TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398133 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 10:11:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261730 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1913 poslato: Novembar 23, 2012, 12:27:00 posle podne »

Eddie Yagin,UFC:

Američko-filipinski borac, koji uspešno nastupa u UFC-u, Eddie Yagin, mora će pauzirati najmanje šest meseci pre nego što ponovno stupi u oktagon. Naredba je lekara nakon što se Yagin pre nekoliko dana javio na hitan prijem lokalne bolnice. Borac se, naime, probudio sa strahovitom boli u glavi pa je neprestano povraćao što mu je bio znak da nešto ozbiljno ne valja.

Nakon detaljnog pregleda glave, lekari su zaključili da se radi o opasnom hematomu na mozgu i Yagin je zadržan na promatranju s mogućnošću operacije.

"Nije postojao nikakav udarac. Nije bio nokautiran, niti ništa slično. Dan ranije je odradio normalan sparing s velikim rukavicama i zaštitom na glavi. Rutina pre skorašnjeg meča", poručeno je iz Yaginovog kampa koji se spremao za okršaj protiv Nemca Dennisa Sivera na UFC on FOX 5 priredbi koju ćemo pratiti 8.decembra.

Lekari su ipak odlučili da operacija nije potrebna, ali Yaginu je savetovano da "odmori" mozak od udaraca na minimalno šest meseci. Bolnički račun je podmirio njegov poslodavac, Zuffa, što je standardna rutina za preko 300 UFC-ovih boraca.

Prema vlastitim rečima, Yagin će se vratiti na Havaje i posvetiti se porodici i svom drugom poslu - tattoo majstora!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1912 poslato: Novembar 23, 2012, 12:23:23 posle podne »

K-1:

K-1 organizacija ponovo se našla u ogromnoj krizi, a nju će prema svemu sudeći pokušati rešiti promenom u vlasničkoj strukturi. EMCOM je prodao svoj većinski udeo, pa je tako novi vlasnik LEXI INVESTMENT LIMITED.

Poslednjih nedelju-dve sve su bila glasnija nagaĂ°anja da planiranog i najavljenog završnog turnira teškaša koji se trebao održati krajem decembra ili tokom februara iduće godine u New Yorku uopšte neće biti, a celo to vreme trenutni vlasnici tražili su način kako da izaĂ°u iz tog vrlo velikog projekta za koji očito nisu bili dovoljno pripremljeni.

U petak je objavljeno da je K-1 dobio novog većinskog vlasnika za iznos od šest miliona hongkonških dolara, što bi preračunato u američke iznosilo malo manje od 800 hiljada dolara. Udeo EMCOMA sada je spao na svega 0.085 posto.

Detaljnijih informacija, barem ne na engleskom jeziku, zasad još uvek nema, pa se ne zna ni kakve su namere novog vlasnika i šta će to značiti za razvoj cele situacije s najavljenim priredbama, prvenstveno World Grand Prixom i MAX turnirom koji bi se trebao održati u Atini.

http://www.youtube.com/watch?v=zcXoJhXYeAU
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1911 poslato: Novembar 23, 2012, 12:19:38 posle podne »

Jason Miller:

Državno tužilaštvo je odustalo od gonjenja bivšeg UFC-ovca Jasona "Mayhema" Millera koji je u avgustu uhapšen zbog provale. Sam borac je za MMAFighting potvrdio da je ovaj incident sada iza njega jer je slučaj odbačen na nadležnom Vrhovnom sudu.

Kratak komentar Millera je bio: "Bog je velik!"

Oni koji se ne sećaju šta je to tačno bivši UFC-ovac napravio,da podsetimo da se skinuo go i razbijao i lomio po crkvi.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1910 poslato: Novembar 23, 2012, 12:10:10 posle podne »

UFC:

MMA krugovima proteklih nekoliko dana kruže spekulacije o organizovanju mogućeg Sindikata MMA boraca. Predsednik najjače svetske MMA organizacije UFC-a, Dana White, rekao je gostujući „ESPN„-ovom fan chatu da je takav vid Sindikata vrlo nerealan.

