TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 03:51:18 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261637 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1358 poslato: Avgust 02, 2012, 02:28:00 posle podne »

UFC:

Fertitta: Želimo borbu Anderson Silva – Georges St. Pierre!!!!

Čelnici najjače svetske MMA promocije zaista su ozbiljni kada kažu da za Andersona Silvu trenutno nemaju dostojnog protivnika. To je potvrdio i Lorenzo Fertitta, kazavši u razgovoru za „LA Times“ da bi rado organizovali meč šampiona u srednjoj kategoriji i velter prvaka Georges St. Pierrea.
- Čekaćemo prvo borbu GPS-a i Condita. Ukoliko Georges pobedi onda ćemo se potruditi da organizujemo tu borbu. Otvoreni smo za duel Andersona i St. Pierrea, ali hajde prvo da sačekamo duel sa Conditom.
St. Pierre i Condit u Oktagon će sredinom novembra na UFC 154 priredbi u Kanadi. Ukoliko Silva bude čekao na borbu sa GSP-om, njihov duel možemo očekivati tek u martu ili aprilu.
U meĂ°uvremenu, Silva bi mogao odraditi borbu protiv Chris Weidmana ili nekog od drugih potencijalnih izazivača brazilskog „Pauka“
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1357 poslato: Avgust 02, 2012, 01:31:16 pre podne »

JUDO:

Dimitrij Gerasimenko završio takmičenje.

Nakon nekolika dana bez srpskih takmičara u borilačkim sportovima na tatamiju je danas izašao Dimitrij Gerasimenko. Naš džudista odlično je otvorio takmičenje u kategoriji do 90 kilograma, savladavši takmičara iz Obale Slonovače.
Gerasimenko je Kinepija Romea Komu u prvoj rundi savladao ekspresno, nakon samo 44 sekunde borbe iponom. U drugom kolu je pak stao.
Bolji od Gerasimenka bio je Kubanac Asli Gonzalez. Gonzalez je vodio borbu od samog početka, dok je Gerasimenko bio previše zauzet blokiranjem hvatova rivala da bi razmišljao o nekom napadu. Agresivna taktika se isplatila Kubancu koji je uspeo da stigne do jednog, ispostavilo se ključnog poena.
Naš takmičar je bio razočaran ispadanjem sa Olimijade.
- On je na Svetskom prvenstvu osvojio medalj, tako da sam ga znao, njegovu borbu, i imao sam taktiku za pobedu. Nisam mogao da ispunim svoje planove, bio je brži i poraz nisam mogao izbeći.
...

Nema blama ako te izbaci finalista, ali osećam da se lik pojeo živ. :/
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1356 poslato: Avgust 01, 2012, 10:09:24 posle podne »

Marcelo Garcia:

Marcelo Garcia je po mnogima najbolji bjj borac na svetu.
Uskoro ce te imati priliku da prochitate ekskluzivan intervju sa njim,a do tada uzivajte u fenomanalnoj jiu jitsu akciji,MG:

http://www.youtube.com/watch?v=i872Xv8PIWw
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1355 poslato: Avgust 01, 2012, 10:07:01 posle podne »

JUDO:

Dimitrij Gerasimenko završio takmičenje.

Nakon nekolika dana bez srpskih takmičara u borilačkim sportovima na tatamiju je danas izašao Dimitrij Gerasimenko. Naš džudista odlično je otvorio takmičenje u kategoriji do 90 kilograma, savladavši takmičara iz Obale Slonovače.
Gerasimenko je Kinepija Romea Komu u prvoj rundi savladao ekspresno, nakon samo 44 sekunde borbe iponom. U drugom kolu je pak stao.
Bolji od Gerasimenka bio je Kubanac Asli Gonzalez. Gonzalez je vodio borbu od samog početka, dok je Gerasimenko bio previše zauzet blokiranjem hvatova rivala da bi razmišljao o nekom napadu. Agresivna taktika se isplatila Kubancu koji je uspeo da stigne do jednog, ispostavilo se ključnog poena.
Naš takmičar je bio razočaran ispadanjem sa Olimijade.
- On je na Svetskom prvenstvu osvojio medalj, tako da sam ga znao, njegovu borbu, i imao sam taktiku za pobedu. Nisam mogao da ispunim svoje planove, bio je brži i poraz nisam mogao izbeći.
Proteklih dana su inače nastupali i borci iz Crne Gore. Srebrni sa Svetskog prvenstva iz 2011. godine, džudista SrĂ°an Mrvaljević, poražen je u trećem kolu. Mrvaljević je nakon bolesti i hepatitisa B došao na Olimpijadu, ali nije mogao dalje od treće runde. On je u prvom kolu bio slobodan, dok je u drugom pobedio Josatkija Naulua. U trećem je ipak bio jači Antoan Valo-Fortie.
Bokser Boško Drašković je u poluteškoj kategoriji poražen od borca iz Nikaragve Amadora nakon vrlo blede predstave u poslednje dve runde.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1354 poslato: Avgust 01, 2012, 10:05:13 posle podne »

