TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398127 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 07:47:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261727 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1883 poslato: Novembar 19, 2012, 11:46:20 pre podne »

Renan Barao,UFC:

Privremeni prvak UFC-a u bantam kategoriji, Renan Barao, ipak će imati priliku braniti svoj pojas, a protivnik bi mu trebao biti Michael McDonald.

Dominick Cruz već duže vreme nije u stanju boriti se zbog teže povrede, pa je tokom leta UFC organizovao meč za titulu privremenog prvaka koju je osvojio Renan Barao pobedom nad Urijahom Faberom. Čini se da Cruzov povratak u oktagon još uvek nije na pomolu pa bi Renan mogao svoju titulu uskoro i braniti.

Dana White je takvu opciju spomenuo u Montrealu nakon UFC-a 154, a kao mogućeg protivnika naveo je nadolazeću zvezdu u toj kategoriji Michaela McDonalda.

Prema trenutnim informacijama Cruz bi se mogao vratiti mečevima tek sredinom 2013. godine, a to je ipak predugo razdoblje za UFC bez obrane titule, iako je Barao izrazio veliku želju za čekanjem da se pravi prvak vrati.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1882 poslato: Novembar 19, 2012, 11:42:17 pre podne »

UFC on Fox 5:

Počinje zagrevanje pred UFC on FOX 5: Henderson vs. Diaz.

UFC je odlučio da već sada počne sa podgrevanjem atmosfere, te je objavio najavu ove u najavi sjajne priredbe.

UFC 154 priredba je iza nas, a naredni spektakl koji nam je UFC pripremio održaće se osmog decembra u Sijetlu.

Na vrlo jakoj priredbi koja će se emitovati na FOX televiziji sastaće se Ben Henderson i Nate Diaz. Borba za šampionski pojas lake kategorije biće vrlo neizvesna, a to pokazuju i MMA analitičari koji daju podjednake šanse obojici takmičara.

U „co-main“ borbi UFC on FOX 5 priredbe sastaće se Alexander Gustafsson i Mauricio Rua. Duel „Maulera“ i „Shoguna“ mogao bi da nam donese ime narednog izazivača za pojas koji ljubomorno čuva Jon Jones.

UFC legenda B.J. Penn takoĂ°e će se boriti osmog decembra, protiv Rory MacDonalda koji u karijeri ima samo jedan poraz, uz 13 pobeda. Odlična borba očekuje se i u duelu Lavar Johnsona i Brendan Schauba.

UFC je odlučio da već sada počne sa podgrevanjem atmosfere, te je objavio najavu ove u najavi sjajne priredbe.

Ben Henderson (17-2) vs. Nate Diaz (16-7)
Alexander Gustafsson (14-1) vs. Mauricio Rua (21-6)
Rory MacDonald (13-1) vs. B.J. Penn (16-8-2)
Matt Brown (15-11) vs. Mike Swick (15-4)
Lavar Johnson (17-6) vs. Brendan Schaub (8-3)

Michael Chiesa (8-0) vs. Rafaello Oliveira (15-5)
Dennis Siver (20-8) vs. Eddie Yagin (16-5-1)
Scott Jorgensen (13-6) vs. John Albert (7-3)
Ramsey Nijem (6-2) vs. Joe Proctor (8-1)
Daron Cruickshank (11-2) vs. Henry Martinez (9-2)
Tim Means (18-3-1) vs. Abel Trujillo (9-4)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pGW0cCTGzb4
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1881 poslato: Novembar 19, 2012, 11:40:43 pre podne »

UFC 155:

VIDEO: Najava UFC 155 Dos Santos vs. Velasquez II priredbe.

Do UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II priredbe ostalo je još nešto manje od mesec i po. Tradicionalna novogodišnja UFC manifestacija koja je ove godine na programu 29. decembra po lokalnom vremenu već je dobila svoj prvi promotivni video.

