TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398089 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 04:50:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261675 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1553 poslato: Septembar 12, 2012, 06:24:56 posle podne »

ULTIMATE FIGHTER SHOW,Indija:

Iduća godina biće velika za sve MMA borce, ali i fanove u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji planete. Naime, Indija će od 2013. godine imati svoj „The Ultimate Fighter“ show koji će biti organizovan u saradnji sa Sony Six-om.
MMA sport u Indiji doživljava vrtoglavi uspon, a velike zasluge za to idu i domaćoj organizaciji Super Fight League (SFL). Uz činjenicu da se radi o ogromnom tržištu (više od milijardu i dvesta miliona stanovnika), nema sumnje da će UFC-ovi sadržaji komercijalnno biti uspešni. TakoĂ°e, velika je verovatnoća da bi i neki talentovani borac mogao krenuti stopama Junior dos Santosa, Anderson Silve, Jon Jonesa ili ostalih UFC šampiona.
Sony Six od ranije saraĂ°uje sa UFC-om, te emituje sve priredbe najjače svetske MMA kuće.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1552 poslato: Septembar 12, 2012, 06:23:48 posle podne »

Fabio Maldonado:

Fabio Maldonado ponudio se UFC-ovim čelnicima kako bi ispunio praznine nastale povredama Quinton Jacksona i Jose Alda. Brazilac je u razgovoru za „MMAjunkie“ istakao da bi se rado borio sa sunarodnikom Glover Teixeirom, uprkos činjenici da ima već zakaznu borbu sa Cyrille Diabateom na UFC 154 priredbi.
- Želim ovu borbu. Naši stilovi garantuju fantastičnu borbu svim fanovima i mislim da bi uveličali UFC 153 priredbu. Nadam se da će mi UFC ispuniti ovu želju.
Predsednik UFC-a Dana White sinoć je objavio da su „Rampage“ i Aldo zbog povreda morali da se povuku sa UFC 153 manifestacije. Zamene još uvek nisu objavljene, a da li će Maldonado uskočiti umesto „Rampagea“ ostaje da vidimo.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1551 poslato: Septembar 12, 2012, 06:22:58 posle podne »

JOSE ALDO:

Već drugi put ove godine Jose Aldo morao je da se povuče sa UFC-ove priredbe, i to još jednom zbog povrede. Prvak perolake divizije trebao je da se na UFC 153 priredbi u oktorbu bori sa Frankie Edgarom, ali je predsednik UFC-a Dana White juče objavio da od te borbe neće biti ništa.
Razočaran novom povredom bio je Brazilac, koji je to podelio sa svojim „Twitter“ fanovima.
- Žao mi je ljudi, zaista sam želeo da se borim. Ipak, bolovi su prejaki i vrlo sam razočaran.
Pre nekoliko nedelja objavili smo da je Alda udario automobil dok je vozio svoj motor. Iako su iz njegovog tabora uvjeravali da je reč o lakšoj povredi, izgleda da to i nije bilo baš tako.
UFC još uvek nije objavio ko će se umesto Alda i Edgara boriti u glavnoj borbi priredbe zakazane za 13. oktobar. Navodno bi Edgar mogao dobiti novog protivnika, ali ništa nije zvanično saopšteno.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1550 poslato: Septembar 12, 2012, 06:22:02 posle podne »

UFC:

Kasno sinoć po našem vremenu MMA svet prodrmala je objava predsednika UFC-a Dana Whitea da je sa UFC 153 priredbe otpao učesnik glavne borbe večeri Jose Aldo, te da je i nastup Quinton Jacksona u „co mainu“ takoĂ°e otkazan!

White je u rasponu od samo nekoliko sati objavio dve neverovatne informacije. Prvo je White saopštio da od „Rampagea“ neće biti ništa, da bi nakon toga šokirao sve MMA fanove.

