TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:50:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768502 puta)
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1124 poslato: Novembar 25, 2011, 08:53:59 posle podne »

E Zoli skinuo sam ovaj tvoj program koji si radio dok si na pripremama za takmicenje (tj. ranija faza) i poshto uskoro pochinjem da pijem Animal hocu da za to vreme budem nikad rigorozniji (ako je to moguce hehe).
Primetio sam da pijesh dosta aminokiselina, ovde odredjeno mislim na BCAA i glutamin. Ja pijem oko 12, plafon 15 grama bcaa dnevno. Ima li potrebe to povecavati? Glutamin iskreno ni ne pijem.

Imam slichan dan kao ti, 2 treninga dnevno, samo nemam oba treninga sa tegoviram, vec radim 1 kardio i on bude uglavnom ujutru oko pola 10, i jedan trening popodne, slichno tebi, oko pola 5 - 5.

Shto se tiche ugljenih hidrata, poshto mi je cilj smanjenje chiste masti, unosim ih samo ujutru, malo ovsenih, i dalje se baziram samo na proteinima. Da li je to ok?
Moja suplementacija ce biti: Protein (za sada imam Nitro Gold, nadam se da cu da tada imati ISo ili makara Scietecov izolat), Amino5600 koje cu uskoro da zamenim sa Dyminim 4800, SNI BCAA Blast i naravno vitamini i minerali.

Da li mi preporuchujesh josh neshto od suplementacije? :)

Hvala!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1123 poslato: Novembar 25, 2011, 02:46:04 posle podne »

Isto tako Zoltane! I ja imam svaki dan 2 treninga, tj. nedeljno 10 treninga, vikendom odmaram...

Pijem obavezno posle treninga i pred spavanje, s tim da uz prvi trening i ne pijem uvek, ukoliko sam vec popio za doruchak, poshto je mala razlika izmedju doruchka i treninga (prvog). Vishe cu se posle prvog treninga bazirati na jachoj ishrani.

Hvala shto si mi reshio ovu nedoumicu, na nekoj temi sam ispao budala shto pijem skoro 2kg proteina mesechno...

Veliki pozdrav Zoli!

Nisi ispao budala samo bih te posavetovao da pred spavanje ipak se baziras na kvalitetnoj ishrani ili kazeinu tipa Pro Long.

Znam, imali smo polemiku, za sada se baziram na ishrani jer nisam bash jak trenutno sa kintom, uskoro ce biti, pa chim bude, odmah prelazim na ProLong!

Poz!

Uradi tako.Pozz
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1122 poslato: Novembar 25, 2011, 09:27:49 pre podne »

Isto tako Zoltane! I ja imam svaki dan 2 treninga, tj. nedeljno 10 treninga, vikendom odmaram...

Pijem obavezno posle treninga i pred spavanje, s tim da uz prvi trening i ne pijem uvek, ukoliko sam vec popio za doruchak, poshto je mala razlika izmedju doruchka i treninga (prvog). Vishe cu se posle prvog treninga bazirati na jachoj ishrani.

Hvala shto si mi reshio ovu nedoumicu, na nekoj temi sam ispao budala shto pijem skoro 2kg proteina mesechno...

Veliki pozdrav Zoli!

Nisi ispao budala samo bih te posavetovao da pred spavanje ipak se baziras na kvalitetnoj ishrani ili kazeinu tipa Pro Long.

Znam, imali smo polemiku, za sada se baziram na ishrani jer nisam bash jak trenutno sa kintom, uskoro ce biti, pa chim bude, odmah prelazim na ProLong!

Poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1121 poslato: Novembar 25, 2011, 01:31:03 pre podne »

Chisto da proverim, da li smem da pre treninga mesham assault sa bcaa, tj da strpam sve u jedan shejker i da mi to bude pre workout?

Moze.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1120 poslato: Novembar 25, 2011, 01:30:48 pre podne »

Veliki pozdrav Zoli!

Sačuvana
micri
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Pcaxe
« Odgovor #1119 poslato: Novembar 24, 2011, 08:08:10 posle podne »

Chisto da proverim, da li smem da pre treninga mesham assault sa bcaa, tj da strpam sve u jedan shejker i da mi to bude pre workout?
Sačuvana
Mario, I wasted my childhood to save your bitch!!!
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1118 poslato: Novembar 24, 2011, 02:50:24 posle podne »

Veliki pozdrav Zoli!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1117 poslato: Novembar 24, 2011, 02:20:21 posle podne »

E zoli moram neshto da te pitam...

Ja sam generalno troshio jako puno proteina jer sam ga pio minimum 2 puta dnevno...

To mu dodje oko 1.5 - 2kg mesechno... Video sam ovde po forimima kako ljudima 900gr traje chak i do preko 2 meseca...

Kako to? Kako da ga pijem i kada?

Moze da ti traje i deset meseci ali to nikako ne znaci da je dobro.Dobro si pio i uglavnom toliko i treba.Ja uzimam posle treninga po mericu - dve ali ja nekad ima  i dva treninga dnevno ili jedan extra jakpa mi je unos mnogo veci.Ali tebi su dovoljne dve.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1116 poslato: Novembar 24, 2011, 09:48:36 pre podne »

E zoli moram neshto da te pitam...

Ja sam generalno troshio jako puno proteina jer sam ga pio minimum 2 puta dnevno...

To mu dodje oko 1.5 - 2kg mesechno... Video sam ovde po forimima kako ljudima 900gr traje chak i do preko 2 meseca...

Kako to? Kako da ga pijem i kada?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1115 poslato: Novembar 23, 2011, 10:31:54 pre podne »

To ti niko sa preciznoscu ne moze reci jer svi drugacije reagujemo na sisteme vezbanja.U celoj prici najvaznija je ishrana pa tek onda sve ostalo.A kada ishranu sredis onda isprobavas sisteme treninga da vidis sta ti odgovara.
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1114 poslato: Novembar 23, 2011, 09:52:51 pre podne »

zaboravio sam i grudi 4 x 3 serije :) Unapred hvala ;)
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1113 poslato: Novembar 23, 2011, 09:51:57 pre podne »

Jel je ok za masas 10,8,6
Ruke po 3 vezbe bic, tric
Ledja 4x3 serije
Ramena 4x3 serije
Trapezius 1x 3 serije
Noge 5 x 3 serije
Neke vezbe radim po 4 serije tipa Bendz Cucanj, Potisak za ramena ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1112 poslato: Novembar 22, 2011, 08:33:37 posle podne »

Vazhi Zoli, hvala ti! :)

Nema na cemu  ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1111 poslato: Novembar 22, 2011, 08:15:36 posle podne »

Vazhi Zoli, hvala ti! :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1110 poslato: Novembar 22, 2011, 08:10:18 posle podne »

A da, shto se tiche moje ishrane, ja shecere ne unosim uopshte, ugljene hidrate sam sveo na minimum, jedino mi prvi obrok budu ujutru ovsene sa proteinom i to je to...
Radim na skidanju vishka kilograma, teshko mi bude, ali jako lepo na mene radi. Mislio sam da ubacim dekstrozu ili neshto na taj fazon...

Ne treba ti dextroza ako ides na skidanje kilograma.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.076 sekundi sa 18 upita.