TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:18:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti II deo  (Pročitano 62325 puta)
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #22 poslato: Decembar 16, 2010, 08:57:30 pre podne »

Опет ја >:(...
Ово је нешто ново, додуше само мени, сад да ти сликовито објасним, тренирао сам например, бицепс
1 5х5 дворучни прегиб стојећи
2 5х5 причер/скот
3 5х5 чекић седећи

По систему јен, два, три, јен, два, три, и све ми лепо иде до пола тренинга, руке ми се упале, надује се све ко да ће сваког момента да прсне и онда пфффф, издува се на пола тренинга. Наставим да радим несметано до краја тренинга, али се и даље као гуска у магли чудим де се дене онај осећај надувености, сав се смекшам. Засад са вежбама које радим и бројем понављања немам проблема, али ме чисто занима зашто ми се то дешавало? И да не заборавим, како, ако икако може или треба спречити?
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 14, 2010, 06:27:04 posle podne »

Kao što Monika kaže, samo što ću ja dodati da se ne brineš toliko oko gubitka mišića jer ne dešava se to baš tako kao što to raja po forumu priča. Realno ako se kalorije previše spuste nekog katabolizma (većeg nego što je normalno, a normalno je ono što se svaki dan već i dešava) mora da bude, ali tada bi i procenat telesne masti već bio nizak. Moram jedan od ovih dana da sastavim jedan tekst na ovu temu jer već duže vreme imam utisak da su ljudi u nekom opštem strahu da čim odu na dijetu svi mišići će da nestanu.

a drugo i telo je pametno i neće trošiti mišić tek tako lako ukoliko mu je dostupno puno masti....   baš to što kažeš!

Naročito ako se mišić i dalje koristi tj trenira... drugo je ako prestanemo sa treningom ili ne treniramo uopšte a na dijeti smo...   
Telo troši onda što mu ne treba...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #20 poslato: Decembar 14, 2010, 04:40:04 posle podne »

Kao što Monika kaže, samo što ću ja dodati da se ne brineš toliko oko gubitka mišića jer ne dešava se to baš tako kao što to raja po forumu priča. Realno ako se kalorije previše spuste nekog katabolizma (većeg nego što je normalno, a normalno je ono što se svaki dan već i dešava) mora da bude, ali tada bi i procenat telesne masti već bio nizak. Moram jedan od ovih dana da sastavim jedan tekst na ovu temu jer već duže vreme imam utisak da su ljudi u nekom opštem strahu da čim odu na dijetu svi mišići će da nestanu.

a drugo i telo je pametno i neće trošiti mišić tek tako lako ukoliko mu je dostupno puno masti....   baš to što kažeš!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #19 poslato: Decembar 14, 2010, 08:09:35 pre podne »

Nadam se krajem ove nedelje, napokon sam podigao svoj novi sajt i sad mogu da krenem sa vido snimcima ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
nickey
Gost
« Odgovor #18 poslato: Decembar 13, 2010, 10:52:10 posle podne »

E kada ce lekcije iz mrtvog stici ili nisam primetio da si postavio na forum :D??
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #17 poslato: Decembar 13, 2010, 09:56:20 posle podne »

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #16 poslato: Decembar 13, 2010, 04:43:23 posle podne »

a kakvu ishranu da primenim da izgubim masti a ne misicnu masu

Visokoproteinsku, sa što više "čistih" kvalitetnih proteina bez masti, sa varijacijom ugljenih hidrata, sa obrocima na svakih 2-3 sata i sa suplementima koji će pomoći očuvanje miš. tkiva - protein, bcaa, glutamin...  dosta sna i naravno kvalitetan trening bez preterivanja sa kardiom...

više možeš pročitati u podforumima Ishrana  i mršavljenje i miš defincija.... već smo dosta o tome pisali ;)
Sačuvana
kajsa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Decembar 13, 2010, 03:50:10 posle podne »

a kakvu ishranu da primenim da izgubim masti a ne misicnu masu
Sačuvana
darg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 13, 2010, 02:37:37 posle podne »

Hvala na odgovoru!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #13 poslato: Decembar 13, 2010, 02:11:42 posle podne »

Bolje sa iskrivljenim krajevima,bolje izoluje latisimus imanje se angazuje biceps.
Sačuvana
darg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 13, 2010, 01:41:09 posle podne »

Da ne bih otvarao novu temu evo ovdje cu postaviti pitanje. Kоja je razlika izmedju vratila koje je potpuno pravo (ravno) i vratila sa iskrivljenim krajevima? Tjs. koje bolje ''pogadja''?
Evo slike oba ako nisam dobro formulisao pitanje:

http://www.njuskalo.hr/image-w450/fitness-oprema/sipka-zgibove-vratilo-slika-2589348.jpg  i sa iskrivljenim krajevima

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:TKTHsFK2r-F3QM:http://img258.imageshack.us/img258/1420/vratilo1dw7.jpg&t=1

Hocu da napravim jedno sobno, pa mi treba savjet koje je bolje...
Sačuvana
Satyr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Decembar 11, 2010, 01:58:24 posle podne »

Tako sam i planirao sa Leucinom ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #10 poslato: Decembar 11, 2010, 08:44:32 pre podne »

Solidna kombinacija, dodaj leucin jedno 2 - 3 gr svakoj dozi wheya koju uzimaš i biće sasvim dobra kombinacija.
Sačuvana
Satyr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 10, 2010, 09:57:48 posle podne »

Da li je dobra kombinacija ova 3 suplementa:
kreatin monohidrat
leucin
Nytric (http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=289&category_id=33&manufacturer_id=2)

uz to bih koristio ono što imam od pre:
Omega3
Daily One/Animal Pak
Dex i Malto
Whey/Gainer
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #8 poslato: Decembar 10, 2010, 09:11:47 posle podne »

Ovako svaki dan 5 meseci i dobićeš dosta kila. Ja bi samo dodao pre treninga pola merice whey-a i još 5 gr kratina i nećeš imati problema sa napretkom.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.1 sekundi sa 18 upita.