Tweet glasi:"Sada je i Aldo ispao zbog povrede stopala. Glavna i „co main“ borba u jednom danu. Još jedan neverovatan UFC dan. Biće dosta posla za nas"

UFC 153 je tako samo mesec dana pre održavanja ostao bez glavne i „co main“ priredbe, a pitanje je šta mogu da izmisle pomenuti White i njegov organizator mečeva Joe Silva. Na „Twitteru“ su se oglasili brojni borci koji žele da iskoriste situaciju, pa je tako Tom Lawlor ponudio da napadne Teixeiru umesto „Rampagea„. Špekuliše se i o Chael Sonnenu, ali ništa nije zvanično potvrĂ°eno.

Za sada nije poznato kakve će poteze povući White pred kojim je svakako težak period. Ipak, na ovo je predsednik UFC-a ove godine i navikao. Veliki broj povreda, doping skandali Nick Diaza i Alistair Overeema, te kulminacija sa UFC 151 priredbom bila je dovoljna. Novi haos koji je sada stvoren biće vrlo teško ispraviti, bar na pravi način.
Podsetimo, UFC 153 već je ranije doživeo promenu, pošto je umesto povreĂ°enog Erik Kocha na duel sa Aldom odlučio da izaĂ°e Frankie Edgar, novopečeni borac u perolakoj diviziji. Ipak, ni on neće moći da napadne pojas Alda kojem je ovo čak drugi put ove godine da se povlači iz odbrane svog pojasa.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1549 poslato: Septembar 12, 2012, 06:19:55 posle podne »

Dana White: Nisam pričao sa Jonesom nakon otkazivanja UFC 151!

UFC-ov šef kazao i da je glavni krivac za Jonesovu odluku njegov trener Greg Jackson.

White je u gostovanju za „Inside MMA“ kazao da od otkazivanja UFC 151 manifestacije nije razgovarao sa Jonesom, ali da će to uskoro uraditi.

- Nisam pričao sa Jonesom nakon otkazivanja UFC 151, ali ću to učiniti za nekoliko dana u Torontu i videćemo šta će se desiti. Mislim da sa do sada bio potpuno iskren i otvoren kada se govorilo u UFC 151 priredbi, možda i malo emocionalniji nego što je trebalo. Govorio sam, i ponoviću – odluku da ne prihvati borbu sa Sonnenom nije doneo Jones, već Greg Jackson. Rekao mu je da bi mu to bila najveća greška u životu, a to je zaista neverovatno.

Jones će umesto na UFC 151 svoj pojas poluteške kategorije braniti za nešto više od deset dana, 22. septembra na UFC 152 manifestaciji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1548 poslato: Septembar 12, 2012, 06:18:24 posle podne »

MMA:

Vrlo neobična borilačka priredba trebala bi uskoro da se dogodi u Velikoj Britaniji. Naime, Britanska promocija „Ultimate Cage Fighting Championships“ (UCFC) udružio je snage sa grupom zvanom „Wheeled Warriors“ (ratnici na točkovima prim. prev.) u želji da organizuje prvi MMA meč osoba u invalidskim kolicima.
Organizatori su objavili da će se ova priredba odžati kasnije tokom godine u Južnom Jorkširu.
- Wheeled Warriors grupa i UCFC udružili su snage kako bi napravili seriju borbi osoba u invalidskim kolicima, i to pod MMA pravilima. Želimo da ljudi kojim to do sada nije bilo moguće osete slast MMA borbi, kao i bokserskih mečeva. San nam je da se MMA i boks pojave i na Paraolimpijadi.
Mečevi bi se radili u specijalno izraĂ°enim invalidskim kolicima koja se mogu koristiti za sve sportove, od košarke do aktivnosti u prirodi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1547 poslato: Septembar 12, 2012, 06:17:21 posle podne »

Dana White,UFC:

Predsednik UFC-a je ovih dana pod pritiskom javnosti zbog najavljene borbe izmedju Andersona Silve i George St Pierra.
Dana ima i alternativne opcije,pa je u vezi te borbe izjavio sledece:
- Ovo je faza u kojoj je Andersonu vrlo teško pronaći protivnika. Pobedio je sve, srušio rekorde i postavio neke nove granice u srednjoj kategoriji. Ukoliko pobedi St. Pierrea, budite sigurni da će se naredni put boriti sa Jon Jonesom! Znam da su prijatelji, ali je Jones rekao i da ne bi u kavez sa Evansom, pa se borba ipak održala.
Duel St. Pierrea i Silve trebao bi da se odradi u catchweightu i to u prvoj polovini naredne godine. Pre toga, St. Pierre će na megdan Carlos Conditu, protiv koga će braniti svoj velter pojas.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1546 poslato: Septembar 12, 2012, 06:14:23 posle podne »

Rampage Jackson,UFC:

Bivši UFC-ov šampion u poluteškoj diviziji Quinton Jackson kazao je da će uskoro napustiti MMA sport, te da će se preseliti u boks ili kik boks. Razlog je, kaže popularni „Rampage„, činjenica da je MMA postao dosadan!
- Želim da odem u boks ili K-1. MMA je postao dosadan, promoteri više zaraĂ°uju od boraca, a uz to nas niko ne poštuje. Kada izgubimo meč kažu da smo smeće, da je vreme za kraj karijere ili slično.  Nije isto kao što je nekada bilo.
„Rampage“ je u svoje poslednje dve borbe poražen, a za mesec dana bi u Rio de Žaneiru trebao da odradi svoju gotovo sigurno poslednju UFC borbu, protiv Glover Teixeire. On je već boravio na K-1 Rising priredbi, te se špekuliše da bi mogao preći baš u tu organizaciju.
Ostaje da vidimo sta ce kontroverzni Rampage uraditi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1545 poslato: Septembar 12, 2012, 06:12:43 posle podne »

BOKS:

Manuel Charr kazao je u razgovoru za ruski portal „Allboxing“ da zahteva revanš borbu sa WBC šampionom Vitali Kličkom, nakon što je u borbi održanoj protekle subote poražen tehničkim nokautom.

Charr je do svog prvog poraza u karijeri stigao prekidom u četvrtoj rundi. Sudija borbe je naime odlučio da zbog puknuća arkade i obilnog krvarenja prekine borbu, sto se 27-godišnjem borcu nimalo ne dopada.
- Došao sam u Moskvu da se borim i bio sam spreman na to. Pucao sam od snage i motivacije i želeo da osvojim taj pojas. Vitali je veliki šampion i zaista ga poštujem, ali tu borbu nije dobio on. Borbu je dobio lekar. Ja se nikada nisam povukao u životu, pa to nisam radio ni u Moskvi. Sudija je odlučio da je kraj, ne ja. Ne znam zbog čega je to uradio, jer je to česta povreda i može da se sanira. Zahtevam revanš, jer ga zaslužujem.

Da će se Charru ispuniti želja malo je verovatno, s obzirom da je Kličko najavio da će se potpuno posvetiti politici, a jedina borba koja bi mogla da ga odvrati od ideje o penziji je ona sa britanskim brbljivcem David Hayeom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1544 poslato: Septembar 10, 2012, 05:31:39 posle podne »

RICKSON GRACIE:

Odlichan dokumentarac o verovatno najboljem mma-bjj borcu svih vremena.CHOKE zauzima posebno mesto medju svim fanovima Rickson Gracie-a,uzivajte:

http://www.youtube.com/watch?v=BjvzJO-6ESc&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1543 poslato: Septembar 10, 2012, 05:29:32 posle podne »

BOKS:

Kontroverzni britanski teškaš David Haye „opalio“ je po Vitali Kličku nako njegove, kako je kazao, „odvratne“ odbrane WBC pojasa protekle subote.
Kličko je u Moskvi pobedio Nemca Manuel Charra nakon prekida u četvrtoj rundi. RoĂ°enom Sirijcu je pukla arkada, a doktori su odlučili da zbog preteranog krvarenja daju trijumf 41-godišnjem Kličku.
Haye, koji je bio neuspešan protiv Vitalijevog brata Vladimira, kazao je da stariji brat sa njim ne bi izdržao ni šest rundi.
- Razočarao me nastup Vitalija i zato bih voleo da se sastanemo i da ga nokautiram. Pokazao je mnogo nedostataka i protiv mene ne bi izdržao šest rundi. Pogodio bih ga serijom koja bi mu razbila bradu. Trebalo bi da ga bude sramota s obzirom na nastup protiv Charra.
„Hayemaker“ je istakao i da mu je Kličko obećao borbu, i da bi obećanje trebao da ispuni.
- Menadžer klička Bernd Boente kazao je da će pobednik mog duela sa Chisorom dobiti borbu sa Vitalijem. Ja sam svoj deo posla ispunio, sada je vreme da se Vitali pokaže i da prihvati borbu sa mnom. Nema sumnje da bi to bila najveća borba u Nemačkoj i najveća u bokserskoj istoriji.
Kličko bi poslednji put u ring, i to sa Hayeom mogao tek nakon parlamentarnih izbora u Ukrajini, s obzirom da je iskusni 41-godišnjak član opozicione partije.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1542 poslato: Septembar 10, 2012, 05:29:02 posle podne »

FEDOR EMILIANENKO,Intervju:

On je ruski „Bog“, sinonim za MMA u Rusiji, ali i tom delu Evrope. U našem regionu, ali i celom svetu on je čovek sa najviše MMA fanova. Jednom rečju – Fedor Emelianenko.
U svojih 39 borbi Fedor je 34 puta slavio, a proslavio je organizacije poput Rings-a, Pride-a, Dream-a i Strikeforcea. U penziju je otišao pre dva meseca, trijumfom nad Pedro Rizzom, ali je i dan danas njegovo ime prisutno u svim MMA portalima.
Ruski portal „pravmir“ odlučio je da iskoristi slobodno vreme Fedora, te da sa njim odradi intervju. Ovaj vrlo opširni razgovor prenosimo vam u celosti.
U mnogo intrvjua ste govorili da ne osećate nikakvu vrstu agresiju prema vašim protivnicima.
- Mislim da verna osoba nikada ne može osetiti agresivnost prema ljudima. Tu ubrajam i borce. Borba jednostavno nije lično neprijateljstvo, to je samo jedan vid posla.
Postoji i izraz „sportska ljutnja“. Da li to pomaže borcu?
- Taj termin je izmišljen i ne znam o čemu on govori? Strpljenje, kontrola i razvoj svojih sposobnosti donose uspeh. Uz ljutnju i agresiju gubite mogućnost procene situacije, ne možete na pravi način da reagujete i stvarate sebi opasnost. Ako želite da se nekom osvetite jurite napred da bi udarili jače, ali to nije dobra stvar. U svemu, ne samo u sportu, morate biti mirni i koncentrisani.
