TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398133 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 09, 2024, 03:02:24 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261734 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1943 poslato: Novembar 28, 2012, 11:44:45 pre podne »

Tai chi chuan:

Predstavnici Wu Shu klub Hua Kang na Evropskom prvenstvu u Tai Chi Chuanu!

Srbija će tako imati svoje predstavnike u ovoj tradicionalnoj kineskoj borilačkoj veštini koja se pod ovim imenom javlja sredinom 19. veka.

Evropsko prvenstvo u Tai Chi Chuan (Taijiquan) disciplini uveličaće i najmanje pet takmičara u najmanje pet kategorija iz domaćeg Wu Shu kluba Hua Kang.

http://www.youtube.com/watch?v=0W1ym3yggR4
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1942 poslato: Novembar 28, 2012, 11:40:13 pre podne »

UFC:

UFC on Fuel TV 7 u Londonu na Vembliju!!!

Najjača svetska MMA organizacija UFC saopštila je juče da će 16. februara u Londonu održati svoju UFC on Fuel TV 7 priredbu.

Priredbu koja je ranije bila najavljena za sredinu drugog meseca naredne godine ugostiće legendarni fudbalski stadion Vembli (Wembley), a UFC će prvi put posetiti ovaj stadion.

UFC je u Londonu svoju poslednju priredbu održao pre više od dve godine, kada je na UFC 120 priredbi domaći borac Michael Bisping savladao Japanca Yoshihiro Akiyamu.

UFC on Fuel TV 7 priredba druga je u poslednje vreme koju će Fuel TV prenositi iz Engleske. Pre Fuel 7, u Notingemu je održan i UFC on Fuel TV 5.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1941 poslato: Novembar 28, 2012, 11:37:41 pre podne »

ALESSIO SAKARA:

Italijanski MMA borac Alessio Sakara potpisao je novi ugovor sa UFC-om, saopštila je Zuffa, kompanija pod čijim okriljem postoji ova MMA kuća.

Popularni „Legionarius“ je u UFC-u punih sedam godina, a u tom periodu je odradio 13 borbi, te ima skor od šest pobeda i sedam poraza. U poslednje tri borbe Italijan nije oduševio, te je doživeo tri vezana poraza, ali mu je uprkos tome UFC ponudio novi ugovor na četiri borbe, što je ovaj prihvatio.

Zadovoljan produžetkom saradnje sa UFC-om bio je menadžer Italijana Lex McMahon.

- UFC je pokazao koliko poštuje Alessija i zato se zahvaljujemo Dana Whiteu, Joe Silvi i Lorenzu i Franku Fertitti. Sakara je spreman da im u predstojećim borbama pokaže da je vredan njihovog poverenja.

Sakara je u poslednjoj borbi na UFC 154 priredbi diskvalifikovan nakon udaraca u potiljak u borbi sa Patrick Coteom. Sakara se žalio na tu odluku, ali je žalba glatko odbijena.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1940 poslato: Novembar 28, 2012, 11:36:38 pre podne »

CESAR GRACIE:

Trener Nick Diaza Cesar Gracie rekao je u razgovoru za „MMA Hour“ emisiju da je njegov štićenik spreman da se bori sa Anderson Silvom, ukoliko to Georges St-Pierre ne želi.

- Pokušavamo da obezbedimo borbu sa GSP-om ili Silvom. To su dva takmičara koji nas najviše zanimaju u ovom trenutku.

Gracie je priznao da je sa Silvinim timom već ostvaren odreĂ°eni kontakt.

- Silvin tim je za, mi smo za. Verujemo da i fanovi žele ovu borbu, ali moramo da nagovorimo i Danu Whitea. UFC-u je primarni cilj organizacija borbe GSP vs. Silva, ali budimo ozbiljni, šta da radite ako GSP to ne želi? Ne možete da naterate momka da se bori sa nekim. Zbog toga mislim da je Nick pravo rešenje za Silvu.

Diaz je i dalje van UFC-ovog pogona, nakon što je ranije ove godine zaradio doping zbog korištenja marihuane.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1939 poslato: Novembar 28, 2012, 11:35:22 pre podne »

JOHNY HENDRIX:

Američki MMA borac Johny Hendricks rekao je u razgovoru za „MMAJunkie“ portal da još uvek nije dostigao vrhunac, te da je njegova bokserska tehnika vrlo loša.

