TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 01:02:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261713 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1808 poslato: Novembar 03, 2012, 04:50:10 posle podne »

Ashihara kaikan:

Borci IKA Serbia briljirali i na Ashihara Sabaki Svetskom prvenstvu 2012
Borci IKA Serbia Kristina Arsić i Milica Tomić briljirale su na nedavno održanom Sabakiju u Beogradu 26 i 27-og oktobra u Sportskom centru Voždovac na Banjici.

Kristina i Milica nastupale su u konkurenciji Juniorki do 55 i plus 75kg. Milica Tomić je u teškoj kategoriji uspela da se domogne bronzane medalje izgubivši u polufinalu od Ruskinje dok je Kristina Arsić u finalu bila bolja od Katarine Stanisavljević reprezentativke Ashihara Kaikan saveza.

„Ovo je istorijski uspeh za Ashihara sport u Srbiji. Niko nikada ranije nije uspeo da se domogne Zlatne medalje u Ashihara Kaikan veštini. Nama je to uspelo iako nama Ashihara nije primarna veština i opredeljenje. Još jednom smo dokazali da vežbajući naš Gosoku Ryu stil, čuvenog Soke Takayuki Kubote možemo da se ravnopravno nosimo sa svim organizacijama pa čak i da dominiramo. Na ovom Šampionatu bili smo 100% uspešni pošto smo i izašli samo sa dve takmičarke u Juniorskoj konkurenciji. Naš Budo pristup u shvatanju Martial Arts-a prezentovali smo i kroz suĂ°enje!!! IKA Serbia je pomogla Ashihara Kaikan savezu i stručno-sudijskim kadrom. Petoro naših sudija uključujući i moju malenkost učestvovalo je na Sabakiju. Pored mene pravdu su delili SlaĂ°ana Stojanović, Boško i Miloš Milojković i Dževad Šećović. Srećan sam što smo kao potvrdu kvaliteta dobili i Zahvalnicu lično od prvog čoveka Ashihara Kaikan veštine Kancho Hidenori Ashihare.“ – izjavio je Sensei Božidar Z. Purić 4th DAN – Predsednik IKA Serbia Gosoku Ryu Unije.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1807 poslato: Novembar 03, 2012, 04:48:40 posle podne »

Jon Jones:

Jon Jones uprkos svojoj velikoj dominaciji poluteškom kategorijom u UFC-u i dalje ne uspeva da zadobije poštovanje jednog dela publike. Naime, Jonesu se najviše prigovara da je za pobede zaslužna njegova visina, tačnije dužina ruku.

Kako bi dokazao svetu da je „daleko ispred svih“, Jones je spreman da se bori sa Alexander Gustafssonom, ŠveĂ°aninom koji po konstituciji može da parira Amerikancu.

- Kritičari tražu bilo koji razlog da vas napadaju, a zapravo ne znaju ništa. Ja sam ipak šampion, najbolji boracu  svojoj diviziji, i spreman sam da to dokažem svima. Jedva čekam borbu sa Gustafssonom, on je čovek koji ima moju visinu i kada njega pobedim ti kritičari neće imati šta više da prigovaraju.

„Bones“ je istakao i da mu nije žao što mu je propala borba sa Dan Hendersonom, rekavši da je uveren u borbu sa „Hendom“ u budućnosti.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1806 poslato: Novembar 03, 2012, 04:48:05 posle podne »

Kik Boks,Srbija:

Lepe vesti stigle su iz Ankare. Četvoro reprezentativaca Srbije na Evropskom prvenstvu u kik boksu osvojilo je zlatne medalje! Eva Halaši, Miljan Vidović, Dragan Jovanović i Nenad Pagonis popeli su se na krov Evrope.

Prvo zlato osvojila je Halaši, savladavši u disciplini K1 do 65 kg Poljakinju Balande nokautom. Nakon Halaši u ring je ušao Miljan Vidović koji je u finalu savladao domaćeg takmičara Ferhat Arslana.

