili za jace sagorevace bolje animal kompleksan je a dyma burn ima extremno mnogo stimulansa.Neka pije jednu kesicu 30min pre treninga.Odvikni ga postepeno od lose ishrane,jer ako se odjednom skine postoji mogucnost da pukne i vratice se na staro a time ne samo da ce povratiti kile vec dobice i nove.
Sačuvana
Manex
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1037 poslato: Novembar 11, 2011, 10:00:12 pre podne »

Da li moze da mi nesto pomogne/odmogne kao neki mali trening iztezanja celog tela od 20min pre spavanja, i koliko je to dobro?? Npr. ove vezbe Vezbe za istezanje ledja i jos neke http://yufreeclimbing.homestead.com/files/tehn/istezanje.html Pozzz
« Poslednja izmena: Novembar 11, 2011, 10:07:06 pre podne od strane Manex » Sačuvana
Svakim novim treningom, granice se pomeraju...
Stranice: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 207 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 13 upita.