TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398133 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 11:22:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261731 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1928 poslato: Novembar 26, 2012, 10:23:26 pre podne »

LORENZ LARKIN:

Lorenz Larkin dugo je krčio svoj put do vrha Strikeforceove srednje kategorije. Prolazak Challengersa, no-contest protiv „King Mo“ Lawala i trijumf nad Robbie Lawlerom osigurali su 26-godišnjem Amerikancu borbu za pojas protiv Luke Rockholda.

Ipak, u nedelju je objavljeno da se šampion povredio, te da neće nastupiti na poslednjoj Strikeforce priredbi. Menadžer Larkina Arnold DeWitt smatra da je to bio jedini način da Rockhold u UFC donese svoj pojas šampiona.

- Ne možete da prihvatite borbu ako niste 100% spremni. Ljudi pritiskaju organizatore mečeva da sastave najbolju moguću priredbu i kada napravite nešto ovako svakako im ne olakšavate posao. Čovek se nije borio pola godine , pa ni sada neće. To je vrlo loše i za organizaciju, ne samo za njega.

- Ova situacija je vrlo frustrirajuća, ali je jasno da Rockhold želi da u UFC donese pojas. To će mu dati prednost u dogovaranju ugovora sa UFC-om. Ipak, jasno mi je i da je Larkin za njega prejak i da ne želi borbu sa nama.

Larkin i Rockhold trebali su da se 12. januara bore na Strikeforce: Champions priredbi koja će se održati u Oklahomi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1927 poslato: Novembar 26, 2012, 10:22:29 pre podne »

TYSON FURY:

Britanski bokserski majstor Tyson Fury objavio je da će se sredinom naredne godine boriti sa Vladimirom Kličkom, te da je dogovor u načelu postignut.

- Moj tim je kontaktirao Vladimira i rekao nam je da se možemo boriti kada god to budemo želeli. Čitao sam u novinama da bi se mogao boriti sa Povetkinom početkom 2013. godine i to nam ne smeta. Spremni smo da ga čekamo i želimo tu borbu što pre. Moj tim i ja se nadamo da će se borba sa Vladimirom desiti u maju ili junu. Ja sam u odličnoj formi i želi tu borbu što pre.

Mladi 24-godišnji Fury pun je samopouzdanja, te najavljuje osvajanje četiri titule svetskog šampiona.

- Zapamtite moje reči, pobediću Vladimira. U to nema sumnje. Ne želim borbu u Engleskoj, Irskoj ili Americi, želim ga u Hamburgu ili Berlinu. Želim da ga nokautiram pred njegovim ljudima.

Momak iz Morekamba rekao je da nema alternativa, te da je borba sa Vladimirom jedina koju želi u ovom trenutku.

- Ne želim da se borim sa nekim idiotima iz ove divizije. Ili ću se boriti sa Vladimirom, ili se neću više boriti. Želim da ga uništim.

Fury će pre eventualne borbe sa Kličkom morati da pobedi Kevin Johnsona prvog decembra u Belfastu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1926 poslato: Novembar 26, 2012, 10:21:29 pre podne »

RICKY HATTON:

Ricky Hatton objavio je nakon poraza od Vyacheslav Senchenka da će se i definitivno penzionisati.

Nakon tri i po godine odsustva iz sporta, 34-godišnji Britanac i jedan od najpopularnijih boksera sa Ostrva izgubio je sinoć u Mančesteru od Vyacheslav Senchenka nakon prekida u devetoj rundi.

- Morao sam da odradim ovu borbu, zbog sebe. Želeo sam da vidim da li imam još ono što treba za visoki nivo i pokazalo se da nemam.  Ovo nije bila moja najbolja predstava i ne mogu da kažem da sam dao sve od sebe jer to ne bi bilo moralno. Odradio sam dobre pripreme, i verujem da bih pričao isto i da borba nije prekinuta u devetoj.

Hatton je zatim rekao da u penziju odlazi kao srećan čovek.

