TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398133 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 09, 2024, 03:47:25 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261735 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1958 poslato: Novembar 30, 2012, 08:11:43 pre podne »

ALISTAIR OVEREEM:

Alistair Overeem u februaru se bori protiv Antonia "Bigfoot" Silve, ali to je, čini se, samo zagrjavanje pre ultimativnog izazova - napad na UFC-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji.

Holandski borac jedan je od retkih koji na najbolji mogući način iskorištavaju moderne medije, pa tako putem video servisa već dulze vreme objavljuje dokumentarac o svom životu koji je izuzetno gledan, a uskoro će svetlo dana ugledati treća sezona.

U najavi  novih epizoda The Reema najavljen je njegov konačni pohod na jedino što mu nedostaje - pojas prvaka UFC-a. Možda već za otprilike pola godine saznamo hoće li u tome i uspeti, ali u svakom slučaju nadamo se da će se još koji borac povesti Overeemovim primerom i napraviti sličan dokumentarac o svojoj karijeri i životu.

Video možete pogledati ovde:

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1957 poslato: Novembar 30, 2012, 07:54:25 pre podne »

Homo Ludens – Vukovi u Španiji

Četiri nedelje nakon prethodnog inostranog seminara, trener sistema kluba „Vukovi“ Dragan Milojevic održao je još jedan uspešan kurs, ovoga puta u Španiji.

Teme rada tokom dva dana bile su biomehanika kretanja u parteru, voljni i nevoljni silazak u parter kao i povratak i stojeće borenje, rad sa nožem i goloruka odbrana od napada nožem. Sve teme su obraĂ°ene u radu sa jednim i više partnera/protivnika, uz stepenovani otpor i pritisak na vežbače.
Domaćini seminara bili su vežbači Sistema kluba iz Madrida, a otprilike polovinu broja učesnika sačinjavali su pripadnici jedinica mornaričke pešadije (marinci) i ratnog vazduhoplovstva (padobranci) španske kraljevske vojske.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1956 poslato: Novembar 30, 2012, 07:53:34 pre podne »

STRIKEFORCE:

Bivši UFC šampion Josh Barnett boriće se na Strikeforce: Champions priredbi, javlja MMAjunkie. Njegov protivnik biće WFC šampion Nandor Guelmino.
Barnett je poslednju borbu odradio u finalu Strikeforce Grand Prix-a kada je poražen od Daniel Cormiera. Guelmino je sa druge strane trijumfom nad Emil Zaharijevim stigao do sedmog uzastopnog trijumfa.
Nakon što je Luke Rockhold otpao, Strikeforce je vrlo brzo pronašao protivnika za Lorenz Larkina. Neporaženi Larkin boriće se sa Ronaldo Souzom, čovekom koji je takoĂ°e trebao da se bori sa Rockholdom.
Souza ove godine ima dve pobede nad Derek Brunsonom i Bristol Marundeom, a u MMA je odradio 19 borbi iz kojih ima 16 pobeda i tri poraza.
Strikeforce: Champions priredba na programu je 12. januara u Oklahomu.
Aktuelni fightcard:
Daniel Cormier vs Dion Staring
Ryan Couture vs K.J. Noons
Lorenz Larkin vs. Ronaldo Souza
Nate Marquardt vs Tarec Saffiedine
Mike Kyle vs Gegard Mousasi
Pat Healy vs Jorge Masvidal
Josh Barnett vs Nandor Guelmino
Roger Gracie vs Anthony Smith
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1955 poslato: Novembar 30, 2012, 07:52:35 pre podne »

Michael Bisping:

Engleski MMA borac Michael Bisping rekao je da će Vitor Belfort izgledati kao vreća za udaranje u borbi koja dvojicu takmičara čeka januara 2013. godine.
Bisping i Belfort boriće se 19. januara u borbi koja bi mogla da odgonetne pitanje prvog izazivača u srednjoj kategoriji, posebno ako trijumf odnese Bisping. Englez je u razgovoru sa grupom medija rekao da mu je za što sigurniju borbu protiv Anderson Silve potrebna ubedljiva pobeda nad Belfortom.
- Neće to biti laka borba. On je jak udarač i iskusan borac, a uz to se borimo na njegovom terenu, u Brazilu. Ipak, njegov način borbe je svima poznat. Krene svim snagama u prvoj rundi i onda „izduši“ u drugoj i narednim. Što duže borba bude išla, to će on više izgledati kao vreća za udaranje. Moj plan je, u teoriji, da proĂ°em prvu rundu i onda dobijem borbu.
Bisping je ponovio da Silva mora da odluči šta želi da radi, glumi u filmovima, bori se sa Georges St-Pierreom, ili da se bavi svojom divizijom. Ukoliko izabere prve dve opcije, Bisping tvrdi da bi on i Belfort trebali da rade borbu za privremeni pojas.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1954 poslato: Novembar 30, 2012, 07:51:48 pre podne »

Alexander Gustafsson: Kada pobedim Shoguna želim Jonesa!

