TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 07:10:45 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261707 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1733 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:47:44 pre podne »

MMA:

Nova priredba u organizaciji „World Free Fight Challenge“-a (WFC) održaće se prestojeće nedelje u „Hali Tivoli“ u Ljubljani. Na ovoj manifestaciji videćemo čak četiri borbe za šampionski pojas organizacije koja stiče sve veći ugled meĂ°u evropskim MMA fanovima.

Za nas će glavna biti treća borba po važnosti na ovoj priredbi. Sjajni i do sada nepoaženi Bojan Veličković želeće da svoj niz od šest vezanih pobeda nastavi i u nedelju, kada će napasti pojas srednje kategorije koji je u vlasništvu Svetlozara Savova.

Veličković je  rekao da je spreman za Savova, te da će uraditi sve kako bi se sa pojasom vratio u Srbiju.

Što se tiče Savova, dovoljno je reći da se za ovu borbu spremao u kampu sjajnog Wanderleia Silvu, a u razgovoru za slovenačke medije rekao je da će bez problema odbraniti svoj pojas.

Milan Žerjal boriće se u borbi za rejting sa Čečencom Arbi Mezidhovim u borbu do 70 kilograma.

Crnogorski MMA takmičar Vaso Bakočević je nakon visemesečnih priprema za borbu sa Bojan Kosendarom pre nekoliko dana dobio novog protivnika, nakon što se „Želva“ povukao iz najavljene borbe. Novi protivnik „Psihopate“ koji trenira u Beogradu je Piotr Hallman sa kojim će se takoĂ°e boriti za pojas.

Sem ovih duela održaće se i borbe za pojaseve u teškoj i velter kategoriji. Ivica Trušček sastaće se sa Sergei Churilovim, dok će u borbi za teškaški pojas na megdan Emil Zahariev i Nandor Guelmino.

U sklopu priredbe održaće se i tri borbe po K-1 pravilima.
MMA borbe (3Ă—5):
Heavyweight title: Emil Zahariev (Bulgaria) vs. Nandor Guelmino (Austria)
Welterweight title: Ivica Truscek (Croatia) vs. Sergei Churilov (Ukraine)
Middleweight title: Svetlozar Savov (Bulgaria) vs. Bojan Velickovic (Serbia)
Lightweight title: Vaso Bakocevic (Montenegro) vs. Piotr Hallmann (Poland)
-84kg: Bor Bratovz (Slovenia) vs. Markus Di Gallo (Austria)
-70kg: Arbi Mezdihov (Chechnya) vs. Milan Zerjal (Serbia)
K-1 (3Ă—3):
-95kg: Denis â€Chorchyp’ Porcic (Slovenia) vs. Aleksandar Rakic (Austria)
-95kg: Uros Velicevic (Slovenia) vs. Alija Tucak (Bosnia)
-81kg: Denis Maksut (Slovenia) vs. Ognjen Topalovic (Croatia)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1732 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:46:23 pre podne »

Jon Jones:

Jon Jones i Chael Sonnen boriće se 27. aprila u finalu „The Ultimate Figher“ rijalitija gde će takoĂ°e biti i treneri. Prilika koju je Dana White sa ostalim UFC-ovim čelnicima uručio Chael Sonnenu razbesnela je brojne fanove, ali i MMA borce koji već godinama pokušavaju da stignu do onoga što je Sonnenu uspelo bez ijedne borbe u poluteškoj.

„Bones“ smatra da borbom sa Sonnenom čini MMA svetu uslugu.

- Ljudi su prvo pitali zašto nisam prihvatio borbu sa Sonnenom, a sada kad se borim sa njim pitaju me zašto to radim. Ja shvatam frustraciju nekih, ali mi radimo sve što je u interesu ove organizacije, ali i fanova. Poštujem ostale borce u poluteškoj, veliki deo njih su pravi sportisti, a to Sonne nije. Uradiću svetu uslugu, pobediću ga i poslati tamo gde mu je mesto, u kabini gde će prenositi MMA borbe.

Jones je titulu branio četiri puta, a osvojio ju je savladavši Mauricio Ruu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1731 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:45:19 pre podne »

ANDERSON SILVA:

Anderson Silva i dalje se drži svoje priče. Duel sa Jon Jonesom koji je najavio Dana White neće se desiti, pa ni ako mu predsednik UFC-a pošalje najavljenu ponudu koja se „ne odbija“.

