TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397989 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 08:44:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261354 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #323 poslato: Februar 05, 2012, 12:47:31 posle podne »

UFC 143 – rezultati :

Sinoć je održan UFC 143 gde smo mogli videti novu najavnu špicu bez gladijatora kako smo do sada navikli. Umesto gladijatora nova uvodna špica se sastoji od scena iz najupečatljivjih UFC borbi.

U glavnoj borbi večeri za privremeni pojas šampiona u velter kategoriji Carlos Condit je slavio sudijskom odlukom nad Nickom Diazom. Borba je kao što smo i očekivali bila prepuna akcije. Diaz je kako smo i navikli konstantno išao napred i pokušavao da agresijom i visokim tempom slomije Condita. Sa druge strane Condit je pokazao izuzetnu mentalnu snagu, tako da je celu borbu sprovodio svoju taktiku koja se sastojala u stalnom kretanju i udarcima iz kontre. Oslonivši se na svoju kondiciju, Condit je pojačao tempo u trećoj rundi. Pobeda je lako mogla da ode na obe strane, ali su sudije ipak presudile u korist Condita koji će se sukobiti sa GSP-em u borbi za šampionski pojas. Mnogi se ne slažu sa odlukom sudija, pa je čak i sam Diaz rekao da mu je dosta svega i da napušta MMA

Fabricio Werdum je pokazao odlično udaranje i jednoglasnom odlukom sudija dobio Roya Nelsona. Nelson je opet pokazao izuzetnu čvrstinu koja se retko sreće kod boraca i istrpeo serije udaraca od Werduma. Brazilac je koristio klinč gde je kolenima već u prvoj rundi žestoko uzdrmao Nelsona. Nelson je ceo meč tražio šansu da pogodi svojom desnicom ali nije mu se ukazala prilika.

Josh Koschek i Mike Pierce su imali gotovo izjednačenu borbu. Oba borca su većinu borbe proveli u klinču boreći se za poziciju, a pobednik su odredila bacanja u kojima je Koschek vodio. To je bilo dovoljno da dve od tri sudije presude u Koshovu korist.

Renan „Barao“ Pegado je postigao 18-tu vezanu pobedu, dobivši odlukom sudija Scotta Jorgensena. Ed Herman je trijumfovao gušenjem u drugoj rundi Cliforda Starksa.

Bonus za nokaut večeri i završnicu večeri dobili su Stephen Thompson i Dustin Poirier, dok su Nelson i Werdum dobili bonus za borbu večeri. Bonusi iznose 65.000$

Rezultati:
Glavne borbe:

Carlos Condit – Nick Diaz (3-0)
Fabricio Werdum – Roy Nelson (3-0)
Josh Koscheck – Mike Pierce (2-1)
Renan Barao – Scott Jorgensen (3-0)
Ed Herman – Clifford Starks (2R 1:43 gušenje)
Uvodne borbe:

Dustin Poirier – Max Holloway (1R 3:23 triangle)
Edwin Figueroa – Alex Caceres (2-1)
Matt Brown – Chris Cope (2R 1:19 TKO)
Matt Riddle – Jorge Lopez (2-1)
Rafael Natal – Michael Kuiper (3-0)
Stephen Thompson – Dan Stittgen (1R 4:13 KO)

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #322 poslato: Februar 05, 2012, 12:45:00 posle podne »

Duda Janković:

Duda „Diamond“ Janković, koja je roĂ°ena u Jagodini, a sada živi i trenira u Rio de Janeiro u Brazilu ima priliku da se bori za upražnjenu WBO titulu u lakoj kategoriji. Duda je inače bivša WIBA velter šampionka sveta.

Meč izmeĂ°u Dude Janković (11-3) i Kolumbijke Enis Pacheco (8-1) će se održati 16. marta 2012. godine u gradu Barranquilla u Kolumbiji. Iako Pacheco nije toliko poznata kao prethodne protivnice Jankovićeve, pobedom u ovom meču može samo da dokaže da je dorasla tome da boksuje u samom vrhu. Sa druge strane, Jankovićeva mora da se vrati na pobedničke staze posle tri vezana poraza i to od Holly Holm, Esther Phiri i Anne Sophie Mathis.

