TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 04:43:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261704 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1703 poslato: Oktobar 13, 2012, 11:15:45 pre podne »

STRIKEFORCE:

Neverovatni niz povreda koji je pogodio Strikeforce uzrokovao je otkazivanje priredbe planirane za treći novembar i Oklahomu, saopšteno je iz ove organizacije.

Direktor Strikeforcea Scott Coker je saopštio da je priredba na kojoj je trebao da se borio osvajač Stikeforce Grand Prix turnira Daniel Cormier otkazana, ali da će se održati tokom januara 2013. godine i da će ostati na „Showtimeu„. TakoĂ°e, svi koji su kupili karte dobiće nazad svoj novac.

Potpredsednik „Showtimea“ Stephen Espinoza potvrdio je reči Cokera.

- Razočarani smo otkazivanjem priredbe, ali se radujemo još većoj Strikeforce priredbi u januaru.

Pre nekoliko dana tokom „Inside MMA“ emisije saopšteno je da je ova priredba pred otkazivanjem, te da je i sama organizacija na staklenim nogama. Da li će Strikeforce zaista dočekati priredbu u januaru veliko je pitanje, s obzirom da niko nije demantovao navode o gašenju promocije.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1702 poslato: Oktobar 13, 2012, 11:15:03 pre podne »

UFC:

Silva i Jones ne žele meĂ°usobnu borbu, Dana White uverava u održavanje ovog duela!

Super-borbe su u UFC-u vrlo popularne, pa je tako duel Anderson Silve i Georges St-Pierrea vrlo blizu održavanja.  Profit koji bi UFC trebao da inkasira od ove borbe broji se desetinama miliona dolara, a to je svakako razlog da Dana White organzuje što više ovakvih borbi.

Oko gotovo svih super borbi vrti se jedno ime – Anderson Silva. Dominantni šampion srednje kategorije svojim nokautima je oduševio MMA publiku, te uživa u velikoj popularnosti, ali i ima jedan problem – dostojnih protivnika u kategoriji do 84 kilograma nema, pa se Silva seli u polutešku diviziju ili u „catchweight“ gde odraĂ°uje borbe poput one koja ga čeka predstojećeg vikenda protiv Stephan Bonnara.

UFC fanovi želeli bi da se Brazilac zadrži još neko vreme u poluteškoj, te da odradi borbu sa Jon Jonesom. „Pauk“ ističe da to nije opcija.

- Imam mnogo mogućnosti i nisam vezan samo za srednju kategoriju. Ipak, borba sa Jon Jonesom ne dolazi u obzir.

Slično je rekao i Jones pre nekoliko nedelja, istakavši da bi meĂ°usobnom borbom pobednik malo dobio, a da poraženi mnogo izgubio.

Silva i Jones pričaju jedno, Dana White drugo. Predsednik UFC-a odgovarajući na pitanja postavljena na „Twitter“ profilu rekao je da će se „održati duel Silve i Jonesa“.

Želja Dane je svakako da steke što veći profit, ali je pitanje da li je to vredno spajanja dva borca koja su otvoreno poručila da ne žele zajedno u Oktagon.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1701 poslato: Oktobar 13, 2012, 11:14:04 pre podne »

Stephan Bonnar,UFC:

Stephan Bonnar rekao je na sinoćnjoj pres konferenciji da je svestan statusa autsajdera, ali da će u Oktagonu proliti i poslednju kap krvi za pobedu nad Anderson Silvom.

- Ja sam autsajder, i gotovo uvek sam bio, a verovatno ću i uvek biti autsajder. Ipak, razlika izmeĂ°u favorita ili autsajdera ne postoji u Oktagonu, jer tu uvek idem na pobedu. Oktagon je moje mesto, moja teritorija, i tu mogu svakog da pobedim. Pritisak na meni je mnogo manji jer svi očekuju poraz, ali budite uvereni u jedno – neću da legnem i da se predam. Došao sam ovde da se borim i želim da pobedim.

