TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:33:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768428 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1109 poslato: Novembar 22, 2011, 07:34:13 posle podne »

A da, shto se tiche moje ishrane, ja shecere ne unosim uopshte, ugljene hidrate sam sveo na minimum, jedino mi prvi obrok budu ujutru ovsene sa proteinom i to je to...
Radim na skidanju vishka kilograma, teshko mi bude, ali jako lepo na mene radi. Mislio sam da ubacim dekstrozu ili neshto na taj fazon...

Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1108 poslato: Novembar 22, 2011, 07:33:01 posle podne »

Pozz Zoli ..
Pitanje jedno oko blendova ..
Syntha 6 li Myofusion ili neki treci ?
Ostalo mi je jos 10-ak merica Mya ,pa da pitam sta da uzimam sledece od blenda i koji je trenutno najkvalitetniji ...
Hvala lepo

Jesi zadovoljan sa dosadasnjim blendom?  Ako jesi nema razloga da ga menjas nastavi opet sa njime.
Zadovoljan sam blendom kao blendom ,ali njegovom rastvrljivoscu u vodi nikako ...
Jos kad rucno sa kasicicom mesam ,pa to je jezivo ,treba mi mesalica da bi ga izmutio i rastvorio grudvice koje se naprave ..
tacno mi dodje da bacim casu sa sve blendom u njemu ..

Da moguce je to i onda se covek iznervira.Pa znas kako idi redom probaj vise njih i koji je po tebi ok taj zadrzis.

I meni se BCAA BLast slabo rastvara ali shta cu, dodje mi to kao josh jedan trening dok ga izmuckam valjano....

P.S. Hvala zoli za savet, uzecu Elite :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1107 poslato: Novembar 22, 2011, 07:19:51 posle podne »

E zoli koji protein bi ti izdvojio da je dobar uz animal i uopshte sagorevache? Pio sam Iso100 ali skup mi je dosta, pogotovo sada kada sam pojachao suplementaciju i ubacio bcaa...

Hvala!

Iso100 je idealan a ostali vec imaju secera mada ni to ne mora smetati ako je ishrana skroz dobra.Uzmi elite onda.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1106 poslato: Novembar 22, 2011, 07:19:02 posle podne »

Pozz Zoli ..
Ostalo mi je jos 10-ak merica Mya ,pa da pitam sta da uzimam sledece od blenda i koji je trenutno najkvalitetniji ...
Hvala lepo

Jesi zadovoljan sa dosadasnjim blendom?  Ako jesi nema razloga da ga menjas nastavi opet sa njime.
Zadovoljan sam blendom kao blendom ,ali njegovom rastvrljivoscu u vodi nikako ...
Jos kad rucno sa kasicicom mesam ,pa to je jezivo ,treba mi mesalica da bi ga izmutio i rastvorio grudvice koje se naprave ..

Da moguce je to i onda se covek iznervira.Pa znas kako idi redom probaj vise njih i koji je po tebi ok taj zadrzis.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1105 poslato: Novembar 22, 2011, 01:50:10 posle podne »

E zoli koji protein bi ti izdvojio da je dobar uz animal i uopshte sagorevache? Pio sam Iso100 ali skup mi je dosta, pogotovo sada kada sam pojachao suplementaciju i ubacio bcaa...

Hvala!
Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1104 poslato: Novembar 22, 2011, 11:34:38 pre podne »

Pozz Zoli ..
Hvala lepo

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1103 poslato: Novembar 21, 2011, 08:19:35 posle podne »

Josh jednom hvala ^^

Nema na cemu.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1102 poslato: Novembar 21, 2011, 08:05:53 posle podne »

Josh jednom hvala ^^
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1101 poslato: Novembar 21, 2011, 08:01:19 posle podne »

Vazi, iz dijetetskih razoga gledam da nivo kalorija svedem na minimum minimuma i zato mislim da cu uzeti pro long :D :D: D

Dobar izbor,i ja sam ga uzimao do nedavno.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1100 poslato: Novembar 21, 2011, 07:54:07 posle podne »

Vazi, iz dijetetskih razoga gledam da nivo kalorija svedem na minimum minimuma i zato mislim da cu uzeti pro long :D :D: D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1099 poslato: Novembar 21, 2011, 07:37:10 posle podne »

Jel ok uzeti pred spavanje Amino5600 + BCAA?

Nema potrebe,bolje umesto toga kvalitetan obrok ili eventualno od suplemenata pro long.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1098 poslato: Novembar 21, 2011, 07:21:05 posle podne »

Jel ok uzeti pred spavanje Amino5600 + BCAA?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1097 poslato: Novembar 21, 2011, 06:54:44 posle podne »

Pozz Zoli ..
Hvala lepo

Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1096 poslato: Novembar 21, 2011, 04:19:32 posle podne »

Pozz Zoli ..
Hvala lepo
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1095 poslato: Novembar 21, 2011, 02:35:08 posle podne »

Vazhi vazhi, to sam hteo da te pitam :)

Onda cu kad zavrshim sa animalom ako budem zadovoljan malo sachekati i previ na Xpand!

Josh jednom hvala, pozdrav!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.