TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 05:42:07 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261641 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1403 poslato: Avgust 12, 2012, 07:29:59 posle podne »

BJ PENN:

http://www.youtube.com/watch?v=NG5JieB1rGo
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1402 poslato: Avgust 12, 2012, 07:28:06 posle podne »

Frankie Edgar:

Bivši UFC-ov šampion u lakoj kategoriji Frankie Edgar propustio je priliku da vrati pojas u svoje vlasništvo, nakon što je rano jutros po našem vremenu poražen od aktuelnog prvaka Bena Hendersona.

I u ovom susretu dvojice takmičara viĂ°ena je dobra borba, a kao i u prvom meču na UFC 144 priredbi. Henderson je stigao do trijumfa podeljenom odlukom sudija, a Edgar je kazao na press konferenciji nakon borbe da je verovao da ima trijumf u rukama.

- Čestitam Benu. Razočaran sam, ali šta da se radi. Mislio sam da imam trijumf, ali sada više ništa nije važno.
Edgar je podsetimo, svoj pojas izgubio ranije ove godine u Japanu kada je poražen takoĂ°e od Hendersona kontroverznom odlukom sudija. Dana White je tada tražio da preĂ°e u pero kategoriju, ali je ovaj to odbio, dobivši uskoro i priliku za revanšom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1401 poslato: Avgust 12, 2012, 07:27:23 posle podne »

Nate Diaz:

Ukoliko je bilo i nekih sumnji, sada su otklonjene. Nate Diaz biće novi izazivač za UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji, potvrdio je jutros Dana White na press konferenciji nakon UFC 150 priredbe.

Informaciju je sa zadovoljstvom prihvatio i čovek koji je prvi put u karijeri odbranio svoj šampionski status, Benson Henderson.
- Nate je sjajan borac, vrlo čvrst i ima stil borbe koji mi se izuzetno dopada. Biće ovo vrlo zanimljiva borba. Za sada nemam nikakav plan za ovu borbu, ali sam siguran da ću uz trenere naći način da savladam Diaza.

Za sada nije poznato kada će se Diaz i Henderson sastati, iako se špekuliše o jednoj od narednih UFC on Fox priredbi tokom decembra meseca.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1400 poslato: Avgust 12, 2012, 07:26:40 posle podne »

UFC 150 – rezultati:

Ni revanš meč izmeĂ°u Frankie Edgara i Benson Hendersona nije uspeo da protekne bez kontroverzi. Dva poprilično izjednačena borca još jednom su namučili sudije koje su podeljenom odlukom odlučile da bi Henderson trebao zadržati svoj pojas osvojen na UFC 144 priredbi.

Henderson i Edgar odradili su mirnu prvu rundu. Odmeravane su snage, a Henderson je bio nešto agresivniji koristeći svoje nožne udarce.Edgar se dobro držao, te je uspeo i da borbu prebaci u parter.

Šampion je i u drugoj rundi nastavio sa istom taktikom, ali mu se zamalo sve osvetilo jer ga je Edgar sjajno pogodio u glavi, nakon čega je ovaj završio na pod. „Smooth“ se pak ubrzo ustao i nastavio sa borbom. Bivši šampion je nakon odreĂ°enog vremena shvatio šta Henderson želi da uradi pa mu je nekoliko puta uhvatio nogu i slao borbu u parter.

Edgar je kako je odmicala borba bivao sve bolji i bolji, a u petoj je pokazao odlične poteze koji su oduševili publiku. Na njegovu žalost, sudije nisu bile tako oduševljene, pa je Henderson slavio podeljenom sudijskom odlukom. U narednoj borbi čeka ga Nate Diaz.

Donald Cerrone je nakon poraza od Nate Diaza ubeležio i drugi trijumf. U sjajnom meču „Kauboj“ je bio bolji od Melvin Guillarda.
Guillard je mogao do pobede već u prvom minutu. Cerronea je Guillard pogodio levom rukom, što je „Kauboja“ poslalo na pod. Guillard nije uspeo da završi borbu, a Cerrone je na iznenaĂ°enje svih gledalaca ubrzo vratio svežinu, te nizom udaraca pogodio Guillarda koji je izgleda bio iznenaĂ°en onim što je Cerrone preživeo.