Bonnar je po kladionicama, ali i svim stručnjacima veliki autsajder. Za pobedu Silve uz uloženi euro možete dobiti celih euro i deset centi. Da li Bonnar ipak može do iznenaĂ°enja saznaćemo na UFC 153 priredbi zakazanoj za 13. oktobar.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1700 poslato: Oktobar 13, 2012, 11:12:55 pre podne »

Sanja Sučević:

Najbolja srpska mma fajterka,Sanja Sučević,je izvojevala još jednu pobedu.Juče je u Indiji,u okviru SFL promocije,sa kojom ima potpisan ugovor,savladala špansku fajterku Irenu Cabello.
Pogledajte ceo meč i odličnu Sanju u akciji:

http://www.youtube.com/watch?v=zfp77mdvhqQ
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1699 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:43:33 pre podne »

MARKO RUAS,stara škola vale tudo-a:

http://www.youtube.com/watch?v=j69KUUhuNkg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1698 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:41:48 pre podne »

BJJ:

Ekipa BJJ kluba “LUTADOR” osvojila 8 medalja u Karlovcu

Beogradski BJJ Klub “LUTADOR” predstavljalo je sedam takmičara pod voĂ°stvom trenera Mateja Valjarevića na turniru “4 Rivers BJJ 2012” koji se održao 06.10.2012. u Kralovcu, Hrvatska.

Osvojli su 8 medalja (2 zlatne, 3 srebrne, 3 bronzane) u kategorijama belog i ljubčastog/braon pojasa. Takmičari su pokazali izuzetnu spremnost, borbenost I tehničko znanje. Cilj učešća na ovom turniru bio je povećanje takmičarskog iskustva I spremnosti za predstojeće meĂ°unarodne turnire u MaĂ°arskoj I Sloveniji.

Rezultati:

1. Gile Huni – Srebrna medlja (-88kg), Bronza Apsolutna
2. Luka Radulovic – Zlatna medalja (-88kg), Srebro Apsolutna
3. Nenad Bilbija – Bronzana medalja (-70kg)
4. Svetislav Madzarevic – Zlatna medalja (-70kg)
5. Nikola Misovic – Srebrna medalja (-88kg)
6. Slavisa Damjanovic – Srebrna medalja (+100.5kg)
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1697 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:40:37 pre podne »

Mark Munoz:

Želim Chris Weidmana ili Michael Bispinga!!!

Mark Munoz neće se boriti do kraja godine, saopštio je to ovaj borac u razgovoru za „MMA Fight Corner„.

„Filipinska mašina“ istakao je da želi da se vrati potpuno zdrav, te da cilja povratak u februaru. Nada se da će mu UFC omogućiti borbu sa Chris Weidmanom ili Michael Bispingom.

- Planiram da se vratim čim budem spreman, ali mislim da to neće biti pre februara. Bila je ovo teška godina za mene i problemi sa laktom su bili zaista veliki, ali se nadam da su oni prošlost. U poslednjoj borbi nisam blistao, ali sam uveren da će naredni put biti bolje. Želeo bih da se u povratničkoj borbi borim sa Weidmanom ili Bispingom. Pobeda nad jednim od njih bi pokazala da pripadam vrhu UFC-a.

Teško je verovati da će UFC ispuniti Munozove želje. Weidman ga je prilično lagano savladao, dok je Michael Bisping trijumfom nad Brian Stannom napravio veliki korak ka mestu izazivača u srednjoj kategoriji, i zbog toga je teško verovati da će se on boriti sa Munozom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1696 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:39:51 pre podne »

Minotauro Nogueira:

Popularni „Minotauro“ prvo je sjajnim nokautom na UFC 134 priredbi zaradio borbu sa Frank Mirom, ali je na UFC 140 manifestaciji doživeo težak poraz kada je odbio da tapka, te tako izazvao lom svoje ruke.

Sada je iskusni Brazilac spreman za povratak na UFC 153 priredbi, a uoči borbe sa Dave Hermanom rekao je da ne žali za svojom odlukom u duelu sa Mirom.

- Odluka koju sam doneo je donesena tokom borbe. Tada sam samo razmišljao o pobedi i mislio sam da mogu izbeći submission. Uradio sam to pre kimure dva puta. Onda sam ja krenuo na jednu, on na drugu stranu i desio se u tom trenutku neizbežni lom.

Stravični prizor iz UFC-ovog Okgatona šokirao je brojne MMA fanove, ali „Big Nog“ ističe da je sada sa njim sve u redu, te da je potpuno spreman za borbu sa Hermanom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1695 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:38:45 pre podne »

Karate:

Novosadska hala „Spens“ od desetog do četrnaestog oktobra biće domaćin Svetskog karate prvenstva za decu, kadete i juniore u organizaciji „World Union of Karate Federations“-a (WUKF).