Oproštaj od reprezentacije za Dragana Gagija Jovanovića nije mogao da se dogodi na bolji način. U finalu je ovaj iskusni takmičar savladao Rusa Ragim Alieva.

Nenadu Pagonisu nije smetalo što je proteklih nekoliko godina radio K1 borbe. U disciplini lou kik do 91 kilogram, Pagonis se prošetao, savladavši u finalu Splićanina Agrona Pretenija rezultatom 3:0.

Sem zlata, Srbija ima i četiri vicešampiona Evrope. To su Sanja Sučević, Boban Marinković, Stevan Živković i Uroš Bogojević. Do bronzi su u Ankari stigli Mirjana Vujić, Miloš Anić, Aleksandar Topić i Vladimir Lekić. Srbija je bogatija za ukupno 12 odličja!

REZULTATI FINALA

K1 do 52 kg: Sanja Sučević – Ksenia Kokorina (Rusija) 1:2

K1 do 65 kg: Eva Halaši – Kamila Balanda (Poljska) 3:0

Lou kik do 57 kg: Boban Marinković – Sergek Oorzhak (Rusija) 0:3

Lou kik do 75 kg: Stevan Živković – Khasan Khaliev (Rusija) 0:3

Lou kik do 91 kg: Nenad Pagonis – Agron Preteni (Hrvatska) 3:0

Lou kik +91 kg: Dragan Jovanović – Ragim Aliev (Rusija) 3:0

K1 do 75 kg: Miljan Vidović – Ferhat Arslan (Turska) 3:0

K1 do 86 kg: Uroš Bogojević – Suleyman Magomedov (Rusija) 0:3
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1805 poslato: Novembar 03, 2012, 04:47:13 posle podne »

UFC 153: Bonnar na steroidima, Herman koristio marihuanu!

UFC je ponovo u šoku. Učesnik glavne borbe UFC 153 priredbe Stephan Bonnar i co-main borbe večeri Dave Herman bili su pozitivni na doping testu održanom nakon priredbe.

Jedan od čelnih osoba UFC-a Marc Ratner potvrdio je kako je Bonnar bio pozitivan na steroide, tačnije anabolički steroid „Dronstanolone“.Herman je sa druge strane koristio marihuanu.

UFC je saopštio da će borci biti kažnjeni, verovatno i suspendovani na duže vreme. To neće previše pogoditi Bonnara koji je pre nekoliko dana objavio da je sa njegovom karijerom sve završeno.

Herman bi se ipak mogao naći u velikim problemima. Naime, ovo mu je drugi pad na testu za marihanu, pošto je i uoči UFC 136 priredbe u njegovim uzorcima pronaĂ°en trag ove supstance.  Sa tri vezana poraza i novim skandalom, njegov ugovor u UFC-u je zaista na klimavim nogama.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1804 poslato: Novembar 03, 2012, 04:46:20 posle podne »

BOKS:

Kličko odbio pet miliona za borbu sa Huckom, pregovori se nastavljaju!

Marco Huck u subotu će braniti svoj pojas WBO šampiona sveta u kruzer kategoriji protiv Firat Arslana. Duel dvojice naturalizovanih Nemaca za promotera Hucka je formalnost, pa je već odlučio da se baci na organizovanje naredne borbe za momka roĂ°enog u Sjenici.

Naime, kako je saopštio Kalle Sauerland, njegova promoterska kuća ponudila je Vladimiru Kličku pet miliona eura da se bori sa Huckom. Ipak…

- Menadžer Klička Bernd Boente razgovarao je sa Marcom o eventualnoj borbi sa Kličkom. Mi smo samo te razgovore odlučili da ozvaničimo. Sa organizatorom bokserskih priredbi Ralf Weberom spremni smo za ovu super-borbu. Ponudili smo pet miliona, ali su oni odbili tu ponudu posle samo 20 minuta razmišljanja. Razgovori se nastavljaju, a sada je red na njih da predlože uslove za održavanje borbe.

Huck, roĂ°en kao Muamer Hukić, rekao je da se nada pozitivnom ishodu pregovora.

