TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 12:41:45 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261712 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1793 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:48:29 posle podne »

Dana White: Fedor Emelianenko je dobio ludu ponudu da se bori u UFC-u!

White je istakao da je „pre izvesnog vremena“ pozvao Fedora, te da ga je pitao da li bi se vratio u MMA svet, uz kako je rekao „ludu ponudu“ koju je ovaj dobio

Predsednik UFC-a Dana White saopštio je da je pre izvesnog vremena kontaktirao MMA legendu i verovatno najboljeg borca u istoriji ovog sporta Fedor Emelianenka, ali da se bivša Pride FC legenda samo zahvalio na pozivu.

Dana je gostujući „Metro PCS“ emisiji gde je vodio i online chat sa fanovima morao da odgovori na brojna pitanja, a jedno je bilo vezano i sa Fedorom i njegovom eventualnom borbom sa Brock Lesnarom u UFC-u.

White je istakao da je „pre izvesnog vremena“ pozvao Fedora, te da ga je pitao da li bi se vratio u MMA svet, uz kako je rekao, „ludu ponudu“ koju je ovaj dobio. Predsednik danas najjače svetske MMA kuće rekao je i da je odgovor Emelianenka bio negativan.
Ista je situacija i sa Lesnarom. Dana je na kraju rekao da dvojici boraca novac nije u prvom planu, te da je to razlog zbog kojeg ih više nikada nećemo gledati u MMA borilištima.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1792 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:47:30 posle podne »

Stephan Bonnar:

Stephan Bonnar od danas više nije aktivni MMA borac. To je prvo saopštio Dana White, da bi informaciju kasnije potvrdio i sam borac u svom kratkom obraćanju fanovima na „Facebook“ društvenoj mreži.

Predsednik UFC-a je odgovarajući na pitanja novinara „Metro PCS“ kratko saopštio da se Bonnar povlači. Brojni borci nisu poverovali Dani, pa je tako Jon Jones na svom „Twitter“ profilu napisao „Nema šanse„. Ipak, potvrda je vrlo brzo stigla, i to od samog „Američkog psiha“.

- Želim da se zahvalim svim UFC fanovima. Sve što sam želeo u karijeri je da vas malo zabavim i nadam se da sam u tome uspeo. Mir, ljubav i nasilje.
Tako je ovaj iskusni Amerikanac rekao zbogom MMA borbama, nakon 23 borbe u MMA svetu i poraza od Andersona Silve sa UFC 153 manifestacije.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1791 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:44:37 posle podne »

UFC:

Još jedan spektakl u najavi: Duel Minotauro Nogueire i Werduma!

Ukoliko se ove informacije potvrde, bio bi to revanš Nogueire i Werduma koji su se sastali 2006. godine na PRIDE priredbi kada je Nogueira odneo pobedu jednoglasnom odlukom sudija.

Prema pisanju brojnih svetskih medija, Antonio Rodrigo Nogueira i Fabricio Werdum biće treneri drugog izdanja brazilskog „The Ultimate Fighter“ rijalitija.
Informaciju koju je prvo objavio „SporTV“ preneo je „Globo Esporte„, da bi isto uradio i „MMAFighting„. Svi ovi mediji objavili su da je postignut verbalni dogovor za održavanje „TUF Brazil 2″ koji bi trebao da počne sa snimanjem u januaru.
Rijaliti koji UFC već duže vreme održava u Americi trebali bi da uveličaju „Minotauro“ i Werdum, koji će biti u ulogama trenera. To automatski znači i borbu dvojice takmičara u „TUF Finalu“ koje bi trebalo da bude na programu sredinom naredne godine.
Ukoliko se ove informacije potvrde, bio bi to revanš Nogueire i Werduma koji su se sastali 2006. godine na PRIDE priredbi kada je Nogueira odneo pobedu jednoglasnom odlukom sudija.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1790 poslato: Oktobar 31, 2012, 02:43:44 posle podne »

Junior dos Santos: Cain, nokautiraću te!