Organizacija ovog šampionata deo je manifestacija koje su zamišljene kao promocija sporta meĂ°u omladinom u našoj zemlji.

Iz organizacije su saopštili da je ovaj šampionat pravi način da mladi sportisti steknu iskustvo, kao i da usvoje filozofiju poštovanja protivnika te da upoznaju mlade kolege iz svih delova sveta.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1694 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:38:07 pre podne »

RICKSON GRACIE:

MMA i grappling legenda Rickson Gracie odlučio je da otvori novu promociju koja bi trebala da „slavi duh ratnika i umetnost borbe„, prenosi „Fighters Only“ magazin.

Gracie želi da preko svoje promocije „Mestre do Combate“ (Majstor borbe prim. prev.) uvede novu filozofiju u svet borenja, a o čemu se radi kratko je objasnio u izjavu pomenutom magazinu.

- Želimo da stvorimo novu organizaciju koja će vratiti prave vrednosti borenja koje su izumrle kroz poslednje vreme. Danas, MMA znači krv i novac. Mi želimo da odamo počast duhu ratnika i umetnosti borenja.

Rickson je predstavio i odreĂ°ene mere koje će ovu organizaciju činiti drugačijom od ostalih promocija. Tako ćemo ovde gledati merenje boraca na dan takmičenja (a ne 24 časa pre same borbe kakav je slučaj u na primer UFC-u), kako bi se sprečilo drastično smanjenje kilaže, te kako bi borci što prirodniji ulazili u borilište.

Zvono neće prekidati borbu ukoliko je jedan od boraca u velikoj ofanzivi, tačnije ukoliko ima priliku da završi svog protivnika „submissionom“ ili udarcima.  Tek kada napadi jednog od takmičara budu neutralisani, runda će se završiti.

„Mestre do Combate“ će takoĂ°e organizovati turnire u Brazilu petočlanih ekipa sa po jednim borcem iz svih divizija, od lake do teške. Na svakoj priredbi ove organizacije boriće se po dve ekipe, a pobedu će odneti prva koja stigne do tri trijumfa. Pobednička ekipa nastupiće i na narednoj priredbi.

Prva priredba „Mestre do Combate“ održaće se 22. novembra u Rio de Žaneiru.

Nekoliko reči o Rickson Gracieu.

Gracie je inače sin legendarnog Helio Graciea koji je uz svog brata oformio Gracie Jiu-Jitsu, poznatu danas kao BJJ. Ima 53 godine, a u svom životu je stigao do osmog stepena u BJJ-u, dok ima i crni pojas u džudou.

Aktivno se bavio sportom od 1980. do 2000. godine. U karijeri je ubeležio i jedanaest MMA nastupa, a ima 100-postotan učinak slavivši svih jedanaest puta „submissionom“. Dva puta se borio u Prideu, a 2008. godine stvorio je mnogo kontroverzi kada je napao tada najbolje MMA borci. Na njegovom nišanu se našao Fedor Emelianenko za kog je rekao da je veliki sportista, ali da bi ga savladao jer nije tehnički potkovan.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S1X6sfQO_Tw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1693 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:36:32 pre podne »

MMA:

Strikeforce organizacija ovih dana je na staklenim nogama. Otkazivanje priredbe na kojoj je trebao da nastupi Gilbert Melendez te problemi sa Cormierom i njegovim nastupom trećeg novembra ozbiljno su uzdrmali ovu organizaciju koja bi vrlo uskoro mogla da bude ugašena.

O gašenju ne razmišljaju u „American Kickboxing Academy“-ji, kampu u kom izmeĂ°u ostalih trenira i Daniel Cormier. Glavni trener „AKA“ kampa Javier Mendez veruje da bi „Zuffa“ trebala da organizuje duel akutelnog osajača Grand Prix turnira i Fabricio Werduma.

- Želeo bih da vidim Daniela protiv Fabricio Werduma ili možda Shane Carwina. Želim da Daniela vidim u borbi u kojoj neko može ozbiljno da ga ugrozi, nekog ko može dodatno da ga motiviše. Werdum je taj momak, i svakako bi bio moj prvi izbor. Reč je o momku koji bi testirao i standup i borbu u parteru Daniela, i zaista bi pokazao sve kvalitete „DC“-a.

