TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 05:06:55 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261722 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1853 poslato: Novembar 12, 2012, 05:45:24 posle podne »

MARCELO GARCIA:

Verovatno najbolji jiu jitsu borac današnjice,uživajte:

http://www.youtube.com/watch?v=9Js-vTVUTEo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1852 poslato: Novembar 12, 2012, 05:42:42 posle podne »

Muay Thai,Srbija:

Članovi muay thai kluba UNITY iz Vrbasa,Strahinja Denoć i Vuk Šteković su ovog vikenda u Slovačkoj,u Bistrici izvojevali pobede.
Ovo im je u zadnjih mesec dana drugi odlazak na ovaj turnir i ovoga puta su takoĂ°e više nego efikasno pobedili svoje protivnike.
Strahinja Denić je u trei runde "razneo"deset kilograma težeg protivnika,dok je Vuk Šteković u 40oj sekundi prve runde fenomenalnim udarcem kolenom u glavu ostvario pobedu.
Svaka čast momcima koji su definitivno elike nade domaćeg muay thai-ja.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1851 poslato: Novembar 12, 2012, 05:36:40 posle podne »

BOKS:

Mariusz Wach na dužoj pauzi nakon poraza od Klička

Wach je primio čak 425 udaraca u predelu glave, a njih 115 su bile snažne desnice Klička koje su pogodile glavu.

Poljski teškaš Mariusz Wach mogao bi da pauzira i do pola godine, nakon što je proteklog vikenda doživeo težak poraz od Vladimir Klička.
Wach je u napadu na IBF, IBO, WBA i WBO pojaseve šampiona sveta dobio velike batine, ali je uprkos tome uspeo da izdrži 12 rundi, te da dočeka poslednje zvono. To ga je pak dosta koštalo, prenosi nemački „Bild„.
Naime, Wach je primio čak 425 udaraca u predelu glave, a njih 115 su bile snažne desnice Klička koje su pogodile glavu. Sudije su bodovale borbu 120-107, 120-107, 119-109, što pokazuje da su dvojica sudija svih 12 rundi bodovale za Klička.
Thomas Puetz, predsednik Bokserske federacije Nemačke ( BDB), naredio je da se Wach povede na snimanje glave, kako bi se proverile eventualne teže povrede. Puetz je u izjavi za „Bild“ rekao i da je „Vikingov“ ugao trebao da najkasnije u osmoj rundi prekine borbu, te da spreči neminovno uništavanje do ove borbe neporaženog takmičara.
Svetska bokserska federacija mogla bi navodno da ga suspenduje na čak pola godine, kako bi se potpuno oporavio uoči nove borbe.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1850 poslato: Novembar 12, 2012, 05:35:33 posle podne »

DANIEL CORMIER:

Aktuelni Strikeforce borac Daniel Cormier proteklih nekoliko meseci često je napadao Jon Jonesa, govoreći kako bi ga „razbio“ u meĂ°usobnoj borbi.
Mnogi su prozivke osvajača Strikeforce Grand prixa shvatili kao najavu prelaska u polutešku diviziju, ali planovi za to kod „DC“-ja ne postoje, za sada.
- Borbu sa Jonesom sam rekao da ću prihvatiti samo ako Cain (Velasquez) bude UFC šampion u teškoj, a meni ponude borbu sa Jonesom. To je jedini način da mene vidite u poluteškoj. Ja sam srećan u teškoj kategoriji. Jedem šta hoću i ne moram da se brinem oko vage. I dalje sam brz i mogu da se takmičim sa velikim brojem ljudi iz moje divizije. Zašto bih onda menjao svoju kategoriju?
Cormier je nakon ove izjave odlučio da ponovo „pecne“ šampiona poluteške divizije, rekavši da Jones nikada nije odradio borbu sa nekim većim imenom!
- Kada vidite moj dosadašnji učinak vidite deset pobeda iz deset mečeva. Jones ima neke pobede, a ko je najteži momak protiv kog se borio? Stephan Bonnar, i nije uspeo da ga završi. Već sada sam se borio sa borcima većeg ranga nego što je Jon.
Velasquez i Cormier deo su istog tima, „American Kickboxing Academy“-a, te je to i razlog zbog kog Cormier ne bi ušao u Oktagon sa bivšim šampionom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1849 poslato: Novembar 12, 2012, 05:33:11 posle podne »

Matt Hughes: Georges St-Pierre će pobediti Anderson Silvu.

