TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398616 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 28, 2024, 12:39:50 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Animal cuts  (Pročitano 12020 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #33 poslato: Decembar 28, 2010, 09:18:09 posle podne »

zanima me jos jedna stvar.Ako recimo mesec dana vodim racun o ishrani i treneram i pijem AC i jedan dan pojedem nesto sto ne bi trebalo,nesto slatko(palacinke,Pica islicno) da li sam sve upropastio i ceo mesec vezbao uzalud i sve bacio u vodu ili mogu da dozvolim taj "luksuz"ponekad
Ukoliko vodis racuna u toku nedelje o unosu hidrata,jednom u toku nedelje mozes jesti slatko i taj dan smanji unos proteina i ne vezbaj taj dan.Napominjem ,samo ako se pridrzavas rezima ishrane.Dan nakon toga hidrate svedi na minimum ,taj jedan dan.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Decembar 28, 2010, 06:08:54 posle podne »

ti si decko pobrkao neke stvari...
uzmi malo prelistaj forum nemoj da te mrzin za sebe ces to uraditi...
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Decembar 28, 2010, 05:31:27 posle podne »

zanima me jos jedna stvar.Ako recimo mesec dana vodim racun o ishrani i treneram i pijem AC i jedan dan pojedem nesto sto ne bi trebalo,nesto slatko(palacinke,Pica islicno) da li sam sve upropastio i ceo mesec vezbao uzalud i sve bacio u vodu ili mogu da dozvolim taj "luksuz"ponekad
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #30 poslato: Decembar 28, 2010, 03:59:35 posle podne »

rekoh, ne više od 1 kg nedeljno se uglavnom vodi kao "zdravo" mršavljenje
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Decembar 28, 2010, 03:33:18 posle podne »

meni sve to sporo ide,neko ne vecera 3 dena i skine 2kg,a neko se kilavi,kao ja.Prvi put sam drzao dijetu pre 2-3 godine i skinuo sam za manje od 6 meseci oko 25kg,ali je bila rigorozna dijeta,ni stanglu cokolade nisam pojeo,a mogao bi samo to da jedem,nista mi drugo ne trebe.E onda je doslo do 93kg i tu je stajalo par meseci i ni da mrdne.Batalio sam sve i za par meseci vratio svu skinutu kilazu.Ovaj put mi je trebalo oko godinu dana,iskreno,ne tako rigorozne dijeta i skinuo sam 20kg,pa zato pitam koliko bi trebalo mesecno a da je zdravo mrsavljenje
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #28 poslato: Decembar 28, 2010, 03:25:35 posle podne »

koliko je normalno i zdravo mesecno gubljenje kilograma uz regulisanu ishranu,aktivnosti i u mom slucaju AC.Znam da je to individualno i kod svakoga drugacije i da na to uticu X faktora ali me zanima okvirno

zaista utiče jako puno toga...    savetuje se obično da se ne gubi više od 1 kg nedeljno...

u početku ćeš rapidno gubiti kilograme pošto si smanjio ugljene hidrate - automatski se oslobaĂ°aš vode, a drugo Cuts ima diuretički kompleks u sebi...

dalje ako budeš naglo gubio kilažu znači da odlazi mišić a ne salo (u najvećem broju slučajeva)

ali za tvoj višak od 5-6 kg , s obzirom da si muško,  uz korigovanu ishranu trening 2 meseca dijete laganica...  meni je za 5 kg trebalo skoro 4 meseca, ali mislim na pravih 5 kg, ne na vodu :)

jako smo različiti, a i puno zavisi od toga kako treniraš
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Decembar 28, 2010, 01:30:18 posle podne »

koliko je normalno i zdravo mesecno gubljenje kilograma uz regulisanu ishranu,aktivnosti i u mom slucaju AC.Znam da je to individualno i kod svakoga drugacije i da na to uticu X faktora ali me zanima okvirno
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #26 poslato: Decembar 28, 2010, 01:04:08 posle podne »