- Borac zna kada je vreme da prestane. Znam da sam ja ispalio poslednji metak. Moje telo je pretrpelo mnogo i u ringu i van njega i više se nije moglo. Večeras sam srećan čovek. Dobio sam odgovore koje sam tražio, dobio priliku i moram da budem čovek i da kažem da je Ricky Hatton gotov.

Hattona su britanski novinari gromoglasnim aplauzom ispratili sa pres konferencije. U penziju je Hatton otišao u 34-oj godini nakon 45 pobeda i tri poraza.

Pogledajte neke od najboljih trenutaka iz karijere Hattona:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m21vSa6FAfw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1925 poslato: Novembar 26, 2012, 10:20:32 pre podne »

MMA:

UFC imao je u 2012. godini dosta problema sa povredama, ali niz Strikeforcea jednostavno se ne može opisati rečima.  Nakon što su otkazali priredbu u septembru, pa u novembru, iz Strikeforcea bi mirne duše mogli da otkažu i verovatno oproštajnu manifestaciju planiranu za januar.

Naime, nakon što je Gilbert Melendez otpao sa fightcarda za Strikeforce: Champions, ova MMA kuća ostala je bez svog šampiona u srednjoj kategoriji.

„MMA Corner“ saopštio je da je Rockhold povreĂ°en, te da je objavio da neće moći da nastupi 12. januara u Oklahomi.

Rockhold je na Strikeforce: Champions priredbi trebao da se bori sa Lorenz Larkinom.

Podsetimo, Strikeforce je svoju priredbi dodao epitet Champions (šampioni prim. prev.) pošto su bili planirani nastupi šampiona srednje, velter i lake kategorije, kao i osvajača Strikeforce Grand Prixa u teškoj diviziji Daniel Cormiera. Ipak, nakon dva odustajanja, za sada su najavljeni nastupi Cormiera i šampiona u velteru Nate Marquardta. Da li će se i ova dva takmičara na kraju naći na manifestaciji veliko je pitanje.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1924 poslato: Novembar 26, 2012, 10:19:54 pre podne »

ROBERTO GUERRO:

Roberto Guerrero (31-1-1) savladao je Andre Berta (28-2) rano jutros po našem vremenu, te je tako postao privremeni WBC šampion sveta u velter kategoriji.

Borba za Berta od početka nije išla onako kako je on želeo. „Ghost“ Guerrero rušio je Berta dva puta već u uvodnim rundama, ozbiljno ga pritiskao, te stekao veliku bodovnu prednost. Iskusni Berto uspeo je malo da se oporavi, ali je uprkos tome u većem delu borbe bio u podreĂ°enom položaju.

Sudije su na kraju borbu bodovale sa tri puta po 116 – 110, te se Guerrero okitio privremenim pojasom WBC šampiona što bi u teoriji moglo da mu obezbedi i borbu sa šampionom Floyd Mayweather Juniorom.

- Rekao sam Andreu da ću ga pobediti  i pošto sam čovek od reči, to sam morao da ispunim. Želim da se borim sa najboljim. Želim Floyd Mayweathera! Lepotane, hajde da se borimo!

Dodajmo da je iste večeri i Keith Thurman nokautom u četvrtoj rundi savladao iskusnog Carlos Quintanu, te ga tako poslao u penziju.

Cela borba Guerrero vs. Berto:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Gt3gS7UsaQ
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1923 poslato: Novembar 26, 2012, 10:18:56 pre podne »

BOKS:

Britanski bokserski ponos Ricky Hatton nije se proslavio u svom povratničkom meču. 34-godišni borac večeras je pred 20 hiljada domaćih fanova u rodnom Mančesteru iznenaĂ°ujuće poražen od Ukrajinca Vyacheslav Senchenka prekidom u devetoj rundi.