- Hvala Weberu i Sauerlandu za njihov trud da organizuju ovu borbu. Pokazaću protiv Arslana da sam spreman za Klička.

Pomenuti Weber je direktor „Gerry Weber Stadiona“, mesta na kom Sauerland Events obično održava svoje priredbe.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1803 poslato: Novembar 03, 2012, 03:53:37 posle podne »

Mark Hunt:

Bivši K-1 šampion i aktuelni UFC borac Mark Hunt izrazio je želju da se bori sa Alistair Overeemom.

Hunt je gostujući u emisiji „MMA Hour“ rekao da bi voleo da se revanšira Overeemu za poraz iz 2008. godine, kada su dva borca bili pod okriljem Dreama.

- Kada se oporavi od povrede ili kog već problema ima, želeo bih da se borim sa Overeemom. Nije mi važno kada, naredne godine, krajem ove, kad god želi. Želim da mu se revanširam za onaj poraz od pre četiri godine.

Overeem je Hunta savladao na Dream 5 priredbi jula 2008. godine. HolanĂ°anin je borbu vrlo brzo preneo u parter, gde je nakon samo minuta izvukao polugu na ruci Huntu koji je morao da tapka.

Bio je ovo samo jedan u nizu od šest vezanih poraza koje je ovaj danas 38-godišnjak pretrpeo. Ipak, u poslednje vreme je pokazao da je kvalitet i dalje tu, savladavši Ben Rothwella i Cheick Konga.

Prvu borbu Overeema i Hunta možete da pogledate u priloženom videu.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YGzOqzN-cns
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1802 poslato: Novembar 03, 2012, 03:48:31 posle podne »

GSP:

UFC-ov šampion u velter kategoriji Georges St-Pierre ispričao je u ESPN-ovom dokumentarcu deo svoje životne priče, te je pokazao svoj porodični dom, kao i kućnu teretanu.Pogledajte ceo dokumentarac:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ebO5jK5NKXw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1801 poslato: Novembar 03, 2012, 03:47:15 posle podne »

UFC:

Vitor Belfort trebao je da se na UFC 155 priredbi sastane sa Forrest Griffinom, ali je Amerikanac odbio duel sa iskusnim Brazilcem. To je medijima u Brazilu potvrdio Belfort.

Griffin je na UFC 155 trebao da se bori sa Chael Sonnenom, ali je bivši takmičar srednje kategorije prihvatio duel sa Jon Jonesom planiran za 27. april naredne godine. Nakon toga mu je UFC ponudio listu od šest imena, a prvo je bilo Belfortovo.

- Sastao sam se sa Forrestom i rekao mi je da mu je ponuĂ°ena lista od šest boraca, te da je moje ime bilo na vrhu. Rekao mi je da je spreman da prihvati svakog, sem mene. Drago mi je što sam to čuo, jer se pokazalo da me poštuju i borci, ali i kompanija.

Belfort bi se umesto sa Griffinom mogao sastati sa Michael Bispingom. O spekulacijama koje kruže proteklih nekoliko dana Belfort je rekao:

- Moja kategorija je srednja kategorija, iako sam vrlo prilagodljiv. Ipak, nemam još previše vremena u MMA svetu i želim da se borim sa velikim imenima, ma koja klasa bila u pitanju. Ne bežim od nikoga i uvek sam spreman za borbu.

Griffin je umesto Belforta odlučio da izaĂ°e na megdan Phil Davisu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1800 poslato: Novembar 03, 2012, 03:46:34 posle podne »

Manny Pacquiao:

Naredna godina biće godina biti ili ne biti za super borbu Manny Pacquiaa i Floyd Mayweather Juniora. Tako bar tvrdi trener Filipinca Freddie Roach.

- Mislim da se ova borba neće nikada desiti ukoliko se ne održi 2013. godine. Ljudima je dosta više priče o ovoj borbi. Jurimo zeca kog ne možemo da uhvatimo.

Manny Pacquiao istakao je da ga Mayweather izbegava.