U jednominutnom videu najavljena je borba za teškaški pojas izmeĂ°u Junior dos Santosa i Cain Velasqueza, kao i dueli Phil Davis vs. Forrest Griffin i Tim Boetsch vs. Chris Weidman.

Junior dos Santos vs Cain Velasquez
    Philip De Fries vs Matt Mitrione
    Tim Boetsch vs Chris Weidman
    Chris Leben vs Karlos Vemola
    Alan Belcher vs Yushin Okami
    Phil Davis vs Forrest Griffin
    Brad Pickett vs Eddie Wineland
    Byron Bloodworth vs Erik Perez
    Michael Johnson vs Myles Jury
    Leonard Garcia vs Cody McKenzie
    Joe Lauzon vs Jim Miller

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iHEkREhhywk
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1880 poslato: Novembar 19, 2012, 11:39:41 pre podne »

Carlos Condit:

Carlos Condit nije uspeo u nedelju da privremeni UFC pojas šampiona velter kategorije pretvori u svoje stalno vlasništvo. Amerikanac je na UFC 154 priredbi u Montrealu doživeo poraz sudijskom odlukom od Georges St-Pierrea nakon velike borbe u pet rundi.

„Natural Born Killer“ rekao je nakon priredbe da je njegova budućnost neizvesna, te da je svestan da još uvek nije dostigao svoj vrhunac.

- Ovo je borba iz koje naučite neke stvari, a ja sam shvatio da imam dosta prostora za napredak. Trenutno ne znam šta ću raditi u budućnosti. Sesti ću sa UFC čelnicima i zajedno ćemo doneti odluku. Želim prvo da vidim planove koje imaju za mene, a onda ću videti da li je to put kojim ja želim da idem. Ja sam dao sve od sebe u borbi sa GSP-om i drago mi je što je publika mogla da gleda zanimljivu borbu.

Condit je do pojasa privremenog šampiona stigao početkom godine pobedivši Nick Diaza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1879 poslato: Novembar 19, 2012, 11:39:04 pre podne »

Nick Diaz:

Nick Diaz pratio je UFC 154 priredbu na kojoj se Carlos Condit borio sa Georges St-Pierreom za pojas šampiona velter kategorije. Kontroverzni Amerikanac napisao je na svom „Twitter“ profilu da, nije oduševljen nastupom St-Pierrea.

- Nisam impresioniran tvojim nastupom (dodavši St-Pierreov profil u svoju poruku).

Diaz i dalje služi kaznu zbog korišćenja marihuane, a u Oktagon bi trebao da se vrati u februaru. On je u borbi sa Conditom izgubio priliku da postane privremeni šampion, ali je uprkos tome i dalje u vrhu velter liste.

Diaz bi po isteku suspenzije mogao da odradi borbu sa od nedelje prvim izazivačom, Johny Hendricksom. Duel Diaz vs. Hendricks bi mogao da se održi samo ukoliko GSP prihvati da se bori sa Anderson Silvom.

Naravno, u svemu će poslednju reč imati pre svih Dana White.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1878 poslato: Novembar 19, 2012, 11:38:15 pre podne »

GSP:

Georges St-Pierre pokazao je u nedelju u Montrealu da je i definitivno najbolji MMA borac velter kategorije današnjice. KanaĂ°anin je nakon fantastične borbe sa Carlos Conditom sudijskom odlukom stigao do trijumfa, prvog nakon pauze od gotovo godinu i po dana. U izjavi nakon borbe rekao je da su mu Oktagon i borbe nedostajali.

- Carlos je bio moj najteži protivnik. On je sjajan MMA borac i iz ovog poraza će izaći samo jači. Nedostajao mi je Oktagon, publika, zaista mi je sve ovo nedostajalo.

O čemu sada razmišlja Georges St-Pierre, odbrani pojasa ili borbi sa Anderson Silvom, pitao je Joe Rogan sjajnog GSP-a.

