TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398082 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: MichaelKem

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 07, 2024, 07:26:43 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 139 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIGHT NEWS  (Pročitano 261646 puta)
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1418 poslato: Avgust 15, 2012, 03:35:10 posle podne »

UFC:

Spektakularni UFC on Fox 5: Zakazan duel Shogun Rua – Alexander Gustafsson!

Mauricio Rua bio je blizu da dobije status izazivača u poluteškoj kategoriji, ali ga je Lyoto Machida svojom sjajnom pobedom nad Ryan Baderom savladao u ovom izazovu. Ipak, popularni „Shogun“ odradiće vrlo zanimljiv meč petog decembra, jer će ga u Oktagonu sačekati švedska MMA zvezda Alexander Gustafsson.
Gustafsson je svoju poslednju borbu odradio aprila ove godine kada je na na domaćoj priredbi savladao Thiago Silvu. Od tada je bez protivnika, a UFC je odlučio da dvojicu boraca spoji na UFC on Fox 5 priredbi. Vrlo je verovatno da ćemo pobednika gledati u napadu na poluteškaški pojas.
Duel dvojice poluteškaša trebao bi da bude uvod u duel Benson Hendersona i Nate Diaza, dok bi na istoj priredbi trebali da nastupe i BJ Penn i Rory MacDonald.
Svakako da nas uz ovu u najavi fantastičnu priredbu, te najavljeni duel Chael Sonnen vs. Forrest Griffin čeka vrlo vruć decembar.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1417 poslato: Avgust 15, 2012, 03:34:21 posle podne »

Bellator:

Bellatorov šampion u pero kategoriji Pat Curran neće braniti svoju titulu na Bellator 73 priredbi, saopštila je ova organizacija. Razlog je fraktura kosti zaraĂ°ena na pretposlednjoj sparing sesiji.

- Izvinite ljudi, borba je odložena. Doktori su mi naredili da odmaram od svakog fizičkog napora šest nedelja.

Curran je svoju poslednju Bellator borbu odradio devetog marta kada je nokautirao Joe Warrena i osvojio svoju titulu. U Bellatorovom kavezu ima skor od sedam pobeda i jednog poraza, dok je u celoj MMA karijeri ubeležio 17 trijumfa i samo četiri poraza.

Izazivač sa kojim je Curran trebao da se bori, Patricio Freire, ima 17 trijumfa i jedan poraz, a poziciju izazivača zaradio je trijumfom nad Daniel Strausom tokom maja prošle godine.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1416 poslato: Avgust 15, 2012, 03:33:34 posle podne »

Chael Sonnen:

Chael Sonnen od rano jutros po našem vremenu započinje pripreme za svoj naredni izazov preko kojeg će pokušati da osigura još jedan duel za  UFC-ovu titulu. Naime, Sonnen je tokom gostovanja „UFC Tonight“ emisiji objavio da će se 29. decembra sastati sa Forrest Griffinom, i to u poluteškoj kategoriji!

- Borićemo se u poluteškoj kategoriji. Radi se o momku koji je pobedio svakog i koji je u poslednjem duelu savladao jednog od najcenjenijih boraca poluteške Tita Ortiza. On je sjajan borac i zaista sam se iznenadio videvši da ga niko ne pominje za duel sa Jonesom.

Sonnen je dodao i da će preko Griffina pokušati da doĂ°e do Jon Jonesa, stavivši javnosti tako do znanja da je srednja kategorija za njega prošlost.
Griffin i Sonnen trebali bi da se sastanu na UFC 155 priredbi na kojoj će se verovatno sukobiti i Cain Velasquez i Junior dos Santos.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1415 poslato: Avgust 15, 2012, 03:32:45 posle podne »

George St. Pierre:

Anderson Silva bi se prvo trebao boriti sa Chris Weidmanom.