Vi ste jedan od najuspešnijih sportista sveta, svetski šampion u MMA sportu. Veliki ste vernik, i da li je teško biti i vernik i sportista?
- Bog me je poslao u ove vode, i to mi daje za pravo da radim svoj posao najbolje što mogu. Da radim nešto drugo, radio bih ga na najbolji mogući način. U sportu je najveći uspeh pobeda, ona je važna i ona je dokaz da dobro radite svoj posao. Nama Pravoslavnim hrišćanima se sudi po delima, i sve što radimo mora biti u slavu Bogu. Da bi uradili posao na Božiji način, moramo da zasučemo rukave.
Da li velike borbe dovode do mogućnosti da postanete previše samouvereni i da zaboravite neka svoja uverenja?
- Da. Nije slučajnost da mnogi sveštenici kritijuju velike sportove. Zbog toga mnogi sportisti rade svoj posao kako bi zadovoljili sopstvene ambicije. Opasnost da postanete previše samouvereni postoji, ali ne dam da to utiče na mene. Postoji samo jedan način da uspete – da svaku pobedu posvetitie Bogu i svojoj državi.
- U poslednje vreme sam razmišljao o tome i uvideo sam da mnogi borci rade posao za svoju državu, ne isključivo za sopstvenu promociju. Mladi takmičari se ugledaju na starije. Znam to jer sam i ja kao mlad gledao takmičare na TV-u i pokušavao da imitiram šampione. Primećivao sam uvek da gotovo niko nije govorio „hvala Bogu“. Obično su pričali o sebi i stavljali sebe ispred svega. Da je neko, samo jedan takmičar, kazao „Zahvalan sam Bogu na ovoj pobedi“, mnogi fanovi, uključujući i mene bi počeli da razmišljaju na taj način. Okrenuli bi se Bogu, a to je put kojim svi treba da idu.
Da li misliš da je čudno kada neki sportista priča o Bogu?
- Ne. Mladi borci shvataju sport vrlo ozbiljno. I u veri i u sportu važne su neke vrednosti. U sportu vas trenira jedan čovek kojem morate da verujete. Isto tako je i u veri, svešteniku morate verovati, a isto kao i u sportu, i u veri morate da budete uz ljude, da živite zajedno i da ih poštujete. Morate da se odreknete od mnogo stvari, a to ja najbolje znam.
U jednom od intervjua poručili ste mladim da uz „Pravoslavni duh“ svi sportisti mogu prevazići prepreke i protivnike koji su jači od njih. Da li je to istina?
- U nekim borbama se osećate slabijim od vašeg protivnika, ali morate da znate da u većini duela pobeĂ°uje duh. Objasniti taj fenomen nekom ko je nevernik je nemoguće. Lično, mislim da vas Bog gura napred.