- MMA sam počeo trenirati iz ljubavi, ne zbog novca. Da se razumemo, novac jeste bitan, ali zbog njega neću raditi ono što ne želim. Sa Jonesom se neću boriti zbog novca, a sličnog mišljenja je i on. Ja treniram u sjajnom timu koji ima mnogo takmičara koji žele duel sa Jonesom i zato ga prepuštam njima.

Dana White je prošlog vikenda rekao da će se Silvino mišljenje promeniti kada čuje svotu novca koju mu je spremio. Ipak, izgleda da mu ni to neće biti dovoljno da spoji dvojicu vrlo popularnih boraca.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1730 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:44:36 pre podne »

BOKS:

Legendarni bivši šampion u teškoj kategoriji Evander Holyfield okačiće u petak „rukavice o klin“, prenose svi svetski bokserski mediji.

Holyfield je četvorostruki šampion u teškoj kategoriji, a proteklih nedelja je pokušao da preko medija stigne do borbe sa Vitalijem ili Vladimirom Kličkom. Ipak, Ukrajinci nisu bili previše zainteresovani, pa je Holyfield odlučio da i definitivno spusti zavesu na svoju trofejnu karijeru.

Zvanično saopštenje očekuje se ovih dana.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1729 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:43:32 pre podne »

CRO COP:

Proslavljeni hrvatski borac i jedan od najpopularnijih MMA i K-1 boraca sa prostora Evrope boriće se naredne godine u Brazilu, saopštio je to ovaj 38-godišnjak u video poruci.

Cro Cop je svoj povratak u MMA borilišta najavio pre desetak dana, a sada je stigla i zvanična potvrda.

- Vrlo sam srećan i ponosan što ću učestvovati u MMA borbi u Brazilu. Biće mi ovo prvi nastup u Brazilu i radujem mu se jer je Brazil zemlja iz koje je poteklo mnogo velikih boraca i šampiona.

Filipović bi navodno trebao da se bori za brazilski Royal FC protiv Pedro Rizza, čoveka koji je skoro poražen i od Fedor Emelianenka.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QGED5g6V-Vg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1728 poslato: Oktobar 20, 2012, 08:42:41 pre podne »

Dan Henderson,UFC:

Dan Henderson i definitivno je izgubio status prvog izazivača u poluteškoj diviziji. „Hendo“ je pre mesec dana trebao da se bori sa Jonesom, ali se zbog povrede na treningu morao povući iz duela.

UFC-ov legendarni borac nadao se pak da će dobiti novu priliku protiv Jonesa, ali su mu nju „ukrali“ Dana White i Chael Sonnen. Zbog toga je ovaj veteran vrlo ljut, što je objavio na svom „Twitter“ profilu.

- Izgleda da treba da prestanem sa treninzima kako bih stigao do pobede i zadivio publiku. Treba samo da pričam s**nja.

Sonnen i Jones trebali bi da se bore 27. aprila u finalu naredne „TUF“ sezone, a do njihovog duela umalo nije došlo na otkazanoj UFC 151 priredbi, kada je baš umesto povreĂ°enog „Henda“ Sonnen trebao da se bori sa „Bonesom“. Tada je pak Jones odbio duel.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1727 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:59:06 pre podne »

ANDERSON SILVA:

http://www.youtube.com/watch?v=P1gt0KsejjQ
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1726 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:57:12 pre podne »

Luta Livre,Srbija:

LUTA LIVRE SUBMISSION 2012 II

Obaveštavamo vas da će se u organizaciji FAMILY FIGHT TEAM-a, dana 28.10.2012. u Odžacima ( SPC Odžaci ) sa početkom u 12 časova, održati takmičenje "LUTA LIVRE SUBMISSION 2012 II".

Sa merenjem će se početi u 11 časova, a borbe počinju od 12 časova.

Borbe će se održavati po pravilima Luta Livre.

Takmičari će nastupati u okviru A kategorije i B (početnici) kategorije.

Kotizacija za takmičenje iznosi 1000 dinara.

Kategorije: -66 kg, -77 kg, -88 kg, -99 kg, +99 kg

Za sve dodatne informacije: damirmihajlovic@yahoo.com

Informacije će biti dostupne i na sajtu http://www.familyfightteam.org
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1725 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:55:36 pre podne »

Forrest Griffin,UFC:

Sonnen do vrha stigao pričom, a ne borbom.

