TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:19:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768358 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1064 poslato: Novembar 14, 2011, 05:57:07 posle podne »

Ajde videcu onda da se pochastim sa  njim :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1063 poslato: Novembar 14, 2011, 05:45:21 posle podne »

A shta kad prestanemo sa uzimanjem Xpanda? Mislim, ako bih uzeo, ne bi ga sigurno koristio doveka...

I ne smes da ga koristis dugo.Kada popijes jednu kutiju ide pauza od dve nedelje pa mozes opet nastaviti.Nista se nece desiti kada prestanes sem malog pada energije i mozda fokusa ali na to se organizam brzo privikne i vec posle mozes uzeti novi reaktor ako ti se svidi kako radi.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1062 poslato: Novembar 14, 2011, 05:43:02 posle podne »

A shta kad prestanemo sa uzimanjem Xpanda? Mislim, ako bih uzeo, ne bi ga sigurno koristio doveka...
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1061 poslato: Novembar 14, 2011, 05:39:48 posle podne »

Ja mislim da ja nikada necu imati bolji mentalni focus nego kad sam pio Dymatize Burn Extreme, to je bolesna kolichina energije koju sam ja tada imao... Neverovatno, ali ja sam provodio i do 6 sati dnevno u treningu, sto teretana, sto trcanje :)

Vrlo lako moguce da bi te recimo Dymatize Xpand Xtreme jos bolje radio.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1060 poslato: Novembar 14, 2011, 05:39:06 posle podne »

A ti NO reaktori, oni samo povecaju snagu tokom treninga i to je to? Ne uticu na razvoj misica?

Daju bolji protok kiseonika u krvi koja ide u misice i time ti je pumpa vise izrazena,misici cvrsci i jaci.Mentalni fokus dobijas iz kofeina itd..sve u svemu dobri su ako se koriste kako treba,ako se ima osnovna suplementaija uz njih kao i dobra ishrana.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1059 poslato: Novembar 14, 2011, 01:36:02 posle podne »

Ja mislim da ja nikada necu imati bolji mentalni focus nego kad sam pio Dymatize Burn Extreme, to je bolesna kolichina energije koju sam ja tada imao... Neverovatno, ali ja sam provodio i do 6 sati dnevno u treningu, sto teretana, sto trcanje :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1058 poslato: Novembar 14, 2011, 10:11:23 pre podne »

A ti NO reaktori, oni samo povecaju snagu tokom treninga i to je to? Ne uticu na razvoj misica?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1057 poslato: Novembar 14, 2011, 12:59:12 pre podne »

Sta bi mi rekao u vezi taurina ? razmisljam da pocnem da ga koristim , dok ne skupim pare za dobru kombinaciju , ovo cisto malo za snagu i da me digne malo ?

Sam on nece mnogo uraditi,ni jedan suplement nece.Iskren da budem jedino NO reaktori imaju brzo dejstvo od suplemenata.
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1056 poslato: Novembar 13, 2011, 11:19:40 posle podne »

Sta bi mi rekao u vezi taurina ? razmisljam da pocnem da ga koristim , dok ne skupim pare za dobru kombinaciju , ovo cisto malo za snagu i da me digne malo ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1055 poslato: Novembar 13, 2011, 04:44:50 posle podne »

ok za hranu to je u redu ali to trenutno da stavimo po strani
 interesuje me konkretno koja kombinacija ajde ovako
koji whey
koji kreatin
 koje bcca
i sta mislis ako umesto vitamina i minerala i no uzmem jos wheya ili bcaa

Moze elite whey,kreatin monohidrat moze od dymatize,bcaa SNI, nemoj izbacivati vitamine i minerale potrebni su.
Sačuvana
rakacsd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1054 poslato: Novembar 13, 2011, 04:28:43 posle podne »

ok za hranu to je u redu ali to trenutno da stavimo po strani
 interesuje me konkretno koja kombinacija ajde ovako
koji whey
koji kreatin
 koje bcca
i sta mislis ako umesto vitamina i minerala i no uzmem jos wheya ili bcaa
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1053 poslato: Novembar 13, 2011, 04:22:56 posle podne »

e ovako da probam da pojednostavim...
pitanje za zoltana a slobodno i ostali pucajte
imam budzet oko 300e, a cilj mi je da nabacim bar 10 kg koliko je to moguce kvalitetne mase za npr 2 do 3 meseca (ne spremam se za takmicenje niti bili sta slicno tako da nema potrebe za nekim preterivanjem ja vec 3 godine imam 107 kg 190 cm imam 26 god naravno imam i malo masti ali ne smeta mi ) imam prilicno iskustva sa vezbama ali sa ovim suplementima ne toliko pa da ne bih ja experimentisao predlozi mi ti neku kombinaciju hvala unapred

Pre suplementacije treba napuniti frizider kvalitetnim namirnicama to jest mesom itd...
Od suplementacije standardno whey,kreatin,bcaa,vitamini i minerali,omega 3..naravno moze se tu kombinovati i neki NO reaktor radi lakse pumpe i boljeg treninga.
Sačuvana
rakacsd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1052 poslato: Novembar 13, 2011, 04:20:20 posle podne »

e ovako da probam da pojednostavim...
pitanje za zoltana a slobodno i ostali pucajte
imam budzet oko 300e, a cilj mi je da nabacim bar 10 kg koliko je to moguce kvalitetne mase za npr 2 do 3 meseca (ne spremam se za takmicenje niti bili sta slicno tako da nema potrebe za nekim preterivanjem ja vec 3 godine imam 107 kg 190 cm imam 26 god naravno imam i malo masti ali ne smeta mi ) imam prilicno iskustva sa vezbama ali sa ovim suplementima ne toliko pa da ne bih ja experimentisao predlozi mi ti neku kombinaciju hvala unapred
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1051 poslato: Novembar 13, 2011, 04:18:27 posle podne »

Pre i posle treninga 10-15gr svaka doza.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1050 poslato: Novembar 13, 2011, 04:16:49 posle podne »

A pored toga da ostavim Amino5600 i da je pijem onda samo pred spavanje ili zajedno sa leucinom pre i posle treninga? Inache, ostalo mi je jako malo amino i kupujem nove za koji dan, koje da kupim? Da li mozesh da mi kazesh neke koje su po tvom misljenju najbolje?

Uzimaj slobodno sve zajedno.Ja sam probao bas dosta vrsta i na mene je najbolji utisak ostavila kombinacija od dymatyze amino 4800.Nisu ni ostale lose ali sam njih najvise koristio.Odlicnog su kvaliteta.

Bas sam o njima i razmisljao :) A pored sve toga (proteina, amino, leucina) da li treba da ubacim BCAA?

Hvala josh jednom Zoli!

Znas kako kazu,nikada dosta BCAA i uvek su dobrodosle  ;)

Ok, uzecu Dyma BCAA 5050, samo mi reci kako da ih pijem i koliko :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 18 upita.