TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:01:31 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768273 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2264 poslato: Maj 19, 2013, 03:51:45 posle podne »

Dobar dan zelio bi da vas pitam posto sam cuo da cucanj sa opterecenjem smanjuje rast pa da vas pitam jel istina.Hvala

Nije istina,kruže i priče da samo bavljenje tegovima smanjuje rast.Ja sam 190cm a od kako sam počeo trenirati sa 15god porastao sam podosta tako da nema razloga za paniku ne brini.
Sačuvana
nemus94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2263 poslato: Maj 17, 2013, 12:09:33 posle podne »

Pitanje za Zoltana,
trenutno, tj.od kad vezbam, radim  od 8 do 12 ponavljanja u seriji, sta bi dobio i da li bi bilo bolje da sad naredni period smanjim broj ponavljanja a jos povecam tezine?
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #2262 poslato: Maj 12, 2013, 01:19:36 posle podne »

Dobar dan zelio bi da vas pitam posto sam cuo da cucanj sa opterecenjem smanjuje rast pa da vas pitam jel istina.Hvala
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2261 poslato: Maj 11, 2013, 04:05:54 posle podne »

Ok, ok. Hvala na pomoći. kapiram ja sve to. Uveliko već spamujemo čoveku ovde. "VI PITATE, JA ODGOVARAM". Ispade da ja pitam, a svi odgovaraju.  :)
Sačuvana
Vandal
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2260 poslato: Maj 11, 2013, 03:42:33 posle podne »

Nisi primetio da ti je Zoltan bacio akcenat u smislu da je vecina njih na hemiji tako da vezbanje ruku u samom trenigu za njih ima znacaja ali u natural uslovima :) tebi ce ruke da rastu od bencha, ramenog potiska i uskih zgibova, a to oni sto tandrljaju tamo potisak tricepsa sa kanapom i ruka 3 puta veca od tvoje je zato sto ima 30 puta vise testosterona od tebe pa moze i da dize solju od kafe ima da raste ruka :)

Dizi velike kilaze i ima da raste
Sačuvana
"scientia est potentia"
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2259 poslato: Maj 11, 2013, 02:25:01 posle podne »

Naravno da sam video njihovu suplementaciju, ili bar deo nje. Ali to me ne zanima, pitao sam vezano za trening. Svestan sam koliko je ishrana bitna, i suplementacija, ali možeš da jedeš i kilo lososa dnevno, ako ne treniras, džabe sve to. Ja zbog toga hoću da bar svoj trening dovedem do nekog boljeg stanja ako ishranu već ne mogu puno značajnije da popravim. Jer vidjao sam likove koji ne znaju ništa o ishrani, hrani ih još uvek mama, a opet rastu i vidi se da žestoko vežbaju. A pritom su skroz natural. Moje mIšljenje je da jedno bez drugog ne može, dakle ishrana 50 posto i 50 posto dobrog treninga. Tako da to jedi perfektno i imaćeš rezultate ne pije vodu. A u teretani maratonske pauze, nepravilno izvodjenje vežbi, i likovi koji se takmiče sa svojim ortacima i glume power liftere.. Ne znaju ni zašto su došli u teretanu. Poenta mog posta je da i ako nemaš perfektnu ishranu, ali se zato posvetis treNingu na najbolji mogući način, ne glumis idiota u teretani, i teretana ti služi samo za vežbanje, a ne pozeraj, moraš da napravIš nešto. Zato sam i postavio pitanje tebi profesionalcu šta misliš o tome da li ima neke svrhe raditi ruke u jednom treNingu. Da li to može da utiče na povećanje ruku? Dobio sam odgovor da ja ne znam šta  oni  koristite od suplementacije.. Ok. izvini na dužini posta.. probacu da radim neko vreme biceps i triceps zajedno, ako da rezultate nastaviću, ako ne, vraćam se na staro..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2258 poslato: Maj 11, 2013, 10:19:55 pre podne »

da kupim elite mass gainer ili neki drugi proizvod za povecanje misicne  mase?
elite mass gainer koliko sam video dobar, sadrzi 600 kalorija i 55 proteina po 150gr u porciji

Dobar je,i uz dobru ishranu lepo će raditi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2257 poslato: Maj 11, 2013, 10:18:22 pre podne »

Da li je dobro raditi samo ruke u jedNom treningu? Do sada sam radio grudi-triceps, ledja-biceps. Cilj mi je da povećam ruke, do nekih 3 cm. Video sam da neki iskusniji vežbaju biceps i triceps zajedno, a i neki poznatiji bilderi i fitnes modeli tako rade. Šta misliš ti o tome? Ishrana je koliko toliko sreĂ°ena...

