TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398037 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 05, 2024, 03:43:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261541 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #923 poslato: Maj 16, 2012, 12:02:10 posle podne »

GESIAS CAVALCANTE:

Gesias "JZ" Cavalcante MMA Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #922 poslato: Maj 16, 2012, 12:01:12 posle podne »

BOKS:

Jedan od najboljih srpskih boksera Nikola Stevanović kazao je uoči meča sa Ayoub Nefzijem da je potpuno srpeman za odbranu IBF titule interkontinentalnog šampiona, te da ga pauza od godine dana zbog povrede nije unazadila.
- Spreman sam. Povreda je potpuno sanirana i ne verujem da će duga pauza ostaviti na meni traga. Treniram već šest meseci, a za ovu borbu se spremam tri meseca.

Stevanović je kazao da on nije kriv za dugu pauzu. Naime, Džoni je 20. maja prošle godine odradio svoju poslednju borbu, a samo dva dana od isteka roka za odbranu titule u ring će sa Belgijancem.
- To nije moja krivica, već krivica vladajućih tela. Trebao bih, i nadam se da ću godišnje imati četiri ili pet mečeva.
IBF-ov šampion istakao je i da bi se ove godine rado borio i za pojas svetskog IBF šampiona čiji će vlasnik biti poznat nakon duela Cornelius Bundrage – Cory Spinks.

- Čekam taj meč sa nestrpljenjem. Spreman sam za borbu sa jednim od njih i rado bih se borio ove godine. Treniram kako bih došao do te prilike.
Stevanović je za kraj istakao i da trenutno najviše ceni Miguel Cotta i Saul Alvareza, ali da nema uzora.

Podsetimo, meč Stevanović – Nefzi na programu je 18. maja.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #921 poslato: Maj 16, 2012, 12:00:11 posle podne »

UFC.

Dan Henderson uprkos svoje 42 godine i dalje je pripadnik elite slobodne borbe, a novu priliku da osvoji pojas imaće kada se prvog septembra sastane sa aktuelnim vlasnikom pojasa u poluteškoj kategoriji Jon Jonesom.

Popularni Hendo kazao je da Jones nije nedodirljiv.
- Mislim da svako može biti pogoĂ°en, i da jedan udarac može rešiti borbu, ako ga plasirate na pravo mesto i u pravo vreme. Jon Jones je dugačak, ali će vam u nekom trenutku doći u vaš domet i to morate da iskoristite. Jednostavno je, morate da iskoristite svaku moguću priliku.

Henderson, koji u svojoj dugoj karijeri ima 29 pobeda i osam poraza sastaće se sa Jonesom na UFC 151 priredbi u Las Vegasu. Njegov celi intervju pogledajte u videu ispod teksta.

MMA Today - ep1 - Dan Henderson talks Jon Jones, UFC 146, Barnett, Cormier, Dos Santos, Mir
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #920 poslato: Maj 15, 2012, 09:56:53 posle podne »

BELLATOR 68:

Bellator 68 Highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #919 poslato: Maj 15, 2012, 02:55:03 posle podne »

JON JONES:

Jon Jones tvrdi da je uvek hteo biti policajac. UFC karijera i planetarna slava mu je to i omogućila,barem na jedan dan.

Pogledajte kako je Bones srušio i razoružao napadača, vozio policijski auto, ali i poslužio kao meta utreniranim službenim psima.

UFC Fighter Jon Bones Jones vs Attack Dog: Ice Bucket
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #918 poslato: Maj 15, 2012, 02:46:31 posle podne »

JON FITCH:

Nekadašnji pretendent na titulu UFC-ovog prvaka u velter kategoriji, Jon Fitch, uskoro će ponovno u kavez, a to je u Fairfaxu otkrio upravo njegov protivnik.

Na druženju s novinarima u Fairfaxu pre održavanja UFC on Fuela 3, Aarona Simpsona su upitali kada će ponovno u kavez, a on ih je možda malo i iznenadio odgovorom s obzirom da već ima ugovoren meč i to na UFC on Fuelu 4.

Verovalo se da bi njihov meč mogao biti na fight cardu UFC-a 149, no dvoboj Fitcha i bivšeg borca u srednjoj kategoriji Simpsona održa će se ipak 11.jula u kalifornijskom San Joseu.

Fitch je znatno iskusniji, dosad je u karijeri odradio 28 mečeva, ali u poslednja dva dvoboja nije slavio. Nakon što je meč s BJ Pennom bio nerešen, krajem protekle godine pobedio ga je Johny Hendricks. Ni Simpson nije slavio u svojoj poslednjoj borbi, pre tri meseca sudijskom odlukom izgubio je od Ronnyja Markesa.