ŠveĂ°anin je uveren da će pobediti Shoguna, a nakon toga ima samo jedan cilj – borbu sa šampionom poluteške Jon Jonesom.

Mladi 25-godišnji Alexander Gustafsson dominantnim trijumfom nad Thiago Silvom stekao je veliko poštovanje ne samo u UFC-u, već i u celom MMA svetu.
Gustafsson je ranije ove godine razbio Silvu, te nakon toga dobio veliku priliku da doĂ°e do samog vrha poluteške kategorije. UFC mu je ponudio borbu sa bivšim Pride i UFC šampionom Mauriciom Ruom, što ovaj nikako nije mogao da odbije.
- Shogun je dobar i vrlo agresivan borac sa izuzetno jakim udarcima i biće to rat na nogama. On ipak nema dobru tehniku. Ja ću biti brz, držati se svoje tehnike i plana za ovu borbu. Neću žuriti i rizikovati neke greške koje bi mogle da me skupo koštaju.
ŠveĂ°anin je uveren da će pobediti Shoguna, a nakon toga ima samo jedan cilj – borbu sa šampionom poluteške Jon Jonesom.
- Naravno da je to borba koju želim. Trenutno sam apsolutno fokusiran na Shoguna, ali kada pobedim, želim borbu za pojas.
UFC on FOX 5 priredba na kojoj će se boriti Shogun i Gustafsson na programu je osmog decembra.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1953 poslato: Novembar 30, 2012, 07:50:56 pre podne »

Dana White:

Predsednik UFC-a Dana White u 2012. godini imao je mnoštvo problema sa povredama boraca. Gotovo nije bilo priredbe koja nije doživela neku promenu na fightcardu, a najupečatliviji izostanci su oni Alistair Overeema, Dan Hendersona i Jose Alda koji nisu bili u prilici da napadnu, ili odbrane svoj pojas.
White je tokom razgovora sa borcima UFC on FOX 5 priredbe uputio molbu da se sačuvaju, te da u poslednjih nedelju i po treninga izbegnu sve povrede.
- Smanjite malo trening i molim vas, nemojte da se nedelju i po dana pre priredbe povredite.
UFC on FOX 5 priredba na programu je osmog decembra, a gledaćemo nekolike sjajne borbe poput duela Ben Henderson vs. Nate Diaz, Mauricio Rua vs. Alexander Gustafsson i B.J. Penn vs. Rory MacDonald.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1952 poslato: Novembar 30, 2012, 07:49:59 pre podne »

Chris Weidman:

Proteklih nekoliko nedelja Chris Weidmanu nisu „cvetale ruže“. Američkog borca prvo je pogodio uragan „Sandy“ koji mu je srušio kuću, da bi nakon nekoliko dana tokom priprema za borbu sa Tim Boetschom doživeo povredu.
„All American“ fanovima se obratio putem „Twitter“ profila, gde je objavio da će se vratiti za četiri meseca.
- Upravo sam krenuo na operaciju. Radujem se što će sve biti gotovo i što ću napokon početi sa rehabilitacijom. Doktori su mi rekli da ću za četiri meseca biti 100% spreman. Vratiću se jači i bolji nego ikada. Hvala vam na svoj podršci koju mi pružate.
Neporaženi Weidman pokušavao je proteklih meseci da se izbori sa duel sa Anderson Silvom. Ipak, Silva je umesto borbe koju je Weidman po mišljenju mnogih zaslužio odlučio da se bori sa Stephan Bonnarom kog je savladao na UFC  manifestaciji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1951 poslato: Novembar 30, 2012, 07:49:16 pre podne »

Frankie Edgar: Promena kategorije mi ne predstavlja problem

Američki borac i bivši šampion lake kategorije odlučio je da se nakon dva vezana poraza od Ben Hendersona spusti u pero diviziju.