- Znam da je Anderson ovde, ali nisam razmišljao o njemu već samo o Carlosu. Moram da odmorim i da vidim šta dalje. Želim da izaberem najbolje i za sebe i za navijače. Pričaću sa svojim menadžerom i trenerom i videćemo šta će biti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1877 poslato: Novembar 19, 2012, 11:37:40 pre podne »

Johny Hendricks:

Johny Hendricks stigao je u nedelju do najvažnijeg trijumfa u svojoj dosadašnjoj karijeri. Sjajni 29-godišnji Amerikanac je u „co-main“ borbi UFC 154 priredbe nokautom nakon samo 46 sekundi borbe savladao neugodnog Martin Kampmanna, te je tako obezbedio status izazivača broj jedan u velter kategoriji.

Popularni „Bigg Rigg“ ipak neće skorije napasti pojas koji je u vlasništvu Georges St-Pierrea, s obzirom da UFC ima druge, svima dobro poznate planove sa KanaĂ°aninom.

Na pitanje šta o situaciji sa GSP-om i njegovim mogućim mečom sa Anderson Silvom misli, Hendricks je odgovorio:

- Naravno da mi nije drago što prednost ima Silva, ali šta ja tu mogu? Ja sam svoj deo posla odradio, ostala mi je još jedna osoba sa kojim moram da se borim, a ona je na vrhu. To je borba za koju sam ja živeo, i spreman sam da je čekam koliko god to bude trebalo.

Hendricks je pobedom nad Kampmannom stigao do 14. trijumfa u karijeri u kojoj ima samo jedan poraz.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1876 poslato: Novembar 19, 2012, 11:37:00 pre podne »

UFC 154 St-Pierre vs. Condit – rezultati:

Kanadski Montreal ugostio je u večeri sa subote na nedelju UFC 154 priredbu na kojoj je nastupio domaći heroj Georges St-Pierre.

Kanada ima svog kralja, a on se zove Georges St-Pierre. Nakon više od godinu dana pauze zbog povrede GSP se u nedelju po našem vremenu sastao sa privremenim šampionom Carlos Conditom i pobedio!

Već od samog početka borbe St-Pierre je preuzeo inicijativu. Nakon kratke razmene, GSP je bacio svog protivnika na pod, te u dominantnoj poziciji završio prvu rundu nanevši Conditu posekotinu iznad oka.

U drugoj Condit kreće vrlo agresivno, sa nekolika udarca nogom i pokušajima vrlo snažnih krošea. Grešku Amerikanca prilikom high kicka koristi GSP koji odličnom kontrom ponovo vodi borbu u parter gde se vodi velika bitka do gonga.

U trećoj rundi Condit sjajnim high kickom ruši St-Pierrea, te pokušava da dovrši KanaĂ°anina koji uspeva da ustane. Kada je to preživeo, St-Pierre se vrlo brzo pribrao i ponovo bacio Condita. Četvrta je bila vrlo slična trećoj rundi

U petoj, Condit i St-Pierre vode rat u stand-upu. Napad Condita prvo ručnim pa nožnim udarcima dobro izbegava St-Pierre koji pokušava da borbu prenese u parter. Ipak, Condit se dobro brani sve do poslednjeg minuta kada GSP uspeva da izvede svoj „takedown“. U parteru vidimo manju razmenu udaraca pre nego što se čulo i poslednje zvono na ovoj borbi.

Na kraju ove vrlo zanimljive borbe sudije su jednoglasnom odlukom 49–46, 50–45, 50–45 dale pobedu KanaĂ°aninu koji je vratio oko svog struka pojas UFC šampiona.

A glavno pitanje večeri je šta to Johny Hendricks ima u rukama? Popularni „Bigg Rigg“ je do svoje 14. pobede u karijeri stigao nakon samo 46 sekundi, nokautiraši svog protivnika Martin Kampmanna.

Borbu je rešio levim krošeom, te je ovim zaista spektakularnim potezom zaradio gotovo sigurno mesto izazivača velter divizije.

