TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:35:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768434 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1559 poslato: Maj 03, 2012, 06:59:56 posle podne »

postovanje.......imam ovakav plan treninga......
pon:ramena-triceps
uto:noge
sre-grudi-biceps
cet:odmor
pet-ledja
sub:ruke
sa mislite o ovakvom planu vezbanja,,i neki savet ako iamte u vezi plana..zahvaljujem

A cilj je? jel ishrana sredjena?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1558 poslato: Maj 03, 2012, 06:58:52 posle podne »

Treba hidrate da smanjujes a ne proteine.Varijacija sa hidratima je pravi nacin napretka kada se radi defka.Ja uvek radim kardio posle tegova i daje fantasticne rezultate.A sta da ocekujes? nemoj nista na pocetku vec stisni zube i samo pici sa treninzima.

Od 20 do 40min uglavnom u zavisnosti od perioda.Uzimam tada pre za vreme i posle bcaa i glutamin.A posle iso 100,sagorevac naravno pre treninga.

Koliko ti traje kardio? Da li uzimas neke supse pre kardia/za vreme?
Sačuvana
Jaksa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1557 poslato: Maj 03, 2012, 04:33:05 posle podne »

postovanje.......imam ovakav plan treninga......
pon:ramena-triceps
uto:noge
sre-grudi-biceps
cet:odmor
pet-ledja
sub:ruke
sa mislite o ovakvom planu vezbanja,,i neki savet ako iamte u vezi plana..zahvaljujem
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1556 poslato: Maj 03, 2012, 02:50:18 posle podne »

Treba hidrate da smanjujes a ne proteine.Varijacija sa hidratima je pravi nacin napretka kada se radi defka.Ja uvek radim kardio posle tegova i daje fantasticne rezultate.A sta da ocekujes? nemoj nista na pocetku vec stisni zube i samo pici sa treninzima.

Koliko ti traje kardio? Da li uzimas neke supse pre kardia/za vreme?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1555 poslato: Maj 03, 2012, 01:31:24 posle podne »

Kada nazalost dodje do povreda jedini pravi lek je mirovanje sto kod nas redovnih vezbaca deluje kao nemoguca misija.Treba pokusati rad sa manjim opterecenjima kao i izbegavanje vezbi koje bas taj deo pogadjaju.
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1554 poslato: Maj 03, 2012, 09:25:07 pre podne »

Vec vise od god dana me boli rame , na sastavu izmedju prednjeg, srednjeg i zadnjeg ramena u kosku, iso sam na silne terapije i mazao sve is vasta. Odlucio sam da radim malo laganiji trening za rame radim ovako preednji potisak na hameru 4x 12-8,  letenje bocno na spravi 4x 12-8 , prednje letenje 3x 12-8 , letenje u predklonu 3 x12-8 i na kraju trapez 3 x12 -8 Kazi mi jel je ovako ok.Imam ful suplementaciju i ne pravi mi se bas sad pauza pred leto. Sa ovim vezbama me ne boli ,pokusavam da izbegavam sve vezbekoje se potiskuju iznad glave ( zgibovi , lat hamer (ledja) razvlacenja za grudi ,.... )
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1553 poslato: Maj 03, 2012, 08:56:18 pre podne »

Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1552 poslato: Maj 02, 2012, 09:01:31 posle podne »

doslo vreme da se definise. . . ne treba puno da skinem , ali sve sto treba da skinem nalazi se uglavnom u butinama , dupetu , i malcice stomak i vrat. . . e sad , ne bih zeleo da ugrozim misicnu masu , sta vise zelim da je zadrzim mozda i povecam ako je moguce ? naprimer da li bih to mogao kad bih oko 2 imao trening sa tegovima a predvece negde brzo hodanje/trcanje ili steper ( oko 45 min ) , sto se tice ishrane smanjio bih proteine na 2,5g ( oko 200g dnevno ) UH i masti bih mnogo smnjio , samo pred treninge i posle treninga sa tegovima ? sta mogu ovim da postignem ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1551 poslato: Maj 02, 2012, 06:08:35 posle podne »

Postovanje....imam jedno onako interesantno pitanje a to je: koja je prednost niskih vezbaca a koja mana,i koja je prednost viskokih a koja mana...:D

Sve zavisi sta je kome cilj itd..i jedno i drugo ima prednosti i mana u zavisnosti sta se zeli.
Sačuvana
Jaksa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1550 poslato: Maj 02, 2012, 09:03:52 pre podne »

Postovanje....imam jedno onako interesantno pitanje a to je: koja je prednost niskih vezbaca a koja mana,i koja je prednost viskokih a koja mana...:D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1549 poslato: Maj 02, 2012, 08:49:51 pre podne »

U mom slucaju ne.Ellu volim i najvise je koristim u periodu kada pocinjem sa defkom a posle je postepeno smanjujem u zavisnosti od forme i ciljeva.
Sačuvana
dr joey
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1548 poslato: April 30, 2012, 03:46:39 posle podne »

video sam onaj tvoj plan ishrane za definiciju,dva puta na dan si jeo ella sir,tako i ja radim,jednom u toku dana kao uzina i pre spavanja,a zanima me da li u obzir dolaze jos neki mlecni proizvodi sem elle?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1547 poslato: April 30, 2012, 09:02:56 pre podne »

Ja sam uvek za opciju dva plus jedan mada ni to nije opste pravilo vec je najvaznije da svako slusa svoj organizam.Ovde je najvaznije da najslabiju partiju stavljas uvek posle dan odmora kada je misic odmoran.Pobrini se da ti je ishrana dobra,odmor isto je jako bitan jer rastes tada a ne u teretani.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1546 poslato: April 28, 2012, 11:42:34 posle podne »

Kakav bi program bio najbolje za mene ja trenutno radim ovako...

pon - grudi
uto - ledja
sre - ruke
cet - odmor
pet - noge
sub - ramena
ned - odmor

imam najlosiji napredak u grudima i zelima da imam dobre grudi ne preterano velike al ono lepe solidne skroz..
jel mozes da mi napises mozda neki bolji program, idem 5 puta nedeljno i 2 pauziram na taj fazon neki :)
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1545 poslato: April 11, 2012, 07:05:45 posle podne »

koliko g ima merica u scitekovom bcaa xpress ?

Zaista ne znam tacno,pise na kutiji pogledaj.A ako ne pise ravnaj se onda prema maloj kafenoj kasikici koja je oko 5gr kada je onako sa bregom popunjena.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.