TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:07:21 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768298 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1214 poslato: Decembar 10, 2011, 12:28:13 posle podne »

Naravno,bcaa su uvek dobrodosle.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1213 poslato: Decembar 10, 2011, 12:24:45 posle podne »

Zoli da li da pijem BCAA i u toku kardia?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1212 poslato: Decembar 10, 2011, 12:23:33 posle podne »

Ima i tu vise varijanti i teorija.Ranije je bila zastupljena ona da treba faza punjenja ali sada sobzirom da su kreatini cistiji ne treba to raditi.Pre treninga 5gr a posle 5gr sa dexom i proteinom.Mada ja sa dexom uzimam i pre treninga.U danima pauze ujutru 5gr i uvece 5gr sa malo dexa.
Sačuvana
dr joey
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1211 poslato: Decembar 09, 2011, 08:21:33 posle podne »

pozdrav,da li je ok da se kreatin pije samo posle treninga i to sa proteinom i dekstrozom pomesan,a u danima bez treninga da se ne pije ?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1210 poslato: Decembar 09, 2011, 08:02:01 posle podne »

imam veliki problem sa desnim ramenom tj. u toku vezbi osetim jak bol kod kljucne kosti , na desnoj strani. . . mislio sam da je do zagrevanja ali se uvek dobro zagrejem i idem postupno sa tezinama , znas li mozda sta je problem i kako da sprecim bol ? inace sta mislis o vezbanju svake misicne grupe 2 puta sedmicno , ( pon. grudi triceps , uto ledja biceps , sreda ramena noge ) i onda ponavljam cetvrtak , petak subota , nedelju odmaram ?

Onaj prvi deo pitanja oko bola je vise za doktore danielu i Pedju koji su na nasm forumu.Ja tu ipak savetujem pauzu i odmor ako je bol zaista jak.Sto se treninga tice nisam za opciju vezbanja jedne misicne grupe dva puta nedljno,bar ne dok se ne stekne jedan znacajan staz i iskustvo u teretani.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1209 poslato: Decembar 09, 2011, 07:56:42 posle podne »

imam veliki problem sa desnim ramenom tj. u toku vezbi osetim jak bol kod kljucne kosti , na desnoj strani. . . mislio sam da je do zagrevanja ali se uvek dobro zagrejem i idem postupno sa tezinama , znas li mozda sta je problem i kako da sprecim bol ? inace sta mislis o vezbanju svake misicne grupe 2 puta sedmicno , ( pon. grudi triceps , uto ledja biceps , sreda ramena noge ) i onda ponavljam cetvrtak , petak subota , nedelju odmaram ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1208 poslato: Decembar 09, 2011, 06:11:25 posle podne »

Ok, onda mi ostaje samo da isprobam razne varijacije pa da vidim shta mi najvishe odgovara.

Hvala Zoli! Veliki pozdrav

Nema na cemu pozdrav i tebi.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1207 poslato: Decembar 09, 2011, 11:25:36 pre podne »

Ok, onda mi ostaje samo da isprobam razne varijacije pa da vidim shta mi najvishe odgovara.

Hvala Zoli! Veliki pozdrav
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1206 poslato: Decembar 09, 2011, 10:19:16 pre podne »

E i to zavisi kako ti odgovara.Ja sam probao i ujutru,popodne i uvece da treniram.Najbolje mi je uvece jos pogotovu ako imam popodnevni san pa se napunim energijom.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1205 poslato: Decembar 09, 2011, 08:42:52 pre podne »

Ako bih radio 1 trening dnevno u koje vreme bi bilo najbolje da ga odradim?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1204 poslato: Decembar 09, 2011, 01:59:02 pre podne »

Ukoliko si zadovoljan rezultatima onda nastavi tako jer ipak je to najvaznije da tebi daje rezultate.Mozes nekom drugom prilikom raditi taj sistem kao sto sam ti ja rekao pa uporedi i vidi kako ti je bolje.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1203 poslato: Decembar 08, 2011, 11:53:48 posle podne »

Pa pazi, uglavnom slusham tebe, sve shto si mi rekao, bilo da je veznao za trening, ishranu ili suplementaciju sam prihvatio i uradio na sebi i sve se pokazalo i vishe nego odlichno tako da, slusham tebe i dalje...

Shto se tiche stazha, imam ga. Shto se tiche animala, hmz, jeste jak, ali pravo da ti kazhem, iz svog lichnog iskustva i nije toliko koliko sam mislio. Ujutru osetim blago peckanje prvih 10 minuta i to je to (nekada ni to). Drugi put ne osetim uopshte nishta. Naravno, pritom mislim na stomak, poshto u toku treningu se osecam super, imam odlichan stimulans, a mislim i priliv snage, poshto sam neshto povecao kilazhe od kada ga pijem...

Shto se tiche treninga, imam puno vremena pa sam razdvojio jedno od drugog. Da ostavim tako ili da promenim to?

poz i hvala na svemu!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1202 poslato: Decembar 08, 2011, 11:48:47 posle podne »

Pazi..to sam pisao iz razloga sto je animal cuts stvarno jako jak sagorevac sa mnogo stimulansa.Ko nije takmicar mislim da zaista nema potrebe da uzima dve kesice sem ako nije bas sebi zacrtao neke jake ciljeve i ima poduzi staz iza sebe.Na tvom mestu ja bih radio samo jedan trening dnevno gde bih spoio tegove sa kardiom i to,prvo tegovi pa odmah kardio.Tako sam bar ja radio skoro uvek a rezultati su bili odlicni.
E sada..teorija ima raznih kao i iskustva a na tebi je da radis kako zelis i mislis da treba.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1201 poslato: Decembar 08, 2011, 06:35:02 posle podne »

Pozdrav opet, vishe me je sramota da te smaram ovde ali tebe najvishe slusham i preko tvojih saveta najvishe vidim rezultate...

Uglavnom, radi se o animal catsu koji pijem i kojim sam prezadovoljan medjutim, sada sam prochitao neki tvoj post gde si napisao "nema potrebe piti 2 kesice ukoliko nisi takmicar".

To me zanima poshto na sajtu pishe da se piju 2 kesice, i dobio sam preporuku prodavca PSporta da pijem 2... Pored toga, imam 2 treninga dnevno, ujutru radim kardio, popodne tegove...

Da ga smanjim ili shta, sad sam malo zbunjen...

pozdrav!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1200 poslato: Decembar 08, 2011, 01:10:42 pre podne »

Izgleda da mi samo to ostaje :) Shto pre provalim to bice mi lakshe ubuduce...

Hvala na pomoci Zoli!

Veliki pozdrav

Nema na cemu,pozdrav.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.336 sekundi sa 18 upita.