UFC:

Tri nove borbe za UFC on FX 5.

UFC on FX 5 priredba od danas je bogatija za tri borbe. UFC je putem svoje službene stranice objavio da će se Travis Browneu i Antonio Silvi priključiti još  borci u muva, velter i lakoj kategoriji.
Josh Neer sastaće se sa Justin Edwardsom u duelu dvojice velter boraca. Neer, koji u karijeri ima 33 pobede i 11 poraza, poražen je u svom poslednjem meču od Mike Pylea, prekinuvši tako niz od šest uzastopnih trijumfa. Njega čeka Edwards koji u tri UFC borbe ima jednu pobedu i dva poraza.
Carlo Prater (30-11-1) sastaće sa Marcus LeVessurom. Prateru će ovo biti treći meč u Oktagonu nakon polovičnog uspeha u prva dva, dok će LeVessur tražiti svoju prvu UFC pobedu nakon poraza od Cody McKenziea.
Darren Uyenoyama (7-3) će u svojoj jedanestoj borbi u karijeri izaći na megdan Louis Gaudinotu.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1353 poslato: Avgust 01, 2012, 10:03:34 posle podne »

Rick Story: Boriću se protiv Demian Maie

Američki MMA borac Rick Story boriće se protiv Demian Maie na UFC 153 priredbi u oktobru, kratko je saopštio mladi 27-godišnjak putem svog “Twitter“ profila.
- Boriću se protiv Demian Maie u Riu.
Story je u karijeri ubeležio 14 pobeda i pet poraza. Seriju od šest pobeda prekinuo mu je Charlie Brenneman juna prošle godine. Nakon toga ima poraz od Martin Kampmanna, te trijumf nad Brock Jardineom iz 22. juna.
Maia je u svom debiju u velteru savladao Dong Hyun Kima nakon što se Korejanac povredio u prvoj rundi. U MMA karijeri ima 16 pobeda i četiri poraza, a u UFC-u je ostvario skor od 10 trijumfa i četiri poraza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1352 poslato: Avgust 01, 2012, 10:02:27 posle podne »

UFC 148:

UFC 148 priredba ostaće upamćena kao najveća priredba u istoriji Atletske komisije Nevade, kao i UFC-a, te Sjedinjenih Američkih Država. Priredbi u kojoj su se u glavnoj borbi večeri sudarili Anderson Silva i Chael Sonnen zaradila je vrtoglavih 6.901.655 miliona dolara!
UFC je za UFC 148 priredbu prodao 13.606 karata, dok su 64 karate ostale neprodate. 1.498 karata UFC je podelio prijateljima, sponzorima, sportistima…
Ovo je inače za gotovo 1.6 miliona dolara nadmašilo dosadašnji rekord koji je držala UFC 66 priredba na kojoj je održan još jedan revanš – onaj izmeĂ°u Chuck Liddella i Tito Ortiza. Treće mesto drži UFC 100 priredba.
Dodajmo i da su prve informacije govorile da je UFC imao 15.016 gledalaca, te da je zaradio sedam miliona dolara.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1351 poslato: Avgust 01, 2012, 10:01:15 posle podne »

Dana White popustio: U konkurenciju za mesto izazivača ulaze i Bader i Machida.