Jankovićeva kada je upitana zašto je prešla u nižu kategoriju odgovorila je: „Osećam se mnogo komotnije i bolje u lakoj kategoriji. Ja i moj tim smo odlučili da ću biti mnogo efektivnija u kategoriji do 135 funti. Nemam izgovor za moja tri poraza. Vratila sam se za pisaću tablu i kako sam rekla, moj tim i ja imamo agendu koju moj menadžer ureĂ°uje… Želim da se takmičim zato što znam da sam roĂ°ena da se takmičim i moj um je usmeren na moje ciljeve.“

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #321 poslato: Februar 01, 2012, 07:32:04 posle podne »

SATOSHI ISHI:

Pre par dana se pročula vest da će Satoshi Ishii morati da završi karijeru usled otoka na mozgu koji je zadobio u meču sa Fedorom Emelianenkom

.Japanski borac i DEEP šampion, Ryo Chonan tvrdi da je Satoshi Ishii ipak dobro i da nema problema sa oteklinom na mozgu.

Chonan je na svom Twitteru napisao sledeće

„Satoshi je odlično. Ljudi koji šire lagne glasine o tuĂ°im životima ti trebali jednostavno da umru.“

Ovime je Chonan za sada demantovao loše vesti, a ostaje nam da vidimo da li je to tačno. Lepo bi bilo ponovo Ishiia videti u ringu i to što pre.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #320 poslato: Februar 01, 2012, 07:30:55 posle podne »

Alistair Overeem:

Jednom od najboljih teškaša današnjice, Alistairu Overeemu preti zatvorska kazna. Prema pisanju novina, Overeem je 2. januara oko 3 ujutru gurnuo ili udario u lice neimenovanu devojku što je uzrokovalo da ona povredi leĂ°a.

Za sada još uvek nema detalja o samom dogaĂ°aju. Overeem nije uhapšen već mu je samo zakazano da se pojavi pred sudom 21. februara. Ako mu bude dokazana krivica i bude osuĂ°en mora će da plati kaznu od 1000$ i preti mu šest meseci zatvora.

Overeem je angažovao čuvenog advokaza iz Las Vegasa Davida Chesnoffa koji ga je savetovao da se ne izjašnjava o ovom dogaĂ°aju.

„Posavetovao sam Alistaira da ne komentariše ovaj dogaĂ°aj i da ćemo da pričamo u sudu. Treba da znate da Alistair nije uhapšen, on je pozvan pred sud. Postoje dve strane priče, a mi planiramo da se energično branimo kako bi Alistair dokazao da je nevin“, izjavio je Chesnoff.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #319 poslato: Februar 01, 2012, 07:29:35 posle podne »

K 1 :

Prošlo je samo šest meseci, a K-1 je već promenio vlasnika. Japanska kompanija Barbizon koja ga je kupila i obećavala da će mu vratiti staru slavu, prodala ga je dalje.

Prema pisanju japanskih medija, Barbizon je za 7.19 miliona dolara prodao slavni borilački brend tehnološko-finasijskoj kompaniji EMCOM. Tu vest je potvrdio EMCOM na svojoj internet stranici. Novi vlasnici su najavili širenje brenda i organizaciju novih turnira.

Ostaje nam samo da vidimo.

Uskoro opširnije a do tada uživajte u najboljim K-1 nokautima.

Best KO moments K1
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #318 poslato: Februar 01, 2012, 07:27:54 posle podne »

Nemanja Milošević u WFC-u!!!

Iako je vest da je Nemanja Milošević potpisao za WFC, sačekali smo par dana sa objavljivanjem ove vesti pošto smo hteli i sa njim da pričamo. Nemanja se trenutno nalazi u Švedskoj sa članovima CDS tima gde trenira u Stockhlom Shoot team-u sa UFC zvezdom Alexander Gustaffsonom.

Pred Nemanjom su sad dva teška meča. Prvi je 9. marta u Nitri protiv neporaženog Lukasa Maixnera, a potom i na WFC protiv isto neporaženog Sergeria Churilova.