Tri i po godine Hatton je odsustvovao iz ringa, i to se nije previše osetilo u uvodnim rundama borbe sa Senchenkom. Hatton je bio vrlo ravnopravan, čak i bolji od ukrajinskog takmičara, ali je sredinom borbe Senchenko preuzeo incijativu. Prvi put je Hattona zaljuljao u petoj rundi, sa levicom koja poslala Britanca nekolika koraka unazad.

Osetivši krv, Senchenko (32-1) je krenuo napred, a u devetoj rundi je sa nekolika snažna udarca u telo poslao Hattona (45-3) na pod. Sudija je počeo sa brojanjem, te je odlučio da je video dosta borbe.

Senchenko je stigao do velike pobede u svojoj karijeri, dok je Hatton pokazao da nije više onaj borac kakav je ranije bio.

Podsetimo, Hatton se u karijeri borio sa najvećim borcima u svojoj diviziji, pa je u ring ulazio sa Floyd Mayweather Juniorom i Manny Pacquiaom, čovekom koji ga je 2009. poslao u penziju koja je trajala do subote veče. Inače, porazi od Floyda i Mannya su mu uz večerašnji jedina tri poraza u karijeri.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1922 poslato: Novembar 26, 2012, 10:18:16 pre podne »

STRIKEFORCE:

Strikeforce i Zuffa poslednjih nekoliko meseci neće pamtiti po dobrom. U septembru je otkazana priredba u Sakramentu, nakon što se Gilbert Melendez povredio a Showtime odlučio da ne emituje priredbu bez šampiona lake divizije. Spekulacije o gašenju ove MMA kuće mogle su da počnu, a UFC čelnici su se ograĂ°ivali oko svih informacija, govorivši da sa ovom kućom nemaju nikakve veze, iako su obe organizacije pod okriljem Zuffe.

Probleme su Dana White i društvo ipak morali da komentarišu nakon novog debakla – otkazivanja priredbe koja je bila planirana za treći novembar i Oklahomu. Tada je Daniel Cormier ostao bez protivnika, dok se Luke Rockhold povredio. Dana White rekao je skoro da je razočaran situacijom u kojoj se nalazi Strikeforce.

- Vrlo sam razočaran. Da želim, mogao bih da govorim sr**a o ovoj situaciji četiri sata, ali neću. Nije vredno toga i hajde da pričamo o nečemu drugom.

Dana je delom potvrdio spekulacije da će Strikeforce okončati svoje postojanje nakon Strikeforce: Champions priredbe u januaru, rekavši da je verovao kako će Strikeforce ponovo cvetati.

- Verovao sam da ćemo se svi iz Zuffe izboriti sa Strikeforceom i da ćemo ga vratiti u vrh. Bio sam uzbuĂ°en, zaista jesam.

Trenutni fightcard Strikeforce: Champions (12. januar 2013.) priredbe

Luke Rockhold vs. Lorenz Larkin
    Nate Marquardt vs. Tarec Saffiedine
    Daniel Cormier vs. Dion Staring
    Gegard Mousasi vs. Mike Kyle*
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1921 poslato: Novembar 26, 2012, 10:17:28 pre podne »

UFC 156:

Urijah Faber i Vaughan Lee boriće se na UFC 156 priredbi drugog decembra, saopštio je brazilski magazin „Tatame„, a prenose vodeći svetski MMA mediji.

Iskusni Faber pripada samom vrhu bantam kategorije, a na UFC 149 manifestaciji imao je priliku da postane privremeni šampion bantam divizije, nakon što se vlasnik pojasa Dominick Cruz povredio. Ipak, „California Kid“ poražen je od od Renan Baraoa, te sada mora ispočetka da krči svoj put ka mestu izazivača.

Lee je grappling majstor iz Engleske koji u karijeri ima skor od 12 pobeda, osam poraza i jednog nerešenog meča. U poslednjem nastupu poražen je od T.J. Dillashawa.