Jon Fitch highlight (By. coderinclouds)
« Poslednja izmena: Maj 15, 2012, 02:53:30 posle podne od strane Dragan Djakonovic » Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #917 poslato: Maj 15, 2012, 02:18:29 posle podne »

VINNY MAGALHAES:

Brazilski borac Vinny Magalhaes doneo je mnogo problema svojoj bivšoj promoterskoj kući M-1 Globalu nakon što su mu oni stvarali probleme pri nastavku karijere i sada čeka do leta da postane potpuno slobodan borac.

Magalhaes se zaista potrudio baciti negativno svetlo na svoje bivše poslodavce, a to je i poprilično uspeo, pogotovo svojim poslednjim potezom kada je svoj pojas M-1 prvaka ponudio na prodaju preko poznate aukcijske stranice eBay.

“Pojas prvaka mi više apsolutno ništa ne vredi, pa nema razloga da ne probam malo dodatno zaraditi”, napisao je na svom Twitter profilu, a preko iste društvene mreže pozvao je i svog bivšeg šefa Evgenija Kogana da se uključi u aukciju ako želi pojas natrag.

Početna cena po kojoj se pojas prodavao bila je samo devet američkih centi, ali cena je vrlo brzo otišla u nebesa pa je stigla do 99.999 dolara. Vinny je najavio da ukoliko pojas postigne cenu od 150.000 dolara da će deset posto donirati u humanitarne svrhe.

Ali, čini se da se u meĂ°uvremenu nešto dogodilo jer aukcija za pojas je zatvorena, ali s obzirom da je Vinny vrlo aktivan na MMA forumima, verojatno ćemo ubrzo saznati razlog.

Vinny Magalhaes
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #916 poslato: Maj 15, 2012, 02:14:58 posle podne »

GORAN RELJIĆ:

Najnovija akvizicija indijske MMA organizacije Super Fight League, Goran Reljić, u poslednje je vreme prilično aktivan i kad je u pitanju održavanje seminara.

Unatrag nekoliko meseci održao je nekoliko seminara, najavaljuje se uskoro jedan i u Sloveniji, a najnoviji je onaj u Sesvetama.

Jedan do najboljih hrvatskih greplera i MMA boraca 3.juna održat će seminar u dvorani Piranha teama koja se nalazi u Sesvetama.

Seminar će biti podijeljen na dva dijela – MMA i grappling.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #915 poslato: Maj 15, 2012, 02:10:36 posle podne »

MILTON VIEIRA:

Miltinho Vieira Deep Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #914 poslato: Maj 15, 2012, 02:09:06 posle podne »

AIKIDO:

U Beogradu će biti održan seminar sa Kristijanom Tisijeom.

Termin je 29-30.06.2012.

Poziv možete preuzeti na sajtu saveza:
www.aikido.org.rs

Aikido master - Shihan Tissier - Iriminage
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #913 poslato: Maj 15, 2012, 02:05:30 posle podne »

BOKS:

WBO privremeni šampion u poluvelter kategoriji Juan Manuel Marquez trebao bi da se 14. jula u Arlingtonu sastane sa Erik Moralesom, preneo je danas prestižni magazin „Ring“.

„Ring“ se u svom članku poziva na reči jednog od čelnika Golden Boy Promotionsa Richard Schaefera koji je kazao da će Marquez 14. jula gotovo sigurno odraditi borbu sa Moralesom, te da su pregovori u završnoj fazi.

Marquezu se ideja da uĂ°e u ring sa Moralesom nije previše dopala, jer tim neće previše profitirati na rang listi, s obzirom da je veliki favorit u borbi sa 35-godišnjim roĂ°enim Meksikancem.

Morales ipak može prouzrokovati probleme Marquezu, ali je pitanje koliko je poraz iz februara od Danny Garcie uticao na njegovu psihu.
Marquez će u borbu sa Moralesom ući nakon pobede jednoglasnom sudijskom odlukom protiv Sergiy Fedchenka prošlog meseca. Tada je i osvojio WBO pojas.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #912 poslato: Maj 15, 2012, 02:04:16 posle podne »

Junior dos Santos:

Junior dos Santos ponovo je u centru pažnje. Brazilski MMA majstor i UFC-ov šampion u teškoj kategoriji odradio je novi intervju u kojem je prokomentarisao predstojeću borbu protiv Frank Mira koja je na programu 26. maja u Las Vegasu.
- Rekao sam jednom, a ponoviću i sada. Frank Mir je dobar borac, ali u teškim trenucima brzo odustane i potpuno se promeni. Ja ću ići na nokaut, u to nema sumnje. Uradiću sve da ga pošaljem na pod.