UFC on Fox 1 po mnogo tome je bila specijalna priredba. UFC je prvi put prenošen na nekoj televizijiskoj mreži, a glavna borba večeri ugostila je duel Cain Velasqueza i Junior dos Santosa za šampionski pojas teške kategorije.
Pobedu i pojas odneo je Dos Santos, a Jon Fitch saopštio je pre nekoliko dana da je Velasquez u ovaj duel ušao povreĂ°en. Dos Santos ističe da Amerikanac nije jedini koji se te večeri borio povreĂ°en.
- Plakao sam nedelju dana pre borbe jer sam povredio koleno. Šetao sam na štakama dva dana i bio je to vrlo težak period. Psihičkom terapijom spasao sam svoj nastup na priredbi. Prešao sam mnogo stvari i prolio mnogo znoja da bih došao do takve prilike i nije bilo šanse da odustanem od borbe sa Cainom.
Dos Santos je uprkos svojim problemima ekspresno, nakon samo 64 sekunde borbe, nokautirao sjajnog Velasqueza, a reprizu najavljuje i 29. decembra.
- Mislim da smo ja i Cain u ovom trenutku najbolji teškaši na svetu. Volim da nokautiram ljude i sigurno je da ću nokautirati Caina ako odluči da borbu vodimo na nogama. On je borac koji ima veliko srce, ali nema šansi protiv mene.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1789 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:09:44 posle podne »

UFC 155:

Las Vegas će 29. decembra biti domaćin zaista spektakularne UFC 155 priredbe na kojoj će se u glavnoj borbi večeri sastati Junior dos Santos i Cain Velasquez.
Borba za pojas teške kategorije imaće sjajan uvod, s obzirom da će na ovoj manifestaciji izmeĂ°u ostalih nastupiti Forrest Griffin i Phil Davis, te Chris Weidman i Tim Boetsch.
Pogledajte jednominuti sjajni video koji najavljuje ovaj spektakl.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oXt1oM8G-5Y
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1788 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:08:46 posle podne »

Junior Dos Santos:

Junior dos Santos već neko vreme promoviše UFC 155 priredbu na kojoj će krajem godine braniti svoj teškaški pojas protiv Cain Velasqueza. Brazilski borac odgovarao je proteklih dana na brdo pitanja, a jedno je bilo vezano sa boksom, tačnije braćom Kličko koji dominiraju teškom kategorijom.

- Braća Kličko su sjajni sportisti, ali su i dosadni. Dobri su u svom poslu, ali previše paze šta rade. Ne idu da završe protivnika već se drže strategije koja ih drži na sigurnosti, a to nije atraktivno.

JDS je zatim morao da odgovori i na pitanje da li bi pobedio Klička, te razmišlja li ikada o prelasku u boks.
- Mogu da ga pobedim, ne baš lako, ali bih ga nokautirao. Ima dosta rupa u njegovoj borbi i to bih znao da iskoristim. Što se tiče prelaska u boks on mi zaista nije padao na pamet. Taj sport je u silaznoj putanji, a i ja obožavam MMA.

Popularni „Cigano“ svoj pojas braniće 29.decembra u Las Vegasu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1787 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:07:34 posle podne »

MMA Srbija:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ke4nb_eW9pc
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1786 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:06:46 posle podne »

Bellator:

Bjorn Rebney objavio je proteklog vikenda da je jedna od najvećih zvezda ove organizacije Eddie Alvarez dobio poslednju ponudu Bellatora, te da će kroz tri ili četiri dana doneti konačnu odluku o nastavku svoje karijere.

- Sa Eddiem smo razgovarali dugo, odgovarali na njegova pitanja o budućnosti naše kuće i ponudili mu ono što mi možemo. Znamo da ga UFC želi i da imaju dosta novca, ali mi ne želimo da rizikujemo bankrot. Ono što smo mu mi ponudili je maksimum u ovom trenutku. Ukoliko izabere UFC onda ćemo se razići kao prijatelji, jer smo imali sjajnu saradnju i nema razloga da kvarimo sjajne odnose sa Alvarezom.

Alvarez je pre desetak dana odradio svoju poslednju Bellator borbu po dotadašnjem ugovoru, savladavši na Bellator 76. priredbi Patricky Freirea.
Za njegove usluge je duže vreme zainteresovan UFC, a Alvarez je čak i boravio na nekoliko UFC priredbi održanih u poslednje vreme, i to u društvu predsednika najjače svetske MMA kuće Dana Whitea.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1785 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:04:54 posle podne »

Boks:

Marco Huck trećeg novembra braniće svoju WBO titulu šampiona sveta u kruzeru po deseti put, i to protiv bivšeg WBA šampiona Firat Arslana. Borac roĂ°en u Sjenici rekao jena pres konferenciji da očekuje sjajnu borbu.