Prvi izazivač za UFC-ov pojas pero šampiona Frankie Edgar rekao je da mu promena težinske kategorije ne predstavlja problem, te da će u predstojećoj borbi biti potpuno spreman.
Američki borac i bivši šampion lake kategorije odlučio je da se nakon dva vezana poraza od Ben Hendersona spusti u pero diviziju, a UFC je nakon nekoliko problema oko održavanja borbe Jose Aldo vs. Erik Koch odlučio da mu odmah ponudi borbu za šampionski pojas.
- Promena kategorije i dijeta mi ne predstavljaju problem. Ja sam uvek spreman i uoči borbe ću razmišljati samo o Oktagonu i našem duelu, ne i težini.
Edgar će drugog februara na UFC 156 priredbi morati da prekine Aldov sedmogodišnji nez neporaženosti kako bi osvojio novi pojas UFC-a.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1950 poslato: Novembar 29, 2012, 03:21:24 posle podne »

RICARDO ARONA:

http://www.youtube.com/watch?v=KnAmxgyEQB8
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1949 poslato: Novembar 29, 2012, 03:20:39 posle podne »

MMA:

Vodeća azijska MMA promocija One Fighting Championship na svojoj facebook stranici objavila je da je postigla dogovor o ekskluzivnom partnerstvu s Glory Sports Internationalom.

Svi Gloryjevi borci sada imaju pristup svim One FC eventima, a svi One FC borci imaju ulaznicu za Gloryjeve i DREAM-ove priredbe.

Tako se ostvarilo ono o čemu se šuškalo već neko vreme. Glory je snažno zakoračio na veliko azijsko MMA tržište na kojem će ući u borbu s UFC-om. Prvo je objavljeno partnerstvo s DREAM-om i tradicionalna velika novogodišnja priredba na kojoj će biti i održan turnir teškaša u kick boksu plus MMA mečevi.

TakoĂ°e, bloodyelbow.com neslužbeno saznaje da bi se u Saitama Super Areni u MMA borbama trebali sastati Phil Baroni - Hayato Sakurai i Shinya Aoki - Will Brooks.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1948 poslato: Novembar 29, 2012, 03:19:04 posle podne »

JOSE ALDO:

Jose Aldo u februaru iduće godine napokon bi trebao braniti svoju titulu UFC-ovog prvaka u pero kategoriji nakon što je njegov nastup već dva puta odložen.. Ali, nakon meča protiv Frankieja Edgara mogli bi čuti jednu zanimljivu odluku.

Čini se da Aldo poslednjih nedelja ozbiljno razmišlja o selidbi u kategoriju više i o nastupanju do 70 kilograma. Meč protiv Frankieja Edgara bi će mu odličan test s obzirom da se radi o borcu koji je još početkom ove godine bio upravo član lake kategorije pa se borio s Bensonom Hendersonom za titulu prvaka.

"Istina je da razmišljam o odlasku u laku kategoriju, a to ću učiniti čim moj trener kaže da je to pametna odluka. Meč protiv Edgara mogao bi biti presudan, ako protiv njega budem dobar, verujem da mogu i protiv svih ostalih u lakoj kategoriji. Radi se ipak o borcu koji ima vrlo dobru reputaciju jer je uništio neke prilično respektabilne protivnike, to mi je ogromna motivacija i možda poslednji veliki izazov do 66 kilograma", rekao je Aldo.

http://www.youtube.com/watch?v=0baqaUNX6YM
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1947 poslato: Novembar 29, 2012, 03:16:41 posle podne »

CHAEL SONNEN:

Mnogi MMA fanovi poprilično su skeptični kada borci prelaze u višu kategoriju, pa je tako i u slučaju Chaela Sonnena koji se nakon dugo vremena odlučio vratiti u polutešku. No, čini se da to zapravo ni nije bila odluka, već nužnost.

Bivši izazivač Andersona Silve u Aprilu 2013. godine bori se protiv Jona Jonesa za titulu prvaka UFC-a do 93 kilograma, a da za taj izazov bude što spremniji zadužen je Mike Dolce, jedan od najpoznatijih nutricionista koji saraĂ°uje s borcima.

Čini se da bi Sonnen vrlo lako mogao otići i tešku kategoriju kad bi hteo, jer ako je verovati Dolceovim rečima, Sonnen trenutno ima čak 108 kilograma i to kvalitetne mase. Mike dodaje kako bez obzira na to značajno povećanje kilaže Sonnen ne izgleda debelo, već je i dalje izuzetno izdefinisan.

