TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 05:33:48 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261640 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1388 poslato: Avgust 08, 2012, 05:36:32 posle podne »

VALE TUDO:

http://www.youtube.com/watch?v=glR-bSbK31Y
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1387 poslato: Avgust 08, 2012, 05:34:08 posle podne »

KUNG FU:

Philipp Bayer Ving Tsun

Stil Ving Tsun-a Nemackog majstora Philipp Bayer-a koji je bio direktan ucenik Wong Shun Leunga, najboljeg ucenika Velikog Majstora IP Mana.

Philipp Bayer je poznat celoj svetskoj zajednici Ving Tsun-a po svojoj brzini i umecu a to je jako zanimljivo jer je to covek bez leve sake koju je izgubio jos pre nego sto je poceo da vezba kod Wonga, sto karakterise njegovu celicnu volju za uspehom.
Philipp se profesionalno bavi Ving Tsunom, ima svoj klub u Nemackoj (Menden) gde dolaze instruktori na obuku a takodje po celom svetu drzi seminare za sve vezbace.
Osnivac je „VING TSUN KUNG FU ASSOCIATION EUROPE“, mada je i u Americi odrzao nekoliko odlicnih seminara.
U Srbiji se njegov stil vezba u Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Novom Sadu. Trener Nenad Koviljac.

http://www.youtube.com/watch?v=2AY0hrKf8vg&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1386 poslato: Avgust 08, 2012, 05:31:15 posle podne »

Kenny Florian: Georges St. Pierre u Oktagonu tokom novembra!!!!!

Bivši UFC borac i aktuelni stručni konsultant u emisiji „UFC Tonight“ Kenny Florian kazao je da će se velter šampion Georges St. Pierre vratiti u Oktagon tokom novembra.
- Pričao sam sa GSP-ovim trenerima i sve su prilike da će se on vratiti u novembru i Montrealu. Odradio je prve sparinge i izgleda dobro.
St. Pierrea će u povratničkoj borbi čekati Carlos Condit. Condit je savladao Nick Diaza, te postao privremeni šampion. Od tada se nije borio, čekajući duel sa kanadskim asom.
Podsetimo, GSP je bio podvrgnut operaciji kolena, a sa Florianom se vrlo dobro zna, jer su zajedno trenirali u Tri-Star Gym-u.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1385 poslato: Avgust 08, 2012, 05:29:58 posle podne »

UFC:

Siyar Bahadurzada je kazao kako mu je san da se bori sa BJ Pennom, a na trenutak se činilo da mu se može i ostvariti. Naime, Pennov protivnik Rory MacDonald se povredio na treningu, pa se otvorilo mesto za Avganistanca. Ipak, Penn je danas kazao kako Bahadurzada može nastaviti da sanja, jer ne planira borbu sa „Velikim“.

- Razočaran sam što me je BJ odbio. Želeo sam da se borim sa njim uprkos činjenici da sam povreĂ°en. Moja desna ruka nije potpuno zarasla i ne mogu da udarim onako kako želim. Uprkos svemu tome odbija da se bori sa mnom.

Bahadurzada je bio spreman da se sa Pennom bori i besplatno, te je želeo da predviĂ°eni honorar pokloni humanitarnim organizacijama.
Penn i MacDonald mogli bi da se bore na UFC 153 ili UFC 154 priredbi, jer legenda sa Havaja ne želi nikog drugog do kanadskog borca.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1384 poslato: Avgust 08, 2012, 05:27:46 posle podne »

RASHAD EVANS,UFC:

Rashad Evans izgleda da se nije šalio kada je rekao da bi se preselio u srednju kategoriju. „Suga“ je prvo izazvao Andersona Silvu, a nakon što je dobio odbijanac okrenuo se Chael Sonnenu. Bivši izazivač za pojas srednje kategorije još uvek nije odgovorio na izazov Evansa, a ovaj je već počeo da trenira sa srednjacima, tačnije sa iskusnim Vitor Belfortom. Tu je informaciju uz priloženu fotografiju podelio sa fanovima na „Twitteru„.
- Veoma sam počastvovan što mogu da treniram sa jednim od mojih najdražih boraca.
Belfort je 35-godišnji UFC veteran koji u MMA karijeri ima 21 pobedu i devet poraza. U narednoj borbi će se na UFC 153 priredbi sastati sa Alan Belcherom.
O Evansu se sa druge strane ništa ne zna, s obzirom da od UFC 145 priredbe i borbe sa Jon Jonesom nema protivnika.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1383 poslato: Avgust 08, 2012, 05:27:04 posle podne »

UFC:

Josh Koscheck neće skoro u Oktagon pošto je zaradio povredu leĂ°a, saopšteno je tokom sinoćnje „UFC Tonight“ emisije. Koscheck je prvog septembra trebao da se na UFC 151 priredbi bori sa Jake Ellenbergerom.
Borba je trebala da pravi društvo duelu za poluteškaški pojas izmeĂ°u Jon Jonesa i Dan Hendersona. UFC-ovi zvaničnici saopštili su da traže zamenu za ovu borbu, te da će nastup Ellenbergera biti verovatno pomeren za neku drugu priredbu.
Datum povratka Koschecka koji je u svojoj poslednjoj borbi poražen od Johny Hendricksa nije poznat.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1382 poslato: Avgust 08, 2012, 05:26:05 posle podne »

Frank Mir:

Cormier me impresionirao, biće ovo težak meč.

Kao dvostruki bivši UFC-ov šampion Frank Mir imao je svako pravo da odbije prelazak u Strikeforce i borbu sa Daniel Cormierom. Ipak,Mir je kratko razmišljao nakon ponude UFC-a te odlučio da prihvati duel sa osvajačem Strikeforce Grand prixa.
Cormier je do velikog uspeha stigao pobedivši Josh Barnetta, a pre ulaska u UFC odradiće još borbu sa Mirom. Amerikanac očekuje vrlo dobru borbu.
- Pobeda protiv Barnetta me zapravo vrlo impresionirala. Moram da pokvarim njegovu taktiku, a bolji sam udarač. Ipak, njegovo rvanje je svetslosnim godinama ispred mog, čak i kada on ima najgori, a ja najbolji dan. Zato ću se toga paziti. Sigurno će ovo biti vrlo zanimljiv, ali i težak meč.
Cormier je inače i bivši američki olimpijski rvač, a često ga porede i sa velikim Fedor Emelianenkom. Od Mira je niži deset santimetara, te u proseku lakši za deset kilograma.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1381 poslato: Avgust 08, 2012, 05:25:17 posle podne »

Dana White:

Predsednik UFC-a Dana White promenio je svoje mišljenje o terapiji zamene testosterona (TRT) koja je proteklih meseci podigala mnogo prašine u najjačoj svetskoj MMA promociji.
Nekim borcima ovaj tip dopinga medicinski dozvoljen, a povećan testosteronski nivo je poslao Alistair Overeema na devetomesečnu suspenziju. Za Danu TRT više nije sporan, ako se koristi kako treba.
- Stvari sa TRT-om stoje ovako: On je 100 odsto legalan. To je deo sportske medicine koja napreduje svakog dana. Kako momci stare, njihov nivo testosterona opada. Sportska nauka vam omogućava da ga vratite u normalu i zbog toga mislim da je potpuno normalno i legalno.
Dana je ipak istakao da postoje problemi sa nepotrebnom i prekomernom upotrebom ovog pomagala, te da bi ga trebalo zakonski definisati.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1380 poslato: Avgust 08, 2012, 05:23:30 posle podne »

Nate Diaz:

Nate Diaz ostaće u UFC-u još neko vreme pošto je juče potpisao novi ugovor sa najjačom svetskom MMA kućom. Informaciju je putem svog „Twitter“ profila potvrdio predsednik ove organizacije Dana White.
- Upravo smo potpisali novi ugovor sa Nate Diazom i Cesar Gracieom. Sve je završeno.
Potpisivanju ugovora prisustvovali su Diaz, menadžer i trener Amerikanca Cesar Gracie, Dana White, te suvlasnik UFC-a Lorenzo Fertitta. Na sastanku se navodno govorilo i o Nick Diazu, bratu Natea i štićeniku Graciea. Ipak, ništa nije objavljeno od glavnih aktera.
Nate Diaz je inače novi ugovor zaradio sa dve pobede nad Donald Cerroneom iz decembra prošle godine, te Jim Millerom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1379 poslato: Avgust 08, 2012, 05:22:52 posle podne »

Siyar Bahadurzada:

Ispunite mi snove, dajte mi BJ Penna!!!

BJ Penn nakon manje od godinu dana u penziji odlučio je da se vrati u Oktagon, te je trebao da se sastane sa mladim 23-godišnjim Rory MacDonaldom. Ipak, KanaĂ°anin se tokom sparinga povredio zaradivši veliku posekotinu na glavi. Zbog toga je otpao iz meča sa 33-godišnjim borcem iz Havaija, a njegovo mesto bi rado upotpunio Siyar Bahadurzada.
- BJ bi mi ispunio snove ukoliko bi prihvatio da se bori protiv mene. On je veliki ratnik, ima neverovatan ratnički duh koji ne želim da omalovažavam. Rory je veće ime od mene, ali sam siguran da ću biti bolji i teži protivnik.
Bahadurzada je kazao da duel sa Pennom ne želi zbog novca, te da je spreman dati svoj honorar u humanitarne svrhe, ukoliko dobije priliku da se bori sa legendarnim „Prodigyem“.
- Voleo bih da sam se rodio pre 20 godina kad su se momci borili za čast i ponos, ne novac. Razlog zbog kojeg želim meč sa Pennom nije novac, već spajanje dva ratnička duha. Novac mi nije bitan, čak sam ga i spreman pokloniti humanitarnim organizacijama, a nije mi problem i da odem na VADA doping test.
Da li će se 28-godišnjem borcu ostvariti želja saznaćemo vrlo uskoro. UFC 152 priredba je za nešto više od mesec dana, tačnije 22. septembra.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1378 poslato: Avgust 08, 2012, 05:21:40 posle podne »

Lyoto Machida:

Jon Jones ima slabe tačke, verujem u pobedu.

Lyoto Machida pobedom nad Ryan Baderom na UFC on Fox 4 priredbi proteklog vikenda zaradio je mesto budućeg izazivača za pojas poluteškaškog UFC šampiona. Iako još uvek nije sigurno ko će mu biti protivnik, Machida veruje da će pojas ostati u vlasništvu aktuelnog šampiona Jon Jonesa.
- Jon ima slabih tačaka, ali ih je vrlo teško pronaći jer se do sada pokazao nedostižnim. Menja stilove iz borbe u borbu i teško ga je pročitati. Nekada ga vidite kako udara rukama, a onda se prebaci na nožnu tehniku, pa krenje na rvanje. Mislim da je rvanje moja najbolja šansa, on me je jednom savladao, ali sam se ja pridigao i nastavio sa jakim treninzima. Verujem da ga mogu savladati.
Jon Jones svoju titulu braniće prvog septembra na UFC 151 priredbi, gde će se sastati sa iskusnim Dan „Hendo“ Hendersonom. To će mu biti četvrta odbrana titule, a u poslednjoj je u aprilu savladao Rashad Evansa na UFC 145 manifestaciji.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1377 poslato: Avgust 08, 2012, 05:20:46 posle podne »

Velasquez:

Dos Santos ne može tek tako da bira protivnike.