- Firat je uspeo da uprkos svojim godinama (42) odradi sjajne borbe i zato ga izuzetno poštujem i neću ga potceniti. Može da doĂ°e do bilo kog pojasa na svetu, sem ovog koji ja držim. Fanovima obećavam da će prisustvovati sjajnoj borbi i mojoj pobedi. Mnogi su otpisali Arslana, ali ne i ja. Imam cilj, da postanem WBO Super šampion i da bih do toga stigao moram da savladam Arslana.

Huck (34-2-1) i Arslan (32-5-2) u ring će trećeg novembra na „Gerry Weber Stadium“ u nemačkom gradu Haleu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1784 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:04:14 posle podne »

Wanderlei Silva:

Wanderlei Silva vratiće se u Oktagon naredne godine, i to kao poluteškaš, rekao je brazilski borac u razgovoru za „Sherdog„.
Silva je tokom svoje duge karijere često menjao divizije. Tako je već ranije boravio u poluteškoj, ali se nije proslavio. Skor od 1-4 umalo ga je koštao posla u najjačoj svetskoj MMA kući, ali su tri vrlo dobre predstave u srednjoj diviziji popravile utisak.
Vremešni 36-godišnjak savladao je srednjoj kategoriji Michael Bispinga i Cung Lea, da bi na UFC 132 priredbi doživeo poraz od Chris Lebena. Poslednju borbu odradio je na UFC 147 kada je u catchweightu poražen od Rich Franklina.
- Želim da se borim u poluteškoj. Trenutno treniram pomalo i mogu reći da sam više na odmoru nego u treningu. Ipak, naredne godine Wand se vraća, a i dalje imam veliku želju za borbom i siguran sam da ovoj organizaciji i njenim fanovima mogu pružiti sjajne i atraktivne borbe.
Silva je u svojoj bogatoj MMA karijeri odradio čak 48 borbi. U 34 je slavio, 12 izgubio, dok je po jedna njegova borba proglašena remijem i no-contestom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1783 poslato: Oktobar 30, 2012, 05:03:25 posle podne »

Jon Fitch otkrio: Velasquez se sa Dos Santosom borio sa teško povreĂ°enim kolenom!

Američki MMA borac rekao da je njegov timski kolega u prvi duel sa Junior dos Santosom ušao sa teškom povredom.

Cain Velasquez pokazao je veliko junaštvo samim činom izlaska na borbu sa Junior dos Santosom pre godinu dana, bar tako tvrdi Jon Fitch. Iskusni 34-godišnji UFC borac i timski kolega bivšeg teškaškog šampiona rekao je u razgovoru za „Tatame“ da je Velasquez svoj nekadašnji pojas branio sa povreĂ°enim kolenom.
- Cain u prošloj borbi sa Dos Santosom nije pokazao svoje pravo lice. Imao je tešku povredu kolena i to mu je otežalo posao. On je ipak odlučio da uĂ°e u Oktagon zbog važnosti priredbe. Svi su mu govorili da to ne treba da radi, ali on je želeo da ispoštuje priredbu, kompaniju, ali i fanove. Povredom nije mogao da koristi svoje noge na pravi način, a to mu je predstavljalo i mentalni problem, jer je celo vreme razmišljao o ovoj povredi.
Fitch je istakao i da su doktori Velasquezu čak i zabranili nastup, te da je njegovo koleno moglo da ozbiljno strada.
Podsetimo, Dos Santos je u duelu sa Velasquezom osvojio pojas nakon 64 sekunde borbe, a priliku da se revanšira za svoj jedini poraz u karijeri Velasquez će imati na UFC 155 priredbi zakazanoj za 29. decembar.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1782 poslato: Oktobar 30, 2012, 04:58:19 posle podne »

Boks:

Ruski teškaš i po mišljenju brojnih bokserskih stručnjaka jedini čovek koji može ugroziti braću Kličko Denis Boytsov objavio je da je dobio ponudu od Tysona Furya za borbu koja bi trebala da se održi prvog decembra.

Boytsov je putem svog portparola saopštio da ga je WBO organizacija obavestila o ponudi britanskog tabora. U saopštenju kampa ovog Rusa navodi se da će borba biti prihvaćena ukoliko WBO osigura pobedniku duel sa Vladimir Kličkom.