To je samo potvrda da srednja kategorija očito više nije ni u kakvim planovima za Američkog gangstera, ali ko zna, možda planira nakon poluteške napasti i prvaka teške kategorije. Kod Sonnena je zaista sve moguće!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1946 poslato: Novembar 29, 2012, 03:13:48 posle podne »

UFC:

UFC je pokupio gotovo sve najbolje MMA borce na svetu, možda bi se na prste jedne ruke mogli nabrojati oni koji su se odlučili za neku drugu opciju, a za koje se ujedno veruje i da bi mogli pomrsiti račune nekim većim UFC-ovim zverkama.

Lako moguće da će i oni pre ili kasnije ipak završiti u najboljoj svetskoj MMA organizaciji, a portal Bleacher Report potrudio se sastaviti listu od 23 boraca za koje takoĂ°e veruju da bi trebali dobiti priliku u UFC-u. Moglo bi se reći da su bili otvorenih vidika, pa su se zaista potrudili potražiti i neke borce koji svetskoj javnosti nisu previše poznati.

Članove Strikeforcea nisu uvrstili na popis s obzirom da će oni kvalitetniji kroz koji mesec ipak postati članovi UFC-a nakon što se ta organizacija ugasi.
Hrvatskog teškaša Maru Peraka takoĂ°e vide kao jednog od boraca koji bi trebao dobiti priliku u UFC-u! "Hrvatski borac Maro Perak spada meĂ°u lakše teškaše sa svojih stotinjak kilograma, ali njegova snaga i veštine to itekako nadoknaĂ°uju. U svojoj je karijeri ostvario 11 pobeda nokautom i sedam zahvatom, a ima značajne pobede nad Travisom Wiuffom, Bobom Sappom i Miodragom Petkovićem", navodi se za Maru.

Na popisu se takoĂ°e nalaze i neka prilično poznata imena poput Bibiana Fernandesa, Rashida Magomedova, Mameda Khalidova...

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u perspektivi.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1945 poslato: Novembar 28, 2012, 11:51:32 pre podne »

BJ PENN:

BJ Penn je jedan od legendarnijih članova UFC-a koji se uskoro vraća u oktagon nakon nešto duže pauze, a borac s Havaja malo se požalio da su ga ljudi izgurali iz kruga najboljih svih vremena.

33-godišnjak se vraća borbama 8.decembra na izuzetno zanimljivom UFC on Foxu 5 gde će se boriti protiv Roryja MacDonalda, a tokom konferencijskog poziva s predstavnicima medija on je bio daleko najveća zvezda i gotovo sva pitanja bila su njemu upućena.

"Baš sam rekao Dani, gledam sve te intervjue i više niko ne spominje moje ime kad su u pitanju najbolji svih vremena, ali to je moja greška. Priznao sam Dani da imam problema s time", rekao je BJ, a neki su ga ubrzo ispravili da i dalje ga odreĂ°eni svrstavaju u taj krug.

"Želio bih zahvaliti takvim ljudima, pa čak i Bensonu Hendersonu koji uvek spomene mene u tim slučajevima, želim biti upamćen kao jedan od najboljih svih vremena, a još imam vremena da postignem neke stvari."

Kad je u pitanju super okršaj izmeĂ°u GSP-a i Andersona Silve, Penn nije bio previše pričljiv. "To je borba za Georgesa. Ne želim previše pričati o tome, da sam ja u takvoj situaciji svi znaju šta bih učinio", rekao je.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1944 poslato: Novembar 28, 2012, 11:46:34 pre podne »

Borilački seminar:

Humanitarni seminar borilačkih veština je održan u Zrenjaninu.

Akciju je potpomoglo čak 150 sportista iz velikog broja gradova Srbije, kao i graĂ°ani Zrenjanina.

Ninjutsku klub „Bunjikan“ iz Zrenjanina organizovao je dobrotvorni seminar borilačkih veština i sportova sa ciljem da se Goranu Todoroviću kupi tablet računar, kako bi mogao da kontaktira sa spoljnim svetom, te da ima stalnu vezu sa prijateljima i porodicom.

Seminar pod nazovom „Budi i ti faca“ ugostio je majstore karatea, džudoa, aikida, samba, ninjucua, jiu jitse, KAPAP-a, urban kombat jitsua, aikida i drugih borilačkih veština.

Vrhunac je bila predaja najmlaĂ°ih članova Ninjutsku kluba „Bujinkan“ Todoriviću tablet računara, što je bio i cilj ove manifestacije.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.134 sekundi sa 19 upita.