TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399391 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 28, 2024, 01:05:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: :) FUDBAL :)  (Pročitano 19969 puta)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #35 poslato: Mart 14, 2011, 06:03:05 posle podne »

Све је ствар договора... Звезди Куп, Партизану првенство и што би рекли сељаци "и вукови сити и овце на броју".  ;)

Е сад, гледано са навијачке (северне) стране, драже би ми било првенство од Купа, али сам нажалост (или срећу?) упознат са Салетовим (Станојевић) радом и, искрено, у тренутној ситуацији навијам за "договор", у супротном има гуза да нам се процвета од зиговања у сва три дербија...  :-\
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #34 poslato: Mart 14, 2011, 04:32:27 posle podne »

Kvalitetniji i uigraniji sastav  Partizana, najveca pretnja bice Tejgo. Partizan ima veliku prednost u skoku i snazi, dok je brzina na strani Zvezde. Postoje rupe u odbranama i to sa leve strane, levi bekovi oba tima su izrazito losi. Bice dosta faulova, pas rejting ce da bude kao i obicno smece, ceka vas nezaboravno dosadan mec od 0 do 2 i to je sve. Jedini pravi i kvalitetni duel bice duel izmedju Evandra i Vukica, koji od njih odigra bolje to odlucuje tekmu. Napred Zvezdo.
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #33 poslato: Mart 14, 2011, 03:03:16 posle podne »

Evo kao (ne preterano vatreni) navijac Partizana mogu da konstatujem da Partizan ima znatno kvalitetniji igracki kadar koji je za razliku od "komsija" duze vreme na okupu... Mislim da je favorit za pobedu na predstojecem derbiju kao i za osvajanje duple krune...

P.S. Da le neko ima informaciju o cenama karata? Hvala.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #32 poslato: Mart 14, 2011, 12:48:29 posle podne »

SREDA,16.03.2011. u 17 h u Beogradu,na stadionu Partizana igra se DERBI izmedju Partizana i Crvene Zvezde. :) To je inace polu-finale kupa Srbije koje se igra kao dvomec(jedna utakmica na JNA a jedna na MARAKANI). :) Sta mislite o derbiju,ko ce osvojiti kup,titulu... ????
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #31 poslato: Mart 14, 2011, 12:44:54 posle podne »

Aa Neimar je odlican. :) Sakhoa gotivim,kao i PSZ,za njih navijam u Francuskoj,nego je malo sirovina...treba da ima tu stranu ali i onu smekersku,a on je onaj stereotip crnje iz filmova,lancuge,fluoroscentno zeleno,ovo-ono. :)  Rui Patricio je stao na gol posle EP za mlade,jer je tamo branio odlicno,pa su mu dali sansu na nekoj kup utakmici(valjda) i dobro je branio pa su automatski sklonili Stojkovica(sto nije uredu),ali tako klubovi prave od svog deteta velicinu.Kao sto je Casillas u Realu,naravno kvalitet je neosporan ali on je vec 10 godina golman Reala a nije bio tako sjajan na pocetku.Meni se Patricio svideo bas na tom EP,jer je branio odlicno a delovao je kao da ne je.e zivu silu... :) Slazem se da je Eduardo bolji,ali sam mislio na to da je najbolji golman Portugalske lige,uz Heltona naravno... Licno moji omiljeni golmani su Dudu Auate,Van der Sar,Casillas,Emiliano Viviano(njega najvise gotivim) i Marcheti(iz Caljarija)...
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Mart 14, 2011, 10:57:14 pre podne »

Najbolji golman Portugala truba?!Ne bi rekao,ali ajde,videce se za koju godinu,on je 89 god a vec tri sezone je prvi golman Sportinga i Stojkovic je zbog njega sedeo na klupi... ;)