-Georges St-Pierre def. Carlos Condit
-Johny Hendricks def. Martin Kampmann
-Francis Carmont def. Tom Lawlor
-Rafael dos Anjos def. Mark Bocek
-Pablo Garza def. Mark Hominick

-Patrick Cote def. Alessio Sakara
-Cyrille Diabate def. Chad Griggs
-John Makdessi def. Sam Stout
-Antonio Carvalho  def. Rodrigo Damm
-Matt Riddle def. John Maguire
-Ivan Menjivar def. Azamat Gashimov
-Darren Elkins def. Steven Siler
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1875 poslato: Novembar 19, 2012, 11:35:31 pre podne »

STRIKEFORCE:

Strikeforce ni svoju poslednju priredbu ne može da održi bez problema. Nakon što je bilo planirano da se Gilbert Melendez i Pat Healy sastanu tokom septembra, val povreda pogodio je ovu organizaciju koja je nakon toga odlučila da svoju gotovo sigurno poslednju priredbu pred gašenje održi u januaru.

Ipak, „Zuffa“ koja je vlasnik Strikeforcea i UFC-a ostala je bez glavne borbe, pošto se Melendez povredio! To je u kratkom razgovoru za „Tatame“ borilački portal potvrdio trener šampiona Strikeforcea Cesar Gracie.

- Istina je da se Gilbert povredio. Radimo sve da ga osposobimo za borbu, ali mislimo da neće biti spreman za januar. Nakon te priredbe trebao bi da preĂ°e u UFC.

Melendez će u UFC-u verovatno nastupati u drugoj težinskoj kategoriji, jer je ranije rekao da se ne želi boriti sa timskim kolegom Nate Diazom koji će uskoro napasti pojas Ben Hendersona.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1874 poslato: Novembar 16, 2012, 12:15:43 posle podne »

UFC 156: Zakazan duel Demian Maia vs. Jon Fitch

Jon Fitch i Demian Maia boriće se na UFC 156 priredbi, saopštili su čelnici ove organizacije kasno sinoć.
Fitch će u vrlo dobrom raspoloženju dočekati duel sa Maiom. U poslednjih osam mečeva slavio je šest puta, a prošlog meseca je na UFC 153 priredbi pobedio Erick Silvu.
Maia se spustio u velter nakon 13 borbi u srednjoj kategoriji. Sjajni grappler je uspešno debitovao u velteru u julu, kada je pobedio Dong Hyun Kima. Nakon toga je takoĂ°e na UFC 153 bio bolji od Rick Storya.
Fitch i Maia visoko su kotirani u UFC-ovoj velter kategoriji. Pobednik ovog duela vrlo lako bi mogao da se bori sa Nick Diazom za mesto prvog izazivača u velter kategoriji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1873 poslato: Novembar 16, 2012, 12:15:09 posle podne »

TUF 16:

Matt Mitrione boriće se sa Roy Nelsonom na TUF 16 Finale priredbi, saopštio je „MMAFighting“ portal, a kasnije potvrdio i sam UFC.

Nelson je trebao da se 15. decembra bori sa Shane Carwinom, ali je ovaj povredio koleno, te je morao da otkaže svoj nastup.

Mitrione je u MMA svetu odradio samo šest borbi, svih šest u UFC-u. Ovaj bivši NFL igrač imao je niz od pet vezanih trijumfa, da bi oktobra 2011. godine bio poražen od Cheick Konga. Od tada je pauzirao zbog povreda, a navodno je trebao da se bori UFC 155 priredbi.

Priredba TUF 16 Finale održaće se u „Hard Rock & Hotel Casinu“ u Las Vegasu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1872 poslato: Novembar 16, 2012, 12:14:34 posle podne »

JUDO:

Jedini predstavnik Srbije na Adidas Evropskom Kupu u španskoj Malagi, Stefan Jurišić iz JK Rekord, osvojio je bronzanu medalju u kategoriji do 100 kg.

