TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399401 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 29, 2024, 12:24:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: trening plan  (Pročitano 4838 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #16 poslato: Februar 04, 2011, 08:32:26 posle podne »

Upala nije znak napretka, tako da se oko toga ne brini. Ako ti raste snaga i misšićna masa onda ti je trening dobar.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #15 poslato: Februar 04, 2011, 04:18:49 posle podne »

pa to bas i nije tacno...kidam se na treningu (evo npr juce ...odradio biceps vrhunski,znas kad osetis da nemozes vise...radio super serije, i danas nista ni blaga upala...to je samo jedan od primera )
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #14 poslato: Februar 04, 2011, 04:02:49 posle podne »

Slabo radis trening. Sam trening ti je mozda i dobro isplaniran, al ti ne udaras po njemu muski, a to je sigurno cim ti imas snage da odradis noge i ramena.
Kad pocnes da se pridrzavas upustva "GO HARD OR GO HOME" bice i upala.
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #13 poslato: Februar 04, 2011, 03:18:57 posle podne »

pa ono imam malo vise od godinu dana staza samo me brine sto nemam upale nikad (vrlo retko), a cuo sam da treba stalno upale da imam kako bi mi misic napredovao...a koliko znam ti si imao neki clanak o tome kad znas da si pocetnik i kad znas da si malo ozbiljniji vezbac :D pa sam se tu pronasao
« Poslednja izmena: Februar 04, 2011, 03:25:44 posle podne od strane 13032355 » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #12 poslato: Februar 04, 2011, 01:32:28 posle podne »

Iskreno, ovo mi izgleda kao previše komplikacije za početnika. Izbacio bi sve izolacione vežbe i zadržao se na po dve vežbe za sve mišićne particije.

U svakom slučaju ako napreduješ onda je to to...;)
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #11 poslato: Februar 04, 2011, 12:51:09 posle podne »

ponedeljak: grudi - benc na pravoj klupi sa sipkom ( 12 10 8 8 ) ,kosa klupa sa bucicama ( 12 10 8 8 ),propadanje( 12 12 12 12 12 ) letenje sa bucicama na kosoj klupi( 12 12 10 10 )
biceps- Pregib šipkom stojeci – ravna šipka, uski hvat( 12 10 10), regib šipkom stojeci – ravna šipka, široki hvat(12 10 10) ,Pregib bucicama stojeci – naizmenicni( 12 10 8 8 )
_____________________________________________________________________________________
utorak: ledja- zgibovi( 10 serija po 10 ponavljanja ) ,lat masina vucenje iza glave( 12 10 8 6 ), Veslanje na masini uski hvat sedeci(12 10 10 8 ),veslanje na masini siroki hvati sedeci( 12 10 10 8 ) ,donja ledja (4 serije po 15 ponavljanja lezeci)
triceps - potisak na celo lezeci na pravoj klupi( 10 10 8 ,uski hvat) potisak na celo lezeci na pravoj klupi siroki hvat( 10 10 8 ),Triceps potisak na lat masini( 4 serije po 12 10 8 8 ) i nekad umesto toga, Triceps ekstenzija bucicom iznad glave ( 10 10 10 10 )
__________________________________________________________________________________________________________________
sreda : ramena-Letenje bucicama na kosoj klupi(12 10 10 8 )Letenje bucicama u uspravnom položaju(12 10 10 8 ) ,Potisak bucicama - sedec prednje rame(12 10 10 8 ),zadnje rame-Letenje bucicama u pretklonu – sedeci(12 10 10 10)
noge - Stojeci potisak – na obe noge,list( 5 serija po 15 do 20 ponavljanja) ,Sedeci potisak za list(4 serije po 15 do 20 ponavljanja).........prvi put u nedelji kad radim noge radim samo list..a drugi put u nedelji kad radim noge radim gornji deo nogu...
_________________________________________________________________________________________________________________
cetvrtak - opet ispocetka grudi biceps samo sto malo menjam vezbe znaci ne idem stalno iste vezbe( posto sam citao negde da se ljudsko telo brzo navikava na tezine i nacina rada pa pokusavam da pogodim misic sto vise mogu ) Bench press na kontra kosoj klupi,Potisak bucicama na ravnoj klupi,Letenje bucicama na ravnoj klupi,propadanje (to ne propustam),biceps-Pregib ravnom šipkom na biceps klupi,Pregib bucicama na kosoj klupi
Pregib bucicama stojeci
___________________________________________________________________________________________________________________
petak -ledja - zgibovi,Lat masina – povlacenje napred,Veslanje bucicom u pretklonu – jednorucno ,Lat masina – povlacenje na grudi,uski hvat,donja ledja .
triceps-Uski bench press – ravna šipka( 4 serije)Triceps potisak na lat masini – nakošeni nastavak(4 serije) ,Triceps ekstenzija užetom iznad glave,
___________________________________________________________________________________________________________________
i dva dana odmora subota i nedelja, sto znaci da u ponedeljak radim ramena pa sve u krug.
sto se tice ponavljanja i serija i tezina ...kad radim gornji deo tela ponavljanja se rade od 12 - 8 puta ,donji deo tela od 15 pa vise ponavljanja ,serije radim za vece misicne grupe oko 20 serija ,a za manje kao biceps i triceps oko 10 serija nekad i vise ,sve zavisi od raspolozenja
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #10 poslato: Februar 03, 2011, 11:18:54 posle podne »