U ostalim borbama pobede su ostvarili Jake Shields, Yushin Okami i Max Holloway.
UFC 150 – rezultati
Glavne borbe:
-Benson Henderson def. Frankie Edgar
-Donald Cerrone def. Melvin Guillard
-Jake Shields def. Ed Herman
-Yushin Okami def. Buddy Roberts
-Max Holloway def. Justin Lawrence

Uvodne brobe:

-Dennis Bermudez def. Tommy Hayden
-Michael Kuiper def. Jared Hamman
-Erik Perez def. Ken Stone
-Chico Camus def. Dustin Pague
-Nik Lentz def. Eiji Mitsuoka
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1399 poslato: Avgust 12, 2012, 07:24:43 posle podne »

Taekwondo,Oi:

Milica Mandić donela Srbiji zlatnu medalju!

Srbija od sinoć ima svoju novu herionu broj jedan, a ona se zove Milica Mandić! Mlada 20-godišnjakinja donela je sinoć Srbiji istorijsku prvu zlatnu medalju Igara u Londonu nakon trijumfa protiv En-Karolin Graf.
Želja, htenje, borba, srce… sve to i mnogo više imala je Milica sinoć u sebi kada se negde oko ponoći po našem vremenu sastala sa evropskom i svetskom šampionkom.
Važnost meča uticala je da dve takmičarke u duel uĂ°u vrlo oprezno. Francuskinja je prva stigla do boda udarcem rukom, ali je Milica odmah izednačila na 1:1. U drugoj rundi nastaje pravi spektakl. Mandić prvo uzima poen, da bi Graf uzvratila istom merom. Ipak, Milica udarcem nogom u glavu Francuskinje stiže do velika tri boda prednosti. Francuskinja je uspela da se vrati u borbu, te smanjuje na 4:5.
Poslednja runda je dobro krenula za našu tekvondistkinju koja stiže do novog poena. Graf ubrzo vraća egal u meč. Milica ponovo stiže do prednosti, ali brzim udarcem se Francuskinja povratila. Bilo je 7:7. I onda, onako, kako je najslaĂ°e. Mandić 25 sekundi pre kraja dolazi do voĂ°stva od 8:7. Žalio se tamo trener Francuskinje, ali mu pomoći nije bilo, jer nije imao zbog čega ni da se žali. Do kraja meča Milica osvaja još jedan poen za istorijsku pobedu i 101. ogličje za Srbiju na Olimpijskim igrama, prvo u Londonu!
„Neverovaratan je osećaj uzeti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Radili smo zajedno godinama i trud se konačno isplatio. Ovu pobedu poklanjam porodici, treneru Draganu Joviću, Srbiji, mom klubu â€Galeb’, svima koji su bili uz mene“, rekla je uzbuĂ°ena Mandić nakon osvajanja medalje, te dodala:
„Hvala ovom divnom sportu za sve što mi je pružio. Treniram tekvodno već 10 godina, postala sam olimpijska šampionka i nadam se da ću tako nastaviti, bar još 10, odnosno na dve Olimpijade“, zaključila je Mandić.

http://www.youtube.com/watch?v=lddBRj1PhXM
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1398 poslato: Avgust 12, 2012, 07:22:37 posle podne »

MMA:

K-1 i SuperKombat udružili snage!

Jačanje Glorya SuperKombat i K-1 nisu uspeli da zaustave, bar ne odvojeno. Zato su odlučili da udruže snage, te će od sada pomagati jedni drugima deljenjem boraca koji nastupaju u ovim organizacijama.
Glory Sports International je pre desetak dana otkupio It’s Showtime, što je upalilo alarm kod ostale dve jake K-1 organizacije. Spajanjem u jednu je čini se više profitirao K-1, koji će sada mnogo lakše organizovati svoju World Grand Prix priredbu zakazanu za Tokio i 14. oktobar. Svestan podrške je i direktor K-1 Doug Kaplan.
- SuperKombat će bez sumnje biti velika podrška K-1 organizaciji. Pokazali su da veruju K-1 i srećni smo što su oni naši partneri. Zajedno ćemo se proširiti i stvoriti novu generaciju vrhunskih sportista.
Zadovoljstvo saradnjom sa K-1 istakao je i čelnik rumunske organizacije Eduardo Irimija.
- Ponosam sam što će SuperKombat blisko saraĂ°ivati sa K-1. Ovim dogovorom omogućićemo fanovima najbolje borbe uz vrhunsku tehnologiju. Nadam se da ćemo pomoći K-1 da vrati svoje ime giganta borilačkog sporta.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1397 poslato: Avgust 12, 2012, 07:21:41 posle podne »