- Ja neću biti kriv ako se borba ne dogodi. Ne želim da ga optužim da je pohlepan jer je to njegov život i njegova titula. Ipak, moram da kažem da mislim da me izbegava.

Glavna prepreka u održavanju ove borbe je, pogaĂ°ate, novac. Pacquiao je prvo tražio 50-50 podelu prihoda, da bi Filipinac nakon negativnog odgovora Amerikanca ponudio 55-45 u korist Floyda.  Ni to nije bilo dovoljno Floydu koji ne želi da pristane ispod 60-40 podele prihoda.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1799 poslato: Novembar 03, 2012, 03:45:13 posle podne »

Alistair Overeem: Junior dos Santos me se plaši!

- Kada sam potpisao za UFC pitali su me da li želim borbu za pojas, ali sam ja to odbio. Izabrao sam da se borim sa Brock Lesnarom i tim sam rizikovao mesto izazivača – rekao je Overeem.

Ratu rečima Alistar Overeema i Junior dos Santosa ne nazire se kraj. Nakon što je brazilski šampion teške kategorije u UFC-u rekao da Overeem ne zaslužuje mresto prvog izazivača, oglasio se i prozvani HolanĂ°anin, rekavši da Dos Santos ne zna šta želi.

- Prvo je on mene izazvao, kada sam pobedio Lesnara. Ja sam borbu naravno prihvatio. Sada ipak govori kako ja taj duel ne zaslužujem. Stalno menja priču i ne zna šta želi.

„Reem“ je zatim nastavio svoj govor, uporedivši Dos Santosa sa Chael Sonnenom.

- Koristi Chaelovu školu. Priča neke gluposti ne bi li izvukao samo njemu poznatu korist. Ja nikada to nisam radio, uvek sam pričao u borilištu. Jedino što sam ja rekao je da me se plaši, i iza toga stojim.Kada sam potpisao za UFC pitali su me da li želim borbu za pojas, ali sam ja to odbio. Izabrao sam da se borim sa Brock Lesnarom i tim sam rizikovao mesto izazivača.

- Ne želim da ja biram protivnike. Ako UFC smatra da sam ja čovek koji će biti prvi izazivač, onda ću prihvatiti tu ulogu. TakoĂ°e, prihvatiću i ako tako ne budu smatrali čelnici ove organizacije. Ja sam samo borac i ovde sam da se borim i da pobeĂ°ujem.

Bivši Strikeforce, Dream i K-1 šampion rekao je da sada apsolutno želi borbu za pojas, te da mu nije važno sa kim će se boriti, Cain Velasquezom, ili Junior dos Santosom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1798 poslato: Oktobar 31, 2012, 03:01:53 posle podne »

Dvostruki nokaut glavama koji morate pogledati! (VIDEO)

Poljska nam je donela još jedan izuzetno redak nokaut. Ne možete svaki dan u MMA meču videti dvostruki nokaut glavama!

Proteklog vikenda objavljen je jedan snimak borbe izmeĂ°u Marcina Mencela i Mateusza Zawadzkog u polufinalu MMA turnira Noć šampiona. Borba je završila nerešeno nakon što su se obojica nokautirali zahvaljujući sudaranjem glavama.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FDEE_A5dm2g

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1797 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:58:59 posle podne »

BUAKAW:

Jedan od najboljih thai boksera današnjice, Buakaw por Pramuk, završio je ovog vikenda u bolnici zbog zdravstvenih problema koji ipak nisu toliko ozbiljni, a čini se da je meč protiv Mannyja Pacquiaoa samo velika izmišljotina.

Ovog meseca borilačka scena ostala je u pravom malom šoku nakon što su neki tajlandski mediji objavili vest da Buakaw por Pramuk ima veliku želju odraditi meč protiv jednog od najboljih boksera svih vremena, Mannyja Pacquiaoa, i to po njegovim pravilima. Navedena je tom prilikom i izjava jednog od čelnih ljudi borilačkog sporta na Tajlandu da novac u celoj toj priči nije problem i kako je to meč koji bi trebao biti organizovan u sklopu velike tradicionalne priredbe povodom roĂ°endana kralja.