- Smešno mi je kada mi ljudi kažu da je moja desnica snažna. Boks nije disciplina u kojoj sam ja jak jer se njim bavim samo pet godina. Rvač sam sa druge strane celi život i to je moja jača strana. Nema sumnje da je moj jiu-jitsu jači od snage koju imam u rukama.

Hendricks je na UFC 154 priredbi sjajnim udarcem nokautirao Martin Kampmanna, te sebi gotovo sigurno obezbedio titulu prvog izazivača u velter kategoriJI.

„Bigg Rigg“ rekao je da je svestan kako će se verovatno boriti sa Georges St-Pierreom, ali i da u borbi sa njim neće biti na svom vrhuncu.

- Imam tek 14 odraĂ°enih borbi i nisam dostigao vrhunac. Vrhunac ću dostići tek kada doĂ°em do otprilike 20 borbi. I dalje se razvijam i svaki dan je prilika da napravim korak napred.

Hendricks je rekao da je već započeo sa treninzima, te da će ubrzo tražiti od UFC-a da mu saopšti planove, kako bi se mogao pripremati za jednog odreĂ°enog borca.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1938 poslato: Novembar 28, 2012, 11:34:21 pre podne »

NATE DIAZ:

Prvi izazivač za UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji Nick Diaz rekao je da će na mu za osvajanje UFC pojasa biti potrebna pobeda prekidom.

Diaz će se na UFC on Fox 5 priredbi osmog decembra boriti sa aktuelnim šampionom Bensonom Hendersonom, a u razgovoru za „Inside MMA“ rekao je kako ne veruje u trijumf sudijskom odlukom.

- Niko u mom timu ne želi to da kaže, ali mislim da nemam nikakve šanse da odnesem pobedu sudijskom odlukom. To znači da moram da budem agresivan tokom cele borbe i da završim protivnika. To je u ovom trenutku jedini način da ga pobedim.

Diaz je istakao i da ga očekuje velika borba, te da je potpuno spreman i optimističan pred, kako je rekao, borbu karijere.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1937 poslato: Novembar 27, 2012, 01:52:51 posle podne »

ROBSON MOURA:

http://www.youtube.com/watch?v=c_SDlDysla8
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1936 poslato: Novembar 27, 2012, 01:39:35 posle podne »

JEFF MONSON:

Iskusni američki borac Jeff Monson u samo nedelju dana nastupio je u dve borbe koje je u obe prilike uspeo slaviti. Nakon nedavne pobede gušenjem u meču protiv Aleksandra Emelianenka, u subotu je pao i protivnik u Južnoj Koreji.

41-godišnji Monson odraĂ°uje ogroman broj mečeva, ali on ipak nije borac koji za dobar honorar dolazi da padne u prvoj ili drugoj minuti. Itekako predstavlja veliku pretnju svima, u šta smo se mogli i uveriti sredinom ovog meseca na priredbi M-1 Globala u St. Petersburgu kada je mnoge iznenadio pobedom nad bratom legendarnog Fedora Emelianenka, a tek malo bolje prošao je Dong Gook Kang u Busanu u Južnoj Koreji.

Kang je prošao malo bolje samo iz razloga što ga Monson nije svladao prekidom, već su mu sudije dodelilei jednoglasnu  odluku nakon 15 minuta borbe.

Strašan tempo nastavlja se, Monson već za nekoliko dana stiže u Srbiju, gde se u Novom Sadu treba 1.decembra boriti protiv Denisa Stojnića.

http://www.youtube.com/watch?v=XYuW8gOHHCA&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1935 poslato: Novembar 27, 2012, 01:35:24 posle podne »

TYRONE SPONGE:

Tyrone Spong neće tako brzo ponovo odraditi jednu MMA borbu, a glavni razlog takvoj odluci je to što je njegova velika borba protiv Remyja Bonjaskyog pomERENA za mesec dana PA se neće održati u februaru, već u martu 2013. godine.

Jedan od najboljih K-1 teškaša na svetu, koji ipak ne učestvuje u Glory Grand Slam turniru, Tyrone Spong, nedavno nas je razveselio svojim dolaskom u MMA vode i debitantskom borbom u World Series of Fightingu. Ali, nećemo ga tako brzo ponovo videti s malim rukavicama u akciji, a glavni "krivac" za to je Glory.