Znam sve o njemu ;) i ne zelim da ovo izgleda kao da bacam hate na Patricia, iliti branim Stojkovica... Ali, igrom slucaja proveo sam skoro 2 godine u jednom Portugalskom prvoligasu (kada je Stojkovic stigao u Sporting). Patricio je stao na gol iz tada meni nepoznatih razloga (Stojkovic je bio u stvarno dobroj formi - pretpostavljam da je razlog bio sukob sa trenerom). Sta zelim da kazem: Nije los, solidan golman... Jednostavno Sportingovo dete, stavljen na gol bas zbog toga da bi od njega napravili nesto, trpe se svi njegovi kiksevi (koji odaljavaju Sporting od titule - prethodnih 7-8 godina Sporting nije ni blizu osvajanja) i nikada ne dovodi u pitanje mesto u timu (sto, iskreno, ne volim i zato ga ne cenim)... Moje misljenje je da je najbolji golman Portugala upravo reprezentativni Eduardo koji je prosao put od trnja (odbranivsi penale u finalu Kupa bas protiv Sportinga) iz Setubala, preko Brage, do reprezentacije i Svetskog prvenstva...
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Mart 14, 2011, 09:52:38 pre podne »

Ne Nilmar, Neymar, lapsus.
Sto se Sakhoa tice malo je ekscentrican, da, al kad igra nema foliranja dok Barwua je govna po novinama svaki dan. Niko ne spori da Degea ima kvalitet, al prima golove na smece nacin. Dok gledajuci Ospinu imas rock solid efect, manje efektne intervencije ali nema da mu bezi lopta, da mu se odbije od grudi ili takve gluposti. Rui Patrik, ima dobre reflekse al je jebeni linijas.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #28 poslato: Mart 14, 2011, 12:18:33 pre podne »

Najbolji golman Portugala truba?!Ne bi rekao,ali ajde,videce se za koju godinu,on je 89 god a vec tri sezone je prvi golman Sportinga i Stojkovic je zbog njega sedeo na klupi... ;)
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Mart 13, 2011, 10:50:42 posle podne »

A Ganso,on je bolji od Lulinhe?! ;) A Asenjo i De Gea iz Atletica,pa Matej Delac (Celsi),Szczesny(Arsenal),Rui Patricio(Sporting) su strasni golmani i mozda bolji od Ospine.Sakho Mamadu je dobar,odlican,ali malo je blesav,kao Baloteli,pa sam ja pre za Subotica koji je njegovo godiste,Mario Fernandes(Gremio),Andrea Ranoccia(Inter)... :) Tosic stvarno igra fenomenalno u CSKA,nisam ocekivao da ce igrati ovoliko dobro,bolje igra nego Krasic sto je igrao u CSKA(bolji ucinak za ekipu)...Nilmar je odlican,ali Rossi njegov kolega iz Villareala je takodje dobar,mozda i bolji... :) Stvarno dosta mladih i talentovanih igraca ima,gotovo svaki klub koji je medju 10 liga na svetu ima bar jednog koji moze da bude top klasa. :) ;) Dries Mertens iz Utrehta je isto mnoogo dobar... ;) Pa Filip Djuricic iz Herenvena ili Bonanote iz Rivera...Gai Asulin(Mancester City)... James Tomkins,najbolji mladi stoper u Engleskoj...naravno iz West Hema,najjace skole fudbala u Engleskoj...Diego Renan,najbolji bek u Brazilu...Ima ih na tone,sad je do njih sta ce uraditi.Isto tako ima puno momaka koji su talenti ali iz raznoraznih razloga nisu jos to pokazali...

Rui Patricio je truba...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #26 poslato: Mart 13, 2011, 09:17:15 posle podne »

