TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 03:05:44 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: pomoc - nagli pad snage i problem sa vodom  (Pročitano 8459 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #25 poslato: Jun 21, 2011, 07:10:49 pre podne »

Isotec, ispravka.... sorry gubim živce sa ekstremno sporim internetom :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #24 poslato: Jun 20, 2011, 08:40:09 posle podne »

Isostar ili Scitec-ov Isostar, probala oba i fenomenalni su...   od ukusa preporučujem Isotec limun ledeni čaj.... 

Scitec Isotec, da se ne zbuni dečko. ;D :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jun 20, 2011, 12:40:24 posle podne »

sto se tice treninga radim obicno 7,8 ponavljanja , 7 i 8 ponavljanje mi asistira neko , obicno po 3 serije. I bas u zadnjim ponavljanjima pocne da mi se desava kao neko dehidriranje i ponekad vrtoglavica . Sto se tice izotonicnih probacu , koji bi preporucila ?

Isostar ili Scitec-ov Isostar, probala oba i fenomenalni su...   od ukusa preporučujem Isotec limun ledeni čaj.... 
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jun 18, 2011, 01:45:31 posle podne »

Da li koristis neki NO reaktor ili tribulus ?
ne uzimao sam ranije NO reaktor
« Poslednja izmena: Jun 18, 2011, 01:50:57 posle podne od strane petar95 » Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #21 poslato: Jun 18, 2011, 01:23:42 posle podne »

Da li koristis neki NO reaktor ili tribulus ?
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jun 18, 2011, 12:07:14 posle podne »

sto se tice treninga radim obicno 7,8 ponavljanja , 7 i 8 ponavljanje mi asistira neko , obicno po 3 serije. I bas u zadnjim ponavljanjima pocne da mi se desava kao neko dehidriranje i ponekad vrtoglavica . Sto se tice izotonicnih probacu , koji bi preporucila ?
Sačuvana
train hard or go home !
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Jun 18, 2011, 10:53:56 pre podne »

i ja bih ti preporučila izotonik umesto vode, bar u periodu pre u toku i nakon treninga... održaćeš šećer u krvi na optimalnom nivou i nadoknaditi elektrolite.... probaj!
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jun 18, 2011, 02:30:02 pre podne »

My bad. ;D Ali slobodno izdetaljiši.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jun 17, 2011, 06:55:44 posle podne »

pa radim obicno zagrevanje 5 min onda radim ( primer ) 4-5 vezbi za grudi , pa 2-3 za biceps , inace pad snage mi se javlja na pocetku treninga i tad popijem vise od l vode. Mozda je secer jer ponekad unosim veoma malo secera , a nekad bas dosta unesem , koliko bih trebao unositi secera za misicnu masu otp. ( visina 188 tezina 76 ) . Da li mogu biti vitamini i minerali uzrok posto plasim se ne unosim ih dovoljno , posebno zadnjih dana skoro ne unosim voce :/

Pojačaj elektrolite radi efikasnijeg zadržavanja vode.
Nije valjda da ti je svaki trening grudi-biceps? :(
hahaha procitaj sta pise ispred , to je primer
Sačuvana
train hard or go home !
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jun 16, 2011, 11:46:14 posle podne »

pa radim obicno zagrevanje 5 min onda radim ( primer ) 4-5 vezbi za grudi , pa 2-3 za biceps , inace pad snage mi se javlja na pocetku treninga i tad popijem vise od l vode. Mozda je secer jer ponekad unosim veoma malo secera , a nekad bas dosta unesem , koliko bih trebao unositi secera za misicnu masu otp. ( visina 188 tezina 76 ) . Da li mogu biti vitamini i minerali uzrok posto plasim se ne unosim ih dovoljno , posebno zadnjih dana skoro ne unosim voce :/

Pojačaj elektrolite radi efikasnijeg zadržavanja vode.
Nije valjda da ti je svaki trening grudi-biceps? :(
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jun 16, 2011, 08:59:22 posle podne »

naravno da su vitamini i minerali jako bitan faktor!!!
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jun 16, 2011, 08:53:20 posle podne »