Ukoliko Georges St-Pierre narednog vikenda pobedi Carlos Condita na UFC 154 priredbi narednu borbu gotovo sigurno će odraditi sa Anderson Silvom, i pobediti, bar tako tvrdi Matt Hughes.
Predsednik UFC-a Dana White i menadžerski tim Silve proteklih nekoliko nedelja najavljuju da će se aktuelni šampioni velter i srednje kategorije sastati u super borbi koja bi mogla da se održi pred čak 100 hiljada gledalaca.
Član UFC-ove Kuće slavnih Matt Hughes veruje da je GSP u prednosti u odnosu na Silvu.
- Zaista verujem da će St-Pierre pobediti ukoliko se borba održi. GSP nije sjajan rvač, ali se odlilno transformiše iz stand-upa na parter, i Silva će biti na podu pre nego što to shvati. GSP je vrlo brz i mislim da Silva ne može da uradi mnogo, posebno ako St-Pierre bude nad njim.
Mnogi MMA fanovi, ali i stručnjaci smatraju da je borba Silve i GSP-a nepravedna, jer je Silva dosta teži od KanaĂ°anina. Stanovnik UFC Kuće slavnih ipak ističe da to neće biti odlučujući faktor u ovoj potencijalnoj borbi.
- Georges će takoĂ°e biti u sjajnoj fizičkoj spremi i mislim da Silva ne može iskoristiti činjenicu da je dosta krupniji i teži. Mislim da se samo Silva može izmoriti tokom te borbe jer neće biti u položaju u kom je navikao da bude. Georges će ga staviti u nezgodnu situaciju i mislim da će Oktagon napustiti kao pobednik.
Hughes je bivši velter šampion, a u svojoj bogatoj karijeri odradio je 54 borbe i ima 45 pobeda.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1848 poslato: Novembar 12, 2012, 05:31:56 posle podne »

MICHAEL BISPING:

Medijski „trash talk“, kako meĂ°usobne napade nazivaju američke kolege, Michael Bispinga i Vitor Belforta je počeo. Prvi je odlučio da udari Englez, koji je rekao da će mu najveći problem u borbi sa Brazilcem biti „prljavi udarci“ Belforta u potiljak.
- Belfort je uz Silvu najteži protivnik u srednjoj kategoriji. Vrlo je raznovrsan i često menja svoju stand up tehniku. Ima i dobar jiu-jitsu, ali me ništa od toga ne brine. Brinu me njegovi udarci u potiljak. To su kukavički udarci i toga ću zaista morati da se pazim.
Meč Vitor Belforta i Michael Bispinga održaće se na UFC on FX 7 priredbi 19. januara na za sada nepoznatoj lokaciji. Društvo će im praviti i izmeĂ°u ostalih borbe Gabriel Gonzaga vs. Ben Rothwell, C.B. Dollway vs. Daniel Sarafian, te Thiago Tavares vs. Khabib Nurmagomedov.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1847 poslato: Novembar 12, 2012, 05:26:34 posle podne »

Fabricio Werdum:

Fabricio Werdum i Antonio Rodrigo Nogueira vodiće drugo izdanje brazilskog „The Ultimate Fighter“ rijalitija. Mesto na pozicijama trenera u ovom rijalitiju garantuje nam i revanš duel Werduma i „Minotaura“ tokom naredne godine.
U prvom je sada već daleke 2006. godine slavio Nogueira, a „Vai Cavalo“ spreman je da se osveti za poraz od pre šest godina.
- U prvoj borbi sam bio više jiu-jitsu borac nego MMA takmičar. Vremenom sam popravio svoj stand-up i čast mi je što ću predvoditi „TUF Brazil“ sa Nogueirom. Vrhunac tog iskustva biće borba sa njim. Želim da se osvetim za poraz i da se približim borbi za pojas šampiona.
Werdum se nakon četiri borbe u Strikeforceu vratio u UFC gde je u dve borbe savladao Roy Nelsona i Mike Russowa.
Prvu borbu možete pogledati u priloženim linkovima.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=enZhwA4XTCI

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4ofs251YxYk
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1846 poslato: Novembar 11, 2012, 05:07:37 posle podne »

TIDI:

http://www.youtube.com/watch?v=bDCZ6rmoHIg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1845 poslato: Novembar 11, 2012, 05:04:15 posle podne »

Karate,Srbija:

Ashihara sekcija krece od 1. decembra u Nisu. Upis je u toku.
Treninzi ce se odrzavati u prostorijama ,,kudo kluba Nis,, ul. Stipska br.1
Prijavite se !!!!!