Fury je u 19 borbi neporažen, a čak 14 puta je slavio nokautom. Boytsov je takoĂ°e neporažen, ali iz 31 borbe. Prvi je na WBO listi, ali i dalje čeka svoju priliku da napadne nedodirljive ukrajinske šampione.

S obzirom da su Fury i Boytsov dva ponajbolja teškaša uz Klička danas, WBO bi vrlo lako mogao da prihvati zahtev ruskog takmičara. Pitanje je da li će i Ukrajinac prihvatiti ovaj duel.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1781 poslato: Oktobar 30, 2012, 04:57:30 posle podne »

Rampage Jackson:

Odbio sam mesto trenera na TUF 17.

Quinton „Rampage“ Jackson rekao je u razgovoru za „MMAFighting“ da mu je UFC ponudio mesto trenera u svom rijalitiju „The Ultimate Fighter“, ali da je on tu poziciju odbio. Uvek zanimljivi Rampage istakao je da je odbio borbu sa Sonnenom jer je reč o dosadnom borcu.
- Zaboravite TUF, to me ne zanima. Ko želi da se bori sa Chaelom? On je tip borca sa kojim nikako ne želim u Oktagon. Dosadan je i samo smara ljude.
Da je UFC ponudio mesto trenera Rampageu na TUF 17 rijalitiju potvrdio je i sam predsednik ove organizacije Dana White. Upravo je odWhitea Jackson tražio da mu omogući borbu sa Glover Teixeirom ili Forrest Griffinom.
- Rekao sam jednom, a sada ću i ponoviti: Boriću se sa obojicom iste noći, po ceni jednog. Ako je to previše za UFC, onda neka mi daju bilo kojeg. Meni je sasvim svejedno.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1780 poslato: Oktobar 30, 2012, 04:56:40 posle podne »

Randy Couture:

Stanar UFC “Kuće slavnih“ Randy Couture rekao je u razgovoru za „MMA Uncensored“ da Chael Sonnen može pobediti Jon Jonesa u duelu koji će se održati 27. aprila u Nju Džerziju.

Sonnen je nakon poraza u borbi za šampionski pojas srednje kategorije dobio od UFC-a priliku da osvoji i onaj u poluteškoj diviziji, što je razljutilo brojne UFC fanove, ali i borce, s obzirom da Sonnen nije odradio nijednu borbu u ovoj diviziji pre toga. Couture ipak veruje da kontroverzni Amerikanac ima prilika u ovom srazu.

- Nisam saglasan sa mišljenjima fanova. Mislim da Sonnen ima priliku u ovom meču. Tehnički, malo me podseća na Silvu, a verujem da mu trijumf može doneti rvanje. Treba da vodi borbu od početka do kraja u parteru, i da od MMA napravi rvačku borbu.
Zagrijavanje pred ovu borbu počinje uskoro, kada će se Sonnen i „Bones“ naći jedan naspram drugog u ulogama trenera na UFC rijalitiju „The Ultimate Fighter“.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1779 poslato: Oktobar 30, 2012, 04:55:51 posle podne »

UFC:

UFC potvrdio borbu Bisping vs. Belfort!

Još jedna sjajna borba najavljena za narednu godinu.

UFC-ova priredba UFC 156 dobila je danas veliko pojačanje. Manifestacija planirana za 19. januar ugostiće borbu Michael Bispinga i iskusnog Brazilca Vitor Belforta, saopštila je najjača svetska MMA kuća.

Bisping će na duel sa Belfortom nakon pet pobeda u poslednjih šest borbi. Engleski takmičar je na UFC 152 priredbi savladao Brian Stanna, te napravio veliki korak ka borbi sa nedodirljivim šampionom srednje kategorije Anderson Silvom.
Za duel sa „Paukom“ trebaće mu impresivan nastup protiv Silvinog sunarodnika. Belfort je bivši UFC šampion u poluteškoj, a na UFC 152 priredbi je izgubio od Jon Jonesa u borbi za šampionski pojas.

Duel Bisping vs. Belfort neće biti glavna borba UFC 156. priredbe. Manifestacija koja treba da se održi u Brazilu, na za sada nepoznatoj lokaciji, ugostiće duel za pero pojas izmeĂ°u Jose Alda i Frankie Edgara.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 14 upita.