Stefan je na putu do medalje ostvario 3 pobede i 1 poraz. Nakon pobeda nad Markom Fortunijem iz Francuske i Lukom Ardiziom iz Italije, u polufinalnoj brobi poražen je od Rusa Filipa Ivanova. U borbi za bronzanu medalju savladao je Ivana Ljubasova iz Rusije.

Izvor: judo.rs
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1871 poslato: Novembar 16, 2012, 12:13:30 posle podne »

GLORY WORLD SERIES:

Glory će 31. decembra sa japanskim Dreamom održati veliku priredbu na kojoj ćemo gledati turnir 16 takmičara. Jedna od najjačih svetskih borilačkih organizacija objavila je osam nosilaca, dok će imena ostalih takmičara biti saopštena kroz nekoliko dana. Sve borbe biće održane iste večeri, a pobednik može biti samo jedan.
Na ovoj sjajnoj manifestaciji učestvovaće sami krem K-1 sveta. PotvrĂ°eni su nastupi danas najboljeg rangiranog K-1 borca Semmy Schilta, odličnog Daniel Ghite, te majstora za nokaute Gokhan Sakija.
Nastupiće i sjajni Remy Bonjasky, te legenda K-1 sporta Peter Aerts.
Karte za ovu priredbu biće u prodaji 25. novembra.
Semmy Schilt (Holandija)
Gokhan Saki (Turska)
Daniel Ghita (Rumunija)
Remy Bonjasky (Holandija)
Peter Aerts (Holandija)
Errol Zimmerman (Curacao)
Anderson â€Braddock’ Silva (Brazil)
Sergei Kharitonov (Rusija)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1870 poslato: Novembar 16, 2012, 12:12:35 posle podne »

Antonio Silva: Ne bih se borio sa Dos Santosom ni za pojas!

Antonio Silva na UFC 156 priredbi imaće veliku priliku da stigne do vrha liste najboljih teškaša u UFC-u. Brazilski „Bigfoot“ boriće se početkom februara sa Alistair Overeemom, čovekom koji je i dalje van MMA sveta nakon pozitivnog doping testa uoči UFC 146 priredbe.
Silva je u razgovoru za „Tatame“ portal rekao da je svestan da mu pobeda nad Overeemom može doneti mesto izazivača za pojas teške kategorije, ali je istakao i da se ne bi borio sa aktuelnim šampionom i sunarodnikom Junior dos Santosom.
- Ne volim da pričam o pozicioniranjima u kategoriji, ali sam svestan da bih pobedom nad Overemom ušao u Top 3 teške divizije. Pojas je u vlasništvu mog dobrog prijatelja Junior dos Santosa i tako će biti i nakon borbe sa Velasquezom. Svaki sportista sanja da postane šampion, meĂ°u njima sam i ja, ali ne bih prihvatio borbu sa Juniorom.
„Bigfoot“ je istakao da se ne plaši „Cigana“, te da bi se borio sa apsolutno svakim borcem, sem sa Dos Santosom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1869 poslato: Novembar 16, 2012, 12:11:48 posle podne »

UFC:

Georges St-Pierre i Carlos Condit odradili su u Montrealu pres konferenciju uoči UFC 154 priredbe koja je na programu predstojećeg vikenda.
Na konferenciji za novinare se sem pitanja o formi i očekivanjima govorilo i o Andersonu Silvi, i to iznenaĂ°ujuće, sa Carlos Conditom. Naime, novinare je zanimalo šta o sagi Silva vs. St-Pierre misli Carlos Condit, koji je odgovorio:
- Drago mi je što će Anderson biti na priredbi. Možda mu pokvarim planove i pobedim St-Pierrea. Mogao bih i ja da se borim sa njim, voleo bih to. Ipak, ima tu dugi niz boraca koji imaju iste želje.
Condit nije želeo da objavi plan za borbu sa GSP-om, te je istakao da je spreman, ali i da je u odličnoj formi i KanaĂ°anin.
Borba Condita i St-Pierrea na programu je 17. novembra.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O3x_sehJYs4
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 14 upita.