Mediji vole da istaknu kako se borite za „Red Devil Fighting Team“ (Borilački klub Crveni Ă°avoli). Da li je to čudno za jednog Pravoslavca?

- Pre svega, informacija da se borim za gore pomenuti tim je neistinita. Jedini klub za koji nastupam i za koji sam uvek nastupao je Sveti Aleksandar Nevski iz Belgorod regiona. Novinari me sele u „Red Devil“ jer su me oni već nekoliko puta kontaktiralli. Nisam ih prihvatio delom i zbog imena.
Završio si karijeru tako da verovatno imaš mnogo slobodnog vremena. Da li to vreme koristiš kako bi se još više posvetio veri.
- Mislim da ste pogrešili tim pitanjem. Ne možete da do danas budete sportista, a od danas postanete vernik. Isus Hrist je vaš život od početka do njegovog kraja. Sve ostalo ide na drugo mesto. Sport i veru možete da kombinujete, a tako ostvarujete zagarantovano dobre rezultate.
Znaš da postoje neki skandali oko Crkve. Da li te to zabrinjava?
- Znate, to pitanje uopšte ne postoji za mene. Ja samo znam da je naša vera prava i da je otelotvorena u Ruskoj Pravoslavnoj Crkvi. Ja nisam osoba koja će osuĂ°ivati nekoga ili se razočarati u njega zbog skandala. Ja sam jednostavno deo te crkve. Ako neko uradi nešto, što je po mom mišljenju pogrešno, trebamo da se pomolimo za njega. Danas, mnogo ljudi osuĂ°uje sveštenike. Mislim da je to pogrešno. Matej govori o tome da: “Oni koji prihvate poroka kao što je on, prihvataju i porokov poklon.” Ako neka osoba kroči u Crkvu da bi rekla kako Otac nešto radi pogrešno. Zašto ona to radi? To govori zaista mnogo o kritičarima. Oni ne gledaju sebe, ne bore se sa svojim osećanjima ali nalaze za shodno da traže greške u drugim ljudima. Ali Ruska Pravoslavna Crkva je crkva svih nas – vernika. Čudno je kada ste Pravoslavni Hrišćanin ali gledate Crkvu “sa strane”. Ne, i vi ste deo crkve. i sve što nju pogaĂ°a, pogaĂ°a i vas.
Ali čovek može da se odvoji…
- Mediji mnogo govore o Patrijarhu, i dobro i loše. Ali za mene on je van svih granica. On je bliži Bogu od svih nas. Ljudi koji diskutuju o hijerarhiji, u mojim očima, samo zaboravljaju da je sve u rukama Boga., čak ni u rukama Patrijarha. On pokušava da nas uči veri, ali svako reaguje drugačije. Oni koji ne žele da se bore protiv svojih grehova se naljute. Ali to je normalno… Čak i Hristos kada je hodao zemljom nije bio prihvaćen od strane svih.
Imao si samo tri poraza u svojoj karijeri, sve u nizu. Da li vera pomaže u tim situacijama?
- Ne mogu da kažem da “vera pomaže kada gubišâ€ť. Da li zaista postoji situacija kada vera ne bi trebala da nam pomogne? Ne mogu da podelim svoje postupke i učinke “sa Bogom” i “bez Boga”. Ako sam vernik, vera i Bog su uvek tu, sa mnom.
Ali ipak. kada se vernik sretne sa lošom srećom može reći sebi: “Božja je volja za sve, ovo je bilo neophodno”. Dok ateista samo pogleda I kaže: “Ovo je samo blesavo opravdanje. Nama se ništa ne šalje, jednostavno to je uraĂ°eno pogrešno”…
- Da, to mi je poznato. Bio sam u takvoj i sličnoj situaciji mnogo puta. Ali sam sasvim siguran da trebamo da zahvalimo Bogu i za sve gubitke i za sve pobede. U toj situaciji, za gubitke. Sveti Jovan Zlatousti je proveo poslednje godine svog života u bolu, a ipak njegove poslednje reči su bile “Hvala Bogu za sve”. Kada sam odgledao film o zatvorenicima u Sovetskom kampu bio sam šokiran. Ti ljudi su iskusili takvu bol, da je to nezamislivo i opet su slavili Boga. To nije neki gubitak u meču, to je pola vašeg života, duge godine hladnoće, gladi, nemaštine I često bolne smrti. Nakon toga I dalje su uspeli da slave Boga i da mu se zahvale. Mi moramo da uradimo to isto! Mi nismo drugačiji. Samo je sve mnogo lakše za nas. Naše životno iskustvo je ništa u poreĂ°enju sa njihovim. Znam da nekada osećam tugu što Bog učestvuje kada neke stvari i4t nisu baš dobre, ali ipak mi radije mislimo kako je sve loše. Ali na kraju, svi ovi mečevi, borbe, pobede ili porazi – sve je to ništa u poreĂ°enju sa Bogom koji je uvek do nas.
Ništa?! Ali gledaoci misle da je borba naš život.
- To nije tako. Da je borba bila moj život, ne bih završio svoju karijeru. Ja i dalje dobijam ponude, svaka je bolja od bolje. Ali to je sve taština. Postoji samo jedan život u Hristu. Tu je porodična-Crkva, koja je mnogo bolja od sporta. Nijedna borba se ne može porediti sa tim.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1541 poslato: Septembar 10, 2012, 05:27:05 posle podne »

UFC:

Nurse i Gracie: Povreda je Georges St. Pierre učinila samo jačim

St. Pierreovi treneri zadovoljni spremom svog borca.