- Ne verujem da će se stvoriti neki Sindikat. MMA je individualni, ne timski sport i jednostavno mi nije realno da jednog dana vidim Silvu ili GSP-a kako daju velike svote novca borcima koji realno neće dugo ostati u UFC-u. Ne bih imao problema ako bi borci i oformili neki Sindikat, jer svakako moram da pregovaram sa raznim ljudima.

Dani Whiteu navodno ne bi odgovaralo postojanje Sindikata boraca jer bi tako niže rangirani borci tražili mnogo veća primanja, uzevši u obzir da takmičari poput St-Pierrea ili Silve po borbi dobijaju i po nekoliko miliona dolara, dok takmičari nižeg ranga dobiju do 15-ak hiljada dolara.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1909 poslato: Novembar 23, 2012, 12:09:19 posle podne »

BOKS:

Bivši trostruki svetski bokserski šampion Hector „Macho“ Camacho preminuo je danas nakon povreda koje je zadobio 20. novembra u pucnjavi na u Puerto Riku.

Camacha je dok je bio na parkingu sa svojim prijateljom napala nepoznata grupa koja je iz automobila ispalila nekoliko hitaca u Ford Mustang u kom je Camacho bio sa svojim prijateljom iz detinstva. Camachov prijatelj, inače vozač automobila, preminuo je na licu mesta, dok je svoj život danas okončao i Camacho.

Doktor Ernesto Torres prvo je saopštio da je Camacho klinički mrtav, a nakon sastanka sa porodicom boksera odlučeno je da se „Macho“ skine sa aparata, prenose španski mediji.

Policija je saopštila da je kod Camachovog prijatelja Alberto Mojica Yamil Morena pronaĂ°eno devet vrećica sa kokainom, te jedna vrećica koja je bila otvorena u automobilu.  Moreno je inače ranije hapšen zbog posedovanja i prodaje narkotika. Camacho je stradao od jednog metka koji ga je pogodio u levi deo vilice.

50-godišnji Camacho je u karijeri ostvario 79 pobeda i šest poraza i tri remija. Borio se sa velikanima poput Sugar Ray Leonarda, Julio Cesar Chaveza i Oscar De La Hoye, a osvajao je WBC i WBO pojaseve. Bio je vrlo popularan borac, ali je imao probleme sa nasiljem, drogom i alkoholom.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z8K9nRuUfYo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1908 poslato: Novembar 23, 2012, 12:08:09 posle podne »

UFC 155:

Teškaški MMA borac Todd Duffee dobio je drugu šansu u UFC-u, te će se na UFC 155 sastati sa Phil De Friesom, objavila je ova MMA kuća.

De Fries je na UFC 155 priredbi trebao da se bori sa Matt Mitrioneom, ali je povreda Shane Carwina uslovila njegovo pomeranje sa tradicionalne novogodišnje priredbe. Tako je Mitrione dobio borbu sa Roy Nelsonom, a Duffe novu šansu u najjačoj svetskoj MMA kući.

Duffe je u Oktagonu savladao Tim Haguea, a onda doživeo poraz od Mike Russowa. U poslednjoj borbi je bio bolji od Neil Grovea.

De Fries je pobedio dve od tri UFC borbi, te ima MMA skor od devet trijumfa i jednog poraza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1907 poslato: Novembar 23, 2012, 12:07:35 posle podne »

Junior Dos Santos:

Cain Velasquez biće poražen na UFC 155, tvrdi njegov protivnik Junior dos Santos.

Brazilac i Amerikanac boriće se na tradicionalnoj UFC novogodišnjoj priredbi za pojas šampiona teške kategorije. Dos Santos je prestižni trofej osvojio prošle godine pobedivši Velasqueza nokautom u prvom minutu borbe. Sada „Cigano“ najavljuje isti kraj borbe, samo malo kasnije.

- Uveren sam da ću ga ponovo nokautirati. Ovoga puta će borba malo duže trajati i mislim da može izdržati do druge ili treće runde. Onda mu definitivno sledi nokaut.