Njihova zanimljiva priredba koju su planirali održati u februaru u Londonu odložena ja za mesec dana, a čini se da do tada Spong nema nameru odraditi nijedan meč kako ne bi rizikovao moguću povredu što bi moglo dovesti spomenuti okršaj pod znak pitanja.

U najboljem slučaju Tyrone će ponovno u kavez ući verojatno tokom aprila, a to je informacija koju je potvrdio njegov menadžer Glenn Robinson
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1934 poslato: Novembar 27, 2012, 01:05:06 posle podne »

DAN HARDY:

Engleski MMA borac Dan Hardy rekao je u razgovoru za „ESPN“ da bi se rado borio sa Diego Sanchezom.

Sanchez je odlučio da se spusti u laku diviziju, te da se na UFC on Fuel TV 8 bori sa Takanori Gomijem. To će biti prva borba „Dreama“ nakon početka godine i poraza od Jake Ellenbergera.

Ukoliko Sanchez odluči da se vrati u velter, Hardy bi ga rado dočekao jer je, kako kaže, presmešan!

- Rado bih se borio sa Diego Sanchezom. Taj momak je presmešan i ne mogu baš da ga shvatim ozbiljno. Zato bi borba sa njim bila zanimljiva. Kada uĂ°e u arenu sa svojom pesmom mislim da sam u cirkusu, ma apsolutni festival nastane. Zaista uživam u toj komediji, ozbiljno, sve mi je to baš baš smešno.

Hardy je rekao da su medijske spekulacije o njegovoj potencijalnoj borbi sa Ellenbergerom nerealne, te da je Ellenberger mnogo bliže mestu izazivača od njega.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1933 poslato: Novembar 27, 2012, 01:03:41 posle podne »

SAVATE:

Sportski centar „Pinki“ 25. novembra bio je domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine u combat savateu za pionire i kadete, a u sklopu priredbe održan je i memorijalni turnir „Jovica Todorović – Tore“.

Turniru u Sremskoj Mitrovici prisustvovao je 21 klub sa 65 takmičara, a epitet najuspešnijeg pripao je Klubu borilačkih sportova „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja. Takmičari ovog tima odneli su po dva zlata i bronze, kao i tri srebra.

Turnir su organizovali Savate klub „King“ i Savate savez Vojvodine. Delegat je bio Miodrag Rakić, a vrhovni sudija Zoran Milosavljević.

Postignuti rezultati:

PIONIRKE:

do 52kg:

1.  Jasna Ćurčin-“Novi Sad” N.Sad

2.  Nela Behramaj-“Jedinstvo” N.Bečej

do 60kg:

1.  Jelena Milosavljević- MS GYM” Senta

2.  Marija Vorotović-“Medak” Beograd

KADETKINJE:

do 56kg:

1. Valentina Keri-“Senta” Senta

2. Ana Nikolić-“Soko” Ub

do 60kg:

1. Sanela Jovanović-“Soko” Ub

2. Dajana Pavloić-“Soko” Ub

3. Bojana Andrejić-”Ruma” Ruma

do 70kg:

1. Anja Vašalić-“Spartakus” N.Kneževac

2. Slaðana Topalov-”Galaktik” Sombor

PIONIRI:

do 33kg:

1. Vuk Nikolajević-“King” Sr.Mitrovica

2. Molnar Čongor-“Jedinstvo” N.Bečej

do 45kg:

1. Marko Gladić-“Galaktik” Sombor

2. Siniša Gojković- MS GYM” Senta

3. Alen Behramaj-“Jedinstvo” N.Bečej

do 48kg:

1. Denis Šijački-“Jedinstvo” N.Bečej

2. Miloš Mirč-“Banat” Zrenjanin

3. Dejan Ercegovac-“Ruma” Ruma

do 52kg:

1. Milan ĂDurić-“Jedinstvo” N.Bečej

2. Veljko Stefanović-“Soko” Ub

do 56kg:

1. Nikola Marinković-”Galaktik” Sombor

2. Saša Trbojević-“Fer Plej” Bačka Palanka

do 60kg:

1. ĂDorĂ°e Milić-“Vojvodina” N.Sad

2. Robert Horvat-“Internacionla”Zrenjanin

3. Miloš Pavičić-”Galaktik” Sombor

do 65kg:

1. Aleksandar Panjević- MS GYM” Senta

2. Stefan Medić-“Vojvodina” N.Sad

3. Bojan Malešević-“Banat” Zrenjanin

do 70kg:

1. Milan Vuković-“Medak” Beograd

2. Zec Miloš-Sirmijum” Sr.Mitrovica

KADETI

do 56kg:

1 . Nemanja Čavrić-“Vojvodina” N.Sad

2 . Ferenc Kormanjoš „Jedinstvo“ N.Bečej

3.  Milan Rakita „Jedinstvo“ N.Bečej

do 60g:

1 . Nebojša Božić-“Ruma” Ruma

2 . Valentin Keri-“MS GYM” Senta

3.  Radoje Stevanović-”Kralj Petar 1.” Beograd

do 65kg:

1. Bogdan Prokić-”Sirmijum” Sr.Mitrov

2. Dargo Kondić-“Stara Pazova” S.Pazova

3. Milan Mraović-“Banat” Zrenjanin

do 70kg:

1. Stefan Janjatov-”Banat” Zrenjanin

2. Tivadar Kočoban-“Internacional” Zrenjanin

3. Damir Hrubik-“BFC” Beočin

do 75kg:

1. Bojan Pavičić-“Galaktik” Sombor

2. Luka Milovanović-”Goran Ostojić” Beograd

3. Kristijan Sekulić-“Sloboda UE Lavovi” Užice

Revijalni mečevi:

+85kg:

1. Ivan  Butković-“Galaktik” Sombor

2. Miloš Panić-“BFC” Beočin

do 70kg:

1. Igor Šivoljicki-“King” Sr.Mitrovica

2. Nemanja Komadina-“Galaktik” Sombor

Rezultati  klubova:                                 zl.         sr.        br.        poeni

1. KBS „Jedinstvo“ N.Bečej                   2          3          2          14

2. KBS „Galaktik“ Sombor                      3          1          1          12

3. KBS “MS GYM” Senta                        2          2          0          10

4. KBS “Soko” Ub                                  1          3          0          9

5. SK „Vojvodina“ N.Sad                       2          1          0          8

6. SK “Banat” Zrenjanin                          1          1          1          6

7. SBK “Sirmijum” Sr.Mitrovica               1          1          0          5

8. KBS “Medak” Beograd                       1          1          0          5

9. Savate boks klub „Ruma”                   1          0          2          5

10. KBS “Internacional” Zrenjanin            0          2          0          4

11. KBS “Novi Sad” N.Sad                     1          0          0          3

12. BK “Senta” Senta                             1          0          0          3

13. KBS “Spartakus” N.Kneževac            1          0          0          3

14. SK “Stara Pazova” Stara Pazova       0          1          0          2

15. SK „Goran Ostojić“ Beograd            0          1          0          2

16. SK “Fer Plej” Bačka Palanka             0          1          0          2

17. KBS “BFC” Beočin                           0          0          1          1

18. KBS “Sloboda UE Lavovi” Užice       0          0          1          1

19. SK “Kralj Petar 1.” Beograd              0          0          1          1

20. SK “King” Sremska Mitrovica            0          0          1          1

21. KBS “Serbon” InĂ°ija                         0          0          0          0
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1932 poslato: Novembar 27, 2012, 01:02:40 posle podne »

UFC 156:

UFC 156 priredba i zvanično će se održati drugog februara u takozvanom „Super Bowl“ vikendu, saopštio je predsednik UFC-a Dana White.

Dana je u zvaničnom saopštenju potvrdio dosadašnje spekulacije oko ove priredbe, pa je tako objavio da ćemo u februaru gledati borbe Jose Aldo vs. Frankie Edgar, Rashad Evans vs. Antonio Rogerio Nogueira, ali i duel Alistair Overeema i Antonio Silve, uprkos činjenici da HolanĂ°anin još uvek nije povratio svoju licencu, te da je još uvek suspendovan borac.

- Jose Aldo vs. Frankie Edgar je borba koju fanovi žele da vide duže vreme, a to ćemo im omogućiti drugog februara. Borbe tokom „Super Bowl“ vikenda su uvek bile meĂ°u najboljim u godini i ovog puta neće biti ništa drugačije. TakoĂ°e, ove večeri gledaćete i borbe Alistair Overeem vs. â€Bigfoot’ Silva, Rashad Evans vs. â€Lil Nog,’ i Jon Fitch vs. Demian Maia.

