TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 12:53:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261632 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1328 poslato: Jul 27, 2012, 01:55:33 posle podne »

KENDO:

Članica Kendo kluba Beograd, Ana Momčilović je osvojila 2.mesto na turniru u Madjarskoj u ženskoj konkurenciji.

Uroš Bobić je u muškoj konkurencji stigo do 1/4 finala. Takodje želimo da čestitamo na polozenim majstorskim zvanjima:
Vojin Milojevic 4.dan
Uros Petkovic 2.dan
U timskoj konkurenciji KK Beograd je izgubio od MJKK 1-3
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1327 poslato: Jul 27, 2012, 01:53:18 posle podne »

Eddie Alvarez:

Bivši Bellatorov šampion u lakoj kategoriji Eddie Alvarez neće se još uvek preseliti u UFC, kako se tako do skora činilo. Naime, 28-godišnji Amerikanac nastupiće u još jednoj Bellator borbi, protiv za sada nepoznatog protivnika.
Alvarez je ranije ove godine boravio na UFC on Fox 3 priredbi gde je glavnu borbu večeri, duel Nate Diaz vs. Jim Miller, gledao u društvu predsednika UFC-a Dana Whitea. To je bio dovoljan motiv svim medijima da se raspišu o njegovom prelasku u najjaču svetsku MMA promociju. TakoĂ°e, Alvarezov ugovor sa Bellatorom ističe za tri meseca, pa je prelazak meĂ°u UFC-ovce vrlo moguć.
Alvarez će svoju verovatno poslednju borbu odraditi 15. oktobra na priredbi u kanadskom Ontariju.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1326 poslato: Jul 27, 2012, 01:51:30 posle podne »

Renzo Gracie:

Bivši proslavljeni Pride borac Renzo Garcie planira povratak kavez, nakon dvogodišnje pauze.
Gracie je 2010. godine u svojoj 43. godini doživeo poraz u svom UFC debiju protiv Matt Hughesa, te je odlučio da okači rukavice o klin. Ipak, BJJ majstor je nakon pomaganja u pripremama brojnim borcima odlučio i da se sam oproba, te je najavio povratak za UFC 153 koji će se održati u oktobru u Brazilu.
- Radujem se svom povratku. Treba da skinem koje kilo, ali nema sumnje u moj povratak. Fanove u Brazilu obožavam, pružaju neku posebnu atmosferu i želim da se tamo vratim. Nadam se da će mi ljudi iz UFC-a to omogućiti. Ako ne na narednoj priredbi, onda nekoj u skorijoj budućnosti.
Brazilski majstor je u svojoj MMA karijeri odradio 22 borbe. U 13 je slavio, u sedam je poražen, dok je po jedna borba proglašena remijem i no-contestom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1325 poslato: Jul 25, 2012, 11:45:17 pre podne »

Michael Chandler:

http://www.youtube.com/watch?v=3yEui3OFviI
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1324 poslato: Jul 25, 2012, 11:44:01 pre podne »

Vitor Belfort:

Vitor Belfort dobio je ono što je tražio. Brazilski srednjak boriće se Alan Belcherom nakon što je ovaj prihvatio izazov svog sedam godina starijeg kolege.
Informaciju je kasno sinoć potvrdio menadžer Belchera Malki Kawa putem svog „Twitter“ profila.
- Već smo zvali Joe (Silvu, UFC-ovog čoveka zaduženog za organizovanje borbe) i rekli mu da smo spremni za borbu. Sada samo Belfort treba da kaže isto i možemo u Oktagon.
Belfort i Belcher boriće se na UFC 153 priredbi koja će se održati u Rio de Žaneiru 13. oktobra. Na priredbi će još nastupiti i Jose Aldo vs. Erik Koch, kao i Quinton Jackson kojeg čeka oproštajna borba protiv Glover Teixeire.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1323 poslato: Jul 25, 2012, 11:43:15 pre podne »

BOKS:

U crnogorskom primorskom gradu Budvi održana bokserska priredba.

Crnogorska metropola turizma Budva večeras je bila centar pažnje bokserske javnosti sa Balkana, ali i sveta. Priredba održana u Mediteranskoj hali ugostila je dva najbolja boksera sa crnogorskog tla, kao i našeg Bogoljuba Mitića.
Mitić je protiv favorizovanog Rusa Konstantin Ponomareva pokazao odličnu predstavu, te je doživeo poraz podeljenom sudijskom odlukom. Ruski dragulj koji je u 15 borbi ubeležio isto toliko pobeda naišao je na raspoloženog i spremnog 28-godišnjaka koji je tokom cele borbe bio ravnopravan protivnik. Ipak, mladi 19-godišnjak je bio koncentrisaniji, te je odneo vrlo tesnu pobedu.
Nikola Sjekloća je u svom gradu imao dosta problema protiv najboljeg francuskog borca svoje kategorije Hadillah Mohoumadija. Mohoumadi je u Budvu došao vrlo spreman, te je stvorio mnogo problema borcu koji će krajem godine napasti i svetsku WBC titulu. Iako mu nastup protiv Warda nije bio pod znakom pitanja, Sjekloća je ipak odradio jake pripreme te u ring ušao vrlo spreman. U toku celog meča Sjekloća je forsirao svoj stil, te je na kraju stigao do pobede jednoglasnom sudijskom odlukom.
U glavnoj borbi večeri, Dejan Zlatičanin odbranio je svoj internacionalni pojas šampiona po WBC verziji. Zlatičanin je do svoje 16. pobede u isto toliko mečeva stigao savladavši Uzbekistanca Bahrom Payozova. Payozov se u ringu opstao osam rundi, a služio je samo kao vreća za napucavanje popularnom „Dinamitu“ koji je večeras u potpunosti opravdao svoj nadimak. 28-godišnjak je dominirao tokom cele borbe, a onda je svog protivnika prvo načeo sjajnim desnim krošeom, da bi ga serijom razarajućih udaraca dokrajčio.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1322 poslato: Jul 25, 2012, 11:42:14 pre podne »

