TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 03:03:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Donji deo Latissimus dorsi-ja!  (Pročitano 9442 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #34 poslato: Decembar 22, 2007, 06:15:03 posle podne »

ma zgibovi za lat i to je to ... pa da nemash mishic izrashce ti ...
samo pun pokret radi ... tu radi varijacije ... sumnjam da ce ti veslanje odraditi lat bolje od zgiba ... ja sam se zajebao shto se tiche ledja ... latovi mi divljaju ... sada dok nisam ishao u teretanu samo osnovne vezbice sam radio i  100+ zgibova svaki drugi dan recimo ... sada je vec odvratno .. :P :P

e bash idem sad ledja da radim :P :P
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2007, 06:17:57 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #33 poslato: Decembar 22, 2007, 06:06:05 posle podne »

veslanje jednom buckom -varijacije ?...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #32 poslato: Decembar 22, 2007, 05:06:00 posle podne »

Da...to za listove pogledas recimo Guntera i Kolmana nasuprot Matarazza i Viktora martineza...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Decembar 22, 2007, 05:03:52 posle podne »

Nitro jel ti kapiras da oblik misica zavisi od toga gdje se vlakna spajaju sa kostima?
najbolje primjere mozes uociti posmatrajuci  npr ledja denisa jamesa i colemanova ili cutlerova
ili biceps arnoldov ili kamalijev.
Listovi takodje,neko ima genetski "podignute" a neko ima nenormalno razvijen soleus tako da mu je list kao jedna ogromna lopta za ragbi
Sačuvana
two more...no matter what...!
Nitro
Gost
« Odgovor #30 poslato: Decembar 22, 2007, 03:57:58 posle podne »

Ma svatam za grudi...ali veruj mi nije to samo genetika tog dela dovoljno da su neki okolni delovi razlicitiji ...pa dobro zbog genetike... i onda tokom treninga ceo sklop ode drukcije...aj da se ne raspravljamo vise...anyway...sta mislite o veslanju sa jednom bucjkom za lat..jel da ga dizem paralelno sa drugim ramenom ili nize za donji deo ?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Decembar 22, 2007, 03:49:00 posle podne »

I aman covece stavi sliku Arnolda I Wolfa jednu pored druge pa d ashvatis vise sta ti ja pricam oko grudi...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #28 poslato: Decembar 22, 2007, 03:48:26 posle podne »

E...to sto su tebi primer samo bilderi to je tvoj problem,ti gledas samo njih,na njima i nebi trebala da se gleda toliko muskulatura jer overbuild nije prirodan...Inache pogledao sam sve ove koje si rekao..nema veze to sto pricas svima se vidi donji lat,a to dal je visi,pa naravno jbt ,meni se nevidi uopste zato sam pitao sta da radim,a nemoze neko da tvrdi da donji deo nemoze da se vidi koliko toliko...Inace oblik grudi genetika razvija po liniji i sirini grudnog kosa,jer to su misicna vlakna,a opet trening je jako bitan faktor takodje, tako da ne to nisu gluposti..Inace uostalom kao sto kazem ti verovatno bolje znash od onih koji pishu udzbenike -.-

Pa sta sve pise u nasim udzbenmicima veruj mi da znam bolje...zato sto ne slusam nase "strucnjake" nego malo gledam u inostranstvo.

A ko je pravi primer za gledanje muskulature?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #27 poslato: Decembar 22, 2007, 11:16:48 pre podne »

E...to sto su tebi primer samo bilderi to je tvoj problem,ti gledas samo njih,na njima i nebi trebala da se gleda toliko muskulatura jer overbuild nije prirodan...Inache pogledao sam sve ove koje si rekao..nema veze to sto pricas svima se vidi donji lat,a to dal je visi,pa naravno jbt ,meni se nevidi uopste zato sam pitao sta da radim,a nemoze neko da tvrdi da donji deo nemoze da se vidi koliko toliko...Inace oblik grudi genetika razvija po liniji i sirini grudnog kosa,jer to su misicna vlakna,a opet trening je jako bitan faktor takodje, tako da ne to nisu gluposti..Inace uostalom kao sto kazem ti verovatno bolje znash od onih koji pishu udzbenike -.-
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Decembar 21, 2007, 09:02:53 posle podne »

