TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:37:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trcanje  (Pročitano 6710 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #19 poslato: Maj 30, 2011, 03:56:13 posle podne »

ne preteruj sa trčanjem, naročito ako nisi do sada imao redovne treninge.

7 dana u nedelji nikako.  Mora da bude dan dva odmora u toku nedelje.

Ok hvala moze li bajs umjesto trcanja jer sam na animal cutsu pa moram nesto raditi :D

idealno :)  i drži puls u aerobnoj zoni i sve super!!!
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Maj 28, 2011, 08:48:16 posle podne »

ja hocu da udjem malo u formu ali da ne izgubim misice ? radim na misicnoj masi i nemam nesto sala ( samo malo u nogama ) ali plasim se da ne izgubim misice posto sam planirao da trcim ujutru. Koliko mi je potrebno trcanje u toku sedmice i da li da trcim na gladan stomak ili ne ?

Pa svakako ne treba da trčiš svaki dan, recimo tri puta nedeljno je ok.. trči do 45 min a pre trčanja popij bar proteinski šejk a posle trečanja obrok sa složenim UH
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #17 poslato: Maj 28, 2011, 07:00:12 posle podne »

ja hocu da udjem malo u formu ali da ne izgubim misice ? radim na misicnoj masi i nemam nesto sala ( samo malo u nogama ) ali plasim se da ne izgubim misice posto sam planirao da trcim ujutru. Koliko mi je potrebno trcanje u toku sedmice i da li da trcim na gladan stomak ili ne ?
Dovoljno ti je 3x nedeljno,za pocetak 30 min...a sto se misica i razgradnje tice uzmes BCAA i Whey i nemas brige.Naravno doruckuj bar nesto lagano,manju neku cinijucu ovsenih i neku vocku pa posle sat-dva na trcanje. :)
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Maj 27, 2011, 09:23:00 posle podne »

Sačuvana
train hard or go home !
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Maj 27, 2011, 08:46:12 posle podne »

Naravno, još bolje ako mene pitaš.. samo održavaj tempo što je na bajsu malo teže nego trčanjem
Sačuvana
saty
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

BOG

« Odgovor #14 poslato: Maj 27, 2011, 11:04:18 pre podne »

Ok hvala moze li bajs umjesto trcanja jer sam na animal cutsu pa moram nesto raditi :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 27, 2011, 09:19:20 pre podne »

Sačuvana
saty
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

BOG

« Odgovor #12 poslato: Maj 27, 2011, 08:18:41 pre podne »

zavisi od nekoliko faktora - tvoje utreniranosti i sl. ali ja bi rekla do 45 i više ti ne treba.. i to 3xnedeljno max

A jel frka ako trcim 7 dana u nedjelji i 3 puta idem u teretanu ja zelim da skinem suvisne kg i nabacim definiciju (185 visina, 96 kg). Trcim posle posla jer radim od 8 do 16 h svaki dan sem subote i nedjelje, treba li nesto mijenjati?
PS. 14 kg manje od februara i trenutno uzimam Animal Cuts
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 24, 2011, 09:03:42 pre podne »

trčanje je ponekad "preagresivno" za početnike... brz hod ili kombinacija trčanje hodanje, vožnja bajsa... šetnja na traci na usponu
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: Maj 23, 2011, 11:54:27 pre podne »

obicno kazu da bi trcanje bilo uspesno treba trcati bar 30 do 40 minuta rec je o topljeju sala.Dali ima veze intenzitet trcanja ili je to praksa uvek
Ukoliko zelis trcanjem da topis masti,taj proces zapocinje nakon 20 ak minuta nekog kardija.Bitno je da otkucaji budu u intervalu od 120 do 140 sto brzim tempom ako trcis sigurno nece biti .Doci ce i u tom slucaju nekada do topljenja masti,ali uz prevelik gubitak misicne mase,sto retko ko da zeli.
Bolja opcija je brzo ili umereno hodanje na traci sa blagom promenom uspona uz punu kontrolu pokreta.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 21, 2011, 08:07:31 posle podne »

zavisi od nekoliko faktora - tvoje utreniranosti i sl. ali ja bi rekla do 45 i više ti ne treba.. i to 3xnedeljno max
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #8 poslato: Maj 18, 2011, 09:20:13 pre podne »

To oko trcanja je uvek bila i ostace polemika jer nije to bas tako prosto,trcis pa kile idu dole i to bas tamo gde zelis.Moja dugogodisnja praksa mi govori da je za moje telo kao i za neke momke koje sam trenirao laganim tempom posle tegova do 30min bio najbolji rezultat.Naravno tu treba mnoge stvari da se uklope i ne znaci da ce taj nacin svakom odgovarati.Ali probas,eksperimentises na sebi pa vidis kako i sta dalje.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 18, 2011, 12:32:52 pre podne »

obicno kazu da bi trcanje bilo uspesno treba trcati bar 30 do 40 minuta rec je o topljeju sala.Dali ima veze intenzitet trcanja ili je to praksa uvek
Za topljenje masti treba trcati sto duze a sto sporije,onako prosto receno.E sad,pozeljno je ubaciti i promene ritma... ;) Tako da recimo pravi promene ritma na 3-4 min i neka traju 30-tak sekundi. :)
Sačuvana
david V
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Maj 17, 2011, 07:20:23 posle podne »

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 14, 2011, 09:27:10 pre podne »

Nisam najbolje mogao da odredim kategoriju za ovo pitanje pa sam stavio ovde.

Ranom zorom idem da trcim na prazan stomak bacio sam se na definiciju. E sad me zanima da li da odradim teretanu posle trcanja. Da li da jedem nesto pre teretane ili da sve to obavim pa da onda jedem.

Mislio sam da popijem bcaa 10g pre trcanja pa bi posle njega i tegove samo ne znam da li mi je to pametno.

Posle vezbi bi popio protein. Posle bi jeo normalno u toku dana.

nikako trcanje pa teretana,ili napravi razmak ujutru trcanje popodne teretana ili trci posle treninga sa opterecenjem ,a protein ti je uvek dobro dosao...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.166 sekundi sa 18 upita.