Tim Boetsch:

Tim Boetsch protekle subote savladao je podeljenom sudijskom odlukom Hector Lombarda, te mu tako naneo prvi poraz nakon 25 pobeda. Američki MMA borac dobio je krila nakon trijumfa nad nekadašnjim Bellator šampionom, pa sada želi da izazove i UFC-ovog prvaka, kojeg bi, kako tvrdi, mogao da pobedi.
- Ne znam šta će mi UFC ponuditi posle ovoga, ali znaju da sam tu, u vrhu. Ne biram protivnike, i boriću se sa kim god me spare. Što se tiče Andersona, mislim da bih ga mogao pobediti. Ja sam rvač, a on ima problema sa takvim borcima. Zato bih mu mogao naneti veliku štetu u parteru. Uveren sam da ga mogu prisiliti na predaju.
Boetsch je u svojoj dosadašnjoj MMA karijeri odradio 20 mečeva. U 16 je slavio, dok je četiri puta poražen. Nalazi se u nizu od četiri pobede.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1321 poslato: Jul 25, 2012, 11:41:20 pre podne »

Hector Lombard: Neću u velter.

Dana White poprilično je bio razočaran nastupom Hector Lombarda u njegovom debiju za najjaču MMA promociju sveta. Lombard je nakon 25 vezanih trijumfa izgubio od Tim Boetscha, a White je nakon borbe preporučio svom pulenu da promeni diviziju i spusti se u velter.
To Lombardu ne pada na pamet, pa je putem „Twittera“ kratko objavio da se Dani želja neće ispuniti.
- Osećam se jako u srednjoj kategoriji i ne znači da se zbog jedne loše predstave moram spuštati u nižu diviziju.
Lombard je uoči duela sa Boetschom kazao da bi se u narednoj borbi rado borio sa Mark Munozom, a da li će se to i desiti nakon ovog poraza ostaje da vidimo.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1320 poslato: Jul 25, 2012, 11:40:21 pre podne »

Michael Bisping:

Pobedom do duela sa Silvom!!!

-Srednja kategorija UFC-a prepuna je pretendenata na pojas koji ljubomorno čuva Anderson Silva. Chris Weidman, Alan Belcher, Tim Boetsch i Michael Bisping glavni su favoriti da izazovu šampiona, a ovaj poslednji se nada da će pobedom u predstojećem meču ispuniti svoju želju.
- Već sam jednom rekao, a ponoviću – pobediću ga i uništiti ga. Nakon toga ću stići do Andersona Silve.
„The Count“ je istakao i da bi njegov duel trebao biti glavna borba priredbe, te da će biti mnogo atraktivniji od borbe Benavidez – Johnson.
Bisping se na UFC 152 priredbi sastaje sa Brian Stannom, čovekom koji je trebao da se bori sa Hector Lombardom, ali je zbog povrede pomerio svoj nastup za septembar i kanadski Toronto.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1319 poslato: Jul 23, 2012, 12:59:21 posle podne »

Genki Sudo :

http://www.youtube.com/watch?v=PMxENlbtoDg
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1318 poslato: Jul 23, 2012, 12:57:13 posle podne »

Goshin ryu ju jitsu je spoj tradicionalne Japanske,Samurajske vestine i moderne Ju Jitse o kojoj se do pre par godina vrlo malo znalo i nema mnogo klubova na Balkanu.Ova vestina je slicna MMA ako mogu tako reci jer ima svih vrsta udaraca,poluga,gusenja,bacanja i rvanja u parteru.Vestina je vrlo realna i moze se primeniti u svakoj situaciji.Pogledajte o čemu se radi:

http://www.youtube.com/watch?v=XOvig30Sc5k
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1317 poslato: Jul 23, 2012, 12:54:50 posle podne »

Zvanična najava UFC 150 priredbe:

UFC će novom velikom priredbom počastiti svoje fanove 11. avgusta, kada će u Oktagon Ben Henderson i Frankie Edgar. Biće ovo prva odbrana pojasa Hendersona protiv bivšeg šampiona u njihovom revanšu.

http://www.youtube.com/watch?v=ImGGEeCHfSs&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1316 poslato: Jul 23, 2012, 12:53:39 posle podne »

Urijah Faber:

Urijah Faber propustio je još jednu priliku da osvoji UFC-ov bantam pojas. „California Kid“ doživeo je poraz sudijskom odlukom od Renan Baraa, te je tako izgubio priliku da osvoji privremeni pojas ove kategorije.