Pogledajte kraći intervju sa Nemanjom, u njegovom prepoznatljivom šaljivom stilu.

Nemanja čujemo da si trenutno u Švedskoj na pripremama. Kako je tu i kako idu treninzi?

Da nalazim se trenutno u Švedskoj kod moje porodice. Dobro idu treninzi. Ujutru s babom na fokusere 5 rudni po 5 minuta, onda odmaram, pa u podne s dedom na kondiciju i uveče sparing s stričevima. I tako u krug…. icon biggrin Nemanja Milošević u WFC u

Trenutno sam u Stockhlom Shoot team-u i mogu reći da mi je jako dobro ovde, imam skoro 11 treninga u 6 dana. Ove nedelje sam radio samo jednom dnevno jer me uhvatila neka infekcija, ali nadam se da ce proći do ponedeljka da mogu da nastavim normalnim tempom. Inače ovde je život jako skup. Hrana preskupa, prevoz preskup, sreća pa ne plaćam smestaj i hranu jer se nalazim kod mojih. Ne bih bio ovde, da nije njih i onih para što sam dobio na kocki (ne šalim se).

Prvo imaš meč u Slovačkoj. Tvoje mišljenje o tom meču, postoji li nešto posebno vezano za taj meč?

9. marta u Nitri  radim protiv Lukasa â€â€ťEmbrio” Maixnera. Sa obzirom da se vraćam 20. februara taman imam neke 2 i po nedelje priprema da odradim u Victory-u  i da odem spreman na meč. Nadam se da će sve proći kako treba i trenutno je sav moj fokus bačen na taj meč.

Stigao si do WFC-a. Da li smatraš da su najzad počeli da prepoznaju tvoj talenat?

Koji talenat? Sve je to rad i trud, za razliku od ostalih nisam medijska zvezda, ne eksponiram se, niti o meni pišu kao nekoj mladoj nadi i slično. Čitam pre neki dan  “Cro cop ugostio mladu nadu Rakaša”. Kakva mlada nada, Vaso ga završio za 30 sekundi. Manite me te priče. Moja prednost u odnosu na ostale je to sto imam 21 godinu. Ljudi počinju karijere u 25. 26. godini, tako da je vreme na mojoj strani. Ako razmišljam pravilno i imam prave ljude pored sebe uveren sam da mogu nesto da napravim.

Naravno svi očekujemo tvoju pobedu u WFC-u, šta misliš o protivniku i meču?

Dobar meč, težak protivnik. Potiče iz dobrog kluba, klubski kolega mu je upravo pobedio u debi meču za UFC. Viši je od mene, idećemo kad vreme doĂ°e. Nikad nisam govorio unapred ishod meča niti ću, samo mogu da kažem da ću dati sve od sebe.

Dalji planovi? Da li planiraš da ideš na pojas u WFC-u?

Dalji planovi? Pa prvo da naĂ°em nekog sponzora za pocetak da mi pomogne bar oko nečega. Vidim svi živi i neživi imaju neke sponzore, dva , tri, četiri, dobijaju suplemente, reklame, opremu…..a ima tu dosta stvari. Rano je još da razmišljam o pojasu, tek treba prvi meč da odradim.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #317 poslato: Februar 01, 2012, 07:24:10 posle podne »

U lisabonu je pre dana zavrsheno Evropsko BJJ prvenstvo.
Rodolfo Viera je pokazao da je trenutno najbolji borac.
Pogledajte jednu od borbi:

rodolfo viera (gft) x victor estima (gracie barra) Absoluto fight 1
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #316 poslato: Januar 31, 2012, 12:22:13 posle podne »

UFC:

Dana White nastavlja punom parom izbacivati svoje video blogove.
Nakon prošlonedeljne serije koja je najavljivala UFC on FOX 2 priredbu, ovaj vikend je na redu UFC 143 i event u Las Vegasu gdje će se u meču večeri boriti Nick Diaz i Carlos Condit.

Ipak, pre nego što se baci na nadolazeći turnir, White je u videu koji je izašao juče otkrio što se sve dogaĂ°alo iza kulisa priredbe u Chicagu.

