TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398084 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 02:38:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261669 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1523 poslato: Septembar 08, 2012, 07:13:46 posle podne »

UFC:

Rousimar Palhares protiv Hector Lombarda na UFC On FX 6!
Ovu vest otkrio je predsednik UFC organizacije Dana White putem svog profila na društvenoj mreži “twitter”.

Bivši Bellator šampion, Hector Lombard je do prelaska u UFC nanizao čak 25 mečeva bez poraza uz ukupan skor  (31-2). MeĂ°utim, u svom debiju za najjaču svetsku MMA organizaciju, u kome mu je protivnik bio Tim Boetsch, pruža prilično bledu partiju te doživljava poraz.
Priliku da ostvari prvu pobedu u UFC-u imaće protiv izuzetno neugodnog Rousimar Palharesa koji je u svom poslednjem meču doživeo poraz od Alan Belcher.
Imajući u vidu prethodne mečeve oba borca, nema sumnje da nas čeka sjajna borba.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1522 poslato: Septembar 07, 2012, 09:46:48 posle podne »

Leo Santos,MMA:

http://www.youtube.com/watch?v=Ef-X5_0m0Qs
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1521 poslato: Septembar 07, 2012, 09:43:11 posle podne »

JUDO:

Džudo – 5. MeĂ°unarodni turnir „Memorijal Svetozar – Draža Mihailović“

UJSK „Slavija“ Novi Sad, Judo federacije Srbije i Vojvodine organizuju 5. MEĂDUNARODNI TURNIR „MEMORIJAL SVETOZAR – DRAŽA MIHAILOVIĆ“ za muškarce 8. septembar 2012.god. u Novom Sadu.

Datum i mesto 8. septembar 2012.god. u Novom Sadu džudo sala na SPENS-u, adresa: Sutjeska 2, Novi Sad
Organizator UJISK „Slavija“
Serbia, 21000 Novi Sad
Tel./fax: +381 21 527 592
Mob.: 0038163442737
E-mail: slavija1@open.telekom.rs
Prijave do 20. avgusta 2012.
Kategorije -66,-73,-81,-90,+90.
Dolazak ekipa: 7. septembar 2012 god.

Program takmičenja:
9.00 – 10.00h Merenje
10.00-11.00h Žrebanje
11.00-16.00h Eliminacije
od 16.00h – Finalne borbe
Odlazak ekipa: 8. septembar 2012. god.
Odgovornost i osiguranje: Organizator dogaĂ°aja neće biti odgovoran za bilo kakve telesne povrede, niti za bilo kakav gubitak ili oštećenje imovine u vezi sa putovanjem i učešćem na ovom turniru.
Kotizacija 1000 dinara
Nagrade i priznanja:
1.MESTO – MEDALJA
2.MESTO – MEDALJA
3.MESTO – MEDALJA
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1520 poslato: Septembar 07, 2012, 09:41:27 posle podne »

Carlos Condit:

UFC-ov privremeni velter šampion Carlos Condit živi zaista mirnim životom. I dok se u UFC-u priča o sada već famoznoj UFC 151 priredbi, mogućem duelu Fedor – Lesnar (koji se gotovo sigurno neće dogoditi), te brojnim drugim stvarima, pomalo zaboravljeni  Condit odraĂ°uje svoje pripreme za predstojeći duel.
Condit će u svojoj narednoj borbi napasti Georges St. Pierrea, čoveka koga sada već svi (uključujući i UFC-ovog predsednika) šalju na megdan Anderson Silvi. Ipak, menadžer Amerikanca Malki Kawa  ističe da će Carlos pokvariti planove UFC-ovim čelnicima.
- Carlos je navikao da ga smatraju autsajderom. Tako je bilo u njegove poslednje tri borbe, a opet je sve tri pobedio. Zna kako da pomrsi plan UFC-u. To je učinio u slučaju Nick Diaza, to će učiniti i sada.
Condit i St. Pierre u Oktagon će na UFC 154 priredbi zakazanoj za 17. novembar i kanadski Montreal.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1519 poslato: Septembar 07, 2012, 09:40:34 posle podne »

Jon Jones: Whiteu su svi krivi, sem on!

