TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 08:38:35 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304483 puta)
mihajlo mixa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: April 08, 2011, 01:13:59 posle podne »

kakav trening treba za definicciju...tj sta da radim da skinem masu a da dobijem definiciju tela....
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #62 poslato: Mart 26, 2011, 07:30:23 posle podne »

Ono sto ti je potrebno da u toku dana imas 4 obroka u kojima ces imati proteinsku ishranu (pilece belo mesto,junece ili konjsko meso,riba,belanca) i slozene hidrate (pirinac,krompir,ovsene,razani hleb),povrce,salate,za uzinu od voca jabuka ,grejp...Posto si se nezdravo hranila ,treba postepeno da izabcujes lose namirnice ,u prvoj nedelji doruvak i vecera neka budu po novom rezimu,rucak zadrzi kao do sada...slatko jedi pre podne ili posle treninga bar narednih 10 ak dana,postepeno smanjuj i izbacuj.Pojacaj unos vode u toku dana...( e sada ti napisi na osnovu namirnica koje sam ti dao kako tebi odgovara da kobminujes pa cu postepeno da korigujem i to )
Sto se treninga tice bar 4x nedeljno teretana,za pocetak kruzni treninzi celo telo prve 2 nedelje,trcanje izbaci,idi brzo hodanje sa usponom i steper,puls 120 do 140 u trajanju od 45 min za pocetak nakon treninga.
AC pola sata pre treninga,jedna kesica.
Trening cu ti detaljno napisati,ukoliko zelis?
Sačuvana
sara0609
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Mart 26, 2011, 12:43:38 pre podne »

e ovako.. imam 18 god,visoka sam 185cm imam 88kg.. uzela sam danas super cuts,pocecu da ga pijem uskoro, da treniram  intezivnije i cesce,promenim ishranu..e sad.. zanima me da mi napises kako postepeno da smanjim ishranu.. da te nebude sok za organizam..mozes i treninge da mi promenis malo slobodno i onako mi je monotono postalo..  trenutna ishrana je...zavisi kad sam u skoli.. pojedem u skoli jednu pizu najcesce ponekad i cokoladicu..kad dodjem kuci oko 2 jedem sta ima za rucak..ne jedem hleb uz rucak.. legnem da spavam.. pa pojedem ono sto je ostalo od rucka.. :)  oko 8 odem u teretanu.. i posle nista ne jedem..a kad ne odem u teretanu.. obicno pojedem jos nesto oko 10 :)  sendvic recimo..u toku dana ili predvece mozda jos nesto slatko pojedem,kako kad..voce ponekad,retko.. a za trening... obicno volim da se izmucim psihicki,da trcim puno...10 km.. sad od skoro sam smanjila na 7,8km i ubacila sprinteve.. 300-500m na 15-17.5 brzini... i tako par serija.. onda radim trbusnjake obicno 4 vrste po 20,hiperestenziju15-20,one divne cucnjeve sa rasirenim nogama 20 ili iskorak kako kad..i onda sve to ponovim u 3 ili 4 serije.. i na kraju volim da istrcim 500m na 15...
Sačuvana
zivi i pusti druge da zive
Stefan L.
Gost
« Odgovor #60 poslato: Mart 20, 2011, 10:08:40 posle podne »

Decko,ili bolje deckic ima 13 godina,zato polako,nemoj te biti nestrpljivi... ;) Mihajlo,napisi jedan svoj dan,ustajanje,aktivnosti,obroci(sta pojedes za ceo dan),tako ce moci da ti se pomogne i dobices to sto zelis. :)
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #59 poslato: Mart 20, 2011, 08:50:52 posle podne »

Live update!
Samo da se saceka koji dan i imace se okvirna slika njegovog menia.
Sačuvana
mihajlo mixa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Mart 20, 2011, 08:33:52 posle podne »

i u 6 sam malo pre pojeo tanjir pasulja....a doruckovao sam ok 12-13h
Sačuvana
mihajlo mixa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Mart 20, 2011, 08:32:35 posle podne »

danas:ujutu sam pojeo jedno parce hleb i dva tri mala parceta mesa i popio solju mleka...
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #56 poslato: Mart 20, 2011, 08:29:13 posle podne »

marko sorry sto upadam :D
mihajlo napisi tacno sta si danas jeo npr, bukvalne sve kada i koliko
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
mihajlo mixa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Mart 20, 2011, 07:54:44 posle podne »

pa ovako jedem swe sem kupusa,buranije ne znam ii tako to......ali jedem pomalo.....ali problem kod mene je to sto kad jeedem odma legme ...ali dodjem iz skole e kewo daj da jedem i onda posle legnem i zaspim..........
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Mart 20, 2011, 07:50:40 posle podne »

Ukoliko zelis da ti pomognem napisi DETALJNO STA JEDES !
Sačuvana
mihajlo mixa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Mart 20, 2011, 07:47:17 posle podne »

pa ovako jedam 2 3
na dan
a nemam nikakv poremecaj hormona
jer ja nisam ono bas debeo i da mi visii salo
ja imam tu kilazu zato sto imam krupne kosti i nabiven sam dosta
ako hoces samo da mi objasnis sta je to kardio trening i to
posto sam pocetnik.....i ovo za kardio trening plan i program

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Mart 20, 2011, 07:37:41 posle podne »

Napisi detaljno sta i koliko jedes i koje su ti fizicke aktivnosti u toku dana.Sagorevac ti ne treba,imas problem u ishrani,moguce i neki poremecaj hormona zbog tvojih godina.detaljno napisi!
Sačuvana
mihajlo mixa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Mart 20, 2011, 07:27:00 posle podne »

posto sam pocetnik ja bih prwo peceo sa predstavljanjem,pa ovako....
Ja sam Mihajlo.Tezak sam 120kg.Imam 13god.Visok sam 185cm.Hteo bih da skinem masu tj.masti sa sebe.....postavio sam pitanje na facebook sranici: da li mogu da koristim animal cuts,rekli su mi da sam ja mali da nisam dostigao swoj maxi-mum itd....i rekli su mi da mogu  da koristim neki l-carnitin jer on ubrazava metabolizam i sagoreva masti.... i da pojacam kardio trening.
Epa ovako...hteo bih da te pitam da mi kazes nesto vise o tom kardio treningu.Sta je to??......I ako mozes da mi napravis plan i program,ali vise da ima tog kardio trening....i rekli su mi da moram dosta da trcim i da pazim sta unosim ili koliko unosim hrane....zato ja tebe molim te mi ti to objasnis kako i sta da radim  Smiley  Smiley....i ako ti trebaju neke slike od mene kaazi da ti posaljem da vidis sta hocu i sta zelim da postignem svojim telom.....unapred hvala... Smiley Smiley Wink
Sačuvana
Ctrl
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Mart 17, 2011, 03:16:08 posle podne »

Vazi hvala na savetu tako cu i uraditi. ;)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Mart 17, 2011, 02:53:27 posle podne »

Evo imao bih i ja jedno pitanje: Da li potrebno uzimati Green Magnitude od Controlled Labs u danima pauze, inace u danima treninga ga uzimam 20 min pre treninga.
Mozes ujutru prepolovljenu dozu nego kao sto uzimas u danima treninga.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 17 upita.