Pogledajte:

Dana White UFC 143 vlog day 1
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #315 poslato: Januar 31, 2012, 12:20:08 posle podne »

UFC:

Prvo je Tito Ortiz prozvao Forresta Griffina, a onda je Forrest odgovorio istom merom. Je li na pomolu okršaj ova dva bivša prvaka?

“Forrest, ti znaš da zaslužujem ovaj meč. Hajde, pristani na ovaj meč. Idemo ga odraditi. Ovo je za tebe sjajna prilika, a ja sam izgubio u poslednjem dvoboju. Ti si takoĂ°e poražen. Idemo odraditi ovaj meč, osim ako se nisi uplašio”, izjavio je Ortiz u emisiji HDNeta “Inside MMA”.

Griffin je pristao uz poneku provokaciju…

“Znate što je smešno kada govorimo o Titu i meni. Obojica smatramo da bi to bio lagan meč za nas. Za mene, on je savršen protivnik. Nakon teškog protivnika mogu prebiti Tita Ortiza. Nema problema. Tito smatra da ja nisam tako dobar i da sam prerano ostario. U teoriji misli da će se oprostiti od UFC-a pobedom protiv Forresta. I zato verujem da bi se moglo raditi o odličnom meču za publiku”, odgovara Griffin i dodaje:

“Znate li kako će se ova borba dogovoriti. Tako da dovoljno ljudi doĂ°e na Twitter i kažu UFC-u da je ovo ono što žele. To je jedini način.”

Tito Ortiz je već najavio kako će mu sledeći meč biti i posjednji u UFC karijeri. Hoće li to biti Forrest Griffin koji se takoĂ°er polako oprašta od UFC-a i koji je u poslednje vreme nekoliko puta najavio da mu je pomalo dosta profesionalnog sporta? Videcemo...
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #314 poslato: Januar 31, 2012, 12:11:44 posle podne »

MMA:

Japanska zvezda Satoshi Ishii će izgleda privesti karijeru kraju zbog udaraca u glavu koje mu je zadao Fedor Emelianenko. Meč se dogodio 31. decembra i tada su svi mislili da je Fedor Ishiiu slomio nos. Ispostavilo se da je ipak došlo do mnogo ozbiljnije povrede.

Naime, od posledica udaraca Ishii je doživeo cerebralni edem, odnosno otok na mozgu. Lekari mu savetuju prekid karijere, pošto svaki sledeći udarac može da bude fatalan.

Ostaje da se vidi da li će Japanac poslušati lekare, pošto je imao planirani meč protiv Ricardoa Arone u aprilu.

Zanimljivo je da je baš legendarni glumac i borac Bruce Lee umro od cerebralnog edema, samo što je kod njega došlo do komplikacija zbog alergijske reakcije na lek.

A ovde pogledajte i snimak:

Fedor Emel'yanenko vs Satoshi Ishii. 31.12.2011
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #313 poslato: Januar 30, 2012, 12:42:10 posle podne »

MMA:

Nedavno je odrzan humanitarni mma seminar na severu Kosova,u organizaciji Kaizen mma akademije iz Beograda.

Pogledajte kako je izgledalo:

Humanitarni MMA Seminar "Pomoć Severu Kosova" treći deo - MMA tehnike
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #312 poslato: Januar 30, 2012, 12:38:14 posle podne »

Badr Hari – zanimljivi momenti iz karijere:

Badr Hari Highlight 2011 © MocroMultimedia
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #311 poslato: Januar 30, 2012, 12:37:15 posle podne »

KICK BOX:

U Holandiji je vrlo teško za kikboks promotere. Pošto ih domaći zakonodavci gledaju kao kriminalce, izglasan je zakon BIBOB.

Prema ovom zakonu promoteri (svi preduzetnici uopšte) moraju da u mestu poslovanja zatraže dozvolu za rad od lokalnih vlasti. Lokalne vlasti ih pre toga detaljno pročešljaju da bi utvrdili da u organizacijama nije prisutan „kriminalni element“.