Detaljnije pogledati na

http://acani.webs.com/apps/photos/photo ... =168866821
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1844 poslato: Novembar 11, 2012, 05:02:41 posle podne »

UFC:

Najjača svetska MMA organizacija UFC potpisala je ugovor sa „MNC Media“ kompanijom, te će u skorije vreme održati svoju prvu priredbu u Indoneziji.
MNC (Media Nusantara Citra) je kompanija sa sedištem u Džakarti, a pod svojim patronatom ima TV stanice, novine, magazine i radio stanice. Uskoro bi mogla da prenosi i prvu UFC priredbu u toj zemlji, nakon što je potpredsednik UFC-a za Aziju Mark Fischer potpisao ugovor o saradnji sa ovom medijskom kućom.
- MNC medija je najjača medijska kompanija u Indoneziji. Imaju 40% udela na indonezijskom TV tržištu, a takoĂ°e posjeduju i druge medijske grane kao što su novine i radio stanice. Zbog toga je ovaj ugovor sjajna vest za sve UFC fanove. UzbuĂ°eni smo što ćemo saraĂ°ivati sa ovakvom kompanijom, i spremni smo da zajedno dovedemo UFC u Džakartu i Indoneziju.
Indonezija je dom oko 238 miliona ljudi, a samo je jedna od stanica na kojim bi UFC mogao da se zaustavi naredne godine.
Kada ćemo na Balkanu gledati neku UFC priredbu veliko je pitanje.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1843 poslato: Novembar 11, 2012, 04:57:32 posle podne »

CUNG LE:

Cung Le juče je u Kini ubeležio veliku pobedu nad nekadašnjim UFC šampionom Rich Franklinom. U glavnoj borbi UFC on Fuel TV 6 priredbe Le je sjajnim udarcem sredinom prve runde poslao Franklina na pod, te ubeležio svoj deveti MMA trijumf.
Na pres konferenciji nakon manifestacije Le, koji je bio veliki autsajder u ovoj borbi, rekao je i da je imao sreće prilikom udarca koji je poslao njegovog protivnika na spavanje.
- Ovo je neverovatno, kao da sanjam. Hvala ti Bože! Video sam način na koji on plasira udarce i čekao sam ga da bih pokušao da mu kontriram. Imao sam sreće i pogodio ga, a on je samo pao. To je udarac od milion dolara. Uživam u MMA sportu i radiću ga dok god budem budem mogao. Znam ipak da mi vreme ističe, i zato želim da se borim najbolje što mogu. Kada sam pogodio Richa osetio sam da mi je rame malo iskočilo, ali to više nije važno.
- Hvala mojim trenerima, posebno Scottu. Odvojio sam ih tri meseca od porodica, a morali su da paze moju decu koja su divljaci. Zato im hvala, kao i svim kineskim UFC fanovima koji su večeras bili uz nas.
Iskusni 40-godišnji Le koji se oprobao i u glumačkim vodama, rekao je i da ne zna sa kim bi se mogao naredni put boriti, ali da će prihvatiti sve što mu UFC ponudi.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TAyqhNd70k8
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1842 poslato: Novembar 11, 2012, 04:56:02 posle podne »

Klichko:

Ukrajinski gorostas sinoć je u Hamburgu savladao poljskog „Vikinga“ Mariusz Wacha, te upisao 59. trijumf u karijeri. Nakon borbe Kličko je, očekivano, pobedu posvetio svom nedavno preminulom treneru Emanuel Stewardu.
- U ovom trenutku treba svi da se setimo jednog čoveka koji nažalost nije više sa nama. Emanuele, nedostaješ nam i hvala ti za sve. Ovo je pobeda za tebe.
Nakon toga, Kličko se osvrnuo i na samu borbu sa Wachom.
- Bila je to vrlo teška borba. Mariusz je primio dosta udaraca i mislio sam da će pasti. U petoj rundi me je dobro zakačio, ali sam onda preuzeo kontrolu i stigao do pobede.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1841 poslato: Novembar 11, 2012, 04:55:10 posle podne »

Vladimir Klichko:

Vladimir Kličko odbranio je u subotu svoje pojaseve teškaškog šampiona u IBF, IBO, WBA i WBO verzijama, nakon što je u Hamburgu savladao Poljaka Mariusz Wacha. Kličko je do pobede nad do ove borbe neporaženim takmičarem stigao nakon jednoglasne odluke sudija.

Kličko je odradio još jednu rutinsku borbu, te stigao do svoje 59. borbe u karijeri. Wach je jednostavno bio previše spor, te nije mogao da se nosi sa raspoloženim Ukrajincem koji je trijumf posvetio svom nedavno preminulom treneru Emanuel Stewardu.

Borba je mogla da se završi u šestoj ili osmoj rundi kada je Wach bio vrlo uzdrman. Ipak, iskusni Kličko nije uspeo da dovrši svog izdržljivog protivnika koji je zablistao samo u petoj rundi kada je svojom snažnom desnicom dobro uzdrmao Klička koji je ipak uspeo da ostane na nogama.