Dana White popustio je pod pritiskom fanova revoltiranih odlukom da se novi izazivač za poluteškašku titulu bira izmeĂ°u Brandon Vere iMauricio „Shogun“ Rue. Zbog toga će priliku da izazovu pobednika duela Jones – Henderson imati i Ryan Bader, te Lyoto Machida.
- Fanovima se nije svidela odluka da se protivnik novom ili starom šampionu bira izmeĂ°u pobednika borbe Shogun – Vera. Zato smo odlučili da u konkurenciju uĂ°e i duel Lyoto Machida – Ryan Bader. Borac koji stigne do najubedljivije pobede postaće novi izazivač i odmah može početi sa pripremama za duel sa Jonesom ili Hendom.
Ime novog izazivača za poluteškaški pojas saznaćemo predstojeće subote, na UFC on Fox 4 priredbi.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1350 poslato: Avgust 01, 2012, 09:59:44 posle podne »

Mauricio Rua: Želim brz nokaut!!!

Bivši UFC-ov šampion u poluteškoj kategoriji Mauricio Rua ne planira da se previše zadržava u Oktagonu tokom svoje naredne borbe.
Popularni „Shogun“ u subotu će se na UFC on Fox 4 priredbi sastati sa Brandon Verom u borbi za poziciju izazivača poluteškaške kategorije. Cilj Rue je što kraće zadržavanje u Oktagonu.
- Želim da se borim sa pobednikom duela Jon Jones vs. Dan Henderson i znam da mi za to neće biti potrebna obična pobeda. Zato sam uveren da će borba sa Verom biti vrlo dobra, dok bude trajala. Ne planiram previše da se zadržim u Oktagonu. Želim da ga brzo nokautiram kako sam to uradio i u duelu sa Forrest Griffinom.
Na pitanje novinara koga bi više želeo za protivnika ukoliko savlada Veru, Shogun je odgovorio:
- Borba koju sam imao protiv Hendersona je bila sjajna, to je bila borba godine. Ipak, više od tog poraza me boli onaj od Jonesa. Ne mogu da živim sa tim jer sam mogao da odradim mnogo bolji posao. Zato bih radije u kavez sa Jonesom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1349 poslato: Avgust 01, 2012, 09:57:52 posle podne »

Cain Velasquez: Spreman sam, želim osvetu!

Pred Cain Velasquezom velika je prilika. Titulu koju je 2010. godine osvojio i skupo platio povredom u duelu sa Brock Lesnarom predao je u prvoj odbrani Junior dos Santosu. Ipak, jednu borbu i milion zapleta kasnije, Velasquez ima šansu da vrati pojas u svoje vlasništvo.
Dva borca trebala bi da se bore ove jeseni, ali UFC nikako da saopšti datum i mesto borbe. Velasquezu to previše i ne smeta.
- Postoje špekulacije da je Junior povreĂ°en. Ne znam šta je sa njim, ali ja sam spreman. U trenažnom sam procesu duže vreme i nije mi previše važno kada ćemo se sastati. On je jedini borac koji me pobedio i želim da mu se osvetim.
Velasquez je borbu sa Dos Santosom zaradio nakon ubedljivog nastupa protiv Antonio Silve na UFC 146 priredbi proteklog maja. Nakon duela su kružile špekulacije da je povredio ruku, ali je to 30-godišnji borac ubrzo demantovao.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1348 poslato: Avgust 01, 2012, 09:55:31 posle podne »

Brandon Vera:

Ja sam dvostruki dobitnik na lutriji.