Cormier je trebao da se u oproštajnoj Strikeforce bori sa Frank Mirom, ali je bivši UFC šampion morao da se povuče zbog povrede. Werdum je nakon toga ponudio svoje usluge Strikeforceu, ali se za sada ništa zvanično nije desilo.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1692 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:35:32 pre podne »

KARATE:

Karate reprezentacija Srbije osvojila je osam medalja na 22. Prvenstvu Mediterana za seniore i seniorke održanom u Tuzli proteklog vikenda.

Najsjajniju medalju donela je Marija Madžarević u pojedinačnim katama, gde je u finalu sa sjajnih 5:0 savladala tursku takmičarku Akaras.

Srebrom su se okitili Dejan Umićević (u borbama pojedinačno), Danijela Milenković (borbe pojedinačno), kao i Sanja Cvrkota (borbe pojedinačnoi) i seniori i seniorke u katama ekipno.

Bronzane medalje osvojili su Marko Antić u borbama pojedinačno, kao i Miloš Jovanovićm, takoĂ°e u borbama pojedinačno.

Seniori su u borbama ekipno u finalu izgubili od Turske rezultatom 3:2, dok je ženski kata tim istim rezultatom poražen u finalu od Hrvatske.

Sanja Cvrkota, Dejan Umićević i Danijela Milenković poraženi su u finalnim borbama.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1691 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:34:17 pre podne »

Kik boks:

Seniorska reprezentacija Srbije u kik boksu odradiće pripreme za Evropsko prvenstvo na Tari, saopšteno je danas iz ovog Saveza.

Najbolji seniori, njih dvadeset, 14. oktobra krenuće put Tare gde će dvanaest dana trenirati za šampionat u Ankari. Uz takmičare putuje i selektor Nebojša Milošević, kao i četiri trenera.

Prvenstvo u Ankari održaće se od 28. oktobra do 4. novembra.

Spisak

Lou kik – žene:ž do 56 kg: Jovana Krstić. Do 60 kg: Mirjana Vujić.

Muškarci do 57 kg: Boban Marinković. Do 60 kg: Miloš Anić.Do 71 kg: Aleksandar Topić. Do 75 kg: Stevan Živković. Do 81 kg: Nikola Stošić. Do 86 kg: Vladimir Lekić. Do 91 kg:Darko Ivanović. +91 kg: Dragan Jovanović.

K1 stil – žene do 52 kg: Sanja Sučević. Do 65 kg: Eva Halaši. Do 70 kg: Aleksandra Krstić.

Muškarci do 60 kg: Aleksandar Gogić. Do 67 kg: Miroljub Nedeljković. Do 75 kg: Miljan Vidović. Do 81 kg: Jasmin Musa. Do 86 kg: Uroš Bogojević. Do 91 kg: Nenad Pagonis. +91 kg: ĂDorĂ°e Mladenović.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1690 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:33:13 pre podne »

BOKS:

Arthur Abraham boriće se 15. decemra u Nirnbergu protiv Mehdi Bouadle u svojoj prvoj odbrani pojasa WBO super srednjeg šampiona sveta, saopštio je ovaj takmičar na pres konferenciji.

- Pobeda nad Stieglitzom bila je vrlo važna jer su brojni „eksperti“ govorili kako nikada više ne mogu da postanem šampion. Sada sam im pokazao da sam i dalje na vrhu i sigurno je da neću potceniti Bouadlu.

Bouadla je francuski borac koji u karijeri ima 26 pobeda i četiri poraza. Nanizao je četiri vezane pobede, te kao dvanaesti sa WBO liste želi da se proslavi trijumfom nad nekada nedodirljivim šampionom.

Abraham je nakon debakla na „Super Six“ turniru zapao u lošiju seriju, ali je trijumfom nad Robert Stieglitzom iz 25. avgusta stigao do novog pojasa, te svoju karijeru vratio u život.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1689 poslato: Oktobar 12, 2012, 06:32:26 pre podne »

UFC 153:

Od UFC 153 priredbe dele nas još jedan dan, a UFC je odlučio da je ovo pravo vreme za svoju standardnu produženu najavu pomenute manifestacije. Naravno, u centru devetominutnog videa je duel Stpehan Bonnara i Anderson Silve.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uLDkxXsrpo0
Sačuvana
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 14 upita.