Sjajni poluteškaš trebao je da bude prvi protivnik Chael Sonnenu u njegovoj odiseji u poluteškoj kategoriji, ali je objavljivanje Sonnenovog učešća na „The Ultimate Fighter“ rijalitiju uslovilo otkazivanje borbe Sonnena i Griffina planirane za UFC 155.
U razgovoru sa Ariel Helwanijem, Griffin je na sarkastičan način istakao da nije ljut na Sonnena.
- Nisam ljut. Zašto bi se borio do vrha kada možeš da vrh dostigneš pričom?
Griffin je rekao i da ne zna šta će se sa njim dešavati, te da nije siguran da će nastupiti do kraja 2012. godine. Podsetimo, Jon Jones i Chael Sonnen objavljeni su kao naredni treneri na „TUF“-u, a njihov duel u Oktagonu planiran je za 27. april.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1724 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:35:29 pre podne »

TUF:

Jon Jones i Chael Sonnen treneri u novom „Ultimate Fighteru“!

Predsednik UFC-a Dana White saopštio je večeras u razgovoru za „The Times“ da će naredno izdanje „The Ultimate Fighter“ rijalitija predvoditi Chael Sonnen i Jon Jones koji će biti u ulogama trenera.
- Ovo bi trebao da bude zanimljiv projekt. Jonje prihvatio borbu sa Chaelom jer je svestan da njihovu borbu žele gotovo svi fanovi.
Snimanje novog „TUF“-a počinje 29. oktobra u Las Vegasu, a svoj debi imaće u januaru, kada će se mladi takmičari u srednjoj kategoriji takmičiti za „TUF“ finale koje je na programu 27. aprila. Pobednik će dobiti ugovor na više borbi sa UFC-om.
Uloga trenera Sonnena i Jonesa garantuje nam i duel dvojice takmičara u UFC-ovom Oktagonu na finalnoj priredbi „TUF“-a, a ovo će svakako biti osveženje za najjaču svetsku MMA kuću koja je upravo danas objavila vrlo lošu gledanost turnira koji sada predvode Shane Carwin i Roy Nelson.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1723 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:33:54 pre podne »

Daniel Cormier:

Daniel Cormier svoju poslednju Strikeforce borbu odradiće tek u januaru, nakon što je propala priredba koja je prvobitno bila zakazana za treći novembar.
Američki borac nada se da će svoju oproštajnu Strikeforce borbu odraditi sa protivnikom koji je svojom povredom uslovio otkazivanje gore pomenute manifestacije, Frank Mirom.
- I dalje nemam protivnika, ali pošto ima dva meseca do priredbe nadam se da će se Frank Mir oporaviti i da će biti spreman za borbu. Obećali su mi nastup na ovoj priredbi iako mi ništa nije potvrĂ°eno. Nadam se da ću svojom borbom doprineti poboljšanju stvari u Strikeforceu.
Bivši olimpijski rvač i nekadašnji UFC šampion mogli bi da se bore u drugoj polovini januara, iako ništa zvanično nije saopšteno.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1722 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:33:20 pre podne »

UFC:

UFC-ova poluteška divizija nije u idealnom stanju. Velika dominacija Jon Jonesa zadala je mnogo glavobolja Dana Whiteu i društvu koji nikako da mu pronaĂ°u dostojnog protivnika.

Situacija bi mogla da se popravi nakon UFC on FOX 5 priredbe zakazane za osmi decembar. Tada će u Oktagon Mauricio Rua i Alexander Gustafsson, a UFC-ov predsednik saopštio je u razgovoru za „MMA Junkie“ da bi pobednik ovog duela mogao da dobije priliku da napadne „Bonesa“.
- Ovo je vrlo važna borba i da, vrlo je moguće, mogu reći i izvesno da ćemo izazivača birati nakon ovog duela.
Pobeda bi i za jednog i za drugog takmičara bila velika. „Shogun“ želi da vrati pojas koji mu je Jones preuzeo na UFC 128 priredbi, dok je Gustafsson svojim ubedljivim nastupom protiv Thiago Silve kupio brojne fanove, a borba sa Ruom je izazov koji će na pravi način pokazati od čega je švedski „Mauler“ napravljen.

Podsetimo, UFC on FOX 5 priredba zakazana je za osmi decembar, a u glavnoj borbi večeri gledaćemo duel Ben Hendersona i Nate Diaza za šampionski pojas lake kategorije
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1721 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:32:47 pre podne »

JON JONES:

Jon Jones odgovorio na izazov Cormiera: Previše si nepoznat, ne želim ja da ti dižem rejting!