Sačuvana
train hard or go home !
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jun 16, 2011, 08:29:44 posle podne »

zaboravio sam da napomenem da mi je ishrana skroz u redu unosim oko 2,5 g proteina , izadje oko 200g dnevno, sto se tice UH jedem ujutro ovsene i voce i tokom dana jedem krompir , orasto voce ili integralno pecivo ako ima. spavam od 1 do 9-10 , sad zbog ucenja ali sad kad krene raspust lezem u pola 12. trening sam imao jak ali sad opada . Najvise me zanima da nije do srca ili pritiska posto inace imam nizak pritisak ? a ako je pretenirasnost u pitanju , sto verujem da nije jer poslednje 2 sedm. idem 2 u teretanu zbog skole , sta treba da radim ? da li je normalno pre i tokom treninga uzeti 2-2.5 l vode, a pritom mi se mnogo trazi o.O ?
rekoh ti da se i meni deshavalo isto, zbog toplog vremena i niskog pritiska, unesi dovoljno soli kroz hranu ali ne previshe, a imash i homeopatski lek za lechenje niskog pritiska, Vivoton S, potrazi u apotekama, meni npr. pomazu sagorevachi masti jer sadrze kofein koji je stimulator cns i ubrzava rad srca, i sinefrin koji, izmedju ostalog, shiri bronhije pa poboljshava priliv kiseonika u krv, samim tim i u mishice, i antioksidanse koji vezuju slobodne radikale- sve zajedno pruza zavidan energetski nivo za trening. I opet da ponovim, prekontrolishi nivo glukoze u krvi, mozda je ta kolichina vode i normalna za tebe a mozda je neshto drugo u pitanju. Ako si pushach to takodje itekako utiche na simptome koje si naveo i chini ih "normalnijim", u smislu da se mogu ochekivati ako je pushenje dodatni faktor.
i josh neshto: unoshenjem tako extremne kolichine vode pojachava se diureza, gubish dragocene minerale, neophodno je da unosish dodatnu kolichinu vitamina i minerala, jer ono shto unosish kroz hranu nije dovoljno, a i bilo bi dobro da uzmesh neshto za rehidrataciju, to su izotonichni napici koji imaju izbalansiran nivo oligoelemenata i nekih vitamina i minerala i prostih shecera, koncetracija je ista kao u krvnoj pazmi, a njihova uloga je da vezuju vodu i zadrze je tamo gde i treba da se nalazi- u krvnim sudovima. Takodje imaju ulogu u mnogim fizioloshkim procesima, bla bla-uglavnom, sve to utiche na nivo snage tj. na kompletno zdravlje organizma, samim tim i fizichku spremnost.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jun 16, 2011, 08:17:29 posle podne »

zaboravio sam da napomenem da mi je ishrana skroz u redu unosim oko 2,5 g proteina , izadje oko 200g dnevno, sto se tice UH jedem ujutro ovsene i voce i tokom dana jedem krompir , orasto voce ili integralno pecivo ako ima. spavam od 1 do 9-10 , sad zbog ucenja ali sad kad krene raspust lezem u pola 12. trening sam imao jak ali sad opada . Najvise me zanima da nije do srca ili pritiska posto inace imam nizak pritisak ? a ako je pretenirasnost u pitanju , sto verujem da nije jer poslednje 2 sedm. idem 2 u teretanu zbog skole , sta treba da radim ? da li je normalno pre i tokom treninga uzeti 2-2.5 l vode, a pritom mi se mnogo trazi o.O ?
rekoh ti da se i meni deshavalo isto, zbog toplog vremena i niskog pritiska, unesi dovoljno soli kroz hranu ali ne previshe, a imash i homeopatski lek za lechenje niskog pritiska, Vivoton S, potrazi u apotekama, meni npr. pomazu sagorevachi masti jer sadrze kofein koji je stimulator cns i ubrzava rad srca, i sinefrin koji, izmedju ostalog, shiri bronhije pa poboljshava priliv kiseonika u krv, samim tim i u mishice, i antioksidanse koji vezuju slobodne radikale- sve zajedno pruza zavidan energetski nivo za trening. I opet da ponovim, prekontrolishi nivo glukoze u krvi, mozda je ta kolichina vode i normalna za tebe a mozda je neshto drugo u pitanju. Ako si pushach to takodje itekako utiche na simptome koje si naveo i chini ih "normalnijim", u smislu da se mogu ochekivati ako je pushenje dodatni faktor.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #11 poslato: Jun 16, 2011, 08:09:00 posle podne »

Promena temperature i normalno je da pijes vodu.Ako osecas malaksalost i konstantnu zedj onda moze biti problem sa nivoom secera u krvi.Uradi analize krvi.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.