Brandon Vera 2011. godine „dobio je nogu“ u UFC-u nakon tri poraza u nizu. Ipak, pad Thiaga Silve na doping testu nakon borbe sa Verom vratio je „The Truthu“ mesto u UFC-u, a poverenje Dana Whitea Amerikanac je opravdao trijumfom nad Eliot Marshallom. Sada pred Verom stoji velika prilika – pobeda u predstojećem meču sa Mauricio Ruom garantovala bi mu mesto izazivača u poluteškoj kategoriji.
- Ja sam čovek koji je dva puta dobio na lutriji. Tako se sada osećam. Prvo, imam priliku da se borim sa legendom kakva je Shogun, a drugo, borim se i za mesto izazivača u svojoj kategoriji. To mi je dalo veliki motiv da proteklih nedelja ostavim krv i znoj na pripremama, i budite sigurni da ćete videti Veru u svom najboljem izdanju.
Vera je u UFC-u još od 2005. godine, a već je jednom bio blizu mesta izazivača. Momak iz San Dijega borio se sa Tim Sylviom za duel sa tadašnjim šampionom teške kategorije Frank Mirom, ali je doživeo poraz sudijskom odlukom. Nakon toga se sastao i sa Fabricio Werdumom, gde je nakon još jednog poraza odlučio da se spusti u polutešku. Da li će imati više sreće nego u teškoj kategoriji saznaćemo u subotu.
U MMA karijeri ima skor od 12 pobeda i pet poraza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1347 poslato: Avgust 01, 2012, 09:53:48 posle podne »

Lyoto Machida:

Nisam ljut, čekam svoju priliku!

Bivši UFC-ov poluteškaški šampion Lyoto Machida nije razočaran odlukom UFC-a da novog izazivača za titulu bira u duelu Mauricio Rua – Brandon Vera.
Rua i Vera će u kavez predstojeće subote na UFC on Fox 4 priredbi, a informaciju da će se dva sjajna takmičara boriti za poziciju izazivača objavio je predsednik UFC-a Dana White u ponedeljak.
- Ne, nisam razočaran niti ljut. UFC je vrlo otvorena organizacija, često se dešavaju promene i ja se uvek nadam. Trenutno mi nije glavni cilj prilika za osvajanjem titule. Fokusiran sam na izazove koji me čekaju, i tek onda, kada mi kažu da sam u uskoj konkurenciji, počeću da razmišljam o pojasu.
„Dragon“ Machida će svoj nastup takoĂ°e odraditi na UFC on Fox 4 priredbi. Njega u Oktagonu čeka još jedan budući pretedent na pojas, Ryan Bader.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1346 poslato: Avgust 01, 2012, 09:52:37 posle podne »

UFC:

Alexander Gustafsson uskoro dobija protivnika.

Švedski MMA borac Alexander Gustafsson stekao je status zvezde u UFC-u nakon što je u martu ove godine savladao neugodnog Thiago Silvu na priredbi u Stokholmu.
Od tada se pak gubi svaki trag mladom borcu koji je četiri meseca kasnije i dalje bez narednog protivnika. Situacija bi trebala da se uskoro promeni, kazao je predsednik UFC-a Dana White.
- Alexander je spreman za veliku borbu. Čuvali smo ga kako bi mu našli dostojnog protivnika, a blizu smo rešenja. Dobiće nekog top suparnika kako bi postao još bliži mestu izazivača za titulu.
ŠveĂ°anin je od dolaska u UFC ubeležio šest pobeda uz jedan poraz od Phil Davisa. U poslednjih pet borbi ne zna za poraz.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1345 poslato: Jul 30, 2012, 02:45:42 posle podne »

Draculino i Stephan kestings u zanimljivoj epizodi o evoluciji brazilske jiu jitse,pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=p0osfG_eg3g&feature=related
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1344 poslato: Jul 30, 2012, 02:41:59 posle podne »

Mauricio Rua:

Želim svoj pojas nazad!!!

Bivši UFC-ov šampion u poluteškoj kategoriji Mauricio „Shogun“ Rua kazao je da mu je jedini cilj u karijeri vraćanje svog nekadašnjeg pojasa koji danas dominantno čuva Jon Jones.
- Borba koju želim je borba za titulu. Jonesa je sada mnogo lakše prostudirati, ali mi ne bi bio problem da se borim i protiv, Hendersona ili nekog trećeg.  Jednostavno, želim svoju titulu.
Rua će na putu do mesta izazivača prvo morati da preskoči prepreku zvanu Brandon Vera, u borbi koja je na programu predstojeće subote naUFC on Fox 4 priredbi.
Podsetimo, Rua je titulu od mladog „Bonesa“ izgubio na UFC 128 priredbi prošle godine. Nakon toga je savladao Forrest Griffina, da bi u poslednjoj borbi doživeo poraz od aktuelnog izazivača Dan Hendersona
Sačuvana
Stranice: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 20 upita.