UFC-ov šampion u poluteškoj diviziji istakao je da White za otkazivanje manifestacije planirane za prvi septembar krivi svakog sem sebe.
- Morao sam da zaštitim sebe i porodicu i zato sam odbio Sonnena. Dana sa druge strane svaljuje krivicu na svakog, sem na sebe. Mi nismo u svaĂ°i, i verujem da ćemo u budućnosti još bolje saraĂ°ivati.
Zanimljivo, i Dana White kazao je da su njegovi odnosi sa Jonesom vlro dobri, te da nema nikakvih prepreka da uspešno saraĂ°uju u budućnosti. Pitanje je pak da li je sve tako sjajno…
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1518 poslato: Septembar 07, 2012, 09:38:49 posle podne »

Jose Aldo: Sanjam nastup na Marakani!

Aldo je poznat kao veliki zaljubljenik u fudbal, a nada se da će mu šampionski status doneti priliku da nastupi na mitskom stadionu.
- Samo Bog zna šta nosi sutra. U ovom trenutku sam fokusiran na odbranu titule, ali svakako da sanjam nastup na Marakani. To je kultni stadion i bilo bi fantastično da nekada ovde nastupim.
Brazilski borac će u kavez na UFC 153 priredbi protiv Frankie Edgara, koji je nakon povrede Erik Kocha uskočio na megdan Aldu.
- Pripreme protiču sjajno. Naravno, zbog promene protivnika moramo i da menjamo naš plan, ali se osećam sjajno i prilično sam samouveren.
Edgar i Aldo u kavez će u Rio de Žaneiru 13. oktobra.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1517 poslato: Septembar 07, 2012, 09:37:20 posle podne »

UFC:

Zvaničnici UFC-a potvrdili su da će se UFC on Fuel TV 6 priredba održati desetog novembra u Makau.

Svoj kineski debi UFC će odraditi u „Cotaiareni“ koja ima kapacitet od oko 15 hiljada mesta. U glavnoj borbi ove večeri nastupiće bivši UFC šampionRich Franklin i nekadašnji strikeforce prvak Cung Le.
Uz njih, okosnicu ove MMA večeri činiće i dueli Dong Hyun Kima (15-2-1) i Paulo Thiago (14-4), te neporaženog Stanislav Nedkova i atraktivnog Brazilca Thiago Silve (14-3).
Glavne borbe biće prenošene na Fuel TV-u, a preliminarne borbe će biti „streamovane“ preko Facebooka.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1516 poslato: Septembar 06, 2012, 04:18:58 posle podne »

Cobrinha Brazilian Jiu Jitsu:

http://www.youtube.com/watch?v=k9HVTXj3Pgc&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1515 poslato: Septembar 06, 2012, 04:05:06 posle podne »

MMA,Srbija:

Bobb Sap već odavno nije ime koje izaziva strahopoštovanje meĂ°u svojim protivnicima u ringu ili kavezu, ali njegov idući protivnik Dušan Panajotović odlučio se ipak maksimalno ozbiljno pripremiti.

Nakon što je Bob Sapp unatrag poslednjih deset meseci boravio, teško nam je reći borio se, u Hrvatskoj i Sloveniji, ovog meseca stiže i kod nas gde će nastupiti u glavnom meču večeri na priredbi Ultimate Fight Serbia,o kojoj smo vec pisali.

Protivnik će mu 15.septembra u Beogradu biti Dušan Panajotović koji nema previše MMA iskustva, ali zato je poznat po svojim parteraškim vrlinama. Iako Sapp već odavno nije ime koje izaziva strahopoštovanje meĂ°u svojim protivnicima, Dušan se odlučio profesionalno i maksimalno ozbiljno pripremiti za ovaj meč, koji će verovatno, po uhodanom receptu, završiti već u prvoj rundi porazom Sappa.

Pogledajte deo Dusanovih priprema:

http://www.youtube.com/watch?v=dBXmqHQL9Zs&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1514 poslato: Septembar 06, 2012, 04:01:47 posle podne »

UFC:

Verbalni rat izmeĂ°u trenera iduće sezone The Ultimate Fighter showa se nastavlja, a posljednji se oglasio Shane Carwin koji je  Royju Nelsonu preporučio da se malo uozbilji.

Praktichno isti dan kad je Dana White objavio da će glavni treneri, pa samim time i suprotstavljene strane, u idućoj sezoni The Ultimate Fighter showa biti Roy Nelson i Shane Carwin započeo je verbalni rat izmeĂ°u ova dva vrlo dobra UFC-ova borca.

Prvi se očekivano ipak oglasio Nelson, no Carwin brbljavom Royju ipak nije ostao dužan, pa ga je tako juče prozvao i glumcem, dok je za sebe skromno zakljuchio da je samo prosečna osoba.

