TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398037 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 05, 2024, 03:47:01 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261542 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #908 poslato: Maj 15, 2012, 12:35:07 posle podne »

MMA:

Direktor Bellator MMA organizacije Bjorn Rebney kazao je u intervjuu za „Sherdog“ da će njegov bivši pulen, i od skora član UFC-a, Hector Lombard u skorije vreme postati prvak u srednoj kategoriji.
- Hector je sjajan momak. On je najbolji borac u srednjoj kategoriji, i uskoro će postati šampion UFC-a u srednjoj kategoriji. Pred njim je velika budućnost, i ne sumnjam da će on ući u istoriju kao jedan od najboljih boraca u ovoj kategoriji.

Bellator se ovih dana susreće sa još jednim problemom. Naime, nakon odlaska Lombarda, Rebney bi mogao da ostane i bez Eddie Alvareza, momka kojem ističe ugovor krajem godine, i koji je takoĂ°e povezivan sa odlaskom u UFC.
- Eddie je sa nama do sredine jeseni. On ima jednu borbu na aktuelnom ugovoru, i zaista je reč o sjajnom borcu. Još uvek ne znamo šta će biti sa njim. Možda odradi narednu borbu pa ode, a opet, možda odradi narednu borbu pa dobije novi ugovor. Sigurno je samo jedno – u narednom meču ga čeka težak protivnik.

Rebney je kazao i da njegova organziacija jednostavno nije mogla ispratiti finansijsku ponudu za Lombarda te da potpuno shvata bivšeg Bellator šampiona.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #907 poslato: Maj 14, 2012, 12:08:03 posle podne »

Kron Gracie vs Vitor Estima, World Jiu Jitsu Expo 2012:

Kron Gracie vs Vitor Estima World Jiu Jitsu Expo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #906 poslato: Maj 14, 2012, 12:06:55 posle podne »

STRIKEFORCE:

Čini se kako pobednik Strikeforceovog Grand Prixa, o čemu će idućeg vikenda odlučiti Josh Barnett i Daniel Cormier, ipak neće odmah dobiti pozivnicu za pristupanje UFC-u. Prema onome što se moglo čuti od glavnog čoveka promocije Scotta Cokera,pobednika čeka još minimalno jedan dvoboj u dosadašnjem kavezu, a tek onda bi se mogao dogoditi transfer u “jaču ligu”.

Josh Barnett kaže kako mu je svejedno…

“Sasvim mi je svejedno. Moram pobediti Danijela Cormiera, a nakon toga sam siguran da će mi dati nekoga drugoga. Nemam s tim problema”, poručuje Barnett i dodaje:

“Scott Coker i svi u Zuffi rade odličan posao i dali su nam do znanja da nakon ove borbe Strikeforceova teška divizija neće biti â€gotova’. Imam ugovor sa Strikeforceom, stoga vjerujem da ću odraditi minimalno još jedan meč u ovom kavezu. Što se dogodi, dogodi…”
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #905 poslato: Maj 14, 2012, 12:04:59 posle podne »

UFC:

UFC-ov izazivač u srednjoj kategoriji i veliki trash talker, Chael Sonnen je u intervjuu za wrestleview.com otkrio kako mu u pripremama za dvoboj protiv Andersona Silve pomaže kečerska mega zvezda Stone Cold Steve Austin.

“To nije ništa novo”, objasnio je Sonnen i dodao:

“Ne želim ulaziti u detalje, a to je i jedan deo dogovora izmeĂ°u nas dvojice. Stoga u ovo pitanje i ne želim previše ulaziti. Gledajte, to je stara stvar, radio sam s njim i za tri poslednje borbe protiv Bispinga, Stanna i sada za Silvu.”

Kečer Sonnenu pomaže na području kondicione pripreme.

“On mi pomaže u snazi i rvanju. Izvuče me s mog ranča i doslovce me gazi 30 dana. To je način na koji počinjem sve svoje pripreme. To je to. Ne želi se medijski eksponirati i zato ne želim o ovome pričati”, zaključio je Sonnen.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #904 poslato: Maj 14, 2012, 12:01:47 posle podne »

Tom Lawlor:

Toma Lawlera u noći s utorka na sredu 16.maja očekuje dvoboj protiv KanaĂ°anina Jasona MacDonalda. Ali, mnoge UFC fanove ne zanima samo što će se dogaĂ°ati u kavezu, svi su znatiželjni kakvu bi predstavu ovaj borac mogao izvesti na službenom merenju ili pri ulasku u dvoranu Patriot Centar.

Lawlor je u prošlost, mnogo puta doslovno šokirao s raznim natpisima na telu, mnogim kontroverznim pesmama na koje “je izlazio” ili majicama koje je izabrao za borbu. Ovaj put ne želi otkriti nikakve detalje, ali najavljuje nešto posebno.