A Ganso,on je bolji od Lulinhe?! ;) A Asenjo i De Gea iz Atletica,pa Matej Delac (Celsi),Szczesny(Arsenal),Rui Patricio(Sporting) su strasni golmani i mozda bolji od Ospine.Sakho Mamadu je dobar,odlican,ali malo je blesav,kao Baloteli,pa sam ja pre za Subotica koji je njegovo godiste,Mario Fernandes(Gremio),Andrea Ranoccia(Inter)... :) Tosic stvarno igra fenomenalno u CSKA,nisam ocekivao da ce igrati ovoliko dobro,bolje igra nego Krasic sto je igrao u CSKA(bolji ucinak za ekipu)...Nilmar je odlican,ali Rossi njegov kolega iz Villareala je takodje dobar,mozda i bolji... :) Stvarno dosta mladih i talentovanih igraca ima,gotovo svaki klub koji je medju 10 liga na svetu ima bar jednog koji moze da bude top klasa. :) ;) Dries Mertens iz Utrehta je isto mnoogo dobar... ;) Pa Filip Djuricic iz Herenvena ili Bonanote iz Rivera...Gai Asulin(Mancester City)... James Tomkins,najbolji mladi stoper u Engleskoj...naravno iz West Hema,najjace skole fudbala u Engleskoj...Diego Renan,najbolji bek u Brazilu...Ima ih na tone,sad je do njih sta ce uraditi.Isto tako ima puno momaka koji su talenti ali iz raznoraznih razloga nisu jos to pokazali...
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Mart 13, 2011, 07:42:12 posle podne »

Od odbrambenih trenutno Mamadu Sakho, od golmana David Ospina, vezni Lulinha, vec sad je najbolji ofanzivni vezni, a napadac iako je sada vec krupna Zverka, Nilmar, gledao sam ga na juniorskom prvenstvu sad tacno kom ne znam, ali da je jebena kopija zubatog cara, amin. I da ne zaboravim Zorana Tosica, ako ovaj igrac ikada stigne u Italiju ili Spaniju bice jagme. Ne verujem da ce ostati u Rusiji i ne bi trebalo da ostane, jeste da je para tamo, ali zna se de je mesto vrhunskim igracima.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #24 poslato: Mart 13, 2011, 03:56:24 posle podne »

E,da,zaboravio sam Alexisa Sanceza iz Udinesea i Sergio Canalesa iz Reala,kao i Merkela iz Milana,Sulejmanija iz Ajax,Ruiza iz Twentea,Pastorea iz Palerma,Coutinha iz Intera,Lorenza De Silvestrija iz Firence... :) ;)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #23 poslato: Mart 13, 2011, 03:49:21 posle podne »

Nacer Chadli,levo ili desno krilo,momak je dosao u Twente na pocetku ove sezone iz holandske druge lige i pokazao u LS a i Erdiviziji da je zver od igraca! :) Leonel Galeano,stoper iz Independientea,najbolji mladi odbrambeni igrac u Argentini. ;) Luc Castaignos,momcic iz Feynorda koji igra na pozicija napadaca,veliki potencijal...Adem Ljajic,ima sansu da postane nas novi Piksi,kao i Matija Nastasic koji moze biti strasan fudbaler,ali ne kao stoper gde ga stavljaju,tu ce biti prosek,vec kao centralni vezni!Jefren,krilo iz Barse,mnogo dobar igrac.Giovani Dos Santos,sad igrac Totenhema,pogledajte njegove snike iz Barse B,i pogledajte Ronaldinjove iz PSZ,kao da je isti igrac.Nuri Sahin,Mario Gotze i Kevin Grosekreuz,decurlija iz Dortmunda koja igraju prelep fudbal.Miralem Pjanic,vezni Lyona.I TAKO JE MOGU DO SUTRA... :) ;)
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Mart 13, 2011, 02:18:41 posle podne »

Koga od mladih fudbalera vidite kao veliku zvezdu buducnosti?
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Mart 10, 2011, 05:31:17 posle podne »

Barsa odlicna ali presudio je crveni karton definitivno. Jer ko iole prati Arsenal zna da on krece da igra jebacki tek od 65-70minuta, sve do tada bude onako... PRvo poluvreme nisu nesto napadali jer su imali prednost, i prime gol pred kraj, taman da krenu napadati drugo poluvreme kao sto obicno rade i kao sto su ih u 1. tekmi pobedili, i SUDIJA majmun presece utakmicu... Tako da moj utisak je da ovo nije bilo realno odmeravanje snaga... Al nebitno, Barsa ide dalje.
Sta prvo polu vreme? pa nisu celu utakmicu napadali  dovoljno je reci da su zavrsili utakmicu bez suta ka golu
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.322 sekundi sa 18 upita.