Imaju donje latove kako ti to zoves,ali su im visi svatas?I nema veze sa visinom grudi ta linija razdvajanja to je glupost,opet kazem uporedi malo bildere ne pricaj napamet.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #25 poslato: Decembar 21, 2007, 08:47:57 posle podne »

Ok dobro to ali u svakom slucaju svakom moze da se vidi donji lat,sto se pectoralisa tice oblik varira jer linija po sredini zavisi od genetike...Inache nemojte da me smarate ja sam pitao koja je vezba da se vise napadnu donja vlakna a ne dali moze ili nemoze,ko misli da zna bolje neka ide pa neka napadne one ljude sto pisu biomehaniku za faks... >.>
Takodje to da nisu od plastelina je tacno ,ali pri pokretu se i te kako opruzaju i skupljaju ...t_t u ostalom da to nerade nebi imali svrhu
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2007, 08:49:48 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Decembar 21, 2007, 07:34:14 posle podne »

Nisu oni od plastelina pa da razvlace i skupljaju tkivo kako im odgovara.
Doduše idu ka tome.  ;)
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Decembar 21, 2007, 07:28:43 posle podne »

hahaha, koji kralj, oni ubiju gornji da im se ne vidi donji, aaaa  ;D ;D ;D

Samo si nesto ispustio. . . TO JE JEDAN FUCKIN MISIC, NEMA GORNI DONJI, NE MOZES GA TI USMERAVATI, ALOOO. . .

Nisu oni od plastelina pa da razvlace i skupljaju tkivo kako im odgovara.
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2007, 07:30:48 posle podne od strane Zabotija » Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #22 poslato: Decembar 21, 2007, 06:25:07 posle podne »

Aman bre pogledaj strukturu ledja!!!Jel svatas ti sta je glavna razlika onih ledja koje imaju denis wolf i james nasuprot dextera,kolman ili jaya??Genetika covece!!Kao sto recimo wolf takodje ima 'visoke"grudi tako ima i visoke latove,svatas??U prilog ovome Klod Grul je recimo imao "visok" biceps(vecina to zove skracen) svatas o cemu ti govorim?Kao sto Li Prist ima visok torzo,ili sto gunter ima sirok struk...nema to veze sa nacinom treninga vec sa GENETIKOM!Nisam ti ja rekao nikad da nastoje da povecaju ledja "samo gore"!Donja ledja su izuzetno vazna.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #21 poslato: Decembar 21, 2007, 05:40:46 posle podne »

Coleman trenira na jedan nacin,James na drugi 
http://content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/1/1c/250px-Latissimus_dorsi.png
Uloga misicja:Abdukcija Lopatica,Privlaci nadlakticu,stabilizator donjeg dela ledja...Sto se prsljenova,ligamenata i pripoja tice postoji centralni i periferni pripoj...To sto se kod bodibildera razlikuje to je zato sto neki ubiju gornji deo pa donji ni nemoze da se spozna koliki je ovaj..inace ako gledate bodibildere tu nemozete izvucji pameti o fiziologiji jer oni kao sto si ti sam jednom meni rekao teze da naprave ledja sira mnogo od struka,pogotovo gore...
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2007, 05:45:05 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Decembar 21, 2007, 05:19:07 posle podne »

Video sam sve i svasta hans i veruj mi to je sve do treninga..latisimus dorsi bi izgubio funkciju ako nebi prelazio u donji deo..uzmi motoriku jbt....
Ja s eizvinjavam pogresan izraz upotrebismo,skracen,bolje je reci visok lat.To znaci da ti ne idu onako kao Kolmanu nego onako kao denisu jamesu...Manja masa ledja
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.