TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 08:16:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261708 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1748 poslato: Oktobar 23, 2012, 12:31:11 posle podne »

Ante Bilić uhapšen zbog teškog ubistva!!!

Strašna vest stigla nam je jutros iz Dalmacije, jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksera, Ante Bilić, uhapšen je zbog ubistva koje se dogodilo tokom noći!

WBO prvak Evrope, pred kojim je bila perspektivna budućnost, prema svemu sudeći okončao je sinoć svoju karijeru nakon što je nedugo napokon ponoći u Podstrani nedaleko od Splita navodno počinio ubistvo. Policija ga je oko tri sata ujutro uhapsila zbog sumnje da je ubio Marijana Bilića Kovačevića.

Kako prenose brojni dalmatinski mediji, Bilić je pištoljem ubio Kovačevića, pripadnika kriminalnog miljea, koji je bio čak i osuĂ°en zbog ubistva na 12 i po godina. Prilikom hapšenja bokser nije pružao otpor policajcima.

Bilić je prema mnogima predstavljao jednog od najboljih profesionalnih boksera ne samo u Hrvatskoj, nego i u široj regiji, što je ove godine potvrdio i osvajanjem WBO titule prvaka Evrope. Nedavno se trebao boriti u Splitu pred svojom publikom s  opasnim protivnikom iz Afrike za WBO titulu Interkontinentalnog prvaka, ali meč je ipak otkazan zbog problema sa dobijanjem vize.

U svojoj izuzetno uspešnoj karijeri Bilić je ubeležio 27 pobeda (13 nokautom) i svega dva poraza, a poslednji put izgubio je pre pet godina.

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1747 poslato: Oktobar 22, 2012, 06:45:07 pre podne »

Gilbert Yvel:

https://www.youtube.com/watch?v=stMl7dqapS4&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1746 poslato: Oktobar 22, 2012, 06:40:50 pre podne »

Vaso Bakochevic:

Ni Vaso Bakochevic nije uspeo da postane shampion u svojoj,lakoj,kategoriji.Piotr Hallman je bio bolji ovoga puta i izdejstvovao je pobedu prekidom u drugoj rundi.S obzirom da je dominirao tokom cele borbe,gadno je povredio Bakochevica,i sudija je bio primoran da prekine borbu.
Pogledajte ceo mech:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tY5M1jDXoRs
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1745 poslato: Oktobar 22, 2012, 06:36:43 pre podne »

WFC 17:

Sinoc je u Ljubljani odrzan i 17ti turnir po redu pod okriljem promocije WFC.
Nas borac Bojan Vekickovic je imao najtezeg protivnika do sada,i sudije su dale shampionski pojas protivniku.
Pogledajte celu borbu:

https://www.youtube.com/watch?v=aKY9_zJS77M
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1744 poslato: Oktobar 21, 2012, 04:02:52 posle podne »

Shane SUGAR Mosley:

http://www.youtube.com/watch?v=G2p4T162flc
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1743 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:57:40 posle podne »

DANNY GARCIA,Boks:

Danny Garcia sinoć je stigao do svoje 25 pobede u isto toliko mečeva. WBA i WBC šampion u poluvelteru savladao je Erik Moralesa nokautom u četvrtoj rundi.

Morales, bivši šampion sveta u četiri divizije, našao se u ozbiljnim problemima krajem treće runde kada ga je Garcia toliko jako pogodio da se ovaj nije uspeo oporaviti, te je čak i promašio svoj ugao na kraju runde.

Već tada se znalo da je Morales završio svoj posao u ovom meču. Nedostatak koncentracije kod Moralesa omogućio je Garciji da pogodi svog protivnika razornim levim krošeom u četvrtoj rundi. Od jačine udarca Morales umalo nije ispao iz ringa.

Na kraju deveti poraz za Moralesa koji bi nakon ove borbe trebao da završi karijeru.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=988MBdY2BBs
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1742 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:56:06 posle podne »

CARLOS CONDIT:

Carlos Condit će 17. novembra u Bell Centruna UFC 154 priredbi  napasti titulu koju čuva Georges St-Pierre. Borba će se održati u Kanadi, rodnoj zemlji St-Pierrea koji je u ovoj državi nakon nekoliko sjajnih borbi postao božanstvo. To ipak ne brine Condita koji najavljuje ispunjavanje životnog sna.

- Borba pred St-Pierreovim fanovima bi mogla da otera mnoge borce i destabilizuje ih. Ja sam ipak vrlo jak, ne osećam pritisak i znam šta treba da uradim. Moj životni cilj je da postanem šampion, a u potpunosti sam spreman da ga ispunim.

Condit je u februaru stigao do titule privremenog izazivača, savladavši Nick Diaza sudijskom odlukom. Od tada je odbijao sve ponuĂ°ene borbe čekavši duel sa borcem koji je u seriji od devet uzastopnih trijumfa.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1741 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:55:35 posle podne »

BOKS:

Marco Huck proveo je proteklih nekoliko nedelja u Španiji, gde je u Majorci odraĂ°ivao pripreme za borbu sa Firat Arslanom koja ga čeka trećeg novembra.