Dos Santos je kazao i da se sa Mirom želi boriti na nogama.
- Voleo bih da ga nokautiram, ali ću prihvatiti i borbu u parteru. To nije nešto što želim, ali sam spreman i da pokažem svoj jiu-jitsu svima. Potpuno sam spreman za borbu i ništa me ne može iznenaditi.

Brazilski majstor je nakon toga prokomentarisao i slučaj Alistair Overeema.
- Ne znam, zaista ne znam šta je bilo sa Overeemom. Iskreno, to me i ne zanima. Slučaj je postao van mog interesovanja i to mora da reši sa Atletskom komisijom. Ne podržavam doping, jer ga ni sam ne koristim. Odluka o devet meseci suspenzije je po meni dobra.

Junior dos Santos je prvobitno trebao da se bori sa Alistair Overeemom, ali je zbog testosteronskog dopinga HolanĂ°anin suspe
ndovan na devet meseci. Na njegovo mesto došao je Frank Mir, čovek koji je na istoj priredbi trebalo da se bori sa Cain Velasquezom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #911 poslato: Maj 15, 2012, 02:02:23 posle podne »

Na Fakultetu za medije i komunikacije, u četvrtak 17. maja održaće se tribina posvećena predstojećim Olimpijskim igrama.

Tribina „U susret Olimpijadi 2012. Odnos trenera i sportiste – uslov za postizanje vrhunskih rezultata u sportu” održaće se na Fakultetu za medije i komunikacije. Učesnici tribine će biti Milica Mandić, predstavnica Srbije na Olimpijskim igrama u tekvandou. Pored nje, gostovaće i njen trener Dragan Jović. TakoĂ°e, učešće je uzeo i profesor prof. dr Vladimir Koprivica (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje) i sportski komentator Nebojša Višković. Moderator tribine će biti doc. dr Marija Srećkov sa Fakulteta za medije i komunikacije, jedan od najboljih sportskih psihologa na ovim prostorima.
Ideja tribine je da obradi odnos izmeĂ°u sporiste i trenera, motivaciju sportista i probleme sa kojima se oni sreću. Gospodin Višković će pričati o tome koliko je bitno da sportovi budu medijski ispraćeni.
Tribina će se održati 17.maja u 18.30 časova u Sali 8 na četvrtom spratu. Fakultet za medije i komunikacije se nalazi u ulici KaraĂ°orĂ°eva 65.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #910 poslato: Maj 15, 2012, 02:01:32 posle podne »

Dana White :

Nick Diaz je svojim nepojavljivanjem na BJJ prvenstvu sveta i dobrotvornoj egzibicionoj borbi sa Braulio Estimom iznenadio mnoge, ali ne i predsednika UFC-a Dana Whitea, koji je navikao na takve Diazove ispade.

Na pitanje jednog od fanova na „Twitter“ profilu šta misli o „nestanku“ Diaza, White je odgovorio.
- Ne, nisam šokiran, već sam iznenaĂ°enj, ali ne njim, već ljudima. On je već nekoliko puta radio nešto slično. U Las Vegasu se nije pojavio na press konferenciji gde je trebao da zaradi veliki novac. Ljudi su glupi ako njegov potez smatraju šokantnim
.
Press konferencija koju pominje alfa i omega najpopularnije MMA organizacije na svetu je ona sa Georges St-Pierrom, kada je konstantno propuštao promotivne press konferencije borbe za titulu velter šampiona.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #909 poslato: Maj 15, 2012, 02:00:22 posle podne »

Kimbo Slice :

Bivši MMA borac i aktuelni profesionalni bokser Kevin Ferguson, poznatiji kao Kimbo Slice, pobedio je i u svom petom meču kao profesionalni bokser.

Slice je nakon više nego sumnjive pobede nad Brian Greenom, u Oklahomi Jesse Portera poslao u nokaut nakon samo 36 sekundi borbe. 38-godišnji borac je svog protivnika pogodio snažnim desnim aperkatom koji je ovog ostavio na leĂ°ima. Sudija je odbrojao celih deset sekundi, ali se Porter nije mogao ustati.
Tako je popularn
i Kimbo Slice stigao do svoje pete pobede, u isto toliko mečeva, četvrte nokautom. U svojoj kratkoj MMA karijeri ima četiri pobede i dva poraza. Nekadašnji je i ulični borac, te je tako stekao i svoju popularnost.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.384 sekundi sa 19 upita.