Georges St. Pierre gotovo godinu i po nije ostetio kako to izgleda boriti se u UFC-ovom Oktagonu. Povreda desnog kolena odvojila ga je od MMA sporta na deset meseci, ali je ovaj period KanaĂ°anina učineo samo jačim. Tako bar tvrde njegovi treneri Phil Nurse i Renzo Gracie.
Za Nursea, povreda nije uticala na velter prvaka.
- Šest meseci nije zadao udarac, a onda je došao u teretanu pun samopouzdanja. Počeli smo da sparingujemo što je bilo i rizično jer nikada ne znate šta se može dogoditi. On je tokom tog treninga povratio osećaj i naučio da u nekim potezima mora biti kreativniji. Smislili smo neke nove ideje, a što se ostalog tiče, to je manje-više stari Georges. Vrlo kreativan, isprobava stvari i nikada se ne žali.
Gracie sa druge strane smatra da je pauza samo poboljšala St. Pierrea, tačnije njegov ionako dobri jiu-jitsu.
- Njegova jiu-jitsu tehnika je i ranije bila dobra, ali sada je nakon nekoliko treninga i napornog rada prešla na neki novi nivou. Tehnički je još bolji nego pre povrede. I ranije je bio eksplozivan i jak, ali je sada tome dodao i sjajnu tehniku. On uvek uči, gde god da ode, šta god da radi. Zato je on i šampion.
Priliku da pokaže svoju snagu St. Pierre će imati na UFC 154 priredbi kada će braniti svoj pojas protiv Carlos Condita.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1540 poslato: Septembar 10, 2012, 05:26:13 posle podne »

VITALI KLICHKO:

Vitali Kličko kazao je nakon borbe sa Manuel Charrom da je razočaran načinom na koji se borba završila, te da je planirao da do 45. pobede u karijeri stigne nokautom.
- Pomalo sam razočaran načinom na koji je borba završila. Želeo sam da ovu borbu rešim pravim, ne tehničkim nokautom. Iskreno, mislio sam da Manuel može nastaviti borbu, ali su doktori odlučili kako su odlučili i to je verovatno bilo najbolje rešenje.
Iskusni Ukrajinac istakao je da je Charr pokazao veliko srce, te da ga čeka uspešna bokserska karijera.
- U prve dve runde Charr je bio koncentrisan na odbranu i zbog toga sam imao dosta problema da pronaĂ°em put za udarac. U trećoj i četvrtoj se počeo otvarati, a to mi je omogućilo da lakše zadam udarce. Iako je bio ozbiljno povreĂ°en, pokazao je veliko srce i želeo da nastavi sa borbom. On je veliki talenat i pred njim je svetla budućnost.
Kličko je do pobede nad Charrom stigao prekidom u četvrtoj rundi, kada su doktori zbog pucanja arkade i obilnog krvarenja odlučili da signaliziraju sudiji prekidanje meča. 41-godišnji Kličko je ranije najavio da će se nakon ove borbe povući iz boksa, te da će se posvetiti svom radu u politici.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1539 poslato: Septembar 10, 2012, 05:25:33 posle podne »

SAVATE:

U nedelju 09. septembra 2012. godine u Fiskulturnoj hali “Posavotamnavske” Srednje Škole u Vladimircima održano je Prvenstvo Srbije za pionire u assaut savateu.

Nastupilo je  10 klubova sa 84  takmičara. Najsupešniji je bio KBS “Knez Lazar” Obrenovac  sa osvojenih 3 zlatne i 5 srebrenih i 2 bronzane medalje. Organizatori prvenstva bili su Savate klub “Feniks” Provo i Savate Savez Srbije. Pokrovitelj prvenstva je bila Vlada Republike Srbije-Ministarstvo omladine i sporta i Opština Vladimirci. Vrhovni delegat takmičenja bio je Miodrag Rakić iz Rume a vrhovni sudija Maja Odžić iz Novog Sada.

PIONIRKE:

do 36kg:
1. Enita Behramaj-“Jedinstvo” Novi Bečej
2. Milica ĂDurić-“Jedinstvo” Novi Bečej

do 42kg:
1. Emeše Fleis-”MS GYM” Senta
2. AnĂ°ela Mirković-“Goran Ostojić” Beograd

do 48kg:
1.  Galina Prudkov-”MS GYM” Senta
2.  Ružica Mladenović-“Goran Ostojić” Beograd
3.  Ivana ĂDurĂ°ević-“Knez Lazar” Obrenovac

do 52kg:
1. Nela Behramaj-“Jedinstvo” Novi Bečej
2. Aleksandra Miletić-“Medak” Beograd

do 60kg:
1. Jelena Milosavljević-”MS GYM” Senta
2. Marija Vorotović-“Medak” Beograd
3. Elena Behramaj-“Jedinstvo” Novi Bečej