Sudije kraj ringa dodelile su vrlo ubedljivu pobedu za Klička rezultatima 120-107, 120-107 i 119-109.
Bila je ovo još jedna rutinska pobeda za Klička koji ponovo nije oduševio svojom atraktivnošću, ali je uprkos tome ubeležio vrlo važan trijumf.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1840 poslato: Novembar 11, 2012, 04:54:12 posle podne »

UFC on Fuel TV 6 Rich Franklin vs. Cung Le – rezultati:

Franklin je uoči borbe sa Cung Leom najavljivao pobedu, te izražavao želju da se ponovo bori sa Anderson Silvom. Ipak, u Makauu je sve to palo u vodu.
Borba je počela očekivano, opipavanjem snaga. Franklin sredinom prve runde kreće sa kombinacijom ručnih udaraca, a zatim i pokušava da plasira nožni udarac. Cung Le uzvraća kontrom sjajnom desnicom koja je poslala Franklina na spavanje. Dovoljno za pobedu i suze u očima ovog borca.
Mnogo bogatija borba bila je ona izmeĂ°u Thiago Silve i Stanislava Nedkova. Nakon vrlo aktivne prve dve runde dolazi treća u kojoj Silva vodi glavnu reč. Nedkov izgleda dosta umorno, a borba se prenosi u parter. Brazilac sa nekoliko udaraca laktom „otvara“ Nedkova, te uz arm-triangle choke prisiljava Nedkova da tapka. Prva pobeda za Silvu još od januara 2010. godine, te prvi poraz Nedkova u karijeri.
Brazilci u pre Silve pretrpeli i poraz svog drugog pulena na ovoj priredbi. Paulo Thiago poražen je jednoglasnom odlukom sudija od Dong Hyun Kima, dok je Takanori Gomi takoĂ°e sudijskom odlukom, ali podeljenom, savladao Mac Danziga.
Rezultati UFC on Fuel TV 6 priredbe:
Glavne borbe:
Cung Le def. Rich Franklin via knockout (punch) – Round 1, 2:17
Thiago Silva def. Stanislav Nedkov via submission (arm-triangle choke) – Round 3, 1:45
Dong Hyun Kim def. Paulo Thiago via unanimous decision (30-26, 30-27, 30-27)
Takanori Gomi def. Mac Danzig via split decision (28-29, 29-28, 29-28)
Jon Tuck def. Tiequan Zhang via unanimous decision (29-28, 30-27, 29-28)
Takeya Mizugaki def. Jeff Hougland via unanimous decision (30-25, 30-27, 30-27)
Uvodne borbe
Alex Caceres def. Motonobu Tezuka via split decision (28-29, 30-27, 30-27)
John Lineker def. Yasuhiro Urushitani via unanimous decision (29-28, 30-27, 29-28)
Riki Fukuda def. Tom DeBlass via unanimous decision (30-27, 29-28, 29-28)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1839 poslato: Novembar 11, 2012, 04:52:18 posle podne »

DAVE HERMAN:

Dave Herman suspendovan na šest meseci

Herman je na UFC 153 priredbi stigao do trećeg poraza u nizu, pa će svako nepoštovanje odluka Komisije značiti i njegovo zbogom UFC-u, saopštio je Ratner.

Dave Herman pauziraće narednih šest meseci, objavio je UFC. Herman je na doping testu nakon UFC 153 priredbe bio pozitivan na marihuanu, pa će uz šest meseci odmora morati i da posteti rehabilitacioni centar, te da krene sa programom odvikavanja od droge, s obzirom da mu je ovo drugi put da mu je u uzorcima pronaĂ°ena marihuana.
Jedan od UFC-ovih čelnika Marc Ratner istakao je da se politika UFC-a prema dopinzima zna, te da će ta organizacija poštovati svaku odluku Atletskih Komisija.
- Mi u UFC-u pravimo razliku izmeĂ°u marihuane i doping sredstava koja poboljšavaju performanse boraca. Smatramo da je Komisija donela pravičnu odluku, te podržavamo njihove odluke. TakoĂ°e, odluka da se Herman pošalje u rehabilitacioni centar je potpuno opravdana i ona je bila jedna od naših želja. Nadamo se da će borci kazne shvatiti ozbiljno jer ih mi tako shvatamo.
Herman je na UFC 153 priredbi stigao do trećeg poraza u nizu, pa će svako nepoštovanje odluka Komisije značiti i njegovo zbogom UFC-u, saopštio je Ratner.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 12 upita.