"Mislim da smo Roy i ja dve vrlo različite osobe. Nemojte me pogresno shvatiti, Roy je vrlo talentovan, iako bi mogao biti još bolji kad bi neke stvari shvatao ozbiljnije", rekao je Carwin.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1513 poslato: Septembar 06, 2012, 03:58:36 posle podne »

BJJ,Srbija:

U toku je upis novih chlanova u Zerjlal akademiji,uskoro sledi opshiran info u vezi termina i uslova,a do tada pogledajte njihov tim na delu:

http://www.youtube.com/watch?v=cNkuvPvl6os
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1512 poslato: Septembar 06, 2012, 03:53:00 posle podne »

Dana White,UFC:

Predsednik UFC-a Dana White pre nekoliko dana kazao je da su Jon Jones i njegov trener Greg Jackson „ubili“ UFC 151 priredbu kada su odbili borbu sa Chael Sonnenom ponuĂ°enu devet dana uoči manifestacije.

Priča Whitea se pak malo izmenila, kada je u gostovanju „UFC Tonight“ emisiji kazao da odgovornost snosi i Jonesov prvi protivnik, Dan Henderson.
Henderson je naime povredio koleno, te se zbog te povrede morao povući iz priredbe. Ono što Whiteu smeta je činjenica da je iskusni „Hendo“ za povredu znao petnaestak dana uoči priredbe.

- Dan Henderson je znao svoje stanje dve nedelje pre borbe. Dve nedelje pre nego što mi je rekao da je povreĂ°en, on je znao! Da je saopštio na vreme možda bi i mogli da spasimo UFC 151. Zbog toga i deo krivice ide na njegovu stranu.

Dana ipak ne zaboravlja svog „prijatelja“ Jonesa koji je glavni krivac za otkazivanje manifestacije.
- Nikada se u istoriji UFC-a nije desilo da šampion odbije ponuĂ°enu borbu. Zbog toga imam vrlo dobar razlog da budem ljut na Jonesa. Razgovarali smo posle incidenta i ne mrzim ga. Da ga mrzim vi bi to znali. Za sada je naš odnos profesionalan.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1511 poslato: Septembar 06, 2012, 03:51:22 posle podne »

Ricardo Lamas: Ja sam trebao da se borim sa Frankie Edgarom!!!

Nekadašnji šampion lake kategorije boriće se na UFC 153 priredbi sa Jose Aldo, nakon povrede koju je zaradio doskorašnji izazivač Erik Koch. Da je ovaj poslednji ostao zdrav, Lamas tvrdi da bi on bio protivnik Edgaru u njegovom debiju u perolakoj kategoriji.
- UFC mi je ponudio da se borim sa Edgarom u decembru i ja sam to prihvatio. Sa svojim timom sam čekao odgovor od Sean Shelbya sa Edgarove strane. Ipak, odgovor nije stizao dve nedelje, a na kraju je on potpisao borbu sa Aldom i od našeg duela neće biti ništa.
Lamas (30) u MMA karijeri ima skor od dvanaest pobeda i dva poraza. U svoje tri UFC borbe je ubeležio pobede, a poslednji koji je pružio oružje pred popularno zvanim „Nasilnikom“ bio je Hatsu Hioki.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1510 poslato: Septembar 06, 2012, 03:50:16 posle podne »

Lyoto Machida:

Machidi je UFC nakon brojnih komplikacija oko UFC 151 priredbe ponudio duel sa Jonesom, što je ovaj i zaradio trijumfovavši nad Ryan Baderom. Ipak, pod izgovorom da je premalo vremena za pripremu duela sa „Bonesom“, Machida i njegov tim odlučili su da se zahvale Dana Whiteu.
Kao kazna stigla je objava čelnika najjače svetske MMA kuće da Machida može zaboraviti svoj status prvog izazivača. Sa tim se pomorio „Zmaj“, kazao je njegov menadžer Ed Soares.
- Pomirićemo se sa svim što UFC kaže. Ako misle da treba da odradi još neku borbu pre dobijanja statusa prvog izazivača, onda ćemo to prihvatiti. Ne želimo da pravimo probleme čelnicima ove kuće.
Soares je objasnio da je Machida od UFC-a tražio pet nedelja da se spremi za Jonesa, ali da mu to White i društvo nisu mogli omogućiti. Tako će umesto Machide na megdan Jonesu Vitor Belfort, i to 22. septembra.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1509 poslato: Septembar 05, 2012, 05:03:48 posle podne »

Glover Teixeira:

http://www.youtube.com/watch?v=9Pissy0GHn0&feature=player_embedded
Sačuvana
Stranice: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 19 upita.