Nije poznato da li će ovaj duel biti deo glavnih borbi večeri, ali se pretpostavlja da zbog popularnosti Fabera hoće. U svakom slučaju, drugi februar biće zaista spektakularan dan za sve MMA fanove.

UFC 156 – trenutni fightcard:

Jose Aldo vs Frankie Edgar
    Rashad Evans vs Antonio Rogerio Nogueira
    Urijah Faber vs Vaughan Lee
    Alistair Overeem vs Antonio Silva
    Jon Fitch vs Demian Maia
    Jay Hieron vs Erick Silva

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1920 poslato: Novembar 26, 2012, 10:16:27 pre podne »

Rory MacDonald:

Condit me je osramotio, želim da mu se osvetim!

Mladi kanadski MMA borac Rory MacDonald rekao je u razgovoru za „ESPN“ da želi revanš borbu sa Carlos Conditom.

Odlični 23-godišnji borac u karijeri je odradio 14 borbi, a u samo je jednoj doživeo poraz i to 2010. godine kada ga je savladao Condit. MacDonald želi da se revanšira Conditu prvom prilikom.

- Poštujem Carlosa. Reč je o odličnom momku koji poštuje svoje protivnike i zbog toga ga izuzetno cenim. Ipak, osramotio me u prošloj borbi i zato želim da dokažem sebi i svetu da sam bolji borac i da, želim osvetu. Želim da budem šampion sveta i ovo je jedini način da to postanem.

MacDonald će se osmog decembra boriti sa B.J. Pennom na UFC on FOX 5 priredbi. Inače, KanaĂ°anin je u karijeri ostvario  najveću pobedu savladavši na UFC 129 manifestaciji Nate Diaza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1919 poslato: Novembar 26, 2012, 10:15:40 pre podne »

JEFF MONSON:

Bivši UFC-ov borac i nekadašnji ADCC šampion Jeff Monson slavio je u subotu na Road FC 10 priredbi pobedivši Korejanca Kang Dong Gooka.

Iskusni 41-godišnji Amerikanac slavio je u 62. borbi karijere sudijskom odlukom nakon tri odraĂ°ene runde. Izveštaji medija prenose da jeMonson bio bolji tokom većeg dela borbe, te da je potpuno zasluženo stigao do 48. trijumfa u karijeri.

Narednu borbu Monson će odraditi prvog decembra u Novom Sadu, na priredbi Serbian Battle Championship organizacije, a njegov protivnik nije poznat, iako bi to trebao da bude Denis Stojnić.

http://www.youtube.com/watch?v=l2QlI54t0jk
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1918 poslato: Novembar 26, 2012, 10:11:20 pre podne »

MMA:

Nikola Janjić u SFL-u stigao do prve MMA pobede u karijeri!

Srpski MMA borac i član Constructor Fight Teama Nikola Janjić ostvario je prvu profesionalnu MMA pobedu. On je na priredbi indijskog SFL-a savladao Vikas Singha prekidom u prvoj rundi.

Janjić je od početka borbe vodio glavnu reč. Maleni Singh pokušavao je nekoliko puta da obori našeg takmičara, ali je umesto loših pokušaja bacanja zaradio nekolika kolena u glavu.

Tri minuta pre kraja prve runde Janjić je prvo uputio nožni udarac, Singh je spustio gard, a onda primio nekolika udarca koja su ga poslala na pod. Janjić je krenuo da završi Singha, te ga je gušenjem prisilio na predaju.

U priloženom videu možete pogledati borbu našeg takmičar

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TYRZyWRLNAE
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1917 poslato: Novembar 26, 2012, 10:09:17 pre podne »

MESTRE DE COMBATE:

Proteklog četvrtka u Rio de Žaneiru održana je premijerna priredba Mestre do Combate organizacije koja je u vlasništvu brazilske jiu-jitsu legende Rickson Graciea.