MLADI

do 27kg:
1. Strahinja Paležević-“Feniks” Provo
2. Nikola Paležević-“Feniks” Provo
3. Leontin Katona-”MS GYM” Senta

do 33 kg:
1. Dragiša Paležević-“Feniks” Provo
2. Svetozar Jovanović-“Knez Lazar” Obrenovac
3. Damjan Paležević-“Feniks” Provo
MLAĂDI PIONIRI:

do 30kg:
1 . Nikola Jovanović-“Vojvodina“ N.Sad
2.  Perica Dukin-”MS GYM” Senta
3.  Predrag Džigurski-“Jedinstvo” Novi Bečej

do 33kg:
1. Vukašin Vidrić-“Internacional” Zrenjanin
2. Bertold Kišmoška-“Vojvodina“ N.Sad

do 36kg:
1. Bojan Petrović-“Vojvodina“ N.Sad
2. SrĂ°an Paležević-“Feniks” Provo
3. Sebastijan Miloševski-“Internacional” Zrenjanin

do 39kg:
1. Jovan Davidović-“Internacional” Zrenjanin
2. Andruško Žolt-”MS GYM” Senta
3. Nemanja Vasić-“Feniks” Provo

do 42kg:
1. Aleksa Javorac-“Knez Lazar” Obrenovac
2. Stefan Vasić-“Feniks” Provo

do 45kg:
1. Branko Kovačević-“Goran Ostojić”Beograd
2. Stefan Šimulak-“Ruma” Ruma

do 48kg:
1. Aleksa Davidović-“Internacional” Zrenjanin
2. Kristijan Petrović-“Knez Lazar” Obrenovac

STARIJI PIONIRI:

do 42kg:
1 . Nikola Mirković-“Feniks” Provo
2.  Marko Gladić-“Galaktik” Sombor
3 . Alen Behramaj „Jedinstvo“ N.Bečej

do 48kg:
1. Dejan Ercegovac-”Ruma” Ruma
2. Nikola Stojkov-“Vojvodina” N.Sad

do 52kg:
1. Miloš Pavičić-“Galaktik” Sombor
2. Milan ĂDurić „Jedinstvo“ N.Bečej
3. Boško Popović-“Knez Lazar” Obrenovac

do 56kg:
1. Robert Horvat-“Internacional” Zrenjanin
2. Nemanja Antevski-“Knez Lazar” Obrenovac
3. Nikola Denković-“Medak” Beograd

do 60kg:
1. ĂDorĂ°e Milić-“Vojvodina” N.Sad
2. Borislav Vasković-“Galaktik” Sombor
3. Farkaš Sabolč- „Jedinstvo“ N.Bečej

do 65kg:
1. Milan Vuković-“Medak” Beograd
2. Filip Radovanović-“Knez Lazar” Obrenovac
3. Marko Rajić-“Galaktik” Sombor

do 70kg:
1. Aleksa Milošević-“Knez Lazar” Obrenovac
2. Dejan Brojčić- „Jedinstvo“ N.Bečej

do 75kg:
1. Milan Popović-“Feniks” Provo
2. Milan Vasović-“Vojvodina” Novi Sad

+ 75kg:
1. Petar Glomuz-“Knez Lazar” Obrenovac
2. Stefan Pavlović-“Knez Lazar” Obrenovac
3. Dejan Tolić-“MS GYM” Senta

Razultati  klubova:

1. KBS “Knez Lazar” Obrenovac
2. SK “Feniks” Provo
3. SK „Vojvodina“ N.Sad
4. KBS “MS GYM” Senta
5. KBS „Jedinstvo“ N.Bečej
6. KBS “Internacional” Zrenjanin
7. KBS „Galaktik“ Sombor
8. KBS “Medak” Beograd
9. SK „Goran Ostojić“ Beograd
10. Savate boks klub „Ruma”
Sačuvana
Stranice: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.037 sekundi sa 12 upita.