TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398122 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 08, 2024, 02:05:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261699 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1688 poslato: Oktobar 09, 2012, 12:26:36 pre podne »

Brazilska legenda,Amaury Bitteti:

http://www.youtube.com/watch?v=vS_sO_t9gbo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1687 poslato: Oktobar 09, 2012, 12:25:04 pre podne »

Cain Velasquez: Fedor Emelianenko je najbolji u istoriji!!!!

Bivši UFC-ov šampion Cain Velasquez odao je priznanje Fedor Emelianenku, nazvavši ga najboljim borcem u istoriji MMA sporta.
- Uvek je bilo uživanje da gledam Fedora. U danima Pridea je bio najbolji, a borio se protiv najboljih. Zato ja takoĂ°e smatram da je najbolji, čak i u istoriji. Ne znam da li mu šteti činjenica šsto se nije borio u UFC-u, ali uprkos tome on je broj jedan.
Velasquez je drugi borac koji je u skorije vreme odao priznanje velikom ruskom šampionu, nakon što je to pre nekoliko dana uradio i aktuelni šampion UFC-a Junior dos Santos.
Upravo bi Dos Santos i Velasquez trebali da se krajem godine u reprizi duela iz prošle godine bore za šampionski pojas.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1686 poslato: Oktobar 09, 2012, 12:24:12 pre podne »

MARCO HUCK,BOKS:

Marco Huck trećeg novembra braniće svoju WBO titulu svetskog šampiona kruzer kategorije protiv Firat Arslana, saopšteno je iz kampa borca roĂ°enog u Sjenici.
Nakon što je u prošloj borbi teškom mukom na poene savladao Ola Afolabija, Hucka sada čega mnogo lakši izazov. Arslan je osmi takmičar WBO liste, a u karijeri ima 32 pobede, pet poraza i dva remija, a mnogi ga vide kao pripremu za duel sa Vladimir Kličkom.
Borba Hucka i Arslana održaće se na „Gerry Weber“ stadionu kraj Dizeldorfa.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1685 poslato: Oktobar 09, 2012, 12:23:21 pre podne »

K-1:

Remy Bonjasky nakon gotovo tri godine vratio se u ring savladavši na Glory 2 priredbi u Briselu Andersona Silvu.
Trostruki K-1 šampion nije imao lak zadatak. Sjajni „Braddock“ Silva, koji je u maju namučio i Badr Harija, odradio je tri vrlo dobre runde, zbog čega su sudije odlučile da se održi četvrta, ekstra runda. Tu je do izražaja došlo iskustvo 36-godišnjeg „Letećeg džentlmena“ koji je na kraju zasluženo odneo pobedu nad Brazilcem.
Problemi sa okom koje je imao Bonjasky su daleka prošlost, a naredni nastup Bonjasky bi trebao da ima u decembru, protiv za sada nepoznatog protivnika.
Priredba organizacije koja je potpuno preuzela primat od K-1 ugostila je još jednog vrlo atraktivnog borca, sjajnog Gokhana Sakija. Saki je svojim sjajnim bokserskim tehnikama razbio Mourada Bouzidija iz Tunisa, te ga je dobio sudijskom odlukom.
Nokautom u prvoj rundi slavio je i Andy Ristie protiv Nordin Ben Moha, dok je siguran bio i Hrvat Igor Jurković, koji je savladao Gregory Tonya tehničkim nokautom u drugoj rundi.
Rezultati:
Andy Ristie – Nordin Ben Moh
Danyo Ilunga – Ali Cenik
Marat Grigorian – Alex Vogel
Jahfarr Wilnis – Jamal Ben Saddik
Jhonata Diniz – Sebastian van Thielen
Koichi Pettas – Mark Miller
Igor Jurković – Gregory Tony
Murthel Groenhart – Marc de Bonte
Filip Verlinden – Fabiano „Cyclone“ Aoki
Nieky Holzken – Murat Direkci
Gokhan Saki – Mourad Bouzidi
Remy Bonjasky – Anderson „Braddock“ Silva
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1684 poslato: Oktobar 09, 2012, 12:22:07 pre podne »

MMA Brazil:

Dva velikana brazilskog mma,Paulo Filho i Murilo Ninja su nedavno imali revansh mech,osam godina kasnije.
Prva borba je bila u Japanu u okviru PRIDE promocije,i na ovaj mech se dugo chekalo,kako zbog samih boraca tako i zbog rivaliteta dve akademije,Brazilian top tema-a i Chute boxe akademije.
U prvom mechu je pobedio Paulo Filho iz Brazilian top team-a,a u prilozenom videu pogledajte sta se desavala na revanshu:

http://www.youtube.com/watch?v=9YKg_h93ajQ&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1683 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:16:06 posle podne »

WFC:

Bojan Kosendar neće se na WFC 17 priredbi boriti sa Vasom Bakočevićem, objavio je to crnogorski borac na svom „facebook“ profilu.