Santos je rekao da želi da pokaže kako je „najopakiji“ čovek na planeti.

- Ja sam teškaš i moj zadatak je da završim borbe pre sudijskog gonga. TakoĂ°e, želim da pokažem kako sam najopakiji čovek na planeti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1906 poslato: Novembar 23, 2012, 12:06:50 posle podne »

Mike Tyson: MMA je popularniji od boksa, voleo bih da sam se takmičio u UFC!

Bokserska legenda Mike Tyson rekao je u razgovoru za „ESPN“ da obožava UFC, te da bi se rado borio MMA sportom da je danas mladi borac.

- Kada sam počeo da treniram imao sam izbor – boks ili boks. Da je moj trener kojim slučajem bio u UFC-u ili da je trenirao MMA onda bih otišao tim putem. Volim UFC, a i kako ne bih? Oni održavaju mnoštvo priredbi svake godine i više niste „cool“ ako niste UFC fan. Mladi danas boks gledaju kao sport u kom možete samo da koristite ruke. To nije tako u prirodnoj borbi jer je u nekoj običnoj tuči sve dozvoljeno.

- Sve na telu je oružje i zar nije lepše imati još nešto sem ruke za borbu? Kada se borite pokušavate da se suzdržite od totalne borbe, ja to nisam uspeo kada sam odrizao deo uha Evanderu, ali moj mozak je tada tako funkcionisao. Zaista bih voleo da sam se borio u MMA.

Tyson je priznao i da bi, da je tokom njegove bokserske karijere MMA bio ovako popularan, promenio svoje zanimanje te se preselio u UFC. „Iron Mike“ istakao je i da će MMA sport samo rasti, te da će ga klinci više trenirati jer u njemu ne vidi ograničenja.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1905 poslato: Novembar 22, 2012, 03:12:42 posle podne »

SHINYA AOKI:

http://www.youtube.com/watch?v=CtiExYDh7Po
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1904 poslato: Novembar 22, 2012, 03:09:10 posle podne »

Thiago Silva:

Još jedna vest u vezi dopinga stiže iz UFC-a:

Thiago Silva pao na dopingu! Thiago koji je na UFC eventu u Makau pobedio Stanislava Nedkova (tehnika -arm triangle choke, 3 r) suspendovan je na 6 meseci jer je otkriveno da je konzumirao marihuanu!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1903 poslato: Novembar 22, 2012, 03:07:42 posle podne »

MMA:

25 novembra u Ljubljani peto izdanje Adernaline Freefight Chalenge! Glavne zvezde veceri su domaci borci Lemmy The Dog Krusic i Primoz Vrbinc. Treba napomenuti da ce svoj nastup imati i Matija Truscek brat dobro poznatog Ivice Teror Trusceka.

AFC Vol. 5: Danger Zone:

1. Tibor Čelan vs. Dean Grom – preko 100 kilograma
2. Alen Štritof vs. nasprotnik še ni najavljen – do 70 kilograma
3. Jure Smerdelj vs. Matija Trušček – do 70 kilograma
4. Enes Semič Yakuzza vs. Danko Skorić – do 77 kilograma
5. Matija Blažičević vs. nasprotnik še ni najavljen – do 72 kilograma
6. Gašper Zavašnik vs. Arben Hajdini – do 100 kilograma
7. Marko Drmonjič vs. Marko Filetin – do 84 kilograma
8. Tomaž Simonič vs. Ivo Čuk – nad 100 kilograma
9. Primož Vrbinc Vrbo vs. Tomas Deak – do 72 kilograma
10.Lemmy The Dog Krušič vs. Yuri La Monica – do 66 kilograma

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xUQ0q0vgufc
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1902 poslato: Novembar 22, 2012, 10:13:08 pre podne »

UFC 155:

UFC nikako da se otarasi svog malera sa povredama najboljih boraca. Naime, ni poslednja priredba u godini, UFC 155, neće se održati onako kako je planirano.