Borac roĂ°en kao Muamer Hukić u Sjenici rekao je da su pripreme protekle odlično, te da u odličnom raspoloženju dočekuje borbu sa naturalizovanim Nemcem.

- Sparing sesije u Španiji su protekle zaista odlično. Bio je ovo vrlo produktivan period i doveo sam svoju formu na visok nivo. Spreman sam za borbu i jedva čekam da uĂ°em u ring.

Trener Hucka Ulli Wegner takoĂ°e je izrazio zadovoljstvo pripremom svog 27-godišnjeg pulena.

- Marco je znatno napredovao i uživanje je raditi sa njim. Poslednje dane treninga provešćemo u radu na strategiji jer mu je ona potrebna za ovu borbu. Optimisti smo i imamo razloga za to. Pripreme su protekle odlično i nema razloga da trećeg novembra ne proslavimo pobedu.

Huck bi nakon ove borbe trebao da uĂ°e u ring sa jednim od braće Kličko, iako ništa nije zvanično potvrĂ°eno
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1740 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:55:02 posle podne »

DEMIAN MAIA:

Maii je prelazak u velter odgovarao, pošto je u dve borbe ubeležio isto toliko pobeda. Poslednji je oružje pred Brazilcem položio Rick Story na UFC 153 priredbi.

Dobar i ubedljiv nastup Maie lansirao ga je u vrh velter divizije, a iskusni 34-godišnjak nada se da će dobiti priliku da se bori sa Nick Diazom ili Jon Fitchom.

- Mislim da su Nick Diaz i Jon Fitch ljudi koji bi mi omogućili da se još više približim vrhu ove divizije. Reč je o vrlo jakim momcima koji su se mnogo puta dokazali. Obojica su dobri jiu-jitsu borci, ali mislim da bih mogao da ih pobedim.

Diaz je i dalje na prinudnoj pauzi nakon što je zaradio kaznu zbog korištenja marihuane. Fitch je sa druge strane mnogo realnija opcija za Maiu s obzirom da se i on borio na UFC 153 priredbi, te da je trenutno bez protivnika za narednu borbu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1739 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:54:13 posle podne »

UFC 155:

I zvanično potvrĂ°ena borba Junior dos Santos vs. Cain Velasquez!

Junior dos Santos i Cain Velasquez i definitivno će se boriti na UFC 155 priredbi, saopštila je ta organizacija, a prenosi „MMAjunkie“ portal.

Duel „Cigana“ i Velasqueza iako najavljen nije bio i zvanično potvrĂ°en, što je frustriralo i aktuelnog izazivača koji je više puta govorio da mu nije jasno šta UFC čeka.

Ipak, u petak je stigla potvrda da će aktuelni i bivši prvak odraditi borbu 29. decembra u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Društvo sjajnoj dvojici teškaša praviće Forrest Griffin i Phil Davis koji menja Chael Sonnena.

Vrlo zanimljivo trebalo bi da bude i u duelu takmičara u diviziji do 84 kilograma, gde će se sastati Tim Boetsch i Chris Weidman.

Najavljeni su nastupi i Chris Lebena, Alan Belchera, te Joe Lauzona i Gray Maynarda.

Junior Dos Santos vs. Cain Velasquez – za titulu u teškoj kategoriji.
    Phil Davis vs. Forrest Griffin
    Tim Boetsch vs. Chris Weidman
    Joe Lauzon vs. Gray Maynard
    Alan Belcher vs. Yushin Okami
    Phil De Fries vs. Matt Mitrione
    Chris Leben vs. Karlos Vemola
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1738 poslato: Oktobar 21, 2012, 03:53:19 posle podne »

Evander Holyfield:

Iako su gotovo svi ugledniji bokserski portali najavili njegovo povlačenje, Evander Holyfield i dalje će biti aktivan bokser, saopštio je to ovaj legendarni borac na proslavi svog pedesetog roĂ°endana.

- Povlačenje je uvek najlakši izlaz. Informacije da braća Kličko ne žele borbu protiv mene su me ozbiljno pogodile, ali ja nisam dete koje tako lako odustaje. Odlučio sam da nastavim sa borbom još neko vreme i videćemo šta će se desiti.

Bivši teškaški i kruzer šampion sveta poznat je po legendarnim borbama sa Lennox Lewisom, Riddick Boweom, ali i dobro poznatoj borbi saMike Tysonom.