Poraz je došao na način na koji su mnogi smatrali da će doći – nožnim udarcima Barao je razbio Fabera koji je nakon poraza od Jose Alda pokazao da nema taktiku za nožne napade svojih oponenata.
- Znao sam da će biti teška borba, jer sam u poslednje vreme imao problema protiv momaka koji se dobro brane, a imaju jake nožne udarce. U većem delu borbe sam se dobro branio od tih udaraca, ali nisam uspeo da napadnem na pravi način. Želeo sam da ga udarim u serijama, ali mi to nije uspelo. Odlično je držao distancu i čestitam mu na tome.

Faber je vrlo brzo bacio u vodu sve špekulacije o odlasku u kategoriju niže.
- Nema šanse da se preselim u nižu kategoriju. Ovo je moja teritorija, mesto na kome sa navikao da budem. Imam ovde još posla i siguran sam da ću imati još šansi za osvajanjem pojasa.
Faber je takoĂ°e potvrdio da je povredio svoje rebro, ali nije poznato koliko će biti van pogona.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1315 poslato: Jul 23, 2012, 12:52:18 posle podne »

Dana White:

Lombard pokazao pravo lice !

Hector Lombard u proteklih šest godina navikao je da primi pokoji udarac, ali poraz i napadi predsednika organizacije za koju nastupa svakako nisu bili deo njegove rutina.
Borac koji je imao niz od 25 pobeda, i koji je dominirao srednjom kategorijom u Bellatoru doživeo je poraz u svom debiju za najjaču MMA promociju, nakon borbe sa Tim Boetschom. Tako su u vodu pale brojne najave o njegovom duelu sa Anderson Silvom, a Lombard je izgubio kredibilitet i kod UFC-ovog predsednika.
- Nije ovo bila borba kakvu sam očekivao od njega. Nadao sam se pravom ratu i nije mi jasno šta se desilo. Imao je 25 pobeda u nizu i pričali su mnogo o njemu. Bio je svrstavan meĂ°u top 10 boraca, ali se pokazlao nešto drugačije.  Ovo je pravi dokaz one teze o hvalisanju boraca van UFC-a.
Alfa i omega UFC-a preporučio je svom borcu da promeni kategoriju, te da se preseli u velter.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1314 poslato: Jul 23, 2012, 12:50:37 posle podne »

UFC 149 – rezultati :

Renan Barao postao bantam šampion, Hector Lombard razočarao svojim nastupom.

Priredba UFC 149 održana u večeri sa subote na nedelju nije oduševila svojim borbama, bar ne onim glavnim. Brojni su borci bili vrlo neaktivni, što je razočaralo i predsednika UFC-a Dana Whitea koji nije štedio svoje zvezde.

- Kada sam čuo broj ljudi u dvorani (16.089) oduševio sam se. Ipak, nakon priredbe me je bilo sram. Uvodne borbe su bile odlične, ali su glavne podbacile. Toliko mi je neugodno da se nisam htio ustati sa svog mesta i proći pored gledalaca.

A reči Dana Whitea potvrdila je i publika koja je više puta zvižducima ispratila borce. U glavnoj borbi večeri Renan Barao stigao je do pobede nad Urijah Faberom, te je uspeo da osvoji privremeni UFC bantam pojas.

Barao je onako kako se i očekivalo savladao Fabera. U stilu Jose Alda, Barao je nožnim udarcima zadao probleme na koje Faber nije znao odgovor. Borba je, kao što smo i pomenuli, iznenadila nedostatkom akcije, pa su zvižduci bili prisutni. Na kraju 25 minuta borbe sudije su zasluženo Baraa proglasili pobednikom.

U dugo iščekivanoj borbi Hector Lombard je nakon 25 pobeda i šest godina neporaženosti osetio ponovo gorčinu gubitka. Bivši Bellator šampion nije se dobro pokazao u borbi sa Tim Boetschom, pa je Lombard izgubio veliki kredit koji je zaradio u Bellatoru. Sudije su podeljenom odlukom za pobednika proglasili Boetscha.

Cheick Kongo pobedio je Shawn Jordana jednoglasnom sudijskom odlukom.

Glavne borbe:
-Renan Barao def. Urijah Faber
-Tim Boetsch def. Hector Lombard
-Cheick Kongo def. Shawn Jordan
-James Head def. Brian Ebersole
-Matt Riddle def. Chris Clements

Uvodne borbe:
-Nick Ring def. Court McGee
-Francisco Rivera def. Roland Delermo
-Ryan Jimmo def. Anthony Perosh
-Bryan Caraway def. Mitch Gagnon
-Antonio Carvalho def. Daniel Pineda
-Anton Kuivanen def. Mitch Clarke
Sačuvana
Stranice: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 17 upita.