TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:32:18 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768421 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1964 poslato: Oktobar 17, 2012, 05:19:23 posle podne »

Ok, hvala, probacu na kraju. Zgibovi 4x, jednorucno 4x, dvorucno veslanje 5x, mrtvo 3x, sleganje 3x. Sta mislis o tome?
Prve 2 vezbe za sirinu ledja, dvorucno za unutrasnjost, mrtvo za donja ledja, i sleganje za trapeze gornje. :)

Zavisi sta je primarni cilj i sta ti odgovara.Na primer ja vise volim forsirati vratilo i to 4 ser suvo plus dve sa tegovima na sebi a nekada i 4ser sa tegovima.Deluje mi to tvoje ok,ali najvaznije je da se tebi taj program pokaze dobrim.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1963 poslato: Oktobar 17, 2012, 04:45:11 posle podne »

Sta mislis o mrvtom dizanju kao prvoj vezbi za ledja? Mislim kad bi trebao da je uradim, na kraju ili na pocetku? Negde sam citao da ne treba na pocetku jer oduzme snagu za ostale vezbe, al kontam onda i na kraju je mnogo teze da se radi jer dosta iscrpljuje...

Uglavnom na kraju i onda das svoj maksimum.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1962 poslato: Oktobar 15, 2012, 05:35:09 posle podne »

Sta mislis o testeninama kao sto su makarone i spagete kao izvor UH?Citam skoro nesto da su i oni slozeni hidradi slicni pirincu...Koristis li ih ti ?Hvala.

Mislim da su ok ako ih koristis u periodima radana masi.Ja ih uzimam i iskreno da kazem veoma mi prijaju posebno sada u zimskim periodima.Ali nikako ne savetujem da se prejedas sa njima vec po 100-200g po obroku.A moze i manje.
Da koristim ih kada radim masu 100g plafon po obroku,nema potrebe za vise...hvala

Nema na cemu,sta god ustreba tu sam.
Sačuvana
Gradimir
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1961 poslato: Oktobar 15, 2012, 05:28:53 posle podne »

Sta mislis o testeninama kao sto su makarone i spagete kao izvor UH?Citam skoro nesto da su i oni slozeni hidradi slicni pirincu...Koristis li ih ti ?Hvala.

Mislim da su ok ako ih koristis u periodima radana masi.Ja ih uzimam i iskreno da kazem veoma mi prijaju posebno sada u zimskim periodima.Ali nikako ne savetujem da se prejedas sa njima vec po 100-200g po obroku.A moze i manje.
Da koristim ih kada radim masu 100g plafon po obroku,nema potrebe za vise...hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1960 poslato: Oktobar 15, 2012, 05:22:59 posle podne »

Sačuvana
Gradimir
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1959 poslato: Oktobar 15, 2012, 05:03:11 posle podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1958 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:12:58 pre podne »

pa zelim da imam lep stomak sa dobrim plocicama... koliko je dovoljno vezbi odraditi za 1 trening za stomak i koliko serija to me najvise zanima

Onda dijete,jer dzaba da radis i svaki dan ceo dan nista nece vredeti ako ishrana nije kako treba.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1957 poslato: Oktobar 06, 2012, 11:44:26 posle podne »

pa zelim da imam lep stomak sa dobrim plocicama... koliko je dovoljno vezbi odraditi za 1 trening za stomak i koliko serija to me najvise zanima
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1956 poslato: Oktobar 06, 2012, 09:49:45 posle podne »

Jel mozes da mi kazes koje su po tebi 2,3 najbolje vezbe za gornji deo stomaka, donji i obliquse.. i da vezbe nisu sa opterecenjem koliko serija da ih radim i koliko puta nedeljno..hvala ti unapred zoli:)

Za gornji deo stomaka je kosa rimska po meni,onaj donji deo je lezeci na klupi mada ima mnogo varijacija koje sam voleo raditi iz vise uglova.Nema neki univerzalan br jer jednostavno radim po osecaju.Mislim da ne trebas vise od tri puta nedeljno mada i to zavisi od perioda,ciljeva itd...
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1955 poslato: Oktobar 06, 2012, 04:14:36 posle podne »

Jel mozes da mi kazes koje su po tebi 2,3 najbolje vezbe za gornji deo stomaka, donji i obliquse.. i da vezbe nisu sa opterecenjem koliko serija da ih radim i koliko puta nedeljno..hvala ti unapred zoli:)
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1954 poslato: Oktobar 05, 2012, 06:09:21 posle podne »

Kakvo je misljenje o ovim vezbama, jel vredi da radim ovako nesto samo sa bucicama samo, i klupom? Jel moze da se napreduje ili je gubljenje vremena? Dok ne dodje jos i sipka.

http://www.dumbbell-exercises.com/exercises/index.html

Hvala unapred

Nikako nije gubljenje vremena,cak naprotiv veoma je korisno.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1953 poslato: Oktobar 05, 2012, 09:52:48 pre podne »

Cim dodjem na komp pogledacu link pa ti javljam.Sada sa moba kuckam pa ne mogu videti. A zamolio bih sve koji ovde dele savete da to ne cine jer ovaj deo foruma je moj gde ja odgovaram.Svi drugi komentari bice obrisani.Hvala na razumevanju,
Sačuvana
nemus94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1952 poslato: Oktobar 04, 2012, 11:19:44 posle podne »

Kakvo je misljenje o ovim vezbama, jel vredi da radim ovako nesto samo sa bucicama samo, i klupom? Jel moze da se napreduje ili je gubljenje vremena? Dok ne dodje jos i sipka.

http://www.dumbbell-exercises.com/exercises/index.html

Hvala unapred
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1951 poslato: Oktobar 03, 2012, 08:31:13 pre podne »

Najbolje resenje je ojacati misice sake,podlaktice i zglobove.Posle je sve lakse.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #1950 poslato: Oktobar 02, 2012, 07:53:45 posle podne »

Moracu i ja da probam da je forsiram, kad je radim bas me peku ramena onako, sprzim ih i uvek imam upalu :)
E samo jos jedno pitanje. Upravo sam se vratio s treninga i nesto sto mi se desava CESTO me iznerviralo. Kad god radim mrtvo dizanje, otkaze mi podlaktica i zbog toga ne mogu da dizem dosta, sa 90kg uradim super, kad stavim 140kg ledjima mogu i do 6x da dignem ali sipka mi klizi iz ruku i uvek se iznerviram!  >:(
Jel imas neki savet za ovaj problem? Da uzmem one trake sto se stavljaju na ruke da bih zamarao podlakticu manje ili sta vec? Tebe sam pitao jer se bavis armwrestlingom pa reko' mozda znas kako da ojacam podlakticu/zglob ili do cega je vec, hvala   :)

I ja sam isto pitao, sa sličnom namerom. Da ne dužim, meni je ručni zglob šake najslabija karika. Kako ga zaštitito od povreda, kako ga ojačati ?!

Da li ove gurtne mogu i meni pomoći ?!

I kako se one koriste, uopšte ?!

Hvala unapred.
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Stranice: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 18 upita.