Anderson Silva svojom dominacijom srednjom kategorijom zadao je dosta glavobolja UFC-ovim čelnicima koji su u velikom problemu da mu naĂ°u narednog protivnika.
Špekulisalo se, čak su se i glavni akteri oglasili povodom navoda o duelu sa Georges St. Pierreom u „catchweigthu“, ali od toga izgleda za sada neće biti ništa. St. Pierre je naime preporučio Brazilcu da se prvo sastane sa Chris Weidmanom (9-0), momkom koji već nekoliko nedelja pokušava da dobije borbu sa „Paukom“.
- Chrisa sam gledao na treninzima i on je nešto posebno. Može da postane šampion i trebao bi da se bori sa Andersonom. Ja ne odbijam mogućnost duela sa Silvom, ali sada nije pravo vreme za to. Želim da se prvo sastanem sa Carlos Conditon, a onda možemo pričati o drugim stvarima. Budućnost ne može da se predviĂ°a, mnoge stvari mogu da se promene i čeka nas nekoliko vrlo dobrih borbi koje bi mogle da okrenu stvari naopačke.
St. Pierreov predlog Silvi da se bori sa Weidmanom je vrlo i logičan, s obzirom da će KanaĂ°anin u kavez sa Conditom tek u novembru, što znači da bi Silva na duel sa njim morao da čeka više od pola godine.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1414 poslato: Avgust 15, 2012, 03:31:11 posle podne »

UFC:

UFC-ova švedska zvezda spasila život čoveku i njegovom sinu!!!

Švedska UFC-ova zvezda Reza “Maddog” Madadi je proteklog vikenda u svom Stockholmu spasio život nepoznatom čoveku i njegovom jedno i po godišnjem sinu.

U trenutku kada se kajakom vozio po brojnim štokholmskim zalivima uživajući u letu, primetio je malog dečaka koji se okliznuo s nedalekog mola i pao u more. S obzirom na talase i snažne struje na tom delu, dete je počelo tonuti i bilo je jasno da ga sekunde dele od sigurne smrti. Ubrzo je stigao dečakov otac koji je skočio u more i zaronio u potrazi za svojim sinom, ali i njega su struje vrlo brzo progutale.

Bez razmišljanja, bivši vatrogasac Madadi je skočio u hladno more i izvukao oca i sina na obalu pa  im je tako spasio živote.

“Svi su se uspaničili, ali ja nisam previše razmišljao. Samo sam ponašao prema vlastitom instinktu”, izjavio je hrabri Madadi.

Svaka čast!
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1413 poslato: Avgust 15, 2012, 03:27:47 posle podne »

MMA

31-godišnja Julie Kedzie, koja se u prvom ženskom MMA dvoboju u istoriji koji je bio emitovan na Showtime televziji suochila s Ginom Caranom, smatra da će i devojke u narednih pet godina biti deo najjače svetske MMA promocije.

“Verujem da bi se to trebalo dogoditi u narednih pet godina. Žene će se boriti u UFC-u. Ne znam hoće li se samo raditi o super dvobojima, ili će biti neki drugi format, no verujem da će to biti tako”, objašnjava Kedzie i dodaje da bi u meĂ°uvremenu jedina ženska MMA promocija, Invicta, trebala pružiti odličnu platformu za dalji razvitak ženskog sporta.

Invicta je do sada održala dva uspešna eventa, a sledeći je na rasporedu 6.oktobra.

“To je organizacija koja će biti uspešna. Ne verujem da bi je predsednik Shannon Knapp odlučio prodati nekom većem igraču ili nešto slično. Trebaju ići u pravcu u kojem su radili i do sada. Bilo bi dobro da potpišu ugovor s nekom TV kućom, a onda bi se i pomaknule neke granice i neki standardi”, smatra Kedzie i zaključuje:

“U ovom trenutku je neophodno da žene u MMA-ju podržavaju žene u MMA-ju. To nam treba.”