U reakciji Bakočevića navodi se da je „Želva“ odustao od odbrane titule za pojas lake kategorije uz obrazloženje da je povreĂ°en. Kao zamena u borbi za pojas pominje se poljski takmičar Piotr Hallaman, takmičar koji u karijeri ima deset pobeda i samo jedan poraz.

Bakočević i Kosendar trebali su da se sastanu u „co-main“ borbi priredbe koja će da se održi 21. oktobra u „Hali Tivoli“ u Ljubljani.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1682 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:15:19 posle podne »

Glover Teixeira:

Iako je u UFC-u odradio samo jednu borbu (pobeda nad Kyle Kingsburyem), Glover Teixeira već sada razmišlja o duelu sa akutelnim šampionom poluteške divizije Jon Jonesom.

Brazilski borac rekao je u razgovoru za „MMA Interviews“ da veruje da bi mogao da pobedi trenutno nedodirljivog Jon Jonesa.

- Mnogo je jakih takmičara, ali mislim da sam ja taj koji može da ga sruši. Ukoliko mi UFC ponudi borbu za pojas prihvatiću je bez razmišljanja i postaću šampion.

Momak koji je u nizu od 16 pobeda svestan je ipak da do borbe sa Jonesom treba da proĂ°e neko vreme.

- Odradio sam samo jednu borbu u UFC-u i znam da moram da se dodatno pokažem. Zbog toga još uvek nisam u listi boraca koji konkurišu za duel sa Jonesom, ali nikada ne znate kada možete da dobijete poziv kakav je na primer dobio Vitor (Belfort).

Svoju 19. pobedu u karijeri Teixeira će da juri na UFC 153 priredbi, u duelu sa sunarodnikom Fabiom Maldonadom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1681 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:14:26 posle podne »

UFC:

Anderson Silva: Želim da iz UFC-a odem neporažen!

Brazilski „Pauk“ Anderson Silva dominira UFC-ovom srednjom kategorijom već duže vreme, a nakon problema sa UFC 153 priredbom, šampion kategorije do 84 kilograma odlučio je da uskoči u pomoć UFC-u, te da se na UFC 153 priredbi u poluteškaškom duelu bori sa Stephan Bonnarom.

Silva je u razgovoru uoči priredbe istakao da se nije previše dvoumio kada je dobio poziv da se bori u Rio de Žaneiru.

- Dana White je tražio da se borim na UFC 153 priredbi. Ja sam to video kao priliku da se odužim brazilskim navijačima za sve lepe trenutke i podršku koju mi pružaju.

„Pauk“ je kratko prokomentarisao i budućeg protivnika, „Američkog psiha“ Bonnara.

- On je jedan od razloga zbog kojih su MMA i UFC tu gde jesu, i zato morate da ga poštujete.

O MMA sportu se ne treba previše govoriti.

- MMA je individualan sport, i to je sport u kojem morate da trenirate i napredujete svakog dana. To je moj cilj, a mislim da je to i cilj svakog sportiste. Ja želim da nastavim pobednički niz i da završim karijeru bez poraza u UFC-u.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5EsMyCEQmzw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1680 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:13:09 posle podne »

MMA:

Prelepa Ronda Rousey svojim ubedljivim nastupima oduševila je MMA svet, te žensko takmičenje dovela do vrhunca svoje popularnosti. Priliku da izvuče korist iz aktuelne situacije vidi i UFC-ov šef Dana White, koji je odlučio da učini sve kako bi organizovao borbu Rousey i Cris „Cyborg“ Justino.

- Mogli ste da me proteklih dana vidite često sa Rondom, tako da radim na tome. Mislim da smo trenutno blizu organizovanja meča.

Rousey i Cyborg žele da se bore, ali Cyborg, i dalje suspendovana zbog pada na doping testu, ne želi da preĂ°e u bantam kategoriju, iz zdravstvenih razloga. Rousey je do sada čvrsto stajala pri svojim uslovima, a da li je Dana uspeo da napravi kompromis za sada nije poznato, kao ni što nije poznato u kojoj će organizaciji eventualna borba da se održi, Strikeforce ili UFC.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1679 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:12:33 posle podne »

DAVID HAYE,BOKS:

Haye je u svojoj poslednjoj izjavi istakao da mu je Kličko obećao borbu, i da je spreman da razbije „ukrajinskog robota“.

- Vitali je nekoliko puta rekao da će da me razbije, nokautira. To je čisto sra**e! Previše sam brz i talentovan da bi me neki veliki, spori robot iz Ukrajine savladao. Ovo je borba koju celi svet želi da vidi. Može on da ima i 500 pobeda protiv nesposobnjakovića, ali ja sam neki novi nivo. Neka napokon izabere pravog protivnika, a ne neke amatere koje putem TV stanica predstavlja kao kvalitetne borce.