Trenutni fightcard UFC 156 priredbe zakazane za drugi februar i Las Vegas.

Jose Aldo vs Frankie Edgar
    Rashad Evans vs Antonio Rogerio Nogueira
    Urijah Faber vs Vaughan Lee
    Alistair Overeem vs Antonio Silva
    Jon Fitch vs Demian Maia
    Jay Hieron vs Erick Silva
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1931 poslato: Novembar 27, 2012, 01:01:35 posle podne »

LUKE ROCKHOLD:

Šampion srednje kategorije Strikeforce MMA kuće Luke Rockhold odgovorio je u „MMA Hour“ emisiji na optužbe menadžera Lorenz Larkina.

Naime, Larkinov menadžer Arnold DeWitt rekao je da se Rockhold plaši njegovog pulena, te da se zbog toga povukao iz borbe dogovorene za 12. januar.

- Nikada u životu ne bih izbegao borbu. Verujte mi, ne plašim se nikoga. Jednostavno, ne mogu da treniram i neću da se borim jednom rukom.

Rockhold je saopštio da je povredio ligamente ruke, te da ne može da stisne šaku.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1930 poslato: Novembar 27, 2012, 01:00:21 posle podne »

GSP:

Georges St-Pierre nije se previše oglašavao nakon UFC 154 priredbe. KanaĂ°anin je nakon trijumfa nad Carlos Conditom “opleo“ po medijima, rekavši da su se poneli vrlo neprofesionalno, te da su potcenili Condita sa pričom o borbi sa Silvom.

U svom prvom većem intervju nakon UFC 154 manifestacije Condit je za “Radio-Canadas “Tout Le Monde en Parle“ emisiju prvi put otvorenije pričao o borbi sa Brazilce, te je istakao da je spreman da se bori sa Silvom, ali da će se borba desiti pod njegovim uslovima.

- Želi da se bori sa mnom i da nakon toga ode u penziju. Nije mi problem da se sastanemo u Oktagonu, ali šta će biti kada ga pobedim? Biće kraj i za mene i za njega! Naravno, svi bi mi tom borbom zgrnuli milione, ali ja se ne borim za novac, borim se protiv najboljih i to je moja motivacija. Ja želim tu borbu, ali borićemo se kada ja kažem, a ne kada on to bude želeo.

GSP je zatim nastavio sa pričom o Silvi.

- Silva je težak preko 105 kilograma, a ja oko 85, tako da je i tu velika razlika. Nije da ga se plašim, apsolutno me nije strah njega. Ipak, ja sam se tek vratio sa povrede i mogu da zaradim novac i bez ove borbe, a takoĂ°e ima dosta momaka koji žele da me testiraju. Za borbu sa Silvom moraću dugo da se spremam, da dobijem kilažu. Kada je dobijem, više se neću moći vratiti u moju diviziju.

St-Pierre, koji ima 31 godinu, rekao je da bi se u MMA sportu mogao zadržati do svoje 45 godine, do kada će se sigurno povući.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1929 poslato: Novembar 27, 2012, 12:59:12 posle podne »

SUPREME FC:

Supreme FC priredba koja će se održati u Beogradu doneće tri K1 duela srpskih i hrvatskih takmičara.

Priredba domaće MMA organizacije Supreme Fight Championship (Supreme FC) doživela je prvu izmenu u svom prvobitnom fightcardu.

Naime, ponajbolji srpski kik bokser Nenad Pagonis navodno se povredio, te devetog decembra neće nastupiti protiv Hrvata Tonija Milanovića. Na njegovo mesto uskočio je iskusni kik boks takmičar i reprezentativac naše zemlje Dragan Jovanović Gagi. Gagi je na skoro završenom Evropskog prvenstvu u Ankari osvojio zlatnu medalju.

Supreme FC priredba koja će se održati u Beogradu doneće tri K1 duela srpskih i hrvatskih takmičara, kao i tri MMA borbe u kojim će izmeĂ°u ostalih nastupiti i jedni od najtalentovanijih boraca sa naših prostora Bojan Veličković i Dušan Džakić, kao i iskusni Dragutin Milošević.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 14 upita.