TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398002 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 02, 2024, 12:32:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261357 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #368 poslato: Februar 15, 2012, 12:01:29 posle podne »

ALISTAIR OVEREEM:

Alistair Overeem je postao deo Authentic Sports Management-a, za svoju sledeću borbu protiv Juniora Dos Santosa trenirat će u sali Imperial Athletics. U istoj sali treniraju i Rashad Evans, Anthony Johnson i bivši K1 protivnik Overeema, Tyrone Spong.
„Od kada sam potpisao ugovor sa UFC-om, znao sam da ću morati da češće boravim u SAD, te sam stoga odlučio da posetim nekoliko kampova, sala, menadžera i ostalih interesantnih ljudi u ovom sportu. Kada sam stigao na Floridu, u ASM, video sam da se ne radi samo o menadžerskoj agenciji nego o kompaniji koja vodi brigu o svojim borcima. Radi se o celom timu stručnjaka. Glenn Robinson koordinira menadžmetnom, Jen Wenk se bavi PR-om, a Karen Gough marketingom. Imam nutricionistu kao i ljude koji se brinu za moje finansije i pravne poslove. Šta god mi zatreba, to mi je na raspolaganju. Razgovarao sam sa mnogo ljudi iz ovog tima i uveren sam da oni od mene mogu napraviti novog UFC šampiona. Doneo sam odluku da se priključim ASM-u“, izjavio je Overeem za MMAWeekly.
Zanimljivo je što je Antonio Silva napustio Imperial Athletics kada je čuo za dolazak Overeema i odlučio da preĂ°e u Team Nogueira.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #367 poslato: Februar 15, 2012, 11:59:29 pre podne »

MIKE BERNANDO:

Slavni južnoafrički borac Mike Bernardo je pronaĂ°en jutros mrtav u svom stanu u Cape Townu. Još uvek se čeka zvanična izjava povodom njegove smrti ali spekuliše se o mogućem samoubistvu.

Bernardo je bio šampion sveta u boksu u teškoj kategoriji po WBF. U K-1 se proslavio tokom 90-tih, a najveći uspeh je postigao kada je stigao do finala Grand Prixa 1996. godine kada ga je pobedio Andy Hug.

U karijeri je pobeĂ°ivao velike borce poput Andyja Huga, Mirka Filipovića i Petera Aertsa, kojega je savladao tri puta. Povukao se iz borenja 2004. godine.

Mike je imao 43 godine.

Mike Bernardo HL
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #366 poslato: Februar 15, 2012, 11:56:21 pre podne »

UFC:

UFC nam je večeras priredio solidan turnir sa glavnom borbom koja obećava dosta akcije.

U glavnoj borbi večeri sukobiće se agresivni Diego Sanchez i odlični Jake Ellenberger. Oba borca se trude da se probiju u sam vrh velter kategorije. Sanchez je imao kratak izlet u laku kategoriju koji nije najbolje prošao, ali se posle toga vratio sa pobedom nad Martinom Kampmannom i Paulom Thiagom. Ellenberger je pobedom nad Jakeom Shieldsom se postavio kao ozbiljan takmičar u ovoj kategoriji.

Sanchez je izuzetno agresivan borac koji se puno oslanja na svoju kondiciju i čvrstinu. Njegova taktika se zasniva na obaranju i udarcima u parteru ali pitanje je da li će to moći da uradi u ovoj borbi. Ellenberger je odličan i fizički jak rvač sa vrlo dobrim udaračkim sposobnostima.

U teškoj kategoriji ukrstiće rukavice Stevan Struve i Dave Herman. Struve je pravi gigant sa svojih 211 cm i samo jedna od njegovih devet borbi u oktagonu je otišla do odluke sudija. Uvek interesantan i zanimljiv borac koji iako dosta mlad ima puno iskustva i pokazao je izuzetnu čvrstinu u svojim borbama. Herman je iskusan borac koji je u svom UFC debiu dobio ADCC šampiona Johna Olava Einemoa. U toj borbi je pokazao taktički pristup koji ga je doveo do pobede.