Haye u karijeri ima 26 pobeda i dva poraza, a izgubio je u borbi sa mlaĂ°im Ukrajincem Vladimirom. Pobedom nad Dereck Chisorom vratio se u život, a da li je to dovoljno za borbu sa Vitalijem saznaćemo vrlo brzo.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1678 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:11:44 posle podne »

BOKS:

Jedan od najboljih britanskih boksera Amir Khan boriće se 15. decembra u Los AnĂ°elesu protiv Carlos Moline, saopšteno je iz „Golden Boy“ promocije.

Khan nakon dva vezana poraza od Lamont Petersona i Danny Garcie želi da se vrati pobedničkim stazama, a protivnik mu neće biti ni malo lak. Reč je o neporaženom Molini koji ima 26 godina, a do sada se nije borio sa zvučnijim imenima.

Biće ovo prva borba Khana pod palicom novog trenera. Virgil Hunter je u septembru zamenio Freddiea Roacha, te će se od sada nalaziti u uglu britanskog dragulja.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1677 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:11:08 posle podne »

Travis Browne,UFC:

Američki borac Travis Browne, poražen je od Antonio Silve u glavnoj borbi UFC on FX 5 priredbe, a veliki uticaj u porazu tehničkim nokautom u prvoj rundi imala je i povreda kolena koju je „Hapa“ doživeo početkom borbe.

Povredu kolena potvrdili su iz Jackson MMA tima, kampa u kom trenira ovaj borac.

- Travis Browne je povredio koleno u svom prvom high kicku. Sigurni smo da će se vratiti jači nego ikada.

Browne je na pres konferenciji nakon borbe potvrdio da je povredio koleno, te da mu je tetiva kolena pukla tri puta prilikom pomenutog high kicka.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1676 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:09:09 posle podne »

Odloženi Kup Srbije u tekvondou i džudo turnir „Zoran Ristić – Ciga“

Odlukom MUP-a Srbije odložene sve manifestacije za subotu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odlučilo je da se šestog okotbra neće održati nijedna manifestacija, pa ni sportska.Tako je deveti memorijalni džudo turnir „Zoran Ristić – Ciga“ planiran za subotu i SC „Šumnice“ otkazan, javili su organizatori.

Oni su obavestili da će blagovremeno obavestiti zainteresovane o novom terminu održavanja turnira.

Odlukom MUP-a odložen je i Kup Srbije u formama i borbama za pionire u tekvondou. Novi termin je 13. oktobar, saopšteno je na zvaničnom sajtu ovog Saveza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1675 poslato: Oktobar 07, 2012, 11:07:58 posle podne »

UFC on FX 5:

Antonio Silva vs. Travis Browne – rezultati :

Antonio Silva može da odahne. Brazilski borac je nakon dva vezana poraza uspeo da savlada Travis Brownea, i to na impresivan način. „Bigfoot“ je pitanje pobednika rešio već u prvoj rundi. Četvrti minut borbe i tehnički nokaut za trijumf Silve.

„Bigfoot“ je prvo direktom dobro pogodio Brownea, te ga je sa nekoliko dodatnih udaraca potpuno uništio, nateravši sudiju da prekine meč.

Jake Ellenberger ispunio je očekivanja. debitant u UFC-u Jay Hieron nije dorastao iskusnijem UFC borcu koji je pobedio odlukom sudija.

Prvi izazivač za titulu muva kategorije je John Dodson. On je u vrlo zanimljivoj borbi usepo da krajem druge runde tehničkim nokautom savlada Jussiera Formigu.

UFC on FX 5, glavne borbe:
Antonio Silva def. Travis Browne
Jake Ellenberger def. Jay Hieron
John Dodson def. Jussier Formiga
Justin Edwards def. Josh Neer

Uvodne borbe:
Yves Edwards vs. Jeremy Stephens (otkazano)
Michael Johnson def. Danny Castillo
Dennis Hallman vs. Thiago Tavares (otkazano)
Jacob Volkmann def. Shane Roller
Diego Nunes def. Bart Palaszewski
Darren Uyenoyama def. Phil Harris
Marcus LeVesseur def. Carlo Prater
Mike Pierce def. Aaron Simpson
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1674 poslato: Oktobar 06, 2012, 06:00:35 posle podne »

Ruslan Karaev je ruska K-1 legenda.Uskoro ce te imati priliku da prochitate i intervju sa njim,a do tada uzivajte u akciji:

http://www.youtube.com/watch?v=AeELpGegoRE
Sačuvana
Stranice: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 14 upita.