Prestižni portal „MMAjunkie“ objavio je informaciju da je Chris Weidman povreĂ°en, te da neće nastupiti u duelu sa Tim Boetschom. Vest je kasnije potvrdio i UFC, te je saopštio da će umesto Weidmana u Oktagon Constantinos Philippou (10-2 u MMA, 4-1 u UFC).

Weidman i Boetsch u vrhu su srednje kategorije, te se verovalo da bi pobednik ovog duela mogao izaći na crtu Michale Bispingu, u borbi za prvog izazivača kategorije do 84 kilograma.

Weidman je, saznaje „MMAjunkie“ povredio ruku, te ga čeka i mogući zahvat na ramenu. Povreda je samo još jedna od katastrofa koje su pogodile ovog borca, nakon što mu je uragan „Sandy“ pre nekoliko dana srušio celu kuću.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1901 poslato: Novembar 22, 2012, 10:12:09 pre podne »

BOKS:

Odlični crnogorski bokser Dejan Zlatičanin (16-0-0, 12 KO) ipak neće braniti svoj pojas internacionalnog šampiona WBC divizije.

Mladi Crnogorac koji je pre nekolike nedelje u razgovoru za „BK“ rekao da se sprema za odbranu svog pojasa saopštio je putem svog „facebook“ profila da od borbe neće biti ništa.

- Posle dva meseca paklenih priprema za odbranu WBC pojasa internacionalnog šampiona nije došlo do borbe. Zašto, to ostaje misterija. Sada ću bar lepo da se odmorim.

Zlatičanin je trebao da se bori na priredbi Vladimira Klička koja je desetog novembra održana u Hamburgu. Ipak, menadžeri Zlatičanina i njegovog potencijalnog protivnika Petr Petrova nisu našli zajednički jezik, te do borbe nije došlo.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1900 poslato: Novembar 22, 2012, 10:11:14 pre podne »

UFC:

Dana White poprilično se iznervirao nakon odluke Cheick Konga da odbije borbu sa Roy Nelsonom.

Nelson je ostao bez protivnika za TUF Finale, nakon povrede koju je zaradio Shane Carwin. UFC je mesto u glavnoj borbi pomenute priredbe ponudio Kongu, ali je ovaj to odbio.

Predsednik UFC-a rekao je da mu nije jasno šta zapravo Kongo želi i koga to on čeka, te da će stati biranju protivnika u svojoj organizaciji.

- Kongo bi odbio borbu da smo mu za nju rekli pre pola godine, tako da priča o kratkom vremenskom prostoru za pripremu ne pije vodu. Ovo mu je drugi put da odbija našu ponudu i nije mi jasno koga on to čeka. Mi se više nećemo igrati boraca, i verujte mi, u UFC-u će biti samo pravi ratnici i borci. Pobednik niste samo ako vam sudija podigne ruku, pobednik ste i ako izgubite, a pokažete viteški nastup. To je ono što se broji.

UFC je ove godine imao dosta problema sa povredama, a uz to su i borci redom odbijali ponuĂ°ene nastupe. Najsvežiji primer je onaj iz septembra, kada je prvo Lyoto Machida odbio borbu sa Jon Jonesom, da bi sam Jones kasnije odbio nastup protiv Chael Sonnena.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1899 poslato: Novembar 22, 2012, 10:10:32 pre podne »

Sara McMann:

Osvajačica olimpijske medalje iz 2004. godine Sara McMann trebala bi uskoro da postane nova UFC takmičarka, saopštila je to ova 32-godišnjakinja putem svog „Twitter“ profila.

- Svi me pitaju šta se dešava i da li me UFC želi. Jedno mogu da kažem – pregovori su u toku.

UFC je pre petnaestak dana osigurao potpis bivše Strikeforce bantam šampionke Ronde Rousey, da bi nakon toga pod svoje krilo doveoMieshu Tate.

McMannova će biti treća UFC takmičarka, a trenutno je šampionka Invicta FC organizacije. U karijeri ima šest pobeda iz šest mečeva.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 14 upita.