Prava neverica zavladala je, kako meĂ°u Mannyjevim, tako i meĂ°u Buakawovim fanovima, a priča polako dobija svoj rasplet. Phuket News objavio je pre nekoliko dana vest da je cela priča izmišljena od strane jednog medija isključivo s razlogom kako bi povećali posećenost svog Internet portala, a s obzirom da o toj temi već neko vreme nema nikakvih novosti, čini se da je zaista tako.

Spomenimo i da je Buakaw posednjih dana u bolnici zbog jakih bolova u stomaku, ali čini se da se ne radi o ničemu ozbiljnom, ali trenutno se ne zna hoće li njegova borba zakazana za 25.novembar u polufinalu Thai Fight biti održana.

http://www.youtube.com/watch?v=2oFJrhZ1y18

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1796 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:54:52 posle podne »

Chris Weidman:

UFC-ov borac Chris Weidman takoĂ°e spada meĂ°u one koji su izgubili gotovo sve zbog uragana koji ovog vikenda hara istočnom obalom SAD-a.

Jedan od mogućih budućih izazivača Andersona Silve za titulu prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a, Chris Weidman, poslednjih sati proživljava verov
atno najteže trenutke u svom životu. Uragan Sandy koji je proteklih dana harao istočnom obalom SAD-a i još nekim državama u tom delu sveta, uništio je takoĂ°e kuću UFC-ovom borcu.

Takvu informaciju javnosti je otkrio Ryan Bader na Twitteru. "Moje misli sada su upućene Chrisu Weidmanu i njegovoj porodici. Ostali su bez kuće u oluji na istočnoj obali. Molim vas da mu pružite podršku", napisao je Ryan.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1795 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:50:18 posle podne »

Jon Jones: Preći ću u tešku kategoriju!

Jon Jones sinoć je sa Danom White učestvovao u online chatu tokom „MetroPCS“ emisije gdje je uz predsednika UFC-a odgovarao na brojna pitanja fanova.
Jedno od njih bilo je vezano i za njegovu budućnost, a Jon Jones je objavio da bi se tokom naredne godine mogao preseliti kod Junior dos Santosa i ostale ekipe koja se bori u „kraljevskoj“ kategoriji.
- Nema sumnje da ću preći u tešku kategoriju. To neće biti baš sada, ali je vrlo izvesno da ću diviziju promeniti sredinom ili krajem naredne godine.
Jones će se 27. aprila na „TUF 17 Finale“ priredbi sastati sa Chael Sonnenom, čovekom koji već sedam godina nije odradio borbu u poluteškoj. Izgleda da će mu to biti i poslednja borba u diviziji u kojoj do sada nije imao dostojnog protivnika.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1794 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:49:37 posle podne »

UFC 156:

UFC 156 najavljivan je za 19. januar naredne godine, ali je Dana White odlučio da je ova manifestacija prava za tradicionalni „Superbowl“ vikend.

Borba za UFC pojas pero kategorije izmeĂ°u Jose Alda i Frankie Edgara održaće se na UFC 156 priredbi drugog februara, saopštio je predsednik UFC-a Dana White gostujući u „UFC Tonight“ emisiji.
UFC 156 najavljivan je za 19. januar naredne godine, ali je Dana odlučio da je ova manifestacija prava za tradicionalni „Superbowl“ vikend. Tako su u vodu pale i najave da će se priredba održati pred 60 hiljada ljudi u Porto Alegreu, s obzirom da je predsednik najjače svetske MMA promocije rekao da ćemo Alda i Edgara gledati u Las Vegasu.
Arena koja će ugostiti ovu manifestaciju još uvek nije objavljena.
Edgar i Aldo trebali su da se bore na UFC 153 priredbi održanoj u oktobru u Rio de Žaneiru. Ipak, Aldo je nakon pada sa motora morao da otkaže svoj nastup.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.36 sekundi sa 19 upita.