TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399713 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 02:38:17 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening kod kuce  (Pročitano 9077 puta)
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

znaci plazma ,znaci litre i litre mleka dnevno :)

« Odgovor #14 poslato: Februar 25, 2011, 05:43:45 posle podne »

takvu spravu nisam video ni u jednoj teretani do sada ,razmislicu dobro ,cini mi se da je ipak bolji izbor od smitha
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 25, 2011, 05:37:51 posle podne »

to je više squat rack, ovako izgleda power rack kod mene u teretani, ima 2 komada i skoro uvek su zauzeti...  8)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180788_10150090168111444_536106443_6297534_3590775_n.jpg
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Februar 25, 2011, 05:36:32 posle podne »

nesto na ovu foru http://www.fitstrength.com/Img_PL/HalfRack.jpg
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Februar 25, 2011, 05:36:04 posle podne »

pa kad nemaju pojma... :D

aman odluči sam šta hoćeš i šta ti treba, ja sam samo dao predlog, ti vidi šta ćeš... ;)
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Februar 25, 2011, 05:33:08 posle podne »

Problem je sto nisam koristio kavez ,u teretanama u kojima sam isao izgleda malo drugacije ali niko ne radi na njemu ,svi rade smith ,kavez sluzi vise kao ostava za tegove :)
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 25, 2011, 05:29:42 posle podne »

ja smith ne bih kupovao u životu (ni u teretani nikad na njemu nisam radio), al sve zavisi od tvojih želja i potreba.
po meni:  power rack >>>>>>>> smith, a ti odluči....
« Poslednja izmena: Februar 25, 2011, 05:32:47 posle podne od strane filip85 » Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 25, 2011, 05:26:21 posle podne »

power rack ili kako ga kod nas zovu "kavez":

Možeš da podešavaš ove pinove na koju hoćeš visinu, možeš da podešavaš ove kao "držače" za šipku na koju hoćeš visinu za čučanj i sl... uz podesivu klupu na njemu možeš da radiš sve od ravnog, kosog potiska, sedećeg ramenog potiska, military press-a, čučnja, rack pull-a itd.
uz vratilo imaš i zgibove, uz olimpijsku šipku i tegove imaš mrtvo dizanje, veslanja, iskorak, rumunsko mrtvo, biceps, triceps itd.
znači, praktično sve možeš da radiš, kad bih pravio kućnu teretanu ovo bi bio neki moj izbor koji zauzima najmanje prostora i manje košta od nekih gladijatora i sl. gluposti...

A sta mislis o smith masini ,na njoj mogu takodje mnogo stvari da radim a dobra je jer onda mogu da prodam ovaj bendz sto imam i za te pare da kupim kvalitetnu podesivu klupu, mogu da izbacim ovu sipku za zgibove i da ih radim tako sto stavim sipku skroz gore i onda samo kidam :) o gladijatorima nisam ni razmisljao jer su ove kucne varijante mnogo lose ,sve se klima ,previse plastike je na njima ,ne dopadaju mi se u opste...
po oglasima nisam video nista zanimljivo i jeftino ,el zana neko gde mogu da nabavim jeftino sprave ???
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 25, 2011, 05:13:17 posle podne »

power rack ili kako ga kod nas zovu "kavez":

Možeš da podešavaš ove pinove na koju hoćeš visinu, možeš da podešavaš ove kao "držače" za šipku na koju hoćeš visinu za čučanj i sl... uz podesivu klupu na njemu možeš da radiš sve od ravnog, kosog potiska, sedećeg ramenog potiska, military press-a, čučnja, rack pull-a itd.
uz vratilo imaš i zgibove, uz olimpijsku šipku i tegove imaš mrtvo dizanje, veslanja, iskorak, rumunsko mrtvo, biceps, triceps itd.
znači, praktično sve možeš da radiš, kad bih pravio kućnu teretanu ovo bi bio neki moj izbor koji zauzima najmanje prostora i manje košta od nekih gladijatora i sl. gluposti...
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Februar 25, 2011, 05:06:20 posle podne »

sta je power rack???
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 25, 2011, 05:05:36 posle podne »