“Mislim da će ovo biti nešto najbizarnije od mene što ste do sada videli. Ne očekujem veselje, možda od mojih najvećih fanova”, poručio je Lawlor i dodao:

“Ako ste me pratili od 2000. onda ćete možda shvatiti što je moja poruka. To je sve što ću reći,lično smatram da će biti odlično.”

Filthy Tom Lawlor Highlight
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #903 poslato: Maj 14, 2012, 11:48:12 pre podne »

BJJ:

Svetski BJJ Expo koji se proteklog vikenda održao u kalifornijskom Long Beachu, nije ponudio samo razočarenje u vidu nepojavljivanja Nicka Diaza na revijalnom meču protiv Braulija Estime.

Publika je, naime, mogla videti neke druge vrhunske predstave poput dvoboja najboljeg svetskog ženskog BJJ borca Kyre Gracie i BJJ majstorke Alex Davis. Iako se lepa Kyra na samom startu našla u opasnim problemima i jedva se izvukla od armbara, na kraju je Brazilka ipak slavila na bodove.

Osim mnogih zanimljivih mečeva,gledaoci su mogli videti predavanja i seminare boraca poput Rogera Gracieja, Rocarda Almeide, Ronalda Jacarea Souze, Andrea Galvaoa i Roberta Drysdalea.

Pogledajte skraćeni snimak borbe Kyre Gracie i Alex Davis.

Kyra Gracie vs. Alexis Davis Grappling Highlights
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #902 poslato: Maj 14, 2012, 11:44:55 pre podne »

JIU JITSU:

12.05.,je održan World jiu jitsu expo u Americi.

Glavni meč izmeĂ°u Nick Diaza i Braulio Estime nije održana,zbog nepojavljivanja Nick Diaza,ali jedan meč koji takoĂ°e privukao veliku pažnju,bio je izmeĂ°u Bill Coopera u Nino Shembrija,pogledajte ga u celosti:

Bill Cooper vs Nino Schembri World jiu jitsu expo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #901 poslato: Maj 14, 2012, 11:35:52 pre podne »

NICK DIAZ:

I dalje traju špekulacije oko pitanja zašto je Nick Diaz odustao od nastupa protiv Braulija Estime prema BJJ pravilima koji se trebao održati proteklog vikenda. Konačni odgovor ćemo verojatno saznati tek kada Diazov kamp pošalje službeno saopštenje koje je najavljeno za ponedjeljak.

U meĂ°uvremenu se oglasila Facebook grupa koja inače podržava braću Diaz i preko koje se tvrdi kako je promoter borbe odustao od uplaćivanja dogovorene svote u dobrotvorne svrhe.

“Promoter nije donirao novac kako je bilo dogovoreno. Sumnjivim promenama merenja je pokušao ići u korist svom prijatelju Brazilcu. Meč se nije mogao dogoditi”, stajalo je u kratkoj poruci na Facebook grupi.

Slično objašnjenje ponudio je Nickov brat, Nate Diaz, preko svog službenog Twittera.

“Braulio se nije pojavio na dan merenja što obično pokazuje da se borac povukao s meča? Koji k…”, napisao je Nate.

Ono što je sigurno jeste da je Estima inicijalno zaista rekao službenim osobama da neće moći zadovoljiti 81 kilogram koliko je bilo dogovoreno. Diazov kamp je tada navodno pristao u na težinu od 83, ali Brazilac je na kraju čak zadovoljio i prvobitnih 81.

Nakon nepojavljivanja Diaza na borilištu, navodno se kao protivnik Estime ponudio BJJ majstor Robert Drysdale. Ali, s obzirom da Drysdale ima oko sto kilograma, Estima je glatko odbio takav scenario.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #900 poslato: Maj 13, 2012, 05:35:26 posle podne »

SEAN SHERK:

Bivši prvak UFC-a u lakoj kategoriji, Sean Sherk, koji se u toj organizaciji bori već punih sedam godina, i dalje smatra da spada meĂ°u najbolje borce u svojoj kategoriji pa samim tim se nada i da će jednog dana ponovno dobiti priliku napasti pojas.

Titulu prvaka osvojio je 2006. godine kada je jednoglasnom sudijskom odlukom svladao Kennyja Floriana, a izgubio ju je dve godine kasnije porazom tehničkim nokautom od strane B.J. Penna.

“Nisam spreman za odlazak. I dalje se smatram jednim od najboljih boraca na svetu. Samo želim borbe kakve zaslužujem, ne želim se boriti protiv onih koji na tome žele graditi svoje ime. Želim protivnike koji će i meni predstavljati izazov. Ja jednostavno želim velike borbe. Bilo bi lepo dobiti priliku za revanš s nekim od boraca koji su me svladali”, rekao je Sherk.