Kako se Cain Velasquez osećao kada je pročitao izjavu Dana Whitea da Junior dos Santos ne želi sa njim u kavez ne znamo, ali svakako nije bilo prijatno. Američki borac je od pobede nad Antonio Silvom iz maja ove godine bio izazivač za teškašku titulu, ali je onda šampion kazao predsedniku UFC-a da ne želi u Oktagon sa njim, već sa suspendovanim Alistair Overeemom.
Predati se bez borbe neće bivši šampion.
- Poštujem Juniora, i smatram da je osoba koja odlično predstavlja ovaj sport. Ipak, ako si šampion i ako imaš glavnog izazivača, onda moraš da se boriš sa njim. Ne može on tek tako da bira. Prvi u redu uvek ima prednost.
I dok Velasquez pokušava da spasi priliku za vraćanjem nekada svog pojasa, „Reem“ likuje.
- Srećan sam što vidim da JDS ne želi protiv Caina već protiv mene. To je odlično. Dajte meni i fanovima ono što svi želimo!
A šta ćemo sada dobiti veliko je pitanje. Odluku će svakako doneti Dana White i njegove kolege, braća Fertitta.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1376 poslato: Avgust 06, 2012, 09:57:19 posle podne »

Frank Shamrock:

http://www.youtube.com/watch?v=e3knvTI1r8Y
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1375 poslato: Avgust 06, 2012, 09:55:09 posle podne »

UFC:

Rich Franklin vs. Cung Le u glavnoj borbi UFC on Fuel TV 6.

Kineski borac Cung Le boriće se protiv Rich Franklina na premijernoj UFC priredbi u Kini, saopštio je danas UFC. Borba će se održati desetog novembra u pokrajini Makao.
Kao što je Dana White i najavio pre nekoliko dana, kineski UFC fanovi imaće priliku da u debitantskoj borbi na svom tlu gledaju i svog borca, momka koji u svojoj MMA karijeri ima osam pobeda i dva poraza. U poslednjem duelu je bio bolji od Patrick Cotea.
Na krilima pobede u Kinu će i Rich Franklin (29-6). Iskusni momak iz Sinsinatija savladao je u proteklom meču Wanderleia Silvu. Meč će biti održan u srednjoj kategoriji u kojoj Franklin nije nastupao već neko vreme.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1374 poslato: Avgust 06, 2012, 09:53:56 posle podne »

UFC:

Šok u UFC-u: Junior dos Santos ne želi u kavez sa Cain Velasquezom!

Cain Velasquez se pre nekoliko dana pitao zašto mu nije zakazan datum borbe za teškaški UFC pojas. Razlog je indirektno objavio predsednik ove organizacije Dana White, kazavši da Brazilac ne želi Amerikanca, već holandskog suspendovanog borca Alistair Overeema.
- Sedeo sam sa Juniorom i rekao mi je da poštuje Caina, kao osobu i borca, te da veruje da zaslužuje šansu za osvajanjem pojasa. Ipak, kazao je i da se ne želi boriti sa njim, već sa Overeemom. Nazvao ga je ništarijom koja ima dugačak jezik i govori svašta o njemu. Zbog toga želi da ga nokautira.
Dana je istakao i da će ozbiljno uzeti u obzir želju Juniora, te da će razgovarati sa Velasquezom.
- Dos Santos je šampion i čovek koji do sada ništa nije tražio od nas. Zato smo dužni da poslušamo njegovu priču i da je ozbiljno uzmemo u obzir. Razgovaraćemo sa Cainom, i preneću mu naš razgovor. Videćemo šta će se desiti.
Situacija je postala vrlo komplikovana. Junior dos Santos je pre mesec dana kazao da će se boriti sa Velasquezom, te da će to biti sjajan meč. Sada ipak Juniora nema u medijima , a vrlo je neizvesno u kom će se situacija razvijati. Jedno je pak sigurno, u narednih nekoliko dana ćemo saznati da li će se Junior dos Santos boriti sa Cain Velasquezom, ili ćemo ga tokom decembra gledati u duelu sa holandskim borcem.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.