A jesi li video njihovu ishranu,suplementaciju ili možda i nešto jače? Ima to značaja i nismo svi isti.Probaj da odvojiš ruke posebno i prati rezultate.
Sačuvana
Milos97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2256 poslato: Maj 08, 2013, 03:49:08 posle podne »

da kupim elite mass gainer ili neki drugi proizvod za povecanje misicne  mase?
elite mass gainer koliko sam video dobar, sadrzi 600 kalorija i 55 proteina po 150gr u porciji
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2255 poslato: Maj 08, 2013, 10:11:02 pre podne »

Da li je dobro raditi samo ruke u jedNom treningu? Do sada sam radio grudi-triceps, ledja-biceps. Cilj mi je da povećam ruke, do nekih 3 cm. Video sam da neki iskusniji vežbaju biceps i triceps zajedno, a i neki poznatiji bilderi i fitnes modeli tako rade. Šta misliš ti o tome? Ishrana je koliko toliko sreĂ°ena...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2254 poslato: Maj 08, 2013, 09:37:07 pre podne »

Šta to znači "esktra jak trening" ?!

Ja sam do sada trenirao jednu mišićnu grupu po treningu (jedino biceps/triceps zajedno), 4x4 ili 5x3 (broj vežbi x broj serija), sve to 7-10 ponavljanja. Sada bi to trebao da promenim.

Krenuo sam sa dve vežbe po treningu, serije ne brojim ali radim nešto kao:

zagrevanje:
piramida

1 x 20
1 x 15
1 x 10

radne sernije
piramida
2 x 5
2 x 3
1 x 1 max težina

drop set
2 x 3 nešto manja težine
2 x 5  još manja težina

Kako ti se ovo čini ?!

Svaki trening ako odradimo dobro za nas može biti jak.To šta je jako za svakoga je od nas individualno ali najbitnije je da ti budeš zadovoljan.Pokušaj sa tim promenama,malo eksperimentiši i videćeš napredak.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2253 poslato: Maj 08, 2013, 09:33:45 pre podne »

Kako piti Elite mass Gainer... mislim i danima kad treniram i kad ne treniram, na koji nacin?

Kada treniraš onda posle treninga i možeš izmeĂ°u obroka sa mlekom.U danima pauze kao meĂ°uobrok.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #2252 poslato: Maj 04, 2013, 10:58:23 posle podne »

Šta to znači "esktra jak trening" ?!

Ja sam do sada trenirao jednu mišićnu grupu po treningu (jedino biceps/triceps zajedno), 4x4 ili 5x3 (broj vežbi x broj serija), sve to 7-10 ponavljanja. Sada bi to trebao da promenim.

Krenuo sam sa dve vežbe po treningu, serije ne brojim ali radim nešto kao:

zagrevanje:
piramida

1 x 20
1 x 15
1 x 10

radne sernije
piramida
2 x 5
2 x 3
1 x 1 max težina

drop set
2 x 3 nešto manja težine
2 x 5  još manja težina

Kako ti se ovo čini ?!
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
StevanKD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2251 poslato: Maj 04, 2013, 12:35:59 posle podne »

Kako piti Elite mass Gainer... mislim i danima kad treniram i kad ne treniram, na koji nacin?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2250 poslato: Maj 04, 2013, 09:13:44 pre podne »

Pozdrav Zoltane, probaću da budem što kraći:

nakon godinu dana vežbanja i solidnog napretka za to vreme, saznao sam i shvatio da sam EKTOMORF (dominantno) i da moram da se dalje ponašam u skladu sa tim, što će reći da "živim u svetu katabolizma", da teško dodajem kilograme a lako ih gubim. Sve u svemu, preporučuje se drugačiji trening od standardnog, odnosno trening sa osnovnim vežbama, većim težinama, manjim brojem serija i manjim brojem ponavljanja. Nešto što više liči na trening powrlifting-a.

E sad, ne znam kako da koncipiram takav trening.

Znaš nešto o tome ?!

Hvala unapred.

Mnogo je bitnije da se nešto promeni u ishrani,da se ona pojača i ako je mogućnost finansijska ok da se ubace suplementi.Sam trening jeste važan ali kao što i sam znaš bez ishrane teško da će biti pomaka na bolje.Za početak slabije mišićne partije radi odmah posle dana odmora,neka trening bude kraći ali ekstra jak.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.147 sekundi sa 18 upita.