Wanderlei Silva:

Wanderlei Silva neće skoro okačiti svoje rukavice o klin. Uprkos porazu u poslednjem meču sa Rich Franklinom, iskusni Brazilac planira da uUFC-ov Oktagon uĂ°e bar još jednom.
To je Brazilac kazao „Tatame“ portalu, istakavši da ne može govoriti o budućem protivniku.
- Naredna borba će biti uskoro. Nažalost, ne mogu vam reći sa kim ili kada, ali je sve već sreĂ°eno.
Špekuliše se da bi se Wanderlei mogao stastati sa bivšim izazivačem u srednjoj kategoriji Chael Sonnenom kojeg je izazivao i „peckao“ dok se ovaj spremao za duel sa Anderson Silvom.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1396 poslato: Avgust 10, 2012, 07:14:59 posle podne »

ROMULO BARRAL:

http://www.youtube.com/watch?v=nF7m9QFzf1k
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1395 poslato: Avgust 10, 2012, 07:13:46 posle podne »

Martial arts:

Svetski savez borilačkih veština od sada i kod nas!

VoĂ°eni time da je u današnjem vremenu komercializacija uzela maha u svemu, pa tako na žalost i u borilačkim veštinama grupa veoma cenjenih i poštovanih učitelja borilačkih veština u svetu, odlučila je da osnuje jednu novu organizaciju koja bi vratila čast i ugled borilačkih veština zasnovanih na drevnom Bušido kodeksu.
Evidentno je da su se mnoge od organizacija borilačkog karaktera raznih profila danas pretvorile u „fabrike za dodjelu diploma“, koje uz odgovarajuću novčanu nadoknadu,a nekad i na principu â€â€™ja tebi ti meni’’ bez problema dodjeljuju diplome i raznorazne certifikate, ne pridajući previše pažnje samoj osposobljenosti i znanju potencijalnih kandidata i tako ovo posteje svet â€â€™internet’’ majstora borilačkih veština.
Da bi se ponovo vratila čast i ugled borilačkim veštinama koje one zaslužuju ,bila potrebna jedna nova organizacija čija osnova počiva na sedam principa Bušido-a:
- Dobročinstvo (義 gi)
– Poštenje (仁 jin)
– Pravednost (誠 makoto)
– Hrabrost (勇 yū)
– Poštovanje (礼 rei)
– Čast (名誉 meiyo)
– Vernost (忠義 chūgi)
Organizacija koja ima sve predispozicije da postane jedna od vodećih organizacija kada je u pitanju svet borilačkih veština jeste Svetski savez borilačkih veština (WORLD ALLIANCE OF MARTIAL ARTS – WAMA) jer je utemeljena upravo na tim principima i u samoj osnovi lišena svih oblika egoizma i pohlepe, samim tim što je to demokratska organizacija gdje su predstavnici svih zemalja jednaki i imaju jednaka prava bez obzira na titulu, rang i sl. Organizacija funkcionise tako da svaki predstavnik ima pravo glasa na principu, jedan predstavnik – jedan glas pa se sve odluke donose većinskim brojem glasova. TakoĂ°e, da bi se izbeglo da se organizacija pretvori u „društvo jednog lica“ WAMA predsednik (koji je u ostalom samo prvi meĂ°u jednakima) ima mandat od jedne godine i svake godine se bira na godišnjem WAMA kongresu.
U članstvo Svetskog saveza borilačkih veština dobrodošli su svi oni (klubovi i pojedinci) koji su istinski ljubitelji borilačkih veština i žele da podignu kvalitet borilačkih veština na jedan veći nivo,
Za ovu organizaciju je specifično i to da svaki novi član mora lično poznavati barem jednog od već postojećih predstavnika koji će ga preporučiti i garantovati za njega , pa se o njegovom prijemu odlučuje glasanjem.
Pored toga pored navedenog postovanja Bušido kodeksa, svaki član mora da se aktivno bavi borilačkim veštinama, aktivno trenira individualno ili ima svoj klub, da ucestvuje u radu WAMA u svojoj zemlji kao i na godišnjim WAMA internacionalnim seminarima, bar svake druge godine.
Čast da bude predstavnik WORLD ALLIANCE OF MARTIAL ARTS za Srbiju, na poziv svog učitelja Hanshi Steve Barneta iz Engleske ,pripala je Shihan Radovanović Borku , nosiocu Crnog pojasa – 5. Dan za Ju Jutsu i Aikijujutsu, treneru Kluba borilačkih vještina â€â€™Takeda’’ iz Beograda .
Osnovni cilj WAMA Srbija je da ovu organizaciju afirmiše širom Srbije,pa ujedno pozivamo sve zainteresovane da se pridruže WAMA porodici i da zajedno doprinesu afirmaciji I podizanju kvaliteta borilačkih vještina na našim prostorima. Pravilnik o načinu prijema I saradnje je veoma jasan,I kriterijumi za prijem u članstvo kao i za polaganje I verifikaciju zvanja su veoma visoki.
Sve dodatne informacije o uslovima članstva kao i sva ostala pitanja možete dobiti na mail: takeda.dojo.srbija@gmail.com ,kao i na web stranici WAMA – www.waofma.com
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1394 poslato: Avgust 10, 2012, 07:12:17 posle podne »