Ja vec imam kuci neki stari bendz na kome moge da se podesava naslon ,kupio sam ga pre sto godina preko nekih novina ,postavio sam i sipku za zgibove ,imam i rucno napravljenu spravu za propadanje,nemam ni gram tegova ,ni trag od sipke ,to sam poklonio kad sam krenuo u teretanu u gradu ,sad se opasno kajem,moracu da cackam te oglase ,gledao sam po prodavnicam sportske opreme tegovi su skupi ko djavo ,imam i neke sprave za kardio ,neku biciklu i step (kupovala keva htela da smrsa) :) ta ramena me nerviraju ,ima dosta vezbi sa bucicama za rame a na ovom mom bendzu mogu da postavim takav ugao da mogu da radim potisak za prednje rame,zanima me koliko mi se isplati investiranje u tegove i sipke ,koliko sve to kosta ,odoh na oglase...
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Februar 25, 2011, 05:04:07 posle podne »

power rack, podesiva klupa, vratilo, šipka i tegovi
Sačuvana
Lumos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 25, 2011, 04:47:22 posle podne »

Ne treba ti nista osim vratila i par bucica.Vazbe za koje su ti potrebne sprave modifukujes i to je to!
Sve ostalo zavisi od tvoje ideje kako zamisljas kucnu teretanu...:)
Sačuvana
Sve što me ne ubije će me samo ojačati
Stefan L.
Gost
« Odgovor #2 poslato: Februar 25, 2011, 04:25:24 posle podne »

Klupa za Benc,po mogucstvu i Kosi,sipka za Zgibove i sipka za Propadanje,mislim da je to nesto osnovno,na to bucice i milina. :) Ne znam za ramena kako regulisati da se radi potisak,moze bez klupe,ali...Moj komsija ima teretanu koju je napravio za sebe,ali on je sam pravio sprave,posto ima iskustva sa tim,napravio je klupu za benc,za kosi i za ramena,samo nije Lat masinu napravio... :) Zavisi i od sredstava,pogledaj u oglasima na ovom forumu,bilo je zanimljivih stvari,gotovo za komplet teretanu...
Sačuvana
Dukiknight
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Februar 25, 2011, 04:12:35 posle podne »

Redovan trening,redovna ishrana ,pravilna suplementacija ,ovo su stvari koje smatram nuznim za dobar napredak.
U danasnje vreme je jako tesko ispostovati redovnu ishranu i redovan trening zbog silnih obaveza pa onda ljudi uniste raspored i uspore napredak .
Ja imam ogroman problem da uskladim trening i klopu sa skolom i drugim obavezama prvenstveno jer mi treba vise vremena da odem do teretane i da se iz nje vratim nego da treniram u njoj .Grubo sracunato trebam da provedem 30 min u busu i pesice jos 5 i dok sacekam bus jos 10 i ode meni 45 skupocenih minuta,dok sacekam red za svlacionicu ,dok se presvucem ,dok spakujem stvari ,pozdravim sve po teretani ,zagrejem se i dok pocnem da radim ode lagano jos 20 minuta e i tu je kraj ,e pa nije ,krenem da radim i onda jurim potrebne tegove ,pa dok ja jurim tegove naguze se jos par lika za spravom koja meni treba i onda koliko kod da se trudio da uradim brz trening najmanje izgubim jos ceo sat ,pa onda ide tusiranje ,pakovanje ,feniranje kose (zimi ) itd.
Ove stvari me nerviraju ,navode na razmisljanje i eto mene sa planom da treniram kod kuce .Imam solidan prostor za sprave ,nikad nema guzve za spravama ,nikoga ne cekam ,ma zaista deluje super. Medjutim evo pitanja koje sprave mi trebaju ,ustvari koje su mi neophodne ,koje klupe i oprema...
Zaista bih bio zahvalan ako bi mi ovde ogovorili ljudi koji se bave pro bb ali takodje me zanimaju i ljudi sa iskustvima o radu kod kuce ,ustvari svaciji savet i svacija pomoc je dobro dosla :)
??? ::)
« Poslednja izmena: Februar 25, 2011, 04:15:38 posle podne od strane Dukiknight » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.