Jon Jones uz Anderson Silvu centar je svih dešavanja u UFC-u. Nedodirljivi šampion poluteške kategorije zbog svoje popularnosti često je na meti napada brojnih takmičara, kao i izazovima za borbu.
Jednu od ponuda, tačnije izazova, dobio je Jones pre nekoliko dana, kada je Daniel Cormier rekao kako bi rado bio trener u sve popularnijem UFC-om realitiju The Ultimate Fighter (TUF). Uslov je da na drugoj strani bude Jon Jones, što se „Bonesu“ nikako ne dopada.
- Zainteresovan sam za učešće u TUF sezoni u nekoj budućnosti, ali bih izabrao pravog protivnika. Ponuda Cormiera me ne iznenaĂ°uje. On je relativno nepoznat borac, a ja želim da fanovima priuštim ono što oni žele da gledaju, dva velika imena. Ne želim da njemu dižem ugled u MMA svetu.
Cormier, osvajač Strikeforce Grand Prix turnira u teškoj kategoriji, vrlo brzo se oglasio putem svog „Twitter“ profila napisavši:
- Zanimljivo, i on je bio relativno nepoznat kada mu je data prilika u poslednjem trenutku koja ga je pretvorila u relativno poznatog. Izgleda da treba da pobedim nekoliko borbi i dobijem nešto  fanova. Može li mi neko pomoći?
Nema sumnje da su stvari u UFC-u postale vrlo uzbudljive, s obzirom da nas do kraja 2012. godine čeka rasplet oko potencijalnog duela Georges St-Pierrea sa Anderson Silvom, povratak Alistair Overeema, borba za šampionski pojas u velter, lakoj i teškoj kategoriji, kao i rasplet oko potencijalne borbe Jon Jonesa i Anderson Silve.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1720 poslato: Oktobar 17, 2012, 08:31:32 pre podne »

MMA Srbija:

Carlos Newton MMA Seminar u Beogradu.

Carlos „The Ronin“ Newton će održati dvodnevni MMA seminar u Beogradu 24.-25. novembra 2012. godine.
Carlos Newton je postao UFC šampion u velter kategoriji na UFC 31, kada je „buldog“ davljenjem savladao Pata Mileticha. Pre toga je bio vicešampion na UFC 17.  Uspešno se borio i na Pride FC u Japanu.
Najveće pobede ostvario je protiv boraca kao što su Pat Miletich, Erik Paulson, Renzo Gracie, Jose Pele Landi Jones, Dajiro Matsui, Johil De Oliveira i Shonie Carter.
Carlos Newton je crni pojas u RCJ-Machado BJJ i Judou, trostruki Jiu-Jitsu šampion Kanade, dvostruki Pankration šampion Kanade.

Seminar će trajati dva dana, a svi učesnici seminara ce dobiti sertifikate o učešću.
Sve informacije i prijave na:
064/25-89-756 ~ Igor Sucevic
srbjkd@yahoo.com
www.cfc-jkd.org.rs

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UGwiMmPsUrg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1719 poslato: Oktobar 16, 2012, 11:00:35 pre podne »

CRO COP:

K-1 napokon se vratio kući, a zahvaljujući njemu japanska publika imala je priliku nakon četiri godine ponovno uživati i gledati jednog od svojih najdražih boraca u Tokiju,Mirka CRO COP Filipovića. Ali, pobednik World Grand Prixa odlučiva će se u New Yorku.

"Pobeda je uvek sjajan osjećaj. Naravno da mi je ova jako važna, jer ipak je ovo eliminacijski turnir. Bio sam sretan što sam se nakon četiri godine ponovno borio u Japanu", rekao je Cro Cop.

Mirko Filipović novinarima se malo požalio da u meču protiv Randyja Blakea ipak nije bilo toliko lako, prvenstveno iz razloga što je njegov američki protivnik tokom dobrog dela meča izbegavao samu borbu. " Bio je to čudan meč, moj protivnik koristio je neki čudan stil borbe. Nije klasični borac. Napadao me karate tehnikom,  onda bi pokušavao pobeći. Izbegavao je borbu i morao sam ga loviti po ringu."

"Sad moram najpre saznati raspored nadolazećeg turnira, ko će mi biti idući protivnik. Uzet ću jednu nedelju odmora, a onda ću započeti s pripremama", otkrio je plan Cro Cop na konferenciji za medije u Tokiju.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=30DnrhdmoT0
Sačuvana
Stranice: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.