UFC 150:

Od UFC 150 priredbe više nas ne dele dani, već sati. Nakon više nego očajne UFC 149 priredbe usledio je odlični UFC on Fox 4, a stopama priredbe prenošene na Fox-u Dana White i ostalo društvo se nadaju da će krenuti i UFC 150.
Razloga za optimizam ima mnogo. Priredba zakazana za subotu i Denver ugostiće borbu za titulu, i to kakvu. U revanš duelu sa UFC 144 priredbe Ben Henderson braniće svoj pojas šampiona lake kategorije koji je preoteo od aktuelnog protivnika Frankie Edgara.
„Pripremao sam se za ovu borbu kao ludak poslednjih meseci. Nikada mi nije pala na pamet velter kategorija, želim da se moje ime povezuje s lakom kategorijom u narednim godinama. Spreman sam da postanem najveći u ovom sportu“, kaže o predstojećoj borbi šampion Henderson.
„Smooth“ je pojas preuzeo odlukom sudija koja je izazvala mnogo kontroverzi. U dosta izjednačenoj borbi sudije su dale prednost Bensonu, iako ne bi bila greška ni da je pojas ostao kod Edgara.
„Boriti se sa istim čovekom je vrlo teško, ali sam navikao. Fokusiran sam na ovaj meč i odlazak u neku drugu kategoriju nije bio opcija. Henderson u prošloj borbi nije bio bolji od mene, mislim da sam kontrolisao borbu. Ovde nije reč o osveti, reč je o pojasu. Želim da ponovo nosim epitet prvaka“, kazao je Frankie Edgar.
Uvod u duel u kom je favorita teško izdvojiti odradiće Donald Cerrone i Melvin Guillard. I u ovoj borbi se očekuju varnice, s obzirom da je reč o dvojici dosta atraktivnih boraca. „Kauboj“ Cerrone pokazao nam je u prošlosti da na razne načine može pobediti protivnika.
Atraktivnosti dodaje i činjenica da se dva borca dobro znaju i da su prijatelji.  Ko će stići do nove pobede saznaćemo u nedelju ujutru.
Dok čekate, pogledajte sjajnu najavu glavne borbe večeri kroz koju je UFC još jednom pokazao da je na vrhu MMA liste.

http://www.youtube.com/watch?v=azFJZ0qPyno&feature=player_embedded

Benson Henderson vs. Frankie Edgar
Donald Cerrone vs. Melvin Guillard
Jake Shields vs. Ed Herman
Yushin Okami vs. Buddy Roberts
Justin Lawrence vs. Max Holloway
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1393 poslato: Avgust 10, 2012, 07:10:40 posle podne »

UFC:

Georges St. Pierre prihvatio izazov Anderson Silve!!!!