U svojoj zaista zanimljivoj karijeri ubeležio je 44 pobede (29 nokauta), deset poraza i dva nerešena meča. Bio je i deo Olimpijskog tima SAD-a koji je 1984. godine osvojio devet zlata. Poslednju borbu odradio je sa Dancem Brian Nielsenom kog je pobedio u maju
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1737 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:51:21 pre podne »

Floyd Mayweather:

http://www.youtube.com/watch?v=OwYYZBLyPqw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1736 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:49:58 pre podne »

Karate:

Novi Sad i Karate unija Srbije bili su od 10 do 14. oktobra domaćini 4-og WUKF Svetskog prvenstva za decu, kadete i juniore od 18 do 20 godina. Ovaj Svestilski Karate Šampionat je bio izuzetno organizovan a učešće je uzelo 2135 takmičara iz 33 zemlje i 46 federacija.

IKA Serbia tim predstavljalo je 15 takmičara (vidi ranije vesti) kao i Predsednik Sensei Božidar Z. Purić koji je aktivno sudio na ovom prestižnom dogaĂ°aju. U Sredu i Četvrtak Predsednik Purić prisustvovao je Sudijskom seminaru WUKF-a kao i licenciranju a u Nedelju Sastanku Predsednika prisutnih Federacija koje su aktivne u WUKF Organizaciji. Takmičari su se nadmetali 3 dana. U Petak su najmlaĂ°i tražili svoju šansu u Katama, u Subotu u Kumiteu a Nedelja je bila dan za najbolje „The Best of the Best“, Finaliste Svetskog Šampionata. Naši najuspešniji takmičari bili su:

MILOŠ PURIĆ 2. MESTO KUMITE DEČACI 6-8 GODINA ALL STYLE (Shobu Nihon)

NIKOLA JELENKOVIĆ 3. MESTO KUMITE KADETI 13-14 GODINA ALL STYLE (Shobu Ippon)

Na domak Medalja bili su:

MILOŠ PURIĆ â€“ FINALE KATE 6-8

DUŠAN VULOVIĆ 9-11 POLUFINALE KATE

KRISTINA ARSIĆ â€“ ČETVRTFINALE JUNIORKE Shobu Ippon

BRANISLAV ARSIĆ â€“ ČETVRTFINALE KADETI (izgubio od Jelenkovića) Shobu Ippon

ANĂDELA MILOVANOVIĆ â€“ ČETVRTFINALE KADETKINJE Shobu Ippon

IKA Serbia Gosoku Ryu Karate Unija Srbije čestita svim svojim Karatekama na izuzetnom ponašanju i moralnim vrednostima koje su pokazali u svim situacijama. Ovo je bila još jedna prilika za promociju našeg Gosoku Ryu stila i vrednosti koje on sa sobom nosi!!!

Izvor:BK tim.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1735 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:48:58 pre podne »

UFC:

Anderson Silva promenio ploču: Borio bih se sa Jon Jonesom!

Silva nakon odlučnog negiranja borbe sa Jonesom promenio svoje mišljenje i spreman da izaĂ°e na megdan Amerikancu.

Šampion u srednjoj kategoriji proteklih dana bio je u centru medijske pažnje. Dana White ubeĂ°ivao je MMA javnost da će organizovati mega duel Jon Jonesa i brazilskog šampiona, ali je Silva to oštro demantovao.

Ipak, danas je Silva promenio ploči, rekavši u razgovoru za „CageInsider“ da je borba u „catchweightu“ moguća.

- Trenutno nemam planove o borbi sa Jonesom jer imam timske kolege koji pretenduju na njegovu titulu. Ipak, mnogo fanova i zaposlenih u UFC-u navijaju za naš duel, i moguće je da odradim borbu sa Jonesom. Sa njim bih se borio isključivo za prestiž, ne za novac i ne za pojaseve. Mogli bi da odradimo duel u „catchweightu“.

Silva i Jones u vrlo su dobrim odnosima, a važe i za dva najdominantnija UFC šampiona danas.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1734 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:48:17 pre podne »

UFC:

Antonio Rogeiro Nogueira i Quinton Rampage Jackson ponudili su se putem „Twitter“ društvene mreže UFC-u kao zamene za Chael Sonnena u borbi sa Forrest Griffinom.

Popularni „Little Nog“ napisao je da se bez problema može spremiti za priredbu planiranu za sami kraj godine.

- Treniram punom parom i spreman sam da nastupim na UFC 155. Dajte mi Forresta!

Rampage je nakon što je prihvatio izazov Glover Teixeire odlučio da svoju poslednju UFC borbu (ima samo jednu borbu po ugovoru koji verovatno neće produžiti) odradi protiv čoveka koji mu je 2008. preoteo šampionski pojas – iste večeri!

- Hajde da se rastanemo kao prijatelji. Boriću se sa Forrestom i Gloverom iste noći. Dva za cenu jednog. Ozbiljan sam!

Kakav će biti epilog cele situacije saznaćemo vrlo uskoro, jer je Dana White najavio da će ovo pitanje biti rešeno najkasnije do kraja meseca.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.063 sekundi sa 12 upita.