Uticaj ove BJJ legende se osetio, pa smo od osam borbi videli čak šest pobeda submissionom. U centru ove priredbe bio je duel dva kluba, „Ramurais of RJ“ i „Scorpions SP„. Trijumf su odneli „Ramurais of RJ“ savladavši „Scorpionse“ sa 3:2.

U glavnoj borbi večeri Vitor Miranda savladao je Elton Rodrigesa u prvoj rundi submissionom. Sem šest submissiona viĂ°en je jedan nokaut, te je samo jedna borba išla do odluke sudija.

Priredbu je uveličao i legendarni MMA sudija John McCarthy, a u centru medija su bila i nova pravila koja je Gracie uveo.

Druga priredba Mestre do Combate organizacije održaće se 31. januara u Sao Paulu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1916 poslato: Novembar 26, 2012, 10:07:30 pre podne »

K-1:

Najavljena borba Remya Bonjaskog i Tyrone Sponga održaće se 23. marta, a ne 16. februara, saopštila je Glory Sports International organizacija koja je vlasnik Glory World Series kuće.

Bonjasky i Spong trebali su da se bore u maju, ali je Glory odlučio da pomeri borbu kako bi „Leteći džentlmen“ imao dovoljno vremena da se oporavi od Glory 4 turnira koji je na programu 31. decembra. Predsednik Glorya Pierre Andurand rekao je da je Bonjasky prihvatio odluku njegove kuće.

- Remy je bio više nego srećan da se bori i u februaru, ali smo ipak odlučili da pomerimo njegov nastup jer mu je prvi put da se bori sa Spongom, i želimo da mu damo dovoljno vremena da se spremi za taj izazov. Tako će oba borca biti na svom vrhuncu.

Marcus Luer, direktor menadžmenta Glorya rekao je da je već sada zanimanje za ovaj duel ogromno.

- Interes fanova širom sveta za Spong vs. Bonjasky je ogroman. Za samo nekoliko minuta od objave održavanja ove borbe dobili smo na hiljade zahteva za kupovinu karte i prava za prenose. Pomeranje je još jedan čin Glorya koji želi da svi fanovi uživaju u borbi, te da gledaju borce u svom najboljem izdanju.

Borba Bonjaskog i Sponga održaće se tako 23. marta u Excel Areni u Londonu
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1915 poslato: Novembar 23, 2012, 12:33:41 posle podne »

MATT SERRA:

http://www.youtube.com/watch?v=mnCaqpoRhn0
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1914 poslato: Novembar 23, 2012, 12:30:30 posle podne »

SHOOTBOXING:

U Tokiju je pre nekoliko dana završen Shootboxing S-Cup,takmičenje koje se održava svake dve godine. Po četvrti put slavio je HolanĂ°anin Andy Souwer.

Shoot boxing je borilački sport koji uz udaračke tehnike dozvoljava bacanja i stajaće submissione (gušenja, armlockovi i wristlockovi).

Souwer je u Japanu do pobede došao savladavši u četvrftinalu TajlanĂ°anina Kema Sitsongpeenonga, u polufinalu Hirokija Shishida i u finalu svog štićenika Henrija Van Opstala.

Pogledajte detaljnije rezultate:

S-Cup 2012 rezultati:

Rezervna borba: Satoru Suzuki def. Akihiro Gono (KO, R 1)

Rezervna borba: Andy Ristie def. Hinata Watanabe (TKO, R1)

Četvrtfinale:

Hiroaki Suzuki def. Joachim Hansen (jednoglasna odluka nakon dodatne runde)

Henri van Opstal def. Bovy Sor Udomson (većinska odluka sudija)

Hiroki Shishido def. Gesias Cavalcante (većinska odluka sudija)

Andy Souwer def. Kem Sitsongpeenong (većinska odluka sudija)

Polufinale

Henri van Opstal def. Satoru Suzuki (KO, R1)

Andy Souwer def. Hiroki Shishido (KO, R1)

Finale

Andy Souwer def. Henri van Opstal (jednoglasna sudijska odluka)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.452 sekundi sa 19 upita.