TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 12:26:19 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: trebam savet HITNO!  (Pročitano 32153 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Maj 23, 2012, 12:21:44 pre podne »

fb (fat burner)  ;)
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Maj 22, 2012, 11:51:16 posle podne »

Hvala na odgovoru Pedja. Nisam ni uzimao Febricet, odmah mi je stala temperatura. Umereni trening... Ne znam sta je to. :) Ako dodjem na trening i odradim ga sa 80% snage, nazadujem :) Videcu jos do cetvrtka...
Nadam se da ce se i Daniela javiti i izneti svoj stav.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Maj 22, 2012, 11:42:27 posle podne »

Umereni trening ne bi škodio. Mislim da sagorevač nema neželjene pojave kada se uzima sa antibiotikom, više možda vezano za imunitet... Svakako, Danijela će napisati najstručnije na ovu temu. Ako preskočiš sagorevač nekoliko treninga nećeš pogrešiti. Ako ti je pct realna možda ti fb i ne treba  ;)
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Maj 22, 2012, 10:36:59 posle podne »

Pitanje za Danielu... Juce ujutru mi je bilo jako hladno dok sam spavao, malo me hvatala groznica. Izmerio sam temperaturu, 37.5, nije bilo jako strasno. Otisao sam kod lekara popodne i rekao mi je da je grlo problem. Prepisao mi je da pijem antibiotik Sinacilin i da Febricetom skidam temperaturu. Medjutim, kad sam dosao kuci, vec sam se osecao bolje i od tad nisam imao temperaturu. Osecam se skorz okej, ali i dalje pijem Sinacilin. Znaci, leskarim kuci ceo ponedeljak, utorak i planiram da odmaram jos i sutra iako mi je dobro. Da li bi mi skodilo nesto da odem na trening u cetvrtak? Inace, pre treninga pijem Dyma Burn. Mozda bi trebalo da preskocim sagorevac nekoliko prvih treninga?
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #109 poslato: Maj 22, 2012, 04:54:39 posle podne »

Zamolio bih nekog strucnog ili dosta iskusnog vezbaca da mi pomogne:
Na dijeti sam vise od  2 meseca...Standardno 3 g proteina na 1 kg,uh variraju 200-100-50,30 g masti...
Treniram vec duzi period u istom vremenskom intervalu.Od kad sam na dijeti radim kardio u 9 ujutru a teretana mi je u 13 i 30...Sve ovo vreme uvek sam na poslu radio drugu smenu tj od 16-23...tako sam navikao.
Imam problem jer su mi sada sve pomerili moram da radim dva dana prvu smenu(7-15h),dva dana drugu smenu(15-22),dva dana trecu smenu(od 22 do 6h)...pa dva dana slobodno...
Na dijeti jos nisam dostigao ono sto sam zeleo,fali mi jos mesec dana...
Moje pitanje je koliko ce me ova promena poremetiti?Dali moze nekako da se spreci i sta da jedem u trecoj smeni?
Postoji li mogucnost da sve bude u redu ako se i dalje budem hranio kao i sav ovaj period?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Maj 21, 2012, 04:34:30 posle podne »

Ako ti odgovara i ako si navikao, nemam primedbi.. :)
(mada mi nisu jasne ove 3l do 24h...)
Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #107 poslato: Maj 17, 2012, 05:21:57 posle podne »

Nedavna istraživanja govore u prilog tome da nam verovatno treba manje vode nego što se ranije govorilo (te 3-4 čitre koje vi spominjete).. ipak nećemo sad o tome kad se prinližava leto i znojenje (mada ne zaboravite da su sveže voće i povrće bar 90% voda ;)
Ja sam na proteinskoj dijeti.Unosim voce ali vrlo slabo...Idem oko 9 ujutru da trcim pola sata,posle toga do pola 2 popijem sigurno 2 l vode.Ne na silu,vec mi trazi organizam.Za vreme treninga(teretana od pola 2 do 3)pijem bcaa i glutamin takodje u 1 l vode.Znaci to je vec 3 l...Pa do 24 h sve i da sto manje pijem tecnosti moram popiti jos 3 l vode...Imam 103 kg...Treba naci sredinu kako kome odgovara.Meni recimo odgovara 6-7 l...
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Maj 17, 2012, 04:51:39 posle podne »

Nedavna istraživanja govore u prilog tome da nam verovatno treba manje vode nego što se ranije govorilo (te 3-4 čitre koje vi spominjete).. ipak nećemo sad o tome kad se prinližava leto i znojenje (mada ne zaboravite da su sveže voće i povrće bar 90% voda ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #105 poslato: Maj 16, 2012, 04:15:56 posle podne »

u svakom slučaju višak se izbaci, a manjak ne valja

Sto je sigurno sigurno je :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Maj 16, 2012, 02:06:46 posle podne »

nema potrebe ni za preterivanjem.. ako se ne znojite previše 2l vode vam je dovoljno... e sad kad doĂ°e leto ili ako pojačate kardio ili trening uopšte onda vam treba i više vode..
u svakom slučaju višak se izbaci, a manjak ne valja
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #103 poslato: Maj 16, 2012, 01:00:53 posle podne »

3-4 litre vode... Au ja ne popijem ni 1.5l xD  Jednostavno ne mogu piti kad nisam zedan... Smara maximalno

Tako je i meni bilo, krenes malo po malo, i naviknes se jednostavno. A ja i dalje koristim staru foru, 2 dvolitre vode na stolu :) Veci deo provedem za kompom, sto fax sto zezanje tako da, popicu sigurno :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #102 poslato: Maj 16, 2012, 10:02:00 pre podne »

3-4 litre vode... Au ja ne popijem ni 1.5l xD  Jednostavno ne mogu piti kad nisam zedan... Smara maximalno

sve zavisi da li hoćeš ili ne :)  iscediš neku voćku, limun, grejp i biće mnogo lakše za popiti... rekla bih da je stvar navike, mnogo je lepši osećaj kad si hidriran
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #101 poslato: Maj 15, 2012, 11:52:12 posle podne »

Sačuvana
bokaadsl
Gost
« Odgovor #100 poslato: Maj 15, 2012, 02:52:03 posle podne »

ja sam mislila da sam ja ovde jedina kamila...koliko pijem vode... kad ono  ;D   
...kad ono?sta ? :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #99 poslato: Maj 15, 2012, 12:53:27 posle podne »

Mogu bos biti ali gladan i zedan nikada ;D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.06 sekundi sa 17 upita.