Pa bez vežbi to je spisak mišićnih grupa po danima, a to ništa mnogo ne znači...
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #9 poslato: Februar 03, 2011, 07:05:52 posle podne »

eeeeeeeeeeeeee takav trening sam ja isto radio!!!! samo sto sam izbacio subotu, i to ide odrilike isto kao sto je decko ispod mene napisao samo sto ono sto sam trebao u subotu da radim to radim u ponedeljak i tako u krug....jel to dobar plan treniranja i dal je dobro zato sto retko kad imam upalu a bas se forsiram!?(i napredujem u snazi)
Sačuvana
Dr.Alex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 03, 2011, 01:35:07 posle podne »

Pozdrav ljudi !
Ja sam novi na forumu.Imam 17 godina idem nepune 1 god. u teretanu.Sad cu stavit moj program treninga pa da vidimo valjali to cemu...
Ponedeljak-Cetvrtak:Grudi-Triceps,Utorak-Petak:Biceps-Ledja,Srijeda-Subota:Noge-Ramena
Vjezbe necu pisat,da vas ne smaram...Samo da kazem da radim 3-4 serije po 8 do 10 ponavljanja...
Ishrana mi je pa mogu slobodno reci sredjena i naravno uzumam suplemente:Iso 100,Kreatin i Glutamin...
Ne znam jeli puno da treniram 6 puta nedeljno(zbog oporvka) i da li treba sta tu mijenjati ???
Sačuvana
Granice ne postoje za one koji ih ne vide
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #7 poslato: Januar 23, 2011, 12:14:16 pre podne »

Ne fali treninga, fali motivacije tebi. . . Jbga, al ne traži ovo ko zna koliko vremena, samo je fokus bitan. Dva sata dnevno ne postoji ništa, prazna glava, jedna tema i apsolutni fokus. . .to ti treba, ne neki program za nindže!:D
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #6 poslato: Januar 22, 2011, 07:46:57 posle podne »

Pa to je taj trening koji si rekao da si radio ;) zato sam ga i spomenuo.
Sačuvana
13032355
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Golden age of bb!

« Odgovor #5 poslato: Januar 22, 2011, 07:39:16 posle podne »

To jeste malo stara škola treninga i tačno je da postoje treninzi koji mogu da daju iste rezultate sa manje uloženog truda
da li bi mi mogao dati primere tih treninga ?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #4 poslato: Januar 22, 2011, 07:16:14 posle podne »

Ko god da ti je rekao da tvoj program ne valja ili gde god da si to pročitao, gadno su te slagali.

Najbolji trening je onaj koji ti daje rezultate. Ja imam periode kada treniram nekoliko puta dnevno i to mislim na tri treninga dnevno i to sa tegovima. Dok sam se takmičio radio sam 6 vezanih treninga nedeljno i samo jedan dan pauze. To jeste malo stara škola treninga i tačno je da postoje treninzi koji mogu da daju iste rezultate sa manje uloženog truda, ali niko ne kaže da obimni treninzi ne rade posao. Pa najveći bilderi na ovom svetu su upravo tako izgradili svoje figure i to u vreme kada se nije ni znalo za hemiju.

To je problem većine mase koja otkrije forume i "tastatura gurue" koji dele silna znanja, a niko od njih ne sme da pokaže kako trenira.

Ti kažeš da si osetio da ti treba drugačiji trening, kako se to tačno oseti života ti? Trening se radi dok ima rezultata, kad više nema rezultata onda se trening menja. Niko ko trenira manje od 2 godine ne treba neke posebne taktike ili treninge. Svaki trening je dobar dok daje rezultate.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #3 poslato: Januar 22, 2011, 08:56:19 pre podne »

Pre nego što bih se ja upustio u to da ti sastavljam plan morao bi da te vidim i da provedem neko vreme sa tobom da vidim kako treniraš i kako izvodiš vežbe. Drugačije ne mogu znati recimo zašto ti noge slabije napreduju, kao ni grudi...

Isto tako me melo brine što kažeš da treniraš samo godinu dana, a već si promenio dosta programa. To mi zvuči kao da se nisi ni na jednom planu zadržao više od mesec ili dva, a to je ujedno razlog zašto većina mladih vežbača slabo napreduje. Svaki trening plan zajteva od tebe nekoliko meseci da vidiš da li je efikasan ili ne. Recimo da ja nikad ne preporučujem nekome da menja program bez da ga je radio minimum 6 meseci. Varijacije u okviru programa su nešto drugo.

Fiki kaže GVT i to je OK. GVT je dobar sistem i s obzirom da treniraš tako kratak vremenski period sigurno će ti doneti rezultate, ali ja bi ga radio od A do Ž i to minimum 6 meseci i to ne onu TZV naprednu varijantu, nego klasičan 10x10...
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #2 poslato: Januar 22, 2011, 08:45:55 pre podne »

Тражи и у белом пољу укуцаш ГВТ...
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.267 sekundi sa 18 upita.