Herman jeste jači i bolji rvač ali iskustvo Struvea i njegova mogućnost da napada iz neverovatnih pozicija će mu doneti pobedu.
Odlični i do sada neporaženi Stipe Miočić ulazi u oktaon protiv takoĂ°e neporaženog Philipa De Friesa. Miočić je bio šampion u NAAFS organizaciji. Odličan rvači ali ono možda još bitnije je i to da je Miočić izuzetan i odlikovan bokser. U svom UFC debiu protiv Joey Beltrana pokazao je odličan pristup borbi. De Fries je isto vrlo dobar rvač i kondiciono odlično spreman ali njegovo udaranje je njegova najveća slabost.
Miočićevo rvanje će biti presudno u ovoj borbi pošto će De Fries imati problema da borbu prevede u parter. Na nogama razlika je prevelika i Miočić dobija ovu borbu prekidom.

Fightcard:

Glavne borbe:
Jake Ellenberger vs. Diego Sanchez
Dave Herman vs. Stefan Struve
Ronny Markes vs. Aaron Simpson
Philip De Fries vs. Stipe Miocic
T.J. Dillashaw vs. Walel Watson
John Albert vs. Ivan Menjivar

Uvodne borbe:
Jonathan Brookins vs. Vagner Rocha
Sean Loeffler vs. Buddy Roberts
Anton Kuivanen vs. Justin Salas
Bernardo Magalhaes vs. Tim Means

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #365 poslato: Februar 14, 2012, 11:13:22 pre podne »

ROUSIMAR PALHARES:

Na odličnoj UFC on FOX 3 priredbi koju će predvoditi Nate Diaz i Jim Miller, snage će odmeriti i dva majstora partera Rousimar Palhares i Alan Belcher.

Brazilac je u razgovoru za Tatame potvrdio dvoboj izjavivši:

“Bi- će to sjajna borba. Verujem da sam bolji i da ću pobediti. Stvarno ću dati i zadnji atom snage kako bih stigao do te vredne pobede. On će sigurno pokušati ostati na nogama. Baš kao što i svi drugi pokušavaju sa mnom. No, ja mnogo radim na svom stand up-u iako je parter moja snaga. Nikada neću prestati trenirati borbu na parteru.”

Palhares bi s novom pobedom mogao stići jako blizu samom vrhu UFC-ove srednje divizije.

“Trenutno sam fokusiran samo na ovaj meč. Sledeće? ko zna… Razmišljam samo na ovu borbu. Pre nego što prebijem jednog protivnika, ne mislim o sledećem. Treba se fokusirati na sjedeći cilj”, zaključuje Toquinho.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #364 poslato: Februar 14, 2012, 11:10:08 pre podne »

DANA WHITE,UFC:

Nakon što se pojavila vest da je Strikeforceov borac Roger Gracie potpisao za Ultimate Fighting Championship, sam predsednik UFC-a Dana White demantovao je tu vest na MMA Underground forumu.

"Roger Gracie nije potpisao za UFC."-Izjavio je White.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #363 poslato: Februar 14, 2012, 11:07:38 pre podne »

NICK DIAZ,UFC:

Braća Diaz su sa svog službenog Twittera poslalai vrlo ozbiljnu optužbu koja je vezana uz epilog poslednjeg Nickovog dvoboja protiv Carlosa Condita.

Tačnije, komentarisalii su Conditovu nameru da prihvati revanš susret zbog prvobitne izjave njegovog menadžera da mu to trenutno nije u planovima i da se okrenuo dvoboju protiv Georgesa St. Pierrea.

Diazi su, naime, na Twitteru napisali da je Condit prihvatio revanš samo zato što je znao za pad na testu za droge.

“Condit je prihvatio revanš nakon što je obavešten od Dane Whitea i UFC-a za test na droge. Nikada zapravo nije hteo drugi dvoboj”, stajalo je u poruci.

No, kasnije je ta informacija demantovanaa na jednom forumu. Navodno ju je kao netačnu odbacio sam Dana White izjavivši da je Condit prihvatio meč pre nego što je saznao za Diazov skandal s marihuanom.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #362 poslato: Februar 14, 2012, 11:03:43 pre podne »

UFC:

Johny Hendricks i Josh Koscheck meĂ°usobnim će dvobojem na UFC on Fox 3 pokušati doći na vrh liste izazivača turbulentne velter kategorije.

Hendricks i Koscheck bori će se 5. maja u Izod Centeru u East Rutherfordu u New Jerseyu. Priredbu predvode Nate Diaz i Jim Miller, a nastupi će i Pat Barry protiv Lavara Johnsona.

Nakon poraza od GSP-a u borbi za naslov u decembru 2010., 34-ogodišnji Koscheck ostvario je dve pobede. Prvo je nokautirao Matta Hughesa u prvoj rundi na UFC-u 135, a potom je nedavno u Las Vegasu podeljenom odlukom svladao Mikea Piercea.

Johnny Hendricks najveću pobedu u karijeri ostvario je nokautiravši za 12 sekundi jednog od najboljih velteraša svijeta Jona Fitcha na UFC-u 141.

Johny Hendricks HL Highlights (TEAM TAKEDOWN Cobra Kai)

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #361 poslato: Februar 14, 2012, 11:00:49 pre podne »

MMA:

Ovog vikenda u indonezijskom glavnom gradu Jakarti održana je druga priredba ONE FC promocije. U glavnoj borbi večeri Rolles Gracie svladao je Boba Sappa.

Amerikancu je ovo četvrti uzastopni MMA poraz u prvoj rundi, a uz to je izgubio i poslednja tri kick boks meča.

Rezultati:

Felipe Enomoto def. Ole Laursen  (submission – RNC – R2)
Bae Young Kwon def. Honorio Banario (submission – RNC – R1)
Rustam Khabilov def. Rodrigo Ribeiro (jednoglasna odluka)
Gustavo Falciroli def. Soo Chul Kim (submission – RNC – R1)
Rolles Gracie def. Bob Sapp (submission – udarci – R1)

Rolles Gracie vs. Bob Sapp - 11/02
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #360 poslato: Februar 14, 2012, 10:58:02 pre podne »

BJ PENN:

Bivši UFC prvak, BJ Penn, i dalje pokušava smisliti kako dalje! Niti mesecima nakon dvoboja i teškog poraza od Nicka Diaza na UFC-u 137, The Prodigy nije uspeo shvatiti je li vreme za "penziju" ili nastavak karijere. Inicijalnu odluku da zauvek obesi rukavice o klin, nedavno je promenio najavivši povratak. Ipak, očigledno još uvijek nije pravi trenutak.

U razgovoru za ESPN, Penn je izjavio:

“Pokušavam pronaći sebe. Tu ne mislim samo na borca koji se pokušava vratiti, nego na sebe kao osobu. Uživam u ovim trenucima izvan profesionalnog sporta. Trenutno se tako osećam. Živim normalan život umesto da sam konstantno na nekom vozu smrti. 15 godina se nisam smirio”, objašnjava Penn.

Havajčanin priznaje da su ga neke stvari jednostavno slomile.

“Mogao sam odraditi puno bolji posao u nekim situacijama. Srce mi se slomilo nakon nekih mečeva; dvoboj protiv GSP-a na UFC-u 94, mečevi protiv Frankieja Edgara… Stvarno sam uništen zbog toga. Mogao sam odraditi bolji posao, ali sada ne osećam potrebu da se pompno vratim i pokušam ispraviti te greške.”

UFC je nedavno najavio dolazak na Havaje; s Pennom u glavnoj ulozi ili bez njega.

“Radi se o neverovatnoj odluci i jako mi je drago zbog toga. Ipak, ne želim traćitii Danino vreme i stvarati neku lažnu nadu da ću biti na raspolaganju. Želim samo reći svojim fanovima da nisam siguran hoću li se vratiti. Oni znaju jednako koliko i ja”, zaključio je BJ Penn.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #359 poslato: Februar 13, 2012, 09:26:53 posle podne »

MMA:

Ronin Gym sa ponosom predstavlja 9. Internacionalni otvoreni amaterski humanitarni turnir u Tajlandskom Boksu,K-1 i MMA disciplinama.
Pored amaterskih borbi predvidjene su i profesionalne borbe u vecernjem delu i to sa pocetkom u 21h.

Prijave kao i do sada mozete poslati na ronin_gym@yahoo.com i to do 14. marta.

Cena ulaznice je 200 rsd

Vise informacija uskoro..
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #358 poslato: Februar 13, 2012, 09:10:27 posle podne »

KICKBOX: Boban Marinković prvak sveta!!!

U četvrtak, 9. februara u  dvorani „Jassa“ u Jagodini, održano je veče kik boks. Ljubitelji ovog borilačkog sporta imali su prilike da prate pet sjajnih borbi, od čega je jedan duel bio za titulu profesionalnog prvaka sveta. Za pojas su se borili uzdanica Palminih tigrova Boban Marinković i Italijan Žoze Lasiri. Posle sjajnog meča pojas je ostao u Jagodini, Marinkovićje slavio jednoglasnom odlukom 3:0.

Meč je počeo silovito, nije bilo uobičajenog ispitivanja snaga. Od prvog zvuka gonga Marinković i Lasiri su krenuli svom snagom, ne štedeći jedan drugog. Marinković je kombinovao ručne i nožne udarce, a njegovi lou kikovi su zadavali velike muke Italijanu. U četvrtoj rundi posle još jednog u nizu lou kikova Lasiri se našao u nokdaunu. Crvenilo na levoj nozi je bilo sve izraženije i Italijan se sve teže kretao. Činilo se da Marinkovića od pobede dele dva-tri udarca, ali je on odjednom „povukao ručnu“. Lasiri je preuzeo inicijativu, forsirao boks i poprilično popravio utisak. U poslednjoj rundi, nova serija nožnih udaraca, Italijan je ponovo bio u nokdaunu, ali nije odustao. Do kraja borbe je radio maksimalno što je mogao, ne dozvolivši Marinkoviću da prekidom završi meč. Na kraju pobeda Marinkovića jednoglasnom odlukom sudija 3:0: Gregor (MaĂ°arska) 49:46, Šimurina (Srbija) 49:47, Sabo (MaĂ°arska) 49:46.

Uvodni deo programa sjajno je „pripremio teren“ za glavni meč večeri. ViĂ°ene su četiri borbe u kojima su pobede odneli domaći takmičari. Danijel Bogdanović je lako savladao Bojana Veličkovića iz KBK Morava. Mlada nada „Palminih tigrova“ Nemanja Pantelić bio je uspešniji od Vukašina Obradovića (Niš). Sjajnu borbu prikazali su predvodnici novog talasa srpskog kik boksa Aleksandar Konovalov (18) član Palminih tigrova i Marko Cvetanović (17) uzdanica Zemuna. U dinamičnom meču slavio je Konovalov. Miloš Anić, najbolji i najuspešniji takmičar Palminih tigrova, bio bolji od Zemunca Predraga Jankovića. Anićuje ovo bio kontrolni meč pred profi izazov koji će imati u martu u Rusiji.

REZULTATI

Uvodne borbe, lou kik do 54 kg: Danijel Bogdanović (Palmini tigrovi) – Bojan Veličković (Morava) 3:0, do 60 kg: Aleksandar Konovalov (Palmini tigrovi) – Marko Cvetanović (Zemun) 3:0, Miloš Anić (Palmini tigrovi) – Predrag Janković (Zemun)  3:0, do 81 kg: Nemana Pantelić (Palmini tigrovi) – Vukašin Obradović (Niš) 3:0.
Meč za titulu profesionalnog prvaka sveta lou kik do 56,4 kg: Boban Marinković (Srbija) – Žoze Lasiri (Italija) 3:0.
Boban slomio šaku

Mnogi u dvorani su bili iznenaĂ°eni kada je od četvrte runde nokdauna u koji je bacio Italijana, Boban Marinković usporio. Umesto da sa dva-tri poteza reši meč, Marinković je držao distancu, nije lako ulazio u oštru razmenu.

- Već u prvoj rundi mi je posle jednog udarca naprsla kost u desnoj šaci. Izdržao sam do četvrte runde, ali je onda već bol postajal sve jača i nisam smeo da forsiram. Znam da su posle one sjajne serije očekivali da završim prekidom, ali nisam smeo da rizikujem jer je Lasiri zbog povrede noge forsirao boks – objasnio je Marinković.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #357 poslato: Februar 13, 2012, 09:05:59 posle podne »

KARATE:

Uroš Miljaković je na Evropskom prvenstvu u karateu koje se održava u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu osvojio srebrnu medalju.
Miljaković je član Proletera iz Pirota, a u subotu je pobedio u četiri borbe i to Pecalasa iz Grčke, Sletevolda iz Norveške, Dukića iz Hrvatske i Korena iz Slovenije.
U finalu prvenstva Evrope u konkurenciji 25 juniora u kategoriji do 76 kilograma Mijalković je poražen od turskog reprezentativca Aktaša.
U izjavi za „Plus radio“ iz Pirota, neposredno posle borbe, Mijalković je rekao da je bio emotivno ispražnjen i da mu nije odgovarala pauza od dva sata od polufinalnog meča.
„Turski reprezentativac zasluženo je osvojio zlatnu medalju“, rekao je Mijalković.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #356 poslato: Februar 13, 2012, 09:03:41 posle podne »

JUDO:

Na Svetskom kupu koji se održava u austrijskom gradu Obervartu, Dmitrij Gerasimenko je osvojio zlatnu medalju. U završnom meču turnira, Gerasimenko je pobedio Ukrajinca Valentina Grekova.

Učesnik Olimpijskih igara u Londonu je zabeležio svih šest pobeda na putu do zlatne medalje. Prvo je pobedio Slovenca Davida Kukovicu, zatim Britanca Majkla Horlija, Mongolca Enhbata Erdenebilega, Korejca Kju Von Lija, a u borbi za ulazak u finale Nemca Krištofa Lamberta.

U meču za titulu, Gerasimenko je maksimalnim rezultatom od 10:0 (iponom) pobedio trostrukog prvaka Evrope Grekova, i to za nešto manje od dva i po minuta.

„Zadovoljan sam jer nastavljam zaista odličan niz rezultata. Posebno bih istakao da sam i u meču za zlato vrlo lako pobedio trostrukog šampiona Evrope. Ovo je i odlična priprema za krunu sezone, Olimpijske igre u Londonu„, rekao je Gerasimenko.

Srpski džudista je na takmičenjima Svetskog kupa do sada osvojio zlatnu i tri bronzane medalje.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #355 poslato: Februar 13, 2012, 09:01:19 posle podne »

EDDIE ALVAREZ:

Prema još uvek nepotvrĂ°enim glasinama, Eddie Alvarez prelazi u UFC. Alvarez je bivši Bellatorov prvak u lakoj kategoriji i jedan je od najboljih boraca u kategoriji do 70 kilograma.
Kao razlog za prelazak navodi se nemogućnost dogovora oko novog ugovora sa trenutnim poslodavcem. Razlozi su finansijske prirode, te stoga Alvarez odlazi tamo gde mogu da ispune njegove zahteve.

Alvarezu je ostala još jedna borba u Bellatoru prema ugovoru, a tu borbu će odraditi ovog proleća protiv Shinye Aokija. U poslednjoj borbi ga je pobedio Michael Chandler i uzeo mu titulu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #354 poslato: Februar 11, 2012, 12:51:46 posle podne »

ROGER GRACIE:

Roger Gracie je izgleda potpisao za UFC. Gracie važi za jednog od najboljih greplera na svetu, osvajač je brojnih medalja na BJJ i grepling takmičenjima i višestruki je ADCC prvak. Karakteriše ga vrlo jednostavan BJJ ali isto tako vrlo efektan.

Gracie je u Strikeforce-u zabeležio četiri pobede i na kraju poraz koji je došao od strane King Mo Lawala. Lawal je nokautirao Graciea u prvoj rundi.
Ipak, Gracie je odlučio da sve to promeni tako da je prešao u Black House, promenio menadžera, a postoji šansa i da preĂ°e u srednju kategoriju

Roger Gracie Jiu Jitsu Highlight
Sačuvana
Stranice: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.194 sekundi sa 19 upita.