Borba Georges St. Pierrea i Anderson Silve sve je izvesnija. Iako je to malo ko očekivao, dva šampiona u UFC-u spremna su da se sastanu u Oktagonu.
Nakon ponude Anderson Silve i njegovih menadžera da se Brazilac koji ima problema sa pronalaskom dostojnih protivnika sukobi sa KanaĂ°aninom, stigao je i odgovor iz TriStar Gyma, kluba u kom St. Pierre trenira. U ime St. Pierrea govorio je Firas Zahabi jedan od trenera velter šampiona.
- Georges mi je otvoreno rekao da želi borbu sa Silvom. Ipak, pre toga želi da se potpuno fokusira na Carlos Condita jer je to vrlo važna borba za njega. Nije ga dugo bilo i mora da ostane fokusiran. Sa Silvom bi se borili u „catchweightu“, jer bi tako bilo najpravednije. Silva ne bi bio teži 7-8 kilograma, a mislim da bi se borba trebala održati u kategoriji do 80-81 kilogram.
UFC-u je ovo takoĂ°e primamljiva opcija, a slično je kazao i Lorenzo Fertitta pre nekoliko dana. Svakako da veliku ulogu u ovom mogućem duelu imaju i, očekuje se, ogromne svote novca koje bi inkasirao UFC.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1392 poslato: Avgust 10, 2012, 07:09:45 posle podne »

Ben Henderson: Želim da budem najveći u ovom sportu!!

Benson Henderson pobedivši Frankie Edgara postao je šampion UFC-a u lakoj kategoriji. Ipak, odluka sudija izazvala je mnogo kontroverzi, a Henderson je u stilu pravog sportiste prihvatio da se sa Edgarom bori još jednom.
Od njihovog revanš meča nas dele sada već sati, a Henderson želi da doĂ°e do petog uzastopnog trijumfa i pokaže da je bez sumnje on šampion.
- Osećam se kao šampion lake kategorije, ali sada želim to da pokažem svima. Pobedom nad Frankieom ću se osećati mnogo bolje. Želim da budem ono što je Joe Louis bio u boksu, želim da kontrolišem svoju kategoriju i da budem najveći u ovom sportu.
Popularni 28-godišnji „Smooth“ sastaće se sa bivšim prvakom na UFC 150 priredbi zakazanoj za subotu i „Pepsi Center“ u Denveru.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1391 poslato: Avgust 10, 2012, 07:08:42 posle podne »

Hector Lombard:

Bivši Bellator šampion u srednjoj kategoriji Hector Lombard svojim debijem u UFC-u razočarao je brojne MMA fanove. Čovek koji je do duela sa Tim Boetschom imao niz od 24 pobede poražen je sudijskom odlukom u meču u kojem nije oduševio.
Razlog za to, tvrdi ovaj borac je povreda grudne kosti.
- Želeo sam da nastupim, iako nisam bio 100% spreman. Otišao sam kod doktora i rekli su mi da mogu nastupiti, ali da to ne preporučuju. Doživeo sam frakturu grudne kosti tokom treninga za duel sa Boetschom. Sada moram da pauziram šest sedmica i žalim, jer nisam trebao da se borim u takvom stanju. Ipak, nisam želeo da izneverim moje UFC fanove.
Lombard je svoj treći MMA poraz u karijeri zaradio zahvaljujući vrlo pasivnom stilu borbe koji je za njega vrlo nekarakterističan.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1390 poslato: Avgust 10, 2012, 07:07:32 posle podne »

OI,Taekwondo:

Damir Fejzić nije uspeo da se plasira u polufinale olimpijskog tekvondo turnira u kategoriji do 68 kilograma, pošto je u četvrtfinalu od našeg takmičara bio bolji Britanac Martin Stamper rezultatom 8:3.
Srpski takmičar je u prvom meču dana bio bolji od Peruanca Lopeza Santosa. Fejzić je odlično otvorio borbu, te poveo 2:0. Usledeo je udarac Peruanca koji je do kraja druge runde uspeo da smanji na 2:1.
Fejzić je pak u trećoj rundi dva puta pogodio svog protivnika u telo. Peruanac je smanjio, ali je naš takmičar još jednim poenom obezbedio trijumf.
Nakon toga se naš takmičar sastao sa domaćim takmičarom Stamperom. Fejzić je opet dobro otvorio borbu, bio agresivan, zadavao više udaraca, ali je rezultat ipak bio 0:0. U drugoj rundi Fejzić odmah stiže do prvog poena u borbi. Nogom u telo srpski takmičar osvojio je jedan poen, ali je Britanac vrlo brzo uzvratio pogotkom u glavu. Fejzić zatim vraća prednost još jednim udarcem u telo.
Tu se Britanac probudio, te sredinom poslednje runde preokrenuo rezultat i stigao do 5:2. Fejzić je nakon toga krenuo na sve ili ništa, ali se Britanac nije dao, te je samo uspeo da stigne do ubedljivije prednosti, na kraju i pobede rezultatom 8:3.
Ako Stamper uĂ°e u finale, Fejzić će dobiti šansu da se kroz repesaž bori za bronzu.

Dragana Gladović je platila ceh vrlo teškom žrebu. Naša takmičarka poražena je u prvom kolu takoĂ°e od domaće takmičarke, Džejd Džons.
Britanka je povela u prvoj rundi, da bi do kraj aiste Gladović vratila egal. U drugom Britanka pogaĂ°a u glavu našu takmičarku te osvaja tri boda.Gladovićeva kreće na sve ili ništa, a brojne promašaje kažnjava Džons, koja na kraju stiže do pobede od 15:1.
Gladovićeva je nakon borbe bila vrlo razočarana.
- Mislim da sam bolja od nje, iako je rezultat drugačije pokazao. Dala sam sve od sebe, ali nešto nije bilo kako treba, neka taktika, nije bilo dobro nešto.
Gladovićeva će šansu za medalju tražiti kroz repesaž, ako se Britanka plasira u finale.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1389 poslato: Avgust 10, 2012, 07:06:34 posle podne »

TAEKWONDO: Srpski olimpijci od sutra na borilištu!

Tekvondo reprezentativci Srbije će u naredna tri dana pokušati da poprave bilans osvojenih medalja na ovogodišnjim OI.

Sutra (09. avgusta u 11.15h) će na borilište prvi izaći Damir Fejzić u kategoriji -68kg.
Njegovo protivnik u borbi za četvrtfinale biće Lopez Santos Peter iz Perua. Lopez Santos je učesnik OI u Pekingu, juniorski prvak sveta 1998. i trećeplasirani na seniorskom prvenstvu sveta 2003. U slučaju prolaza u četvrtfinale, Fejzić će se boriti sa boljim iz duela Osornio Nunez Erick (Meksiko) – Stamper Martin (Velika Britanija).

Petnaest minuta nakon Damira na borilište će  izaći i Dragana Gladović u kategoriji -57kg.

Ona će se u 11.30h boriti protiv domaće takmičarke Jade Jones, drugoplasirane na svetskom prvenstvu 2011. godine i bronzane na prvenstvima Evrope 2010. i 2012. godine. U slučaju prolaza u četvrtfinale Draganu će čekati pobednica meča Zaninović Ana (Hrvatska) – Hamada Mayu (Japan)

Treći srpski predstavnik u tekvondou Milica Mandić, boriće se u subotu 11. avgusta u 13h protiv reprezentativke Samoe – Talitige Crawley.
Ukoliko se plasira u narednu rundu takmičenja Mandićeva će se boriti sa boljom iz meča Sorn Davin (Kambodža) – Espinoza Maria Del Rosario (Meksiko)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 19 upita.