Sean Sherk Highlights

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #899 poslato: Maj 13, 2012, 05:31:41 posle podne »

ANDRE GALVAO:

Andre Galvao *ATOS* BJJ HL
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #898 poslato: Maj 13, 2012, 05:29:43 posle podne »

BJJ:

A kako je izgledao momenat nedolaska Nick Diaza na "meč",i pojavljivanje Braulio Estime,pogledajte u kompletnom snimku:

Nick Diaz vs Braulio Estima disappointment.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #897 poslato: Maj 13, 2012, 05:27:31 posle podne »

NICK DIAZ:

Iako je celi svet očekivao veliki BJJ okršaj izmeĂ°u Braulio Estime i Nick Diaza, američki borac se nije pojavio na Svetskom Jiu-Jitsu Expo turniru.

Diaz se bez ikakve najave povukao sa borbe. Estima je došao na tatame, obukao svoj kimono i seo, ali mu se protivnik nije pojavljivao! Uz to, nikakvo objašnjenje nije pristiglo organizatorima.

Podsetimo, Atletska komisija Nevade ga je zbog korišćenja marihuane suspendovala, pa mu je duel sa Estimom bio prilika da malo „ubije vreme“. Ipak, na kraju se Diaz nije pojavio…

Braulio Estima Found Nick Diaz's No-Show 'Disrespectful'
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #896 poslato: Maj 13, 2012, 05:25:56 posle podne »

MMA:

Bob Sapp ponovo je izgubio. Nije neka vest, ali da ga ispoštujemo, postao nam je zanimljiv. Američki „borac“ sinoć je poražen od Mariusza Pudzianowskog, nakon, pogaĂ°ate – prekida. Bivši poljski strongmen savladao je Sappa nakon samo 41 sekunde u kojem „Zver“ nije uspeo nijednom da pogodi svog protivnika.

Ostatak večeri je bio mnogo bolji. Mamed Kalidov je stigao do 25. pobede u karijeri, nakon što je na sjajan način nokautom u prvoj rundi savladao Rodney Wallacea.

KSW 19 – rezultati:
Mariusz Pudzianowski – Bob Sapp (1R 0:41 KO)
Mamed Khalidov – Rodney Wallace (1R 1:55 KO)
Michal Materla – Jay Silva (2-0)
Matt Horwich – Antoni Chmielewski (3R 2:19 TKO)
Aslambek Saidov – Grigor Aschugbabjan (1R 4:51 kimura)
Marta Chojnoska – Paulina Suska (1R 0:45 poluga)
Borys Mankowski – Marcin Naruszczka (2-0)

Mariusz Pudzianowski x Bob Sapp KSW 19
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #895 poslato: Maj 13, 2012, 05:24:33 posle podne »

K-1:

Jedan od najboljih K-1 boksera planete Daniel Ghita bio je vrlo ubedljiv na sinoćnjem  It’s Showtime turniru koji je održan u belgijskom gradu Kortijku.

Ghita je sinoć nokautom u drugoj rundi savladao Brian Douwesa. Rumun je svog protivnika pogodio sjajnim lijevim krošeom koji je bio previše za HolanĂ°anina. Tako je pokazao da ima ozbiljne namere na ovogodišnjem K-1 World Grand Prix turniru.

Sergei Laschenko pobedio je u prvoj rundi Salahdine Kandoussia.

Rezultati:
1. Cheick Sidibe – Jason Wilnis (3-0)
2. Sonny Dagraed – Eric Denis (3-0)
3. Sergej Laščenko – Salahdine Kandoussi (1R KO)
4. Sahak Parparyan – Andrew Tate (3-0)
5. Rustemi Kreshnik – Michael Duut (1R KO)
6. Daniel Ghita – Brian Douwes (2R KO)

Daniel Ghita vs. Brian Douwes (12.05.2012 - Kortrijk, Belgium)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #894 poslato: Maj 13, 2012, 05:23:31 posle podne »

Daniel Cormier:

Bivši američki Olimpijac za „MMAWeekly“ govorio o svom predstojećem meču sa Josh Barnettom.

Sergei Kharitonov, Fedor Emelianenko, Alistair Overeem, Fabricio Werdum… svi oni pokušali su da doĂ°u do teškaškog Strikeforce GP finala, ali su samo dvojica uspela. Jedan od njih bio je alternativa svim pomenutim. Daniel Cormier zamenio je Alistair Overeema, te se plasirao u finale turnira.
Sada, američki MMA borac želi da doĂ°e do trona.
- Ovo je jedan od najvećih uspeha u mom životu. Mnogo mi znači, zbog svih ljudi koji su radili samnom, kao i Strikeforce ljudi koji su me podržavali. Pobedom na ovom turniru bih pokazao svim njima da su me sa pravom podržavali i pomagali u svemu. Ovo je moja velika prilika koju moram da iskoristim.
Cormier i Josh Barnett boriće se 19. maja u Kaliforniji za titulu Stikeforce GP šampiona u teškoj kategoriji.

Daniel Cormier - The Black Fedor highlight
Sačuvana
Stranice: 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.138 sekundi sa 18 upita.