ici ce to sve dole samo polako i budi realan.Ne mozes neki veliki napredak ocekivati brzo,za to je potrebno vreme.Ali budi uporan i bice to sve ok.evo ti link moje jedne teme malo je procitaj pa cisto okvirno da vidis kako sam ja to radio:  http://forum.pansport.rs/index.php?topic=117971.0
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Decembar 28, 2010, 12:52:28 posle podne »

ne nesto posebno,ne mora studenti da uce anatomiju na meni,imam 5-6kg viska,cisto da se resim salceta sa stomaka i sa grudi ako je ikako moguce.Sa stomaka se skida polako,,nadam se da ce krenuti brze sad kad sam ubacio AC,ali sa grudi ide sporije

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: Decembar 28, 2010, 12:31:21 posle podne »

treba li da povedem racuna o ishrani,u dijetalnom smislu znam nego u drugom,ima li nesto sto ne bi trebalo da jedem,nesto sto treba u vecim kolicinama(mlecne proizvode,voce,vlakna).pitam iz razloga jer me danas UBI gorusica,kao da sam progutao tasmanijskog djavola.Prethodnih dana sne u redu,ali sada da geknem

To opet jako zavisi od tvog organizma kao i kakav ti je cilj.Tu prevashodno mislim sta zelis postici (kakvu definiciju) nije ni to bas tako jednostavno.Ukoliko zelis bas da to bude vrh onda ces se morati mnogo toga odreci.Ja na primer tada kada radim jaku definiciju izbacujem skoro sve i baziram se samo na pilecim prsima i oslicu od mesa.Izbacujem mlecne proizvode kao i voce.Pa opet neko moze i to da jede nece mu biti toliko problem.Opet kazem zavisi od tvog organizma kao i cilja.A moras probati i videti kako ti organizam reaguje.U pocetku bilo je i meni tesko nisam znao sta smem a sta ne da jedem pa sam probavao i zapisivao.Sada kada zelim dobru defku samo pogledam svoje sisteme u sveskama gde sam zapisivao i mnogo mi je lakse.
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Decembar 28, 2010, 11:06:27 pre podne »

treba li da povedem racuna o ishrani,u dijetalnom smislu znam nego u drugom,ima li nesto sto ne bi trebalo da jedem,nesto sto treba u vecim kolicinama(mlecne proizvode,voce,vlakna).pitam iz razloga jer me danas UBI gorusica,kao da sam progutao tasmanijskog djavola.Prethodnih dana sne u redu,ali sada da geknem
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #22 poslato: Decembar 27, 2010, 04:47:13 posle podne »

Sve zavisi koliko proteina uneses,kojim danima koju misicnu grupu radis,koliko ti traje kardio program.Nemoj se opterecivati tacno brojkama i piramidama,prati kako ti organizam reaguje na te oscilacije u unosu hidrata.
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Decembar 27, 2010, 03:14:26 posle podne »

imam neki program za dnevnu evidenciju o kalorijskoj vrednosti hrane.Juce je po tom programu bilo 140g,prekjuce 114gu petak 150g,a danas oko 45g.Ako sam shvatio ne valjaju ovakve varijacije nego mora da bude piramida
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #20 poslato: Decembar 27, 2010, 01:30:37 posle podne »

mozes li da mi napises sta znaci varijacij u.h.

To znaci da moras imati i tu plan ishrane to jest znati tacno koliko hidrata unosis u toku dana.Evo recimo mog primera...
Ponedeljak 150gr hidrata kroz pirinac za ceo dan, utorak 100gr hidrata pa sreda 50gr i onda povecavam...ovo ti je banalan primer a ti treba da napravis jedan piramidalni sistem koji ce samo tebi odgovarati.A koji je to?  e to ces morati da isprobas i vidis koliko tvom organizmu odgovara hidrata da mozes funkcionisati a da tezina ide u smeru koji ti zelis.
Sačuvana
oja
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Decembar 27, 2010, 12:32:56 posle podne »

mozes li da mi napises sta znaci varijacij u.h.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 18 upita.