Kedzie ovog vikenda nastupa na Strikeforceovoj priredbi u San Diegu gde se bori protiv bivše prvakinje Mieshe Tate.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1412 poslato: Avgust 15, 2012, 03:24:10 posle podne »

Strikeforce:

Strikeforce je objavio kratku video najavu za okršaj Ronde Rousey i Sarah Kaufman, a to je video koji zaista vredi pogledati.

U Zuffinoj organizaciji Strikeforce uskoro će se održati veliki ženski okršaj izmeĂ°u Ronde Rousey i Sarah Kaufman, a u delu za marketing definitivno nije bilo preteško odlučiti na šta staviti naglasak prilikom promocije tog dvoboja.

Kratku video najavu su nabili seksipilom, a na svoje će definitivno doći fanovi lateksa.Pogledajte..

http://www.youtube.com/watch?v=b3luij00Yp0&feature=player_embedded

Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1411 poslato: Avgust 14, 2012, 06:37:26 posle podne »

MMA:

Pogledajte jedan zanimljiv dokumentarac o MMA:

http://www.youtube.com/watch?v=LHBmr5VjhJc
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1410 poslato: Avgust 14, 2012, 06:33:47 posle podne »

Manuel Charr,boks: Imam lavlje srce, rasparčati ću Klička na komadiće!!!!

Manuel Charr uveren je da će se njegov niz trijumfa nastaviti i osmog septembra kada će se u Moksvi sastati sa iskusnim WBC-ovim šampionom Vitali Kličkom.
Charr je priznao da poštuje Klička, ali da sebe ne vidi kao autsajdera u ovoj borbi.
- Vitali je vrlo jak i iskusan borac, veliki šampion i sjajan sportista. Ja sam ipak uveren u pobedu. Imam lavlje srce i rasparčati ću Klička na komadiće. Nikada nisam osetio gorčinu poraza i samouveren sam pred ovaj duel.
Naturalizovani Nemac zatim je nastavio u istom ritmu.
- Ova odbrana titule će mu biti poslednja. Brži sam od njega, agilniji i mlaĂ°i. Ipak, iskustvo je na njegovoj strani i moraću dobro da pripazim. Opuštanje se ne sme desiti.
Charr je u svojih 27 godina odradio 21 borbu ostvarivši isto toliko pobeda. Trinaest godina stariji Kličko ima 44 pobede i samo dva poraza.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1409 poslato: Avgust 14, 2012, 06:32:15 posle podne »

Nate Diaz:

Nate Diaz sa posebnom pažnjom pratio je UFC 150 priredbu, čekajući da vidi čiji će pojas napadati na jednoj od narednih UFC priredbi. Trijumf Bena Hendersona za 27-godišnjeg Amerikanca je bio i poželjan, kazao je menadžer i trener Diaza Cesar Gracie.
- Ben je uvek bio idealan protivnik, zaista jeste. Ne zbog toga jer je lošiji od Edgara, Nate jednostavno nije hteo borbu sa Frankieom. Sa njim smo se već gledali, bio je u našem kampu nekoliko puta i postao je deo naše porodice. Želeli smo da Frankie pobedi, ali nismo želeli da se borimo sa njim. Vrlo čudno zar ne?
Za sada nema naznaka kada i se Henderson i Diaz mogli sastati, ali se špekuliše o kraju godine.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1408 poslato: Avgust 14, 2012, 06:31:02 posle podne »

Rashad Evans:

Rashad Evans proteklih dana bio je u centru MMA pažnje. Svojim „Twitter“ porukama često je najavljivao odlazak u srednju kategoriju, a izazvao je i Chael Sonnena i Anderson Silvu. Njegov odlazak u nižu kategoriju bi trebao pak da pričeka, smatraju UFC-ovi šefovi.
- Dana White me je zvao, Joe Silva me je zvao. Rekao sam im da samo želim borbu sa najboljim u ovom sportu, a oni su mi rekli da bih ipak trebao pričekati sa spuštanjem kilaže. Preći u srednju nije dobro porazom, pa mi je predloženo da odradim još jednu borbu u poluteškoj diviziji, pre bilo kakve promene. Verovatno ću ih poslušati jer su do sada bili vrlo dobri prema meni.
Evans se osvrnuo i na borce koje je izazvao, jasno eliminišući nedodirljivog Silvu.
- Mislim da bi borba sa Chaelom bila zanimljiva, ali postoji jedan problem. Dosta radimo zajedno na Fuel TV-u i zato ne znam kada će se desiti. Uz to, Chael bi se čak mogao i popeti u polutešku.
Bivši šampion poluteške je i dalje bez protivnika nakon duela sa Jon Jonesom sa UFC 145 priredbe.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1407 poslato: Avgust 13, 2012, 06:08:08 posle podne »

Melvin Manhoef:

http://www.youtube.com/watch?v=C18bLQsA_WI
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1406 poslato: Avgust 13, 2012, 06:06:26 posle podne »

UFC 151:

Zvanična video najava UFC 151 priredbe.

Za nešto manje od dvadeset dana Las Vegas i Mandalay Bay će ugostiti novu UFC priredbu, manifestaciju pod brojem 151 na kojoj će snagu odmeriti Jon Jones i Dan Henderson. Da li će mlada snaga zadržati svoj pojas ili će iskustvo prevagnuti? Dok ne dobijemo odgovor na to pitanje predlažemo da pogledate sjajnu video najavu ovog duela.

http://www.youtube.com/watch?v=W0CDJuiop8U&feature=player_embedded
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1405 poslato: Avgust 13, 2012, 06:05:13 posle podne »

BOKS:

Manny Pacquiao vs. Floyd Mayweather Junior u aprilu?

Jedna od najuglednijih bokserskih promotera Bob Arum veruje da će se mega borba Floyd Mayweather Juniora i Manny Pacquiaoa održati tokom aprila 2013. godine.
- Ovo je svakako jedan od glavnih ciljeva obojice boraca u 2013. godini. Pričao sam sa Pacquiaom tokom svoje posete Filipinima i rekao mi je da je i dalje zainteresovan za ovu borbu, te da bi se rado borio sa Floydom tokom naredne godine. Znam recept za Mayweatherove ljude i siguran sam da ćemo pronaći rešenje koje će odgovarati obema stranama.
Arum je kazao da će glavnu ulogu u dogovaranju borbe imati Mayweatherov dugogodišnji prijatelj, sada saradnik u „TMT Promotionsu“ 50 Cent.
- On mi se čini kao pravi biznismen, čovek bez predrasuda i zato sam optimista kada je ovaj duel u pitanju.
S obzirom da Pacquiao i Mayweather ulaze polako u poznije godine života, nema sumnje da bi im meĂ°usobna borba predstavljala pravi vrhunac njihovih karijera.
Sačuvana
Dragan Djakonovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1404 poslato: Avgust 13, 2012, 06:04:25 posle podne »

Jon Jones:

Boravak UFC-ovog šampiona u poluteškoj kategoriji na UFC 150 priredbi nije prošao neprimećenim. Novinari su se tokom cele noći vrteli oko Jonesa koji je na kraju „položio oružje“, te odlučio da porazgovara sa njima. Jones je u razgovoru za „Fuel TV“ prokomentarisao svoju četvrtu odbranu titule koju će odraditi prvog septembra protiv iskusnog Dan Hendersona.
- Hendersona ne gledam kao problem, već kao izazov koji će biti vrlo zanimljiv. Očekujem uzbudljivu borbu protiv momka koji je odličan rvač, a ima i sjajnu desnicu. Ipak, nema ništa što do sada nisam video.
Henderson i Jones sastaće se na UFC 151 priredbi, a naredni izazivač poluteškaškom šampionu biće Lyoto Machida koji je taj status zaradio trijumfom nad Ryan Baderom pre desetak dana.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 139 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 19 upita.