Ova regulativa je u Holandiji napravila veliki problem, posebno za promotere i klubove, pošto ima boraca koji jesu sa druge strane zakona. Zbog toga, sve je teže organizovati dogaĂ°aje u Holandiji. Zbog toga je Its Showtime otkazao priredbu u decembru, a oproštajni meč Badra Haria je održan u malenom mestu Leeuwerdanu umesto u Amsterdamu. Oproštajna borba Petera Aertsa će se preseliti u susednu Belgiju. Zbog svega ovoga je Golden Glory svoj serijal turnira Ultimate Glory još ranije prebacio u inostranstvo.

Ako ne doĂ°e do povratka K-1, ne piše se dobro kikboksu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #310 poslato: Januar 30, 2012, 12:36:21 posle podne »

JUDO:

Srpski džudista Dmitry Gerasimenko bronzom na Svetskom kupu u Tbilisiju u Gruziji upotpunio je odličan vikend za naš sport. Gerasimenko je u nacionalnom kimonu osvojio zlatno i tri bronzana odličja čime je izborio normu za OI u Londonu 2012.

Gerasimenko, reprezentativac Srbije i uzdanica DŽK Crvena zvezda u kategoriji do 90 kilograma pobedom iponom ( 10:0) nad Francuzom Vincentom  Massiminom. U istom stilu srpski reprezentativac nastavio je i u drugom kolu i odličnog Britanca Andrewa Burnsa pobedio na juko (5:0). Ni Gruzijac Zurab Zvidauri, legenda džudo sporta nije našao rešenje za srpskog džudistu. Za samo 2 minuta i  33 sekunde Dmitry Gerasimenko je iponom rešio meč sa Gruzijcem Zvidaurijem.

Ipak u četvrtom kolu Varlam Liparteliani, domaća judoka i zlatni sa OI u Pekingu nalazi rešenje za Dmitry Gerasimenka. U prvom kolu repasaža u meču za bronzano odličje, srpski judista nije dao ni malo prostora za manevar Kananu Nagiyevu  iz Azerbejdžana. Iponom efektno Gerasimenko dodaje još jedno bronzano odličje sa Svetskih kupova.

- Drago mi je da sam nastavio sa odličnim rezultatima i ujedno se upisao u ovaj fanstastičan  srpski sportski vikend-  bile su prve reći Dmitrija Gerasimenka. – Sve mečeve sam rešio ubedljivo što je najbolji dokaz da sam u odličnoj formi. Takmičenja koja su preda mnom sada su najbolja  provera i priprema za Olimpijske igre u Londonu.

Video snimak borbe za bronzu:

Judo World Cup Tbilisi 2012 Bronze -90kg NAGIYEV (AZE)-GERASIMENKO (SRB)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #309 poslato: Januar 30, 2012, 12:35:12 posle podne »

TAEKWONDO:

Posle uspešnog jučerašnjeg dana kada je dvoje srpskih reprezentativaca izborilo učešće na OI u Londonu, Srbija je dobila i trećeg predstavnika.

Srpska reprezentativka  Milica Mandić je u kategoriji preko 67 kg. izborila finale pa je tako i obezbedila učešće na OI. Podsećamo da troje prvoplasiranih sa kvalifikacija ide na OI.

Ovo je slobodno možemo reći ogroman uspeh, jer je to prvi put u istoriji taekwondo-a da Srbija ima  predstavnike na Olimpijskim igrama. Dakle, u Londonu će Srbiju pretstavljati troje takmičara – Damir Fejzić u kategoriji do 68 kilograma , Dragana Gladović do 57 kilograma i Milica Mandić preko 67 kilograma.

„Bio sam ubeĂ°en da će Milica uspeti da se kvalifikuje, ali to što se iz Kazanja vraćamo sa tri ostvarene norme za OI je ogroman uspeh“ rekao je sportski direktor tekvondo asocijacije Srbije Dragan Jović za B92.net

Četvrti preostali reprezentativac Srbije – Stojan Rabijac nije uspeo da se kvalifikuje na OI, jer je svoje učešće na kvalifikacionom turniru u Rusiji završio porazom u četvrtfinalu. Srbija je tako postala ekipno najuspešnija reprezentacija medju 39 reprezentacija koje su učestvovale na kvalifikacionom turniru u